-
Ένα roundhouse kick τότε δεν θα ήταν καλή αντίδραση υποθέτω, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα roundhouse kick τότε δεν θα ήταν καλή αντίδραση υποθέτω, ε;Where's Chuck when you need him ?
-
Μια που τον ανεφερες:
http://www.amazon.co.uk/Official-Chuck- ... 909&sr=1-3
Γραμμενο απο τον ιδιο, official δηλαδη. Μιλαμε για ΠΟΛΥ γελιο...
-Mr T once beat chuck norris in a game of ti tack toe, in response chuck norris invented rascism
-chuck norris was once bitten by a cobra, after five days of agony the cobra finaly died
-
Φυτό (ούτε ζώο δεν μπορείς να το πεις...) πεζός στη Λιοσσίων πίσω από σταματημένο στην κίνηση του αντίθετου ρεύματος φορτηγό, και 20m μακριά από διάβαση με πράσινο στα αυτοκίνητα πετάχτηκε μπροστά μου σε απόσταση μικρότερη των 10m. Άφού σταμάτησα 1m πριν τον χτυπήσω με κλωτσιά στο φρένο και το ABS να κλωτσάει σαν τρελό του κόρναρα για να του δείξω τη δυσαρέσκεια μου... Το αποτέλεσμα ένα ωραιότατο κωλοδάκτυλο από μέρους του... Από τις περιπτώσεις που λυπάσαι μόνο για τη ζημιά στο αυτοκίνητο αν δεν καταφέρεις να τους αποφύγεις...
-
Ακομη ενα απο οτι φαινεται γυναικα......
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _8994.html
-
Δεν ειναι ευκολο να αποφυγεις (ή ακομα κ να προσπαθησεις να αποφυγεις) ζωο σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας. Κ στο λεει καποιος που ΚΑΙ θα κανει οτι περναει απο το χερι του για να το αποφυγει, ΚΑΙ εχει τρακαρει προσπαθωντας (κ πετυχαινοντας) να μην πατησει 2 γατακια, ΚΑΙ εχει σαπισει στο ξυλο γυφτο που προσπαθησε να πατησει σκυλο επιτηδες.
Απλα μερικες φορες καποια πραγματα δεν γινονται.
-
Συν ότι το γεγονός πως προσπάθεια ελιγμού ή φρεναρίσματος πανικού στον περιφερειακό Θεσ/νίκης είναι απλά αδύνατος στα περισσότερα σημεία του. Και λόγω οδοστρώματος, και λόγω χάραξης, και λόγω πλάτους λωρίδας και λόγω όλων τους καραγκιόζηδων που κολλάνε στον πόντο σε δρόμο με γνωστό πρόβλημα.
Το γεγονός ότι είναι γυναίκα δεν μπορώ να καταλάβω τι σημασία έχει.
-
Θα μπορούσε να φρενάρει.
-
θα συμφωνησω οτι οι ελιγμοι στην περιφερειακη ειναι σχεδον αδυνατοι...
Οταν βλεπεις ζωακι ομως, ελεγχεις την κατασταση, και κοβεις ταχυτητα....με προσοχη.
Απλα πιστευω πως ο εγκεφαλος της γυναικας δεν μπορει να διαπιστωσει
μεσα σε αυτοκινητο ταυτοχρονα χωρο, χρονο και κινδυνο οποτε παταει και οποιον
παρει ο χαρος.... -
Το γεγονός να μην είδε και να μην αντιλήφθηκε τίποτα απολύτως το σκεφτήκατε?
Μάλλον θα νόμισε οτι ήταν καμμιά πετρούλα... -
Γίνεται όλοι οι χαλβάδες με τους KUVάδες τους και τις 2τονες νεκροφόρες τους να μην με κολλάνε στον πόντο , στον περιφερειακό (Θεσνικης) εν ώρα κίνησης? Γιατί ζυγίζουμε μόλις 950 kg και αν φρενάρουμε θα πληρώνουμε τις κινητές ντουλάπες τους για αυτοκίνητα?
-
Είμαι στο φανάρι στο επταπύργιο στην είσοδο από περιφερειακό εκ ανατολάς ορχόμενος, όπου στο φανάρι έχει 2 λωρίδες, η μία είναι γι'αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά και η άλλη για αυτούς που θέλουν να πάνε ευθεία. Περιμένω 2ος στο φανάρι και έχω πάει επίτηδες λίγο πιο αριστερά έτσι ώστε να εμποδίσω τυχόν έξυπνο να προσπεράσει την ουρά από αριστερά. Ανάβει πράσινο, και ξεκινάμε με τον μπροστινό. Τότε, ένα αχρείο κωλόπαιδο, ενάμιση μέτρου ΖΩΑΔΙ (ΡΙΒ7382 νομίζω για τα νούμερα, ένα άσπρο παλιό celica με μικρή καγκούρικη αεροτομή), μας προσπερνάει τσίμα τσίμα από αριστερά με ταχύτητα περίπου 70km/h (!) και κόντεψε να τρακάρει με μετωπική με αυτόν που ερχόταν από απέναντι (ευτυχώς σώθηκε ο άνθρωπος...) . Το κέρδος του βέβαια (εκτός από την 'μαγκιά' που επέδειξε στον διπλανό του) ήταν να είναι 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτοκίνητο μπροστά στο επόμενο φανάρι... Σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο την τροχαία αλλά μετά σκέφτηκα ότι λογικά δεν θα κάνουν τίποτα οπότε το άφησα... Πάντως μια γενική εντύπωση των τελευταίων ημερών που οδηγάω όλο και συχνότερα, είναι ότι πλέον στους ελληνικούς δρόμους κυκλοφορούν ως επί το πλείστον από αμοιβάδες μέχρι κολοβακτηρίδια, μιας και το υποτυπώδες μυαλό τους μπορεί να σκεφτεί μέχρι πως να διαχωριστούν για να αναπαραχθούν....
-
Ο χρήστης shumakos έγραψε:
Φυτό (ούτε ζώο δεν μπορείς να το πεις...) πεζός στη Λιοσσίων πίσω από σταματημένο στην κίνηση του αντίθετου ρεύματος φορτηγό, και 20m μακριά από διάβαση με πράσινο στα αυτοκίνητα πετάχτηκε μπροστά μου σε απόσταση μικρότερη των 10m. Άφού σταμάτησα 1m πριν τον χτυπήσω με κλωτσιά στο φρένο και το ABS να κλωτσάει σαν τρελό του κόρναρα για να του δείξω τη δυσαρέσκεια μου... Το αποτέλεσμα ένα ωραιότατο κωλοδάκτυλο από μέρους του... Από τις περιπτώσεις που λυπάσαι μόνο για τη ζημιά στο αυτοκίνητο αν δεν καταφέρεις να τους αποφύγεις...Ayto den einai tpt. Hlh8ia sto xalandri prin apo xronia moy eixe petaxtei sto xalandri sthn prwhn platia kenenti (fysika kokkino gia toys pezoys klp) sta 10 metra kai gia na na mhn thn pathsw protimhsa thn lysh na petaksw to amaksi panw sto pezodromio kai se mia kolwna.... htypisa apo thn tromara poy phre apla epese katw xwris na thn akoymphsw.
Apotelesma ftero kai pisw aksonas off apo to amaksi moy. Tsakwmos me toys perastikoys poy den eidan ti egine apla eidan ena 106 poy ekane fasaria apo thn eksatmish paraligo na me lytzaroyn kiolas kai fysika phga mazi ths me to as8enoforo poy egw kalesa sto nosokomeio kai mazi me toys mpatsoys poy fysika den eixe tpt kai efyge amesws....O pateras ths bebaia phge na bgalei lefta apo emena alla phre ta @@ moy sto dikasthrio epeidh o giatros eipe oti aytokinhto den thn xtyphse. malista an eixe pesei me podhlato 8a eixe parapanw traymata... To idio eipan kai oi astynomikoi sthn ek8esh toys opoy eixan eksetash to amaksi kai den eidan tpt ektws apo thn zhmia ths kwlwnas sto ftero kai thn zhmia toy aksona apo to pezodromio....
Symperasma... Prosoxoh stoys pezoys poy exoyn deathwish kai nomizoyn oti exoyn panta ma panta protereothta....
-
Ευτυχώς δεν τον χτύπησα γιατί το τιμόνι δεν υπήρχε περίπτωση να το κόψω. Από την μία ήταν κολώνα και από την άλλη τα αυτοκίνητα που ήταν μποτιλιαρισμένα. Είμαι προγραμματισμένος να ενεργήσω υπέρ της δικής μου σωματικής ακεραιότητας αφήνοντας τα ηλεκτρονικά να σώσουν τον απέναντι . Ξέρω ότι αυτά μπορεί να φανούν ψυχρά, άγρια και με έλλειψη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης. Όφειλε όμως να προστατέψει ο ίδιος τον εαυτό του αντί να στηρίζεται στην αντίληψη, τα αντανακλαστικά του οδηγού και την κατάσταση και την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου που έρχεται. Και εντάξει δεν είχε το μυαλό να τα σκεφτεί όλα αυτά. Θα μπορούσε όμως απλά να πει ένα ευχαριστώ που ήμουν εγώ εκεί και όχι ένας συνταξιούχος, με ασυντήρητο αυτοκίνητο 20ετίας να τον κάνει κομμάτια χτυπώντας τον αφρενάριστος. Σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να βάλεις το κεφάλι κάτω και να πεις και ένα ευχαριστώ που τη γλύτωσες και φεύγεις όρθιος από το να το παίζεις μάγκας.
-
Τι να πω παιδια..εγω ειμαι της αποψης και χωρις ακομα να μου εχει τυχει κατι με πεζο οτι καλυτερα να τον αποφυγεις με καθε υλικο κοστος παρα να τρεχεις μια ζωη ακομα και δικιο να ειχες εσυ και οχι ο πεζος..Ολα αυτα αρκει βεβαια να μη θεσεις σε αμεσο κινδυνο τη δικη σου ζωη και των αλλων (σε περιπτωση που η λαλακια ειναι του πεζου)
-
Λιγο βροχουλα εριξε, και ολα τα ζωα που συναντησα σημερα, να πηγαινουν λες και κατω εχει παγο
Μπραβο ξεφτερια μου, οδηγαρες!!!!Αληθεια ολοι οι νεομηχανοβιοι, που ηταν σημερα και δεν ειδα κανεναν στους δρομους?
Για ημουν η μοναδικη μοτοσυκλετα που ειδα σημερα απο το κεντρο μεχρι το Χαλανδρι?Και για τελευταια φορα
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ FLASH στην αλλαγη κατευθυνσης, να του καει ο εγκεφαλος(του αυτοκινητου) μεχρι να αλλαξει ο χρονος
Ελεος, δηλαδη ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να κουνησεις το χερακι και να αναψει το μαμημενο το φλας? -
Ο χρήστης After έγραψε:
Αληθεια ολοι οι νεομηχανοβιοι, που ηταν σημερα και δεν ειδα κανεναν στους δρομους?Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους, αλλά εγώ ως γάτος δε μού αρέσει να βρέχομαι.
-
Σε δρόμο με τρεις λωρίδες, κλασσικός πλέον οδηγός scirocco είχε κολλήσει στην αριστερή λωρίδα στον μπροστινό του (ο οποίος είχε άλλα αμάξια μπροστά και δε γινόταν να πάει γρηγορότερα) οπότε έκανε την κλασσική 'τσαντισμένη - αλα γ@μ@ω πολύ' ακαριαία αλλαγή λωρίδας στην μεσαία , την ίδια στιγμή που άλλο αμάξι (Corolla) άλλαζε νόμιμα και με κανονικό ρυθμό λωρίδα απ την δεξιά στη μεσαία. Λίγο πριν τσουγκρίσουν ο Corolla μαζεύτηκε έγκαιρα ώστε να χωρέσει το scirocco το οποίο δεν έδωσε δεκάρα και αφού πέρασε απ τη μεσαία το προπορευόμενο της αριστερής, ξαναχώθηκε σε αυτήν (φυσικά χωρίς φλας) και κόλλησε στον επόμενο.
Όπως έχω ξαναπεί προβλέπω ότι θα γίνουν μεγάλη λαίλαπα τα Scirocco, οι οδηγοί σαξόραλλων θα μοιάζουν αδερφές μπροστά στα κατορθώματα των Sciroccαίων.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σε δρόμο με τρεις λωρίδες, κλασσικός πλέον οδηγός scirocco είχε κολλήσει στην αριστερή λωρίδα στον μπροστινό του (ο οποίος είχε άλλα αμάξια μπροστά και δε γινόταν να πάει γρηγορότερα) οπότε έκανε την κλασσική 'τσαντισμένη - αλα γ@μ@ω πολύ' ακαριαία αλλαγή λωρίδας στην μεσαία , την ίδια στιγμή που άλλο αμάξι (Corolla) άλλαζε νόμιμα και με κανονικό ρυθμό λωρίδα απ την δεξιά στη μεσαία. Λίγο πριν τσουγκρίσουν ο Corolla μαζεύτηκε έγκαιρα ώστε να χωρέσει το scirocco το οποίο δεν έδωσε δεκάρα και αφού πέρασε απ τη μεσαία το προπορευόμενο της αριστερής, ξαναχώθηκε σε αυτήν (φυσικά χωρίς φλας) και κόλλησε στον επόμενο.Όπως έχω ξαναπεί προβλέπω ότι θα γίνουν μεγάλη λαίλαπα τα Scirocco, οι οδηγοί σαξόραλλων θα μοιάζουν αδερφές μπροστά στα κατορθώματα των Sciroccαίων.
Τεσπα...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Τεσπα...
Μη θίγεσαι ρε συ, το ξέρω πολύ καλά ότι γενικεύω αόριστα και αδικαιολόγητα
Η συζήτηση έχει ξαναγίνει περί της οδήγησης πολλών κατόχων scirocco οι οποίοι τα πάνε όπως οδηγούσαν κάποτε οι ραλλαίοι με χαροντικούς ελιγμούς άνευ λόγου και αιτίας
Ωστόσο, προφανώς το έχουν και σοβαροί άνθρωποι.
Δεν εννόησα σε καμία περίπτωση ότι είσαι εσύ κάγκουρας ας πούμε επειδή έχεις scirocco, ffs
Αλλά η γενική εικόνα είναι κακή.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#3]