Tα προσωπικά σας και τις οικειότητες με πμ.[Mod]
Για τη Σιγκαπούρη: Δεν ξέρεις τι λες.
Latest posts made by imago
-
RE: ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Η Fitch υποβάθμισε Deutsche Bank και Goldman SachsΗ F. είναι tie braker μεταξύ των δύο μεγάλων S&P και Moodys και είναι γαλλική.
-
Ας μη χαλάμε τη συζήτηση ρε παιδιά. imago προφανώς η προηγούμενη δημοσίευσή σου εξελήφθη ως ειρωνική. [Mod]
-
More on this example γιατί το είδα ουκ ολίγες φορές. Θα σας πω και πως αρχίζει το έργο. Είναι συνήθως κάποια παραμονή αργίας, κάποιο παρασκευοσαββατοκύριακο όπου το κλίμα την τελευταία μέρα είναι πιο χαλαρό. Οι κρυμμένες εντάσεις ΕΝΑΝΤΙΟΝ του παραγωγικού αποκαλύπτονται. Πως; Κάποιος/α τρίτος/η συνάδελφος (η/ο πιο αδύναμη/ος, πιεσμένη/ος, τεμπέλα/ης) αναπτύσσει κοινωνική σχέση με την λουφαδόρισσα και αγνοεί επιμόνως τον παραγωγικό. Σύντομα αυτή γίνεται η ψυχή του πάρτυ που λέμε. Εδώ ο παραγωγικός αρχίζει και νιώθει άβολα, οπότε μπαίνει στη σπείρα θανάτου. Όσο πιο απότομος γίνεται τόσο απομονώνεται.
-
Τέλεια τα παραδείγματά σου για να δείξω τι ξέρω. Λοιπόν αγαπητέ μου μανοσκ, ΞΕΡΩ το εξής: Η συνάδελφος που δεν αγγίζει στυλό γιατί περιμένει γραφική ύλη αργά ή γρήγορα ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ αυτή και το πνεύμα της στον εργασιακό χώρο. Με ένα μαγικό τρόπο, σιγανά, αδιόρατα, ανεπαισθήτως που θάλεγε ο ποιητής.
-
@μανοσκ: Δηλαδή η πρότασή σου είναι η απόλυτη αξιοκρατία. Μάλιστα.
Η θέση μου: Ακόμη κι αν αυτό συμβεί, σε βαθμό οχταπλάσιο της Σιγκαπούρης (που θεωρείται απ' τα πιο αξιοκρατικά καθεστώτα), σε δυο χρόνια η παραγωγικότητά μας θα ξαναπέσει στα σημερινά επίπεδα. Κατάλαβες τώρα τι εννοώ; -
Φυσικά, για την παραγωγικότητα, που είναι ο αιώνιος βραχνάς της ελληνικής οικονομίας, κανένας δεν έχει πρόταση. Είναι χμμμ, το hard part του προβλήματος. Διότι όλα μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα (εδώ βρέθηκαν άνθρωποι να ρίξουν αβέρτα χρήμα) εκτός από ένα: την παραγωγικότητα. Και οι αιτίες είναι βαθιές, τόσο βαθιές και πολυπλόκαμες όσο και οι δαντελωτές παραλίες μας. Το πρόβλημα της ελληνικής παραγωγικότητας αγγίζει το ιστορικό μας dna. Μέσα στην επιμόνως χαμηλή παραγωγικότητα (τελευταίοι στην ευρώπη) βρίσκεται συμπιεσμένη όλη η Ελληνική ψυχοσύνθεση, οι ιστορικές μας καταβολές, οι συλλογικές μας φαντασιώσεις και φυσικά η ορθόδοξή μας φρενοβλάβεια.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Ειμαι στη φαση που εχω ανακαλυψει το (κατα Λακαν) αντικειμενο της επιθυμιας.Πούσαι ρε Μητσάρα με το Λακάν σου και τα Μπορόμιαν ρίγκς σου. Κάνε ρε μια χρήση του β' θεωρήματος να καταρρίψεις τον πανοςςς.
-
panosss μου θυμίζεις μια ατάκα από μια ταινία 'every body in this town dioristike except to me'.
Μη θυμώνεις, πλάκα κάνω. Είναι τόσο το μένος σου για τους δ.υ. Λατρεύεις να τους μισείς. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε αρχηγε έχεις το logo της UBS και ρωτάς τέτοια πράγματα?
ΜετεξεταστέοςΜε τον Ermotti τώρα πάμε καλά!