-
Στην Τεχερανη ζεις!!!!! Ε....στην Θεσσαλονικη ηθελα να πω....
Με τις υγειες μας! -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάντως Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας πάω 8 το πρωί με Μ.Ο. 100 μέχρι την Καβάλας που βγαίνωΜηχανάκι?
-
σημερα πριν λιγο στο τιταν εγω στην αριστερη λωριδα με ενα σκουνταει πατος πισω μου και μπροστα στα 5 μετρα να μας παει καροτσακι ενα φορτηγο. Ο οδηγος του ατος καποια στιγμη την ειδε schumi και με κολαει στα 5cm και προσπαθει να με περασει απο τα δεξια αναμεσα απο εμενα και ενα αλλο φορτηγο αλλα φυσικα δε χωρουσε και ο κινδυνος να τρακαρει τη δεξια πισω πλυερα μου ηταν μεγαλος!! Σηκωνω το χερι και του κανω νοημα : που θες να πας? Δε βλεπεις? Πρεπει να πω ομως οτι παραδεχθηκε το λαθος του και σηκωσε το χερι ζητοντας συγνωμη....μικρο ζωο....κατοικιδιο!
μετα αυτος εστριψε για καβαλα/κεντρο εγω εφυγα προς σινδο!
Αν ειναι δυνατον στα καλα καθουμενα....
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Δεν είναι νόμιμοι γιατί δεν έχουν αφήσει αποστάσεις ασφαλείας
Μα με τοση κινηση δεν γινεται να κρατας αποστασεις ασφαλειας, γεμιζει ο δρομος. Σε πρακτικο επιπεδο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
για το παραδειγμα με το Samurai κ την 5αρα δεν μου απαντησες, εκτος αν οντως θεωρεις οτι η 5αρα ειναι πιο επικινδυνη απο το Samurai που 'παει με το οριο', οποτε απλα δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα.
Γιαυτό σου είπα πρέπει να σεβόμαστε τη ροή τη κίνησης και να κινούμαστε κοντά στα όρια. Αν ο Κηφισός έχει μια ροή που κινείται με ταχύτητα περίπου 100 χ.α.ω. τότε αυτός που κινείται με 150 χ.α.ω (η BMW η 5αρα που αναφέρεις πιο πάνω) είναι επικίνδυνος.
Ναι, προφανως κ πρεπει. Οπως εχω γραψει κ πιο πανω κ αμετρητες φορες, δεν μιλαμε για τετοιες ωρες. Μιλαω για οταν οι συνθηκες (καιρικες, κινησης) το επιτρεπουν. Ποια ειναι η ροη κ η μ.ω ταχυτητα οταν σε ολο το οπτικο σου πεδιο εχεις 5 οχηματα, εκ των οποιον το ενα παει με 80, οι 3 με 130, κ ο 5ος με 160? Κ ποσο μαλακας ειναι αυτος που με τα 130 παραμενει στην αριστερη ενω η μεσαια ειναι αδεια?
Τα πράγματα είναι απλά. Ακόμα και αν ο Κηφισός είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος (που σου λέω ότι είναι και έχει κάποιες προδιαγραφές), διασχίζει μια πόλη. Αυτομάτως τα όρια ταχύτητας πρέπει να είναι διαφορετικά. Ακόμα και μια Ε.Ο. όταν διασχίζει μια πόλη έχει διαφορετικά όρια ταχύτητας. Δεν πρέπει να παραβλέπεις ότι ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται για να καλύψει ΚΑΙ τις μετακινήσεις μέσα στη πόλη. Η χρήση του είναι διαφορετική από την Ε.Ο. Και διαφορετική είναι η νοοτροπία αυτών που θα κυκλοφορήσουν σε αυτόν από ότι σε μια Ε.Ο. Τυχαία έχουν ορίσει στον Κηφισό μικρότερα όρια στο τμήμα του που είναι μέσα στη πολη και μεγαλύτερα στο τμήμα που πλέον γίνεται Ε.Ο.;
Οχι, καθολου τυχαια, γιατι εχει συνηθως εχει πολυ κινηση επειδη διασχιζει την πολη. Συμφωνουμε. Εγω δεν μιλαω για εκεινες τις στιγμες κ αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβεις. Οτι σαν κατασκευη (φαρδος, ορατοτητα, ποιοτητα ασφαλτου), ειναι ΕΟ. Σαν κινηση κ νοοτροπια κινησης κ πληθος οχηματων, ειναι αστικος δρομος. ΑΛΛΑ αυτο εχει τις ωρες του. Οταν αυτα τα δευτερα εξαλειφονται πχ αργα το βραδυ, μενει μονο το 'σαν κατασκευη ειναι ΕΟ'. Κ αντιστοιχα αλλαζει κ ο τροπος που κινεισαι, κ η ταχυτητα.
-
-
Αναρωτιέμαι τι με ενοχλεί περισσότερο ....
1.Τα ορθογραφικά λάθη
2.Τα συντακτικά λάθη
3.Η λάθος νοοτροπία
4. Ότι ζώ στην ίδια πόλη με αυτόν τον άνθρωπο που ψηφίζει φαντάζομαι Πανίκα και Ατσαλάκωτο δαγκωτό!P.S. Άσε τα κεφαλαία ...
-
(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)
Οι πεζοί απλά δεν υπάρχουν στον κόσμο του...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
(ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ)
Παράλληλο σύμπαν ...
-
Απλά στόκος!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μα τί είπε ο υπέρτατος
-
σκεφτειτε οτι αυτος και η γυναικα του ψηφιζουν κιόλας και ανηκουν στα ανθρωπινο ειδος
Βρε μ@λακα που ζεις ? ακου εκει χαμηλώσανε το πεζοδρομιο για να ανεβαινουν ευκολα τα αυτοκινητα
τα ατομα με ειδικες αναγκες - η μητερες με τα καροτσακια δεν του περασανε καν απο το κουκουτσι που εχει για μυαλο
Ειπαμε η ευθανασια ειναι η μονη λυση σε κατι τετοιους -
Cayene turbo πηγε να ριξει κατω ενα ζευγαρι με beverly(ημουν διπλα με το αμαξι) μονο και μονο επειδη ηθελε να προλαβει το φαναρι που εστριβε αριστερα για Φιλοθεη
Το ζευγαρι πηγαινε κανονικα στην αριστερη λωριδα, σε ωρα αιχμης, δηλαδη η Κηφισιας ηταν πηχτρα, δεν μπορουσε δηλαδη να παει πιο γρηγορα
Μαλιστα επιχειρησε 2 φορες να τους φοβερισει με επιταγχυνσεις-φρεναρισματαΓια καλη του τυχη ημουν με το αυτοκινητο και δεν προλαβα να κανω τιποτα, ημουν 3 αμαξια πιο πισω
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν είναι νόμιμοι γιατί δεν έχουν αφήσει αποστάσεις ασφαλείας
Μα με τοση κινηση δεν γινεται να κρατας αποστασεις ασφαλειας, γεμιζει ο δρομος. Σε πρακτικο επιπεδο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
Είναι προφανές ότι πρέπει να αφήσουν αποστάσεις ασφαλείας. Τι πάει να πει γεμίζει ο δρόμος; Κινούμαστε σε απόσταση ασφαλείας απο τον άλλο η οποία αυξάνει όσο αυξάνει η ταχύτητά μας. Αυτό έχει να κάνει με νόμο της Φυσικής και αφορά το φρενάρισμα.
Γιαυτό σου είπα πρέπει να σεβόμαστε τη ροή τη κίνησης και να κινούμαστε κοντά στα όρια. Αν ο Κηφισός έχει μια ροή που κινείται με ταχύτητα περίπου 100 χ.α.ω. τότε αυτός που κινείται με 150 χ.α.ω (η BMW η 5αρα που αναφέρεις πιο πάνω) είναι επικίνδυνος.
Ναι, προφανως κ πρεπει. Οπως εχω γραψει κ πιο πανω κ αμετρητες φορες, δεν μιλαμε για τετοιες ωρες. Μιλαω για οταν οι συνθηκες (καιρικες, κινησης) το επιτρεπουν. Ποια ειναι η ροη κ η μ.ω ταχυτητα οταν σε ολο το οπτικο σου πεδιο εχεις 5 οχηματα, εκ των οποιον το ενα παει με 80, οι 3 με 130, κ ο 5ος με 160? Κ ποσο μαλακας ειναι αυτος που με τα 130 παραμενει στην αριστερη ενω η μεσαια ειναι αδεια?
Να σε ρωτήσω, αυτός που πηγαίνει με τα 160 σε ένα δρόμο σαν το Κηφισό (ο οποίος είναι περιορισμένα km και όχι όσα θα ήταν μια Ε.Ο. όπου θα υπήρχε ώφελος) εκτός απο το να βγάζει το άχτι του με την ταχυτητα τι άλλο κερδίζει...1-2 λεπτά πιο γρήγορα θα διασχίσει τον Κηφισό σε σχέση με τους υπόλοιπους. Γιατί υποθέτω ότι στους υπόλοιπους δρόμους δεν θα τρέχει με 160. Είναι τόσο σημαντικά αυτά τα 1-2 λεπτά για να τρέξει με 160 και όλους τους κινδύνους που αυτά έχουν (γιαυτόν και για τους άλλους χρήστες του δρόμου); Και κάτι ακόμα, αν ο δρόμος είναι άδειος όπως λες τότε και αυτός με τα 160 θα πρέπει να πάει στη δεξιά λωρίδα. Η αριστερή είναι μόνο για προσπεράσεις όπως λες. Αν αυτός με τα 160 δεν κάνει προσπέραση τότε στη δεξιά και αυτός!
Τα πράγματα είναι απλά. Ακόμα και αν ο Κηφισός είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος (που σου λέω ότι είναι και έχει κάποιες προδιαγραφές), διασχίζει μια πόλη. Αυτομάτως τα όρια ταχύτητας πρέπει να είναι διαφορετικά. Ακόμα και μια Ε.Ο. όταν διασχίζει μια πόλη έχει διαφορετικά όρια ταχύτητας. Δεν πρέπει να παραβλέπεις ότι ο δρόμος αυτός χρησιμοποιείται για να καλύψει ΚΑΙ τις μετακινήσεις μέσα στη πόλη. Η χρήση του είναι διαφορετική από την Ε.Ο. Και διαφορετική είναι η νοοτροπία αυτών που θα κυκλοφορήσουν σε αυτόν από ότι σε μια Ε.Ο. Τυχαία έχουν ορίσει στον Κηφισό μικρότερα όρια στο τμήμα του που είναι μέσα στη πολη και μεγαλύτερα στο τμήμα που πλέον γίνεται Ε.Ο.;
Οχι, καθολου τυχαια, γιατι εχει συνηθως εχει πολυ κινηση επειδη διασχιζει την πολη. Συμφωνουμε. Εγω δεν μιλαω για εκεινες τις στιγμες κ αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβεις. Οτι σαν κατασκευη (φαρδος, ορατοτητα, ποιοτητα ασφαλτου), ειναι ΕΟ. Σαν κινηση κ νοοτροπια κινησης κ πληθος οχηματων, ειναι αστικος δρομος. ΑΛΛΑ αυτο εχει τις ωρες του. Οταν αυτα τα δευτερα εξαλειφονται πχ αργα το βραδυ, μενει μονο το 'σαν κατασκευη ειναι ΕΟ'. Κ αντιστοιχα αλλαζει κ ο τροπος που κινεισαι, κ η ταχυτητα.
Και εγώ προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να λες ότι τα όρια ταχύτητας ισχύουν όταν έχει κίνηση και δεν ισχύουν όταν δεν έχει κίνηση. Αν ο καθένας αρχίσει κάτι τέτοιο και ο καθένας ορίζει όπως θέλει το τι είναι κίνηση και το τι όχι, τότε φτάνουμε στο νόμο της ζούγκλας (Από εκεί και το ΖΩΑ). Σου είπα για εσένα μπορεί κάποιες ωρες να θεωρείς ότι δεν έχει κίνηση για κάποιον άλλον όμως να έχει κινηση. Αν το πας με αυτή τη λογική τότε όλα έχουν να κάνουν με το τι ορίζεις σαν κίνηση και μετά να καθορίσεις μόνος σου τα όρια ταχύτητας. Άρα παίρνεις το νόμο στα χέρια σου (η αν θες τον Κ.Ο.Κ.). Και αύριο εγώ θα πώ ότι δεν μου αρέσει το απαγορευτικό σε ένα δρόμο και το βράδυ που δεν έχει κίνηση θα πηγαίνω ανάποδα σε αυτόν γιατί έτσι θέλω. Και αν βρω κάποιον να πηγαίνει κανονικά θα του ρίχνω τα φώτα μου επάνω του και θα απαιτώ να κάνει πίσω (κατά το θα τον τιμωρώ με φρενάρισμα αν πηγαίνει στην αριστερή). Είμαι σωστός;
Αυτό που σου λέω είναι ότι η λογική καθορίζω τα όρια μόνος μου ανάλογα το πως εγώ αντιλαμβάνομαι την κίνηση ή το δρόμο, μπορεί σε μια προέκτασή της να έχει και άλλες παρενέργειες.
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Είναι προφανές ότι πρέπει να αφήσουν αποστάσεις ασφαλείας. Τι πάει να πει γεμίζει ο δρόμος; Κινούμαστε σε απόσταση ασφαλείας απο τον άλλο η οποία αυξάνει όσο αυξάνει η ταχύτητά μας. Αυτό έχει να κάνει με νόμο της Φυσικής και αφορά το φρενάρισμα.
Στην Ελλάδα, απόσταση ασφαλείας = χώρος να κάνει τη σφήνα του ο γλήγορος με το Gtisourtaferta χωρίς φλας.
-
-
Την λογικη 'ΚΡΙΝΩ τα ορια με βαση τις εκαστοτε συνθηκες κ αποφασιζω' την επιβαλλει πρωτα απ'ολα η πραγματικοτητα που λεει οτι ενα σταθερο οριο δεν μπορει να αντιπροσωπευει την ασφαλη ταχυτητα σε κατι τοσο μεταβαλλομενο οσο η κινηση οχηματων σε ενα (μεγαλο) δρομο. Εκτος αν θεωρεις οτι ειναι σωστο το οριο των 70 χαω στον κομβο της Λεωφ. Αθηνων, στις 3 τα ξημερωματα με καλο καιρο (βαση λογικης ΚΟΚ που λεει οτι τα ορια ισχυουν για αυτες τις συνθηκες κ σε χειροτερες πρεπει να προσαρμοζονται αντιστοιχα προς τα κατω). Εκει απλα θα γελασω κ δεν θα απαντησω περαιτερω.
Με το παραπανω θα συμφωνησουν παμπολλοι τροχαιοι της Αγγλιας οι οποιοι (κ εχω δει προσωπικα, κ εχω διαβασει απο αλλους, κ εχω δει σε εκπομπες, κ εχουν παραδεχτει οι ιδιοι) ζυγιζουν κ κρινουν αν η παρανομη ταχυτητα με την οποια σε μετρησαν να πηγαινεις, ειναι κ επικινδυνη (ασχετα αυτα τα δυο μεταξυ τους) κ αντιστοιχα ασχολουνται με την παρτη σου ή ουτε καν, αν ασχοληθουν σου κανουν μια συσταση ή σε γραφουν, ή σε στελνουν στο τμημα κατ'ευθειαν. Αν θεωρεις οτι ουτε αυτοι ξερουν τι κανουν οταν δεν κοιτανε στεγνα το νουμερο στην πινακιδα του οριου, τοτε οπως νομιζεις.
Τελος, ειδικοτερα στην χωρα μας, που τα ορια ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΤΠ (ειτε προς τα πανω ειτε κ προς τα κατω), αυτη η κατασταση απο μονη της μας μαθαινει (ορθως) να μην τους δινουμε κ πολυ σημασια σαν νουμερα. Απλα το λαθος ειναι οτι ο πολυς κοσμος δεν εχει την νοημοσυνη κ την παιδεια να κρινει ορθως πως να προσαρμοσει την ταχυτητα του αναλογα, κ ακομα χειροτερα περιτριγυριζομαστε απο βλακες που ενω δεν ξερουν τα βασικα κ γενικα πως να οδηγησουν σωστα και κανουν τραγικα επικινδυνα πραγματα, εχουν μεγαλωσει με την νοοτροπια των οριων, ασχολουνται μονο με αυτο, καθησυχαζονται στο οτι 'δεν τρεχουν' κ κραζουν εμας που 'τρεχουμε'.
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στην Ελλάδα, απόσταση ασφαλείας = χώρος να κάνει τη σφήνα του ο γλήγορος με το Gtisourtaferta χωρίς φλας.
Για την ακριβεια, οχι μονο στην Ελλαδα. Σε Αγγλια, κ λιγο Γερμανια που εχω δει, αμα ο δρομος ειναι γεματος, ειναι γεματος. = Οταν αφηνεις κενο, θα μπει καποιος μπροστα σου. Δεν εχει να κανει με νοοτροπια οδηγησης, αυτο λεει η λογικη. Τι θα κανεις ως λυση, θα φρεναρεις+αφηνεις 20 μετρα απο αυτον που μπηκε μπροστα σου καθε φορα που συμβαινει (εδω θα γελασω πολυ γιατι σιγουρα καποιος που δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα θα πεταχτει σαν τσουτσου κ θα πει '20? 50 μετρα πρεπει να αφηνεις')? Θα μπει ο επομενος. ΓΕΜΑΤΟΣ με αυτοκινητα δρομος = δεν μπορεις να αφησεις μεγαλη αποσταση γιατι καποιος θα την γεμισει.
-
Για να μην ξεχάσω...
Ζώο το δίποδο ανθρωποειδές σήμερα το μεσημέρι που προσπαθούσε στο κόμβο(κων/τικα) στην περιφερειακή να περάσει απο το διαχωριστικό διάζωμα στην μέση απέναντι.
Ρε μαλακοβιόλη σκέφτηκες καθόλου τι θα προκαλέσεις με αυτό που κάνεις; -
M@λακία στον εγκέφαλο είναι να γεμίζει κάποιος την απόσταση που έχεις αφήσει από τον μπροστινό σου, που πάντα έτσι και αλλιώς είναι μικρότερη του κανονικού όσο αυξάνεται η κίνηση και η πίεση.
Αν υποθέσουμε πως έχουμε μια απόσταση 10 χλμ πχ που είναι γεμάτη αμάξια και ως είθισται έχουν πιάσει μια σταθερή ταχύτητα 'πλεύσης', θα φτάσει πιο γρήγορα ο άλλος αν σου χωθεί στην απόσταση που έχεις αφήσει;
Εκτός φυσικά αν αρχίσει να μπαίνει στις αποστάσεις ασφαλείας εναλλάξ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την λογικη 'ΚΡΙΝΩ τα ορια με βαση τις εκαστοτε συνθηκες κ αποφασιζω' την επιβαλλει πρωτα απ'ολα η πραγματικοτητα που λεει οτι ενα σταθερο οριο δεν μπορει να αντιπροσωπευει την ασφαλη ταχυτητα σε κατι τοσο μεταβαλλομενο οσο η κινηση οχηματων σε ενα (μεγαλο) δρομο. Εκτος αν θεωρεις οτι ειναι σωστο το οριο των 70 χαω στον κομβο της Λεωφ. Αθηνων, στις 3 τα ξημερωματα με καλο καιρο (βαση λογικης ΚΟΚ που λεει οτι τα ορια ισχυουν για αυτες τις συνθηκες κ σε χειροτερες πρεπει να προσαρμοζονται αντιστοιχα προς τα κατω). Εκει απλα θα γελασω κ δεν θα απαντησω περαιτερω.Με το παραπανω θα συμφωνησουν παμπολλοι τροχαιοι της Αγγλιας οι οποιοι (κ εχω δει προσωπικα, κ εχω διαβασει απο αλλους, κ εχω δει σε εκπομπες, κ εχουν παραδεχτει οι ιδιοι) ζυγιζουν κ κρινουν αν η παρανομη ταχυτητα με την οποια σε μετρησαν να πηγαινεις, ειναι κ επικινδυνη (ασχετα αυτα τα δυο μεταξυ τους) κ αντιστοιχα ασχολουνται με την παρτη σου ή ουτε καν, αν ασχοληθουν σου κανουν μια συσταση ή σε γραφουν, ή σε στελνουν στο τμημα κατ'ευθειαν. Αν θεωρεις οτι ουτε αυτοι ξερουν τι κανουν οταν δεν κοιτανε στεγνα το νουμερο στην πινακιδα του οριου, τοτε οπως νομιζεις.
Τελος, ειδικοτερα στην χωρα μας, που τα ορια ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΤΠ (ειτε προς τα πανω ειτε κ προς τα κατω), αυτη η κατασταση απο μονη της μας μαθαινει (ορθως) να μην τους δινουμε κ πολυ σημασια σαν νουμερα. Απλα το λαθος ειναι οτι ο πολυς κοσμος δεν εχει την νοημοσυνη κ την παιδεια να κρινει ορθως πως να προσαρμοσει την ταχυτητα του αναλογα, κ ακομα χειροτερα περιτριγυριζομαστε απο βλακες που ενω δεν ξερουν τα βασικα κ γενικα πως να οδηγησουν σωστα και κανουν τραγικα επικινδυνα πραγματα, εχουν μεγαλωσει με την νοοτροπια των οριων, ασχολουνται μονο με αυτο, καθησυχαζονται στο οτι 'δεν τρεχουν' κ κραζουν εμας που 'τρεχουμε'.
Μίλησα για κίνηση κοντά στα όρια και σεβόμενος τη ρόη. Δε μίλησα για πιστή τήρηση των ορίων. Γιαυτό και όπως λες και σε άλλες χώρες δεν σε γράφουν αν θεωρούν ότι δεν κινείσαι επικίνδυνα. Και όταν η ροή των αυτοκινήτων κινείται με 100 και εσύ με 160 ΕΙΣΑΙ επικίνδυνος και προφανώς σε γράφουν. Αν όμως η ροή και ο δρόμος είναι τέτοιος που επιτρέπει κάπως μεγαλύτερες ταχύτητες από τα όρια τότε είναι πιο ανεκτικοί. Αυτό γίνεται παντού.
Ακόμα πάντως δεν έχω καταλάβει τι κερδίζεις με το να τρέχεις με 160 σε ένα άδειο όπως λες Κηφισό (και αν είναι άδειος πάει καλά, αλλά λες ότι 'σερνόταν' με 100 οπότε δεν είναι άδειος)...φτάνεις 1-2 λεπτά νωρίτερα στον προορισμό σου.. στο τέλος του δρόμου δεν δεν θα δεις πάντως καμία καρό σημαία. Τι να πω ο καθένας κρίνει.Είναι προφανές ότι πρέπει να αφήσουν αποστάσεις ασφαλείας. Τι πάει να πει γεμίζει ο δρόμος; Κινούμαστε σε απόσταση ασφαλείας απο τον άλλο η οποία αυξάνει όσο αυξάνει η ταχύτητά μας. Αυτό έχει να κάνει με νόμο της Φυσικής και αφορά το φρενάρισμα.
Για την ακριβεια, οχι μονο στην Ελλαδα. Σε Αγγλια, κ λιγο Γερμανια που εχω δει, αμα ο δρομος ειναι γεματος, ειναι γεματος. = Οταν αφηνεις κενο, θα μπει καποιος μπροστα σου. Δεν εχει να κανει με νοοτροπια οδηγησης, αυτο λεει η λογικη. Τι θα κανεις ως λυση, θα φρεναρεις+αφηνεις 20 μετρα απο αυτον που μπηκε μπροστα σου καθε φορα που συμβαινει (εδω θα γελασω πολυ γιατι σιγουρα καποιος που δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα θα πεταχτει σαν τσουτσου κ θα πει '20? 50 μετρα πρεπει να αφηνεις')? Θα μπει ο επομενος. ΓΕΜΑΤΟΣ με αυτοκινητα δρομος = δεν μπορεις να αφησεις μεγαλη αποσταση γιατι καποιος θα την γεμισει.
Είναι επίσης γνωστό ότι για τους Έλληνες δεν ισχύουν οι νόμοι της Φυσικής. Είναι γνωστό αξίωμα. Όσο μεγαλώνει η ταχύτητα και η κίνηση τόσο μικραίνει η απαιτούμενη απόσταση ασφαλούς φρεναρίσματος. Γνωστό και σαν αξίωμα του μ@λ@κ@
-
Για το δευτερο, εγω απλα σου δειχνω την πραγματικοτητα σε ολους τους δρομους του κοσμου. Οταν γεμιζει ο δρομος, η αποσταση αναμεσα στα αυτοκινητα αναγκαστικα μικραινει. ΠΑΝΤΟΥ. Μπορεις να το χαρακτηριζεις οπως θελεις αλλα ετσι ειναι, ειτε στον Κηφισσο ειτε στον Μ25 στην Αγγλια.
Για το 'σερνεται' επιμενεις να μην θες να καταλαβεις οτι αναφερομαι στον μοναχικο καβαλαρη που ενω οι λιγοι αλλοι κινουνται σαφως πιο γρηγορα απο εκεινον (ακριβως επειδη δεν υπαρχουν αυτοκινητα) επιμενει να σερνεται με 100 στην λαθος λωριδα. Επιμενεις να αναγαγεις αυτο που τοσες φορες σου εχω εξηγηση στο σερνεται με 100 = ολοι πανε με 100 κ εγω θελω να παω με 160 (που ετσι κι αλλιως ειναι αδυνατον). Δεν καταλαβαινεις.
Μιλησες για ορια εννοωντας 'σεβομενος την ροη'. Να σεβαστει αυτος ο βλακας την ροη των αλλων που πανε με 130, 130, 120, 140, 130, 160, γιατι μπορουν επειδη δεν εχει αλλα αυτοκινητα κ να παει στο διαολο να φυγει απο την αριστερη που σερνεται με 100. Ποσες ακομα φορες πρεπει να στο εξηγησω?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]