-
Εγώ μαζί σου είμαι... ο Μέγας ΓΚ δεν είναι ομως
-
Λοιπον, παιρνω παρουσιες...
Λειπουν αλλοι τρεις.
Που να ειναι, ακομα? -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εγώ μαζί σου είμαι... ο Μέγας ΓΚ δεν είναι ομωςΠοιος ειναι αυτος?
Αφου, για εσενα, ειμαι 'ανθρωπακι της δεκαρας'... -
Που το είδες γραμμένο αυτό;!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Λειπουν αλλοι τρεις.
Που να ειναι, ακομα?Δηλαδή, θεωρείς πως όσοι (συ είπας..) σε τρολάρουν είναι 3-4 νοματαίοι;
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο που παίρνει η σύζυγος τον άντρα της και του λέει:
-Γιώργο, πρόσεχε, είπαν στο ραδιόφωνο πως ένας τρελός έχει μπει ανάποδα στην Αττική Οδό.
Και απαντάει αυτός:
-Τι ένας, είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ!Ε, κάπως έτσι (αντιστρόφως μάλλον...).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λειπουν αλλοι τρεις.
Που να ειναι, ακομα?Δηλαδή, θεωρείς πως όσοι (συ είπας..) σε τρολάρουν είναι 3-4 νοματαίοι;
-Γιώργο, πρόσεχε, είπαν στο ραδιόφωνο πως ένας τρελός έχει μπει ανάποδα στην Αττική Οδό.
Και απαντάει αυτός:
Επειδή μπερδεύτηκα, η Αττική Οδός είναι οι 4Τροχοί?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Λειπουν αλλοι τρεις.
Και απαντάει αυτός:
Το σίγουρο είναι πως ο φίλος μας δεν ξέρει να μετράει φοβάμαι.
-
Το σίγουρο είναι πως ο φίλος μας δεν ξέρει να μετράει φοβάμαι.Και πάλι δεν χρειάζεται. Το γράφει στην κεντρική σελίδα
Στατιστικά
Συνολικές δημοσιεύσεις 2279611 • Σύνολο θεμάτων 25504 • Σύνολο μελών 27933 • Το νεότερο μέλος spyroskounαφαιρείς ένα.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Nikos
Δεν σου λεω πλεον ρε συ, να παρεις τιποτε. Εγω απλα στην θεση σου, εαν το ειχα, θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα, εφοσον ΜΠΕΙ οπωσδηποτε ο 136αρης απο 1,600κυβικα, και δεχεται καποιο 'επισημο' πειραγμα ειτε λεγεται schnitzer, ειτε Hartdge...
(Τα γ@μησιατικα, και μονο που τα ακουω, για τα 2λιτρα και πανω, μαζι με την ανεβασμενη καταναλωση, μου καθονται στον λαιμο, ακομα και να μου περισσευαν, δεν ξερω εαν θα τα εδινα, στους νταβατζηδες, που θελουν να λεγονται 'κυβερνηση'. Ισως και εγω μεταξυ αρκετων αλλων που ακουω, να ειχα καταθεσει πινακιδες... )
Σαφεστατα για να ειναι της προκοπης, με τα m-pack της, και να εχει σχετικα κοντινα δυναμικα χαρακτηριστικα, θα
ακουμπαει, εστω με εκπτωσεις, τα 36-38κ. Τετοια εποχη, τετοια λεφτα ειναι ΠΟΛΛΑ γενικως, αλλα για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αυτοκινητο, με σαφως χαμηλοτερα εξοδα συντηρησης, και καταναλωση καυσιμου, θεωρω οτι ειναι επιλογη
μονοδρομος, τουλαχιστον εφοσον μιλαμε για οτι κοντινοτερο, με αυτο που οδηγεις...Άντε πάλι τα ίδια.
Βρε άνθρωπε...ποιός ο λόγος να δώσω ένα συλλεκτικό άριστο 3άρι με 36Κ κμ για να πάρω μια κακάσχημη καινούρια 3άρα με 40 άλογα λιγότερα, δίνοντας από πάνω 25.000 ευρώ!!! Για να γλιτώσω τι? Τα τέλη και την υψηλή κατανάλωση? Κι ας πούμε ότι θα γλιτώσω 1.000 ευρώ το χρόνο (που δεν...αλλά λέμε). Θα το κάνω όλο αυτό για να τα κάνω απόσβεση τελικά σε 25 χρόνια?
Άσε που η F30 δεν έχει ντίζα...αλλοιώνει τη γεύση
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Άσε που η F30 δεν έχει ντίζα...αλλοιώνει τη γεύσηείσαι...
-
Θα σου βάλω και wd-40, να γλιστράει.
-
Φτάνει το flame bait. [mod]
-
-
Λειπουν αλλοι τρεις.
Και απαντάει αυτός:
Το σίγουρο είναι πως ο φίλος μας δεν ξέρει να μετράει φοβάμαι.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Όπως και να το ...στολίσουν, δεν διορθώνεται με τίποτα ...
Συμφωνώ Γιάννη, αλλά εδώ μιλάμε για την 3άρα.
-
Πότε έρχεται η νέα 3άρα;
-
Σε ένα ξένο, Αμερικάνικο φόρουμ ένας χρήστης παρέθεσε τη παρακάτω φώτο:
Δεν είμαι ειδικός στις αναρτήσεις, αλλά λέει ότι έχει σημαντικές εναλλαγές γεωμετρίας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σε ένα ξένο, Αμερικάνικο φόρουμ ένας χρήστης παρέθεσε τη παρακάτω φώτο:Δεν είμαι ειδικός στις αναρτήσεις, αλλά λέει ότι έχει σημαντικές εναλλαγές γεωμετρίας.
!!
Αλλάζουν όλα!
BMW rules.... -
Ναι... δεν είχα ξαναδεί πλήμνη να περιστρέφεται...
-
Λειπουν αλλοι τρεις.
Και απαντάει αυτός:
εμενα μου κανει εντυπωση πως πεταγεσαι εσυ σα το ελατηριο οποτε αρχιζει 'πεσιμο'..
Συνεχιστε...
BMW 3-Series 2012 - F30/F32