-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Νικο,πιστευω πως οταν ενα αυτοκινητο εχει μερικα εστω ασχημα στοιχεια στην εμφανιση του,δε του φταει η γωνια φωτογραφησης
Δες ποσο πιο αρμονικη μοιαζει η Ε90 σε περιπου ιδια γωνια
Tι να συγκρινουμε και για ποιες γωνιες να μιλαμε,μπροστα ειναι φλυαρη,παραφορτωμενη.Πισω μ αρεσειΒρίσκω την F30 πολύ ανώτερη.
-
Πολυ ωραία η εξελιξη της! Μ' αρεσει που απέκτησε πλέον και ακμες!
-
Εγώ πάντως βρίσκω πανέμορφη τη νέα πρόσοσψη της 3άρας.
Η μάσκα έρχεται πλέον πιο χαμηλά και δένει πολύ όμορφα με το τελείωμα των φαναριών.(Το μόνο που με χαλάει είναι ο μετωπικός αρμός του καπώ όπως φαίνεται καθώς δένει με τη μάσκα, τον οποίο πιστεύω ότι το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαν να τον φέρουν πιο χαμηλά για να περνάει απαρατήρητος στο μάτι.
Αλλά κι αυτό το θεωρώ λεπτομέρεια, το σύνολο μου αρέσει πολύ περισσότερο από την πρόσοψη της προηγούμενης.) -
Θα μπορούσαν καλύτερα δε να έχουν ενιαία την μασκα με το καπό. Νομίζω μονο σε 5αρα το εκαναν αυτο καποια στιγμη.
-
Ο συγκεκριμένος αρμός νομίζω - όπως διαγράφει μια καμπύλη πάνω από τη μάσκα - φέρνει στο νου πάντως τη Ζ4.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι που ήθελαν... -
παλι καλα που υπαρχει το Μ πακ και καπως φτιαχνει...
εγω παλι πιστευω πως η Ε90 πριν το fl ειναι ακομα πιο ομορφη!!!!
η νεα F30 ειναι σαν φαφουτης ....
το να μην συνδεεται η μασκα με τον προφυλακτηρα για μενα ειναι μεγαλη σχεδιαστικη ανωμαλια... -
Στο FL θα της βάλουν σιδεράκια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα μπορούσαν καλύτερα δε να έχουν ενιαία την μασκα με το καπό. Νομίζω μονο σε 5αρα το εκαναν αυτο καποια στιγμη.Indeed, όπως και στην 3άρα ίδιας εποχής... (περίπου ίδια εποχή, γιατί η τότε 5άρα ¨πάτησε¨ ανάμεσα στην αλλαγή της 3άρας απο Ε36 σε Ε46, η 46άρα έχει το ίδιο λούκ με την 5άρα που λες)
-
Εξαιρετικη η νεα 335i στο δρομο, συμφωνα με τους δοκιμαστες του Autoexpress:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... _335i.html
-
316i βγαίνει? Δε βγαίνει...
Πάμ' παρακάτω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
316i βγαίνει? Δε βγαίνει...Πάμ' παρακάτω...
Ε, θα βγει, γιατι ρωτας?, βιαζεσαι να κανεις 'τραμπα'...?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πάμ' παρακάτω...
Την έχω ΗΔΗ παραγγείλει στη Γερμανία, δε κατάλαβες!
Θα περιμένω έξω από την αντιπροσωπεία από τα μεσάνυχτα μην μου τη πάρει κανένας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πάμ' παρακάτω...
Θα περιμένω έξω από την αντιπροσωπεία από τα μεσάνυχτα μην μου τη πάρει κανένας.
Καλα, χρωμα μην μου πεις, ξερω... Μηχανικη αναβαθμιση θα κανεις?
-
ετοιμη ειναι η αναβάθμιση autobild
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ετοιμη ειναι η αναβάθμιση autobild -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πάμ' παρακάτω...
Καλα, χρωμα μην μου πεις, ξερω... Μηχανικη αναβαθμιση θα κανεις?
Εννοείται!
300 άλογα θα πηγαίνει σύμφωνα με πληροφορίες κατευθείαν από τη σνίτσελ.
-
ετσι θα μπορεις να κανεις και drift...
-
Aκόμα είναι πολύ νωρίς για τους 1600 κινητήρες .Στην Γερμανία ουτε λόγος ακομα .Εξάλλου το αμάξι δεν έχει παρουσιατεί επισημα και οι όποιες παραγγελίες είναι για μετά τον Μάρτιο στα παρακάτω μόνο http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/3se ... rator.html
Ανεπίσημα οι πληροφορίες λένε για Ελλαδα η 316ι από τέλη Σεπτεμβρίου και μάλλον θα υπάρξει και 1600 diesel με 105pς τελη του έτους (βασισμένο μάλλον στον δίλιτρο με μειωμενα κυβικά,όπως παλιά τα 316 μόνο για Ελλάδα)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ετσι θα μπορεις να κανεις και drift...Όχι, και έτσι όπως είναι γίνεται...
Με 2α στην Βαρυμπόμπη με γλίτσα
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
...Ανεπίσημα οι πληροφορίες λένε για Ελλαδα η 316ι από τέλη Σεπτεμβρίου και μάλλον θα υπάρξει και 1600 diesel με 105pς τελη του έτους (βασισμένο μάλλον στον δίλιτρο με μειωμενα κυβικά,όπως παλιά τα 316 μόνο για Ελλάδα)Μου φαίνεται εξαιρετικά λογικό να βγει έκδοση 316d ED στα πρότυπα της 116d ED με 1600άρη κινητήρα και 116 ίππους,
το αν θα είναι έκδοση μόνο για Ελλάδα θα το δούμε. Οι 105 ίπποι που λες είναι πολύ λίγοι πλέον για το βάρος της
τριάρας αλλά αν σου είπαν έτσι...
BMW 3-Series 2012 - F30/F32