-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
...υπαρχει μελος εδω μεσα που θεωρει εγκληματικα επικινδυνο το να βαλεις τους υαλοκαθαριστηρες σε λειτουργια στα 140 χαω (πραγμα που εγω θεωρω αστειο, οπως κ πολλοι αλλοι που συμφωνησαν μαζι μου)?
Ποιος το έγραψε αυτό;
Moi!
edit: δεν ξέρω αν ο kacey αναφέρεται σε μένα, πάντως δεν το θεωρώ εγκληματικά επικίνδυνο, απλώς μαλακία και ενίοτε... αγχωτικό.
δεν θυμαμαι ποιος το ειχε γραψει, θυμαμαι οτι καποιος ειχε αναφερει το σεναριο, καποιος ειχε απορησει με αυτο (μαλλον εδω εισαι εσυ) κ μετα καποιος 3ος απο κατω ειχε αφρισει τραβωντας τα μαλλια του με το οτι οι περισσοτεροι διαφωνουμε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν είναι να βάλουμε το στοίχημα, γίνομαι και μωρό, το παίζω και φίλος σου. Είμαι σίγουρος όμως ότι και πάλι δε θα το βάλεις, γιατί ξέρεις το διασυρμό που θα ακολουθήσει. Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;
Ευχαριστώ.
Δεν την παλεύεις καθόλου, έτσι;
Keep going!
Το στοίχημα πάει ή όχι; Γνωρίζεις ότι θα την πατήσεις και κάνεις πίσω, το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, σε κάποια φάση θα στο ανεβάσω μόνος μου το βίντεο, δε χρειάζεται να έρθεις... Κράτα μου μόνο ένα δίκροκο αύριο το πρωί...
Ο 1ος που το δοκίμασε, γνωρίζει καλύτερα. Το βίντεο ανέβηκε και τώρα δε μιλάει καθόλου. Θες να είναι ο 2ος;
ανέβηκε video και δεν το είδα?
Κάποιος από εδώ, ισχυριζόταν, όντας γνώστης της περιοχής, ότι μπροστά στο ΣΕΦ επιτρέπεται το παρκάρισμα. Έλεγα όχι, έλεγε ναι. Ανέβηκε, λοιπόν, το βίντεο με τις πινακίδες απαγόρευσης και τότε, ΔΕΝ παραδέχθηκε το σφάλμα του, απλά ΔΕΝ απάντησε καθόλου... Άλλη μία κότα.
(Μιλάμε έχω μείνει μ@λάκας!
Και πού είσαι ακόμα. Θα δεις διάφορα...
500 φορες Πιπινε σου εχω γραψει οτι εκτιθεσαι εδω μεσα με τα απιστευτα που γραφεις καθε φορα..Λουσου τα για αλλη μια φορα..
Ναι παιδί μου, εκτίθεμαι 100%. Αφού μπροστά στο ΣΕΦ το παρκάρισμα επιτρέπεται, ο δικός σας έχει δίκιο. Φυσικά και εκτίθεμαι, αφού είστε μία κλίκα όλοι. Αυτό έχω καταλάβει. Λέει ένας το ψέμα του, οι άλλοι από πίσω και ακόμα και αν το αποδείξεις το λάθος, πάλι εκτεθειμένος βρίσκεσαι γιατί κάνουν όλοι μούγκα στη στρούγκα και το αποκρύπτουν.
Εγώ είμαι ο 1ος;
Κάνε quote τι έγραφες και τι έγραφα και πώς απάντησα με το βίντεο και δες μετά αν παραδέχθηκες το λάθος σου ή όχι. Βαριέμαι να ασχολούμαι με τελειωμένες υποθέσεις.
Αν είσαι εσύ, απορώ πού βρίσκεις το θάρρος και μιλάς!
Μιλάει ΤΩΡΑ, αλλά όχι όταν ανέβηκε το βίντεο και αναδείχθηκε το λάθος / ψεύδος του. Κότα ΚΑΙ αυτός...
καλά 3 σελίδες τρώγεστε για τα νερά ?
Όχι για το παρκάρισμα του Πιπίνου καί ήθελα να συμμετέχω .... αλλά δεν πρόλαβα !!!!
Όχι ακριβώς και όχι μόνο, αλλά και για τη ζημιά που έγινε στο αυτοκίνητο, και για το πρεζάκι που ΔΕΝ ήταν ζώον, αλλά πανέξυπνος και μάλιστα με μαντικές ικανότητες και κατάφερε από 5 παρκαρισμένα (το ένα BMW και το άλλο Audi) να σπάσει το Opel που είχε μεμβράνες και μάλιστα είδε με ακτίνες Χ ή με το 3ο μάτι του Λόμπσαν Ράμπα, το τσαντάκι στο πορτμπαγκάζ, αλλά οι ακτίνες του δεν έφταναν να δει ανιχνευτή, φορτιστές και ράδιο-CD μπροστά του (μάλλον η όρασή του δε δουλεύει στο οπτικό, αλλά στο Χ και στο γ) ή πήγαινε για τα δύσκολα, γιατί τα απλά... είναι τετριμμένα για έναν μελλοντολόγο φυσιογνωμιστή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το ότι το αυτοκίνητο ήταν σε απόσταση 1,5-2 m από τον τοίχο (γι' αυτό η αναφορά στο πεζοδρόμιο) ήταν επίσης τυχαίο και φυσικά η πατημασιά που έβγαλε η σήμανση στο εξωτερικό της πόρτας ήταν ψεύτικη, απλά για να δοθεί ευκαιρία να γράψω ότι στο τσαντάκι μου είχα 50 οδοντογλυφίδες με μέντα και 3 usb flash disks.
Και κατά τα άλλα, εγώ είμαι εκτεθειμένος και γράφω ασυναρτησίες, αλλά οι άλλοι που γράφουν ότι ήταν φυσιολογικό το πρεζόνι να πάει κατευθείαν στο δικό μου αυτοκίνητο και στο πορτμπαγκάζ είναι λογικοί. Αν έσπαγε για πλάκα το τζάμι της Ε36 του κολλητού και έβαζε το χέρι του στην τσέπη θα έπαιρνε ένα 1 κινητό, 1 ζευγάρι γυαλιά, 2 φορτιστές, 1 navi, 1 εξωτερικό gps Rx, και μερικές δεκάδες ευρώ που ήταν εκεί. Αυτά, ΔΕΝ τα είδε με το τελείως διαφανές τζάμι το πρεζόνι, που ήταν τυχαίο και περαστικό, αλλά είδε το τσαντάκι μου στο πορτμπαγκάζ μέσα από το φιμέ και το μέταλλο.... Έλεος... έλεος....!!!
Ευχαριστώ.
-
γ@μώτο δεν μου την είπε καθόλου εμένα και διάβασα όλο το σεντόνι....
Πιπίνε το έχουμε χάσει... δεν μαλώνουμε όπως παλιά... -
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Όχι ακριβώς και όχι μόνο, αλλά και για τη ζημιά που έγινε στο αυτοκίνητο, και για το πρεζάκι που ΔΕΝ ήταν ζώον, αλλά πανέξυπνος και μάλιστα με μαντικές ικανότητες και κατάφερε από 5 παρκαρισμένα (το ένα BMW και το άλλο Audi) να σπάσει το Opel που είχε μεμβράνες και μάλιστα είδε με ακτίνες Χ ή με το 3ο μάτι του Λόμπσαν Ράμπα, το τσαντάκι στο πορτμπαγκάζ, αλλά οι ακτίνες του δεν έφταναν να δει ανιχνευτή, φορτιστές και ράδιο-CD μπροστά του (μάλλον η όρασή του δε δουλεύει στο οπτικό, αλλά στο Χ και στο γ) ή πήγαινε για τα δύσκολα, γιατί τα απλά... είναι τετριμμένα για έναν μελλοντολόγο φυσιογνωμιστή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το ότι το αυτοκίνητο ήταν σε απόσταση 1,5-2 m από τον τοίχο (γι' αυτό η αναφορά στο πεζοδρόμιο) ήταν επίσης τυχαίο και φυσικά η πατημασιά που έβγαλε η σήμανση στο εξωτερικό της πόρτας ήταν ψεύτικη, απλά για να δοθεί ευκαιρία να γράψω ότι στο τσαντάκι μου είχα 50 οδοντογλυφίδες με μέντα και 3 usb flash disks.
Και κατά τα άλλα, εγώ είμαι εκτεθειμένος και γράφω ασυναρτησίες, αλλά οι άλλοι που γράφουν ότι ήταν φυσιολογικό το πρεζόνι να πάει κατευθείαν στο δικό μου αυτοκίνητο και στο πορτμπαγκάζ είναι λογικοί. Αν έσπαγε για πλάκα το τζάμι της Ε36 του κολλητού και έβαζε το χέρι του στην τσέπη θα έπαιρνε ένα 1 κινητό, 1 ζευγάρι γυαλιά, 2 φορτιστές, 1 navi, 1 εξωτερικό gps Rx, και μερικές δεκάδες ευρώ που ήταν εκεί. Αυτά, ΔΕΝ τα είδε με το τελείως διαφανές τζάμι το πρεζόνι, που ήταν τυχαίο και περαστικό, αλλά είδε το τσαντάκι μου στο πορτμπαγκάζ μέσα από το φιμέ και το μέταλλο.... Έλεος... έλεος....!!!
Ευχαριστώ.
Εδω εισαι λιγο λαθος.
Μονο το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο σου χρεωνουμε, για ολα τα αλλα, δεν ειπε κανενας τιποτα.Ειναι μεγαλο ζορι να σου ανοιγουν στα καλα καθουμενα το αμαξι και να παιρνουν απο μεσα δικα σου πραγματα και χαρτια.
-
Κράτα μου μόνο ένα δίκροκο αύριο το πρωί...
Αυτό τι σημαίνει ??????
-
Κο κο κο .....
-
Μιλάει με γρίφους ο γέροντας.
-
Κι εγώ που αναρωτιόμουν για τι είδους ζώα μιλάμε εδώ μέσα, τελικώς πρόκειται για...κότες, σωστά;
-
...απλά για να δοθεί ευκαιρία να γράψω ότι στο τσαντάκι μου είχα 50 οδοντογλυφίδες με μέντα και 3 usb flash disks.Και προφυλακτικά και μαρκαδόρους. (Πλασάρεις προφίλ σαν πρωτόλειος πωλητής). Αλλά που είναι το περίεργο; Εδώ πρότεινες στο Λάππα να γίνεις το μωρό του. Αυτό ομολογώ ήταν 'κάπως'.
Κοίτα τώρα πώς έπρεπε να τα πεις:
Ω ρε γμτ, τι έπαθα την Παρασκευή. Πάρκαρα στην Καστέλα για ποτό και μου άνοιξαν τ' αμάξι. Όταν γύρισα έλειπαν τα χαρτιά μου. Η αστυνομία ως συνήθως . Δεν έχασα πολλά λεφτά αλλά είναι φασαρία τα χαρτιά. Ξέρει κανείς κανένα καλό τζαμά; (π.μ.). -
Η αλήθεια είναι πως όντως ο συνολικός αριθμός προφυλακτικών και οδοντογλυφίδων, ήτο υπερβολικός!
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
...απλά για να δοθεί ευκαιρία να γράψω ότι στο τσαντάκι μου είχα 50 οδοντογλυφίδες με μέντα και 3 usb flash disks.
Και προφυλακτικά και μαρκαδόρους. (Πλασάρεις προφίλ σαν πρωτόλειος πωλητής). Αλλά που είναι το περίεργο; Εδώ πρότεινες στο Λάππα να γίνεις το μωρό του. Αυτό ομολογώ ήταν 'κάπως'.
Κοίτα τώρα πώς έπρεπε να τα πεις:
Ω ρε γμτ, τι έπαθα την Παρασκευή. Πάρκαρα στην Καστέλα για ποτό και μου άνοιξαν τ' αμάξι. Όταν γύρισα έλειπαν τα χαρτιά μου. Η αστυνομία ως συνήθως . Δεν έχασα πολλά λεφτά αλλά είναι φασαρία τα χαρτιά. Ξέρει κανείς κανένα καλό τζαμά; (π.μ.).+1000000
Αυτό το post όμως δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση, δεν την λέει σε κανέναν και δεν προβάλει το εγώ του, ούτε τους Uber φίλους του -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Συνηθισμένο πάρκινγκ απέναντι από το ΑΠΘ...Και οι πεζοί? Ας πάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο ...
Νo mercy στα Αρχιζωα που παρκαρουν πανω στα πεζοδρομια και ακομη περισσοτερο
σε αυτα που κλεινουν προσβασεις για ΑΜΕΑ, τυφλους κτλ.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εδω εισαι λιγο λαθος.
Μονο το παρκαρισμα στο πεζοδρομιο σου χρεωνουμε, για ολα τα αλλα, δεν ειπε κανενας τιποτα.Ειναι μεγαλο ζορι να σου ανοιγουν στα καλα καθουμενα το αμαξι και να παιρνουν απο μεσα δικα σου πραγματα και χαρτια.
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάποιος έγραψε διάφορα που μου την έλεγαν ακόμα και για την περιγραφή. Ότι δήθεν αυτά που γράφω είναι φαντασίες και ότι τυχαία ο άλλος πήγε και άνοιξε να πάρει το τσαντάκι και πως η περιγραφή έχει αντιφάσεις που οδηγούν, λέει, στο να περιγράψω τι είχα μέσα στο τσαντάκι (πολύ ενδιαφέροντα υλικά όντως, που κανείς άλλος δεν έχει).
Το πεζοδρόμιο είναι το ελάχιστο στη συγκεκριμένη περιγραφή και το ανέφερα για να εξηγήσω πώς βρέθηκε το πάτημα στην πόρτα (μάλλον κόντρα στον τοίχο, πάτημα στην πόρτα, 2ο πάτημα μέσα κτλ κτλ). Τώρα, πώς έφτασε και έβαλε κόντρα στον τοίχο δεν ξέρω, μιας και είχα αρκετά μεγάλη απόσταση, αλλά πάντως το πάτημα ήταν εξαιρετικά καθαρό και μάλιστα κάθετο στην πόρτα, χωρίς άλλες ζημιές = δεν έγινε από νεύρα ή για να προκαλέσει φθορά στο αυτοκίνητο.
@imago
Δεν πλασάρω τίποτε. Έκανα ακριβώς την περιγραφή του τι έχασα. Οι οδοντογλυφίδες και τα προφυλακτικα είναι προσεγγιστικά νούμερα κατ' αρχάς, αλλά κοντά στην αλήθεια. Δεν έκατσα και να τις μετρήσω μιας και τις παίρνω από ένα γνωστό μαγαζί όποτε πηγαίνω.Για την ΕΛΑΣ τι να γράψω; Αφού δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε ουσιαστικά. Αποτυπώματα που ήταν να πάρουν, πήραν, ασχέτως αν έκανε ζημιά σε ένα ο της Σήμανσης.
Τζαμά δε χρειάζεται να ρωτήσω, αφού η ασφάλεια το καλύπτει και μάλιστα θα μου βάψουν και την πόρτα που έχει 2 γρατζουνιές από την πέτρα που χρησιμοποίησε ο τύπος. Η μερική κλοπή τα καλύπτει όλα αυτά.
@jtblaster
Στο post μου ήθελα να έχω επιστημονική τεκμηρίωση γιατί όπως θα έχεις δει, ακόμα και για τσίχλα πεταμένη στο δρόμο να γράψω θα βρεθεί κάποιος να μου την πει. Ακόμα και τώρα, υπάρχει άτομο που μου την είπε με την περιγραφή.Να την πω σε κάποιον δεν είχα σκοπό, εκτός από τον βλάκα (γι' αυτό και το post στο 'ζώα') που με έβαλε σε τόσες περιπέτειες για να μην πάρει ουσιαστικά τίποτε. Ούτε μισή δόση δεν έβγαλε τελικά.
Να τονίσω το εγώ μου πάλι πώς θα γίνει μέσα από ένα post που αναφέρει πώς την έπαθα; Ίσα ίσα που το post δείχνει πως έκανα μ...ια που άφησα το τσαντάκι στο αμάξι, μιας και πάντα θεωρούσα πως θα το πετούσαν σε σημείο εμφανές, αν γινόταν κάτι παρόμοιο, πράγμα που ακόμα δεν έχει γίνει (θα το είχαμε βρει). Τώρα, με ζώνουν τα φίδια και φοβάμαι για διπλά ΑΦΜ, δάνεια κτλ που είναι συνηθισμένα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Για τους φίλους μου, δεν κατάλαβα πού κολλάει, γιατί δε νομίζω να έχουν εμπλοκή στο συγκεκριμένο θέμα. Ίσα ίσα που ο κολλητός ήταν τυχερός και ο τυχαίος κλέφτης διάλεξε το Opel για να πάρει 30€ και όχι την BMW για να πάρει 200€.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
...απλά για να δοθεί ευκαιρία να γράψω ότι στο τσαντάκι μου είχα 50 οδοντογλυφίδες με μέντα και 3 usb flash disks.
Και προφυλακτικά και μαρκαδόρους. (Πλασάρεις προφίλ σαν πρωτόλειος πωλητής). Αλλά που είναι το περίεργο; Εδώ πρότεινες στο Λάππα να γίνεις το μωρό του. Αυτό ομολογώ ήταν 'κάπως'.
-
Πιπίνε γράφεις αρκετά προκλητικά, εκτενή ποστ που περιέχουν παρανομίες και υπερβολές και πολλές φορές με χιουμορ προσπάθησα, εγώ τουλάχιστον να σου δώσω να το καταλάβεις αυτό. Στο λένε και άλλοι εδώ μέσα, ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά φαίνεται ότι δεν θέλεις να το καταλάβεις. Ειλικρινά λυπάμαι που έπεσες θύμα κλοπής και αν με ήξερες θα καταλάβαινες ότι λέω αλήθεια. Παρ όλες τις διαφωνίες μου μαζί σου, εδώ είναι δημόσιο φορουμ και μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου, απλά θα μου επιτρέπεις και εμένα να διαφωνώ όπου ή όταν κρίνω ότι χρειάζεται, με χιούμορ ή χωρίς. Πάνω από όλα για να μην ξεχνιόμαστε 'Μαυρισμένα Λαδωμένα Πόδια' Uber Alles !!!!
-
Ο Λάππας ομολογώ είναι Ιωβίου υπομονής !!!!
-
Eπικο thread!!!!
-
Δεν πλασάρω τίποτε. Έκανα ακριβώς την περιγραφή του τι έχασα. Οι οδοντογλυφίδες και τα προφυλακτικα είναι προσεγγιστικά νούμερα κατ' αρχάς, αλλά κοντά στην αλήθεια. Δεν έκατσα και να τις μετρήσω μιας και τις παίρνω από ένα γνωστό μαγαζί όποτε πηγαίνω.Άστα αυτά. Από μόνα τους δεν λένε τίποτε. Μαζί όμως με τις προηγούμενες επικές σου αφηγήσεις, λένε. Πλασάρεις προφίλ. Μπεμπέκος (πιπίνος), overachiever, με κλειδιά από στρατόπεδα (η μισή Ελλάδα έχει τέτοια) θα φωνάξεις στρατονομίες, απευθύνεσαι στην ηγεσία της αστυνομίας (αλήθεια τι μανία με τη στολή είναι αυτή), με τρομερούς φίλους οι οποίοι τον κάνουν παρέα επειδή είναι 'σοβαρός' και ο Σπινόζα της ηθικής, όταν την πατάς είναι μπαμπεσιά αλλιώς παραμένεις αήττητος ες αεί, που τον βλέπουν οι μαθητές του στα μπαράκια και υποκλίνονται, δάσκαλος συμπεριφοράς των δρόμων που φοβερίζει μανάδες με παιδιά, τα μαγικά σου χέρια μπορούν να κάνουν και χρέπι να τρέξει με 200 (σπουδαία δουλειά στον κατήφορο). Σταματώ εδώ να μην κουράζω.
-
Εγώ είμαι ο 1ος;
Κάνε quote τι έγραφες και τι έγραφα και πώς απάντησα με το βίντεο και δες μετά αν παραδέχθηκες το λάθος σου ή όχι. Βαριέμαι να ασχολούμαι με τελειωμένες υποθέσεις.
Αν είσαι εσύ, απορώ πού βρίσκεις το θάρρος και μιλάς!
Μιλάει ΤΩΡΑ, αλλά όχι όταν ανέβηκε το βίντεο και αναδείχθηκε το λάθος / ψεύδος του. Κότα ΚΑΙ αυτός...
Άρα είμαι ο πρώτος, μπορεί να πεις και ένα απλό ναι, δεν δαγκώνει.
Έχω βάλει φίλτρο να μην βλέπω τα ποστ σου, αλλά σκέφτομαι να το ξανανοίξω γιατί έχει πλάκα τελικά!
Απλά σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί σου. Αλλά αφού το θέτεις έτσι: Η πρώτη είναι στο διάζωμα της συγγρού, και η δεύτερη στο διάζωμα που πάει μέσα στον Ιππόδρομο
Αυτά ήταν τα τελευταία μου λόγια. Γράψε σεντονάκια κτλπ απέδειξε και ότι ο κύκλος έχει γωνίες άμα θες,
στο λέω εκ το πρωτέρων ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο και πες με όπως θες.Ευχαριστω
-
Και δεν βλεπω να μιλαει κανεις για την αέναη επανάληψη για τα 'ποτακια' (τι σιχαμενη λεξη) Ειμαστε και μαγκες ρε και πινουμε και οδηγαμε γιατι ειμαστε μαγκες οπως ειπαμε και ως μαγκες δεν μας πειράζει. Οσον αφορα το συμβαν, ουτε στον χειροτερο εχθρο μου, αλλα δεν ξερω και καποιον που να μην τον εχουν κλεψει.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]