-
Νομίζω είστε άδικοι, το ποστ του christos.dimou δεν έχει σχέση ούτε με σχεδιασμό, ούτε με Ferrari, απλά αποζητά την αναγνώριση από την κοινότητα εδώ και ελλείψη άλλου asset (cool?) την επιδιώκει με απόλυτες απόψεις που φαντάζουν (σε βλάκες) σαν ένδειξη βαθειάς γνώσης.
Αυτό είναι γενική πρακτική, αλλά το πρόβλημα είναι πως έτσι με εντελώς random συμπεριφορά δεν γίνεται δουλεια. Χρήστο δες πχ άλλα μέλη, έχουν εστιάσει την βλακώδη αυτή στάση σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα (πχ Φερραρι και άρματα, SYNCRO κ.α.) οπότε δια της συνεχούς επανάληψης καθιερώνονται (σε μπούφους βέβαια αλλα κάτι είναι και αυτό) σαν ειδήμονες.
Εσύ τώρα έκανες ένα ποστ καταπέλτη εναντί σε κάποιους στη τύχη που είπαν μια γνώμη, τους αποκάλεσες και nazi (lol). Αύριο θα κάνεις το ίδιο για τη Greenpeace, μεθαύριο για την ΠΑΕ Λεβαδιακού ή για τον Στρατισσίνο. Αυτά μπορεί να είναι ποστ υπερκραξίματος ή αποθέωσης, πάντα απόλυτα και χωρίς ουσία.Έτσι δε βγάζεις νόημα, κάτι πήγες να κάνεις πιο παλιά σαν ταλιμπάν των υβριδικών αλλά δε το συνέχισες.
Οπότε συνοψίζοντας, για σωστό trolling, εστιάζουμε σε 2-3 θέματα και με όχημα αυτά σπάμε τους όρχεις των υπολοίπων, όχι random σαχλαμαρίτσες.
Για να σε δώ, άντε και πρόεδρος κάποια μέρα
-
Και όμως είδαμε ότι να το παίζεις ειδήμονας (και 'νταής' TM) σε όλα ενώ δεν ξέρεις τίποτα, σπάει περισσότερες μπάλες. Έχει βέβαια το side effect των bans, αλλά μπρος στο trolling τι είναι ο πόνος...
-
Πολύ σωστή παρατήρηση, ξέχασα το γλύψιμο και την κλάψα. Δεν νομίζω πως είναι απαραίτητα εκτός αν κάνεις πρωταθλητισμό όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά αλλού!!!
Πολύ ωραία.
Πρώτη φορά είδα Φεράρι που μου άρεσε με την πρώτη ματιά.
Η 458 και η ΛαΦεράρι είναι πολύ καλύτερες από τον ανταγωνισμό. Άρχισε με την 430 να ξεχωρίζει η Φεράρι από τους άλλους και τώρα τους έχει αφήσει πίσω.
Η ΛαΦεράρι θα γίνει κλασσικό σχήμα υπεραυτοκινήτου σε μερικά χρόνια.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
νομίζω οτι κάπου έχουμε χάσει την μπάλα...
όπως είναι γνωστό η αισθητική είναι καθαρά προσωπική οπτική, άλλος το βλέπει όμορφο, άλλος όχι και τόσο και άλλος άσχημο... είναι αστείο να προσπαθούμε να υποστηρίξουμε την αισθητική με επιχειρήματα του τύπου , το είπε ο αρχισχεδιαστής των ανταγωνιστών ή πόσο μάλλον, 'τι μιλάς εσύ που δεν ξέρεις να βιδώνεις ούτε μια λάμπα...'Αν μου επιτρέπεις, να εκφράσω μικρή διαφωνία σε αυτό που γράφεις. Η αισθητική δεν είναι καθαρά προσωπική οπτική, αλλά το γούστο...
Με βάση τους αισθητικούς κανόνες πάντως η LaFerrari είναι σίγουρα άσχημη, όπου άσχημη εννοώ αντικείμενο χωρίς ευμορφία = καλό σχήμα. -
Αυτά είναι γούστα.. -
-
Το μπροστινό κάθετο εξαφανίστηκε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το μπροστινό κατακόρυφο εξαφανίστηκε;Για να 'μαστε σωστοί.
-
Μου πήρε μόλις 2 μέρες για να αλλάξω γνώμη για το σχήμα. Όσο το βλέπω, τόσο μου αρέσει.
Μαύρη ζαντούλα (το σχέδιο είναι μια χαρά) και θα είναι jet.
Κρίμα που δεν υπάρχει σαν option στο visualizer.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Πολύ καλύτερο.
Αν δεν είχε και τον αεραγωγό στο καπώ α λα Ντισέπτικον θα ήταν μια χαρά. -
Μουν@ρα!!!
-
Εξαντλήθηκε. Πρόλαβε κανείς από εδώ?
25 Ιταλοί θα αποκτήσουν μια LaFerrari και οι άλλοι 474 είναι από τον υπόλοιπο κόσμο.
Τιμή 1million euro χωρίς φόρους. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
25 Ιταλοί θα αποκτήσουν μια LaFerrari και οι άλλοι 474 είναι από τον υπόλοιπο κόσμο.
Τιμή 1million euro χωρίς φόρους.Θα ξέρουν να την οδηγήσουν?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατι προβλεπεται να την οδηγησουν;;; Επενδυτικα το συγκεκριμενο προϊον εχει καλυτερη αξιολογηση απο τις οικονομιες των μισων και πλεον χωρων της Ευρωζωνης.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
η Paris Hilton ναι, εχει και αλλες Ferrari
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τιμή 1million euro χωρίς φόρους.Αυτό δεν το καταλαβαίνω...Γιατί 499 και όχι 1499 αν υπάρχει ζήτηση; Αν είναι για την σπανιότητα και το πόσο συλλεκτική θα γίνει, να το βράσω ως επιχείρημα. Ξέρω ότι το κάνουν πολλοί και νομίζω το ίδιο έγινε και με την Εντζο όπου σε επέλεγε η Φερράρι και όχι αν προλάβαινες να την κλείσεις εσύ. Γνωρίζει κανείς τον λόγο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τιμή 1million euro χωρίς φόρους.Αυτό δεν το καταλαβαίνω...Γιατί 499 και όχι 1499 αν υπάρχει ζήτηση; Αν είναι για την σπανιότητα και το πόσο συλλεκτική θα γίνει, να το βράσω ως επιχείρημα. Ξέρω ότι το κάνουν πολλοί και νομίζω το ίδιο έγινε και με την Εντζο όπου σε επέλεγε η Φερράρι και όχι αν προλάβαινες να την κλείσεις εσύ. Γνωρίζει κανείς τον λόγο;
Mέρος του παιχνιδιού (αποκλειστικότητα+παραμύθιασμα του αγοραστή ότι ανήκει σε ένα εξαιρετικά στενό club εκλεκτών,οπότε θα τα σκάσει και με μεγαλύτερη χαρά).Έτσι και αλλιώς έχει πλέον τέτοια περιθώρια κέρδους από την υπόλοιπη γκάμα, που οικονομικά το μόνο που την ενδιαφέρει με την f150 είναι να κάνει debug στη γραμμή παραγωγής και να βάλει και ένα 'μικρό' ποσό κέρδους στα ταμεία.
Τη δεκαετία του 80 που οι αγελάδες ήταν ισχνές η 'κλειστή' παραγωγή της F40 ξεπέρασε τα 1000 κομμάτια. -
και προστασια του προϊοντος θα ελεγα. Και αλλες εταιριες κανουν τα ιδια. Ειδικες εκδοσεις με πινακιδακια οτι το αμαξι αυτο ειναι το 234/2000 και λοιπα σε οχηματα που δεν εχουν καν παρα ενα σετ βλετιωσης.
Εδω τουλαχιστον σου πουλαει σασι απο CF (σιγα την πρωτια βεβαια) οτι τα τμηματα ειναι φτιαγμενα στον ιδιο φουρνο που φτιαχνονται τα κομματια της Φ1 (και ;;;). Το μονο ξεχωριστο ειναι το ΗΥ-ΚERS που μπορει να φανταζει στα ματακια μας ως marketing bullshit αλλα αν μπορει να μου μειωνει την καταναλωση κατα 10% χωρις να μου επηρρεαζει τη δυναμικη συμπεριφορα και τις επιδοσεις ειναι κατι παραπανω απο καλοδεχουμενο.
Για το κοστος τα ειπαμε. Ειναι παραλογα υψηλο αλλα δικαιολογειται απο τη μοναδικοτητα του αντικειμενου και του γεγονοτος πτι θα πρεπει καποιος να πληρωσει και τη νυφη. Το ιδιο συμβαινει και σε αλλα καταναλωτικα προϊοντα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μπάρμπα christo αν σου περισσεύουν κάμποσα εκατομμύρια το ξεκινάμε και αύριο αν θές το R&D για ότι αμάξι θές.Γιατι δεν μαζευεστε πεντα, δεκα φιλοι και γνωστοι να πατε να ζητησετε ενα δανειο για να κανετε τις ιδεες σας πραγματικοτητα.
Αλλα η κριση εκ του ασφαλους ειναι πιο ευκολη λυση....
LaFerrari (πρώην F70/F150)