-
-
http://www.ebay.co.uk/itm/171123860758#shId
έχει παίξει κανένας με αυτό;
-
Πείτε μια γνώμη - Galaxy S3 i9300 ή S4 mini;
Ή μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο, με μαξ 290 €; -
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
+1,99
http://www.skroutz.gr/s/2911050/LG-Nexus-4-16GB.htmlΚάθε μέρα πέφτει και απο λίγο η τιμή του
-
Κι εγώ αγόρασα στα 333€ , αλλά ας όψεται ο κλέφτης που δεν περίμενε να πέσει λίγο η τιμή του!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Τι ΔΕΝ τρέχει με 'μόνο' 1GB RAM αν πάρει κάποιος S3 (i9300) κι όχι NEXUS4 σε αυτά τα χρήματα (ως 300€)?
Έχει τιγκάρει ποτέ κανείς σας τη RAM του?Έχει 2-3 καλύτερα πραγματάκια το S3 από το Ν4, π.χ. οθόνη, microSD αν κάποτε θες παραπάνω χώρο, fm ράδιο, και αφαιρούμενη μπαταρία, και παίρνει και stock Android αν θες και πάει σφαίρα....
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Πείτε μια γνώμη - Galaxy S3 i9300 ή S4 mini;
Ή μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο, με μαξ 290 €;Το S4 mini τι το καλύτερο έχει από το S3 ι9300, εκτός από το βάρος του (που προσωπικά θεωρώ αμελητέα τη διαφορά)?
-
με 1GB ραμ σε σκέτο android είσαι οκ , με ρομ της samsung μπορεί να ξεμείνεις από ram έχει παρατηρηθεί σε αρκετούς με gs3
μεταξύ gs3 και nexus 4 δε το συζητάμε ότι πάς για n4
-
Γιατί δεν το συζητάμε?
Για τη RAM?
Τι άλλο? -
Τα μεγάλα + του Nexus για μένα είναι η ποιότητα κατασκευής που είναι αιώνες μπροστά απ' τα Samsung, αλλά αν σου πέσει χωρίς θήκη την γα , και οτι είναι nexus...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Τι ΔΕΝ τρέχει με 'μόνο' 1GB RAM αν πάρει κάποιος S3 (i9300) κι όχι NEXUS4 σε αυτά τα χρήματα (ως 300€)?
Έχει τιγκάρει ποτέ κανείς σας τη RAM του?Έχει 2-3 καλύτερα πραγματάκια το S3 από το Ν4, π.χ. οθόνη, microSD αν κάποτε θες παραπάνω χώρο, fm ράδιο, και αφαιρούμενη μπαταρία, και παίρνει και stock Android αν θες και πάει σφαίρα....
-Η οθόνη στο Ν4 είναι καλύτερη. Είναι IPS και σαφώς ανώτερη από τις SuperAmoled.
-Η microSD είναι σημαντική αν ακούς μουσική.
-Το αυτό και για το ραδιόφωνο (προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ).
-Η αφαιρούμενη μπαταρία επίσης.
-Θα προσέθετα και το βάρος, το Ν4 είναι γενικώς βαρύ (λόγω καλύτερης κατασκευής).Σημείωση: το Ν4 είναι made in Korea, δεν ξέρω για το S3.
Σημείωση 2: Τo S3 θέλει οπωσδήποτε θήκη, αλλιώς η πίσω όψη θα γεμίσει γρατζουνιές από τον πρώτο μήνα.Εγώ επέλεξα Ν4 για την μνήμη, την ταχύτητα του stock Android, τις αναβαθμίσεις της Google και το design. Μου αρέσει και η έλλειψη κουμπιών επίσης.
Ραδιόφωνο δεν ακούω, τα υπόλοιπα δεν ήταν σημαντικά για εμένα. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Η οθόνη στο Ν4 είναι καλύτερη. Είναι IPS και σαφώς ανώτερη από τις SuperAmoled. Θέμα γούστου το πως θα δείχνουν τα χρώματα.
-Η microSD είναι σημαντική αν ακούς μουσική. Αν ακούς μουσική, παίζεις παιχνίδια, φορτώνεις αρχεία, ταινίες, σειρές κτλ.
-Το αυτό και για το ραδιόφωνο (προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ).
-Η αφαιρούμενη μπαταρία επίσης. Σημαντικό προσόν. Παίρνει ΟΕΜ 3000mAh με ξεφτίλα κόστος και αυτονομία που δεν έχει άλλο κινητό.
-Θα προσέθετα και το βάρος, το Ν4 είναι γενικώς βαρύ (λόγω καλύτερης κατασκευής).Σημείωση: το Ν4 είναι made in Korea, δεν ξέρω για το S3.
Σημείωση 2: Τo S3 θέλει οπωσδήποτε θήκη, αλλιώς η πίσω όψη θα γεμίσει γρατζουνιές από τον πρώτο μήνα. Δεν ισχύει. Μετά από 14 μήνες έχει απλώς αράχνες από πίσω και 2-3 ξεφλουδισματάκια στο bezel από δικές μου απροσεξίες.Εγώ επέλεξα Ν4 για την μνήμη, την ταχύτητα του stock Android, τις αναβαθμίσεις της Google και το design. Μου αρέσει και η έλλειψη κουμπιών επίσης.
Ραδιόφωνο δεν ακούω, τα υπόλοιπα δεν ήταν σημαντικά για εμένα.Κάποιες παρατηρήσεις σαν κάτοχος S3, χωρίς καμία διάθεση να πω ποιο είναι καλύτερο και γιατί.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Η οθόνη στο Ν4 είναι καλύτερη. Είναι IPS και σαφώς ανώτερη από τις SuperAmoled.
how about NO?
-
-
Μου αρέσουν τα μικρά κινητά, που είναι άνετα στη χρήση με ένα χέρι. Γι' αυτό με τραβάει το S4 mini.
Επίσης έχει υποστήριξη 4G, σε αντίθεση με το αρχικό GS3... -
Υπάρχει τρόπος να φύγουν οι μικρές γρατζουνιές που κάνει το γυαλιστερό πίσω κάλυμμα του κινητου?
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Μου αρέσουν τα μικρά κινητά, που είναι άνετα στη χρήση με ένα χέρι. Γι' αυτό με τραβάει το S4 mini.
Επίσης έχει υποστήριξη 4G, σε αντίθεση με το αρχικό GS3...για το 1,5GB RAM πρεπει να σου αρέσει και οχι για το 4G Το 4G σπανίζει, και αν δεν εχεις πραγματικα πολλά data δεν προλαβαινεις να το χαρεις
-
τι τσιγγουνια και αυτη;1.5Giga...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σημείωση 2: Τo S3 θέλει οπωσδήποτε θήκη, αλλιώς η πίσω όψη θα γεμίσει γρατζουνιές από τον πρώτο μήνα. Δεν ισχύει. Μετά από 14 μήνες έχει απλώς αράχνες από πίσω και 2-3 ξεφλουδισματάκια στο bezel από δικές μου απροσεξίες.
Κάποιες παρατηρήσεις σαν κάτοχος S3, χωρίς καμία διάθεση να πω ποιο είναι καλύτερο και γιατί.
Ισχύει απολύτως. Σε φίλο που έχει μπλε S3, από τον πρώτο μήνα η πίσω όψη έγινε χάλια. Και το S3 mini του πατέρα μου, δείχνει επίσης επιρρεπές σε γρατζουνιές. Εσύ μάλλον έχεις το άσπρο. Εκεί σίγουρα δεν θα φαίνονται. Στα σκούρα χρώματα, σίγουρα θα φαίνονται.
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]