-
@fanis75 said in Mitsubishi ASX Crossover:
@ggab said in Mitsubishi ASX Crossover:
Και τα μοτέρ όλα είναι της Renault;;;
Από ότι γράφουν ναι, μιλάνε για 1.0 και 1.3 και υβρίδιο. Δεν διάβασα κάτι για μοτέρ Μιτσούμπα.
που η διαφορα ειναι εκειθε.
η μιτσουμπα πρεπει να ειναι μιτσουμπα και οχι γαλλαδερφη -
Δεν είναι η πρώτη του φορά ως μοντέλο του ASX που γαλλικοποείται. Στο προ-προηγούμενο οι Ιάπωνες το έδωσαν αυτούσιο στην PSA και έγινε C4 aircross και 4008 και οι Γάλλοι τους έδωσαν τον 1,6 πετρέλαιο.
Ε αυτή τη φορά έγινε το ανάποδο.... Τουλάχιστον οι τότε Γάλλοι είχαν αλλάξει και κανά δυό πραγματάκια , εδώ είναι φωτοτυπία τελείως. Ποιο το νόημα ύπαρξης ενός τέτοιου μοντέλου στην Ελλάδα; Για να πιάσει τους λίγους φανατικούς της μάρκας οι οποίοι δε θα έχουν ενημερωθεί κιόλας ότι είναι ένα renault ; ( πράγμα όχι κακό βέβαια, μην παρεξηγηθώ)
-
@storm said in Mitsubishi ASX Crossover:
@andya3 said in Mitsubishi ASX Crossover:
Ο Σαρακάκης δεν είναι αντιπρόσωπος στη Mitsubishi? Σιγά μη βγει πιο φτηνό απ' το Captur, χα, χα...
Θα είναι μέχρι τότε;
Ή για να το θέσω καλύτερα. Θα υπάρχει Σαρακάκης μέχρι τότε;
Έχουν μπει μέσα τα fund κόκκινων δανείων και αφορμή ψάχνουν για ολικό ξεπούλημα.Ειδικά ο Σαρακάκης σίγουρα θα υπάρχει, γιατί δεν ζει από τα αυτοκίνητα. Στη χειρότερη, αν βαρεθεί να γράφει ζημιές, απλώς θα παρατήσει τα αυτοκίνητα.
-
Εμένα μου αρέσει που γράφει MITSUBISHI με μεγάλα γράμματα και μεγάλο κενό ανάμεσά τους πίσω.. μόνο και μόνο γι' αυτό θα το προτιμούσα..
-
Εν τω μεταξύ αν αλλάξεις το σηματακι μπροστά , πίσω βάλεις τα γράμματα , και το σηματακι στο τιμόνι, στα καπάκια στις ζάντες σε ένα captur, έχεις νέο mitsubishi!
Ίσως και η μάσκα ανάμεσα στα φώτα να έχει κάποια μικρή διαφορά; Το αλλάζεις εύκολα και αυτό.
Και αν ο Σαρακάκης το φέρει ακριβότερα, το πουλάς και ακριβότερα ως μτχ!
Ποιος θα το καταλάβει! -
@gatoz said in Mitsubishi ASX Crossover:
@fanis75 said in Mitsubishi ASX Crossover:
@ggab said in Mitsubishi ASX Crossover:
Και τα μοτέρ όλα είναι της Renault;;;
Από ότι γράφουν ναι, μιλάνε για 1.0 και 1.3 και υβρίδιο. Δεν διάβασα κάτι για μοτέρ Μιτσούμπα.
που η διαφορα ειναι εκειθε.
η μιτσουμπα πρεπει να ειναι μιτσουμπα και οχι γαλλαδερφηΕίπα να το γράψω αλλά κρατήθηκα.
Μιτσουμπα με σασί και μοτέρ Renault= Χειλουδακη.......... -
Ωραία μάσκα πάντως
-
-
Κάτι μου θυμίζει......
Mitsubishi ASX Crossover