-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
ΥΓ: Την Κυριακή είδα δίπλα μου** BMW 330i μαύρη με ζάντες Σνίτσελ** με πινακίδα ΙΖΡ 2121 στην Εθν. Αμύνης και Εγνατίας. Εσύ ήσουν?Το κακό ξεκίνησε όταν διάλεξε το symbian όταν τα win mobile ήταν στα πάνω τους
Τι έκανε λέει; Το Symbian είναι πολύ παλιότερο από τα Windows mobile!
H Nokia δεν είχε και πολλές επιλογές πάντως. Το Symbian πέθανε (μια καλή εξήγηση εδώ). Αν έβγαζαν κινητά android, θα έμπαιναν σε μια commodity πλατφόρμα και θα είχαν να ανταγωνιστούν από τη Samsung μέχρι τον τελευταίο Κινέζο βιοτέχνη.
-
-
925
Τέρμα Φιλανδική η φωτο... -
Απέκτησε η μάνα μου ένα Lumia 520. Πώς σκατά περνάω τις επαφές απ'το παλιό SE Elm (J10) ? Το myphoneexplorer δεν υποστηρίζει το lumia, δοκίμασα επίσης και με αποστολή επαφών μέσω bluetooth αλλά το Lumia λέει δε μπορεί να ανοίξει το αρχείο Μήπως φταίει που δεν έχει sim ακόμα; Επίσης και τα μηνύματα πώς περνάνε
-
o κλασσικος συγχρονισμος μεσω gmail δε παιζει;
(εχω ξεχασει πλεον τι καναμε πριν απο αυτο :-)) -
Τα μηνύματα δεν περνάνε...
Για τις επαφές κοίτα στο marketplace έχει μια εφαρμογή η ΝΟΚΙΑ για μεταφορά επαφών... -
Έχω ένα παλιό sony ericsson 910i. Πώς μπορώ να το συνδέσω στο internet? Ανάβει το εικονίδιο 3g αλλά όταν πάω στο internet services λέει οτι δέν μπορεί να συνδεθεί.
-
μια φιλη μου φευγει για ιρλανδια αλλα δεν ξερει τι να κανει με το καρτοκινητο (cosmote εχει).
να κρατησει τη cosmote στην ιρλανδια και να μιλαει με ελλαδα η να την αφησει εδω και να ανοιξει αλλη
καρτα-συνδεση εκει? αν κρατησει την cosmote θα εχει υψηλες χρεωσεις η οχι?λιγακι ασχετο, αλλα τι βυσμα πριζας εχουν στην ιρλανδια?
-
Αν πάει μόνο για διακοπές δεν υπάρχει λόγος να κάνει νέα σύνδεση, αλλά αν είναι για μεγαλύτερο διάστημα, 1+χρόνια τότε ναι, επιβάλλεται τοπική κάρτα.
-
Ίδια με των αγγλικών πριζών.
Η 3 έχει καλό deal στο καρτοκινητό, την σύνδεση να την αποφύγει γενικά, δεν έχει νόημα.
-
θα παει για 4 το πολυ 5 μηνες πρως το παρων. να παρει καρτοκινητο απο ιρλανδικη εταιρεια, αν ναι απο ποια?
θα συμφερει να μιλαει με ελλαδα μια στο τοσο? πιο πολυ με skype και email θα μιλαει με γνωστους,
αλλα να εχει ενα κινητο πανω της για ωρα αναγκης.δηλαδη για την πριζα χρειαζεται αναπτορακι. ευχαριστω!!!
-
Και για 1 μήνα να πάει αξίζει να πάρει τοπική σύνδεση. Στην Αγγλία 5 Λίρες κοστίζει μια κάρτα SIM, φαντάζομαι δεν θα είναι πιο ακριβά στην Ιρλανδία. Κάνει top up όσα χρήματα θέλει και έχει για τις εκεί τοπικές της επικοινωνίες αλλά και να την καλούν από Ελλάδα. Συμφέρει περισσότερο αυτό παρά η περιαγωγή.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
να παρει καρτοκινητο απο ιρλανδικη εταιρεια, αν ναι απο ποια?Η 3 έχει καλό deal στο καρτοκινητό, την σύνδεση να την αποφύγει γενικά, δεν έχει νόημα.
-
ευχαριστω!!!! εχει αγχωθει πολυ για το κινητο και τις πριζες
-
Τρομερό άγχος
http://www.three.ie/shop/sim-only-plans/prepay-sim-only/index.html, διαλέγει τι είδους σιμ θέλει και την στέλνει στην διεύθυνση που θα μένει.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ευχαριστω!!!! εχει αγχωθει πολυ για το κινητο και τις πριζεςΣιγά το δράμα.
http://www.amazon.co.uk/European-UK-Ada ... B0039K5XNC -
Mεταροπέα μπρίζας έχουν και εδώ σε καταστήματα ηλεκτρικών .
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Απέκτησε η μάνα μου ένα Lumia 520. Πώς σκατά περνάω τις επαφές απ'το παλιό SE Elm (J10) ? Το myphoneexplorer δεν υποστηρίζει το lumia, δοκίμασα επίσης και με αποστολή επαφών μέσω bluetooth αλλά το Lumia λέει δε μπορεί να ανοίξει το αρχείο Μήπως φταίει που δεν έχει sim ακόμα; Επίσης και τα μηνύματα πώς περνάνεκαντες copy στην sim και περνα τες στο αλλο
-
εχει δικιο ο red monster απο κατω. μ@λ@κιες γραφω.
-
Πάλι αρες μαρες κουκουναρες ρε βαγκο;
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]