-
Νομίζω ότι είμαστε αρκετά οφ τόπικ.
Με τον τρόπο αυτό δεν αφήνουμε τον κάτοχο (vellerefontis) να γράψει ο ίδιος (αντικειμενικά) τα θετικά και αρνητικά του αυτοκινήτου, ειδικότερα σε σχέση με την πρότερη εμπειρία του σε τετρακίνητο. Αυτό θα είχε νόημα σε αυτό το τόπικ και στο φορουμ γενικότερα.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Καλά δεν είπαμε να και βγάλουν καπνούς. ...προσωπικά έτσι τα ζεσταίνω εγώ πάντως στην αρχή, στις 1-2 πρώτες στροφές να πάρουν λίγο θερμοκρασία (δε μιλάω για το bmw).
Πάντως τα 050 που λέει είναι λίγο ιδιαίτερο λάστιχο, κι εγώ αυτό έχω και στις στροφές δε ζεσταίνεται εύκολα. Θέλει ταχύτητα και φρεναρίσματα.
όλοι εσεις που ξερετε ότι ζεστάνατε τα λάστιχα είχατε κάποιο θερμόμετρο ή απλά το διαπιστώνετε με την αίσθηση ότι νομίζετε ότι έχετε την εντύπωση ότι έτσι πιστεύετε ....
αν γνωρίζατε πραγματικά το θέμα θα είχατε υπόψην σας όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το ζέσταμα ενός ελαστικού, είτε πολτικού ή αγωνιστικού...
ΕΣΥ Όταν οδηγείς Έχεις και θερμόμετρο και παίρνεις μετρήσεις ;;
Μετραγες θερμοκρασίες και στα 16 , Όταν οδηγουσες αγωνιστικό ;; -
Καλά δεν είπαμε να και βγάλουν καπνούς. ...προσωπικά έτσι τα ζεσταίνω εγώ πάντως στην αρχή, στις 1-2 πρώτες στροφές να πάρουν λίγο θερμοκρασία (δε μιλάω για το
Πάντως τα 050 που λέει είναι λίγο ιδιαίτερο λάστιχο, κι εγώ αυτό έχω και στις στροφές δε ζεσταίνεται εύκολα. Θέλει ταχύτητα και φρεναρίσματα.όλοι εσεις που ξερετε ότι ζεστάνατε τα λάστιχα είχατε κάποιο θερμόμετρο ή απλά το διαπιστώνετε με την αίσθηση ότι νομίζετε ότι έχετε την εντύπωση ότι έτσι πιστεύετε ....
αν γνωρίζατε πραγματικά το θέμα θα είχατε υπόψην σας όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το ζέσταμα ενός ελαστικού, είτε πολτικού ή αγωνιστικού...Για μας λοιπόν, πως ζεσταίνονται τα λάστιχα?
Θέλω να μάθω, γιατί προφανώς τόσο καιρό κάνω ή κάτι λάθος ή τυχαία κάνω κάτι σωστά και ζεσταίνονται.
Εμπρός λοιπόν, περιμένωδεν έχεις την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για να μπω στην συζήτηση αυτή μαζί σου εδώ και τώρα, άσε που είμαστε εκότός θέματος... όταν με το καλό βρεις και βρω χρόνο θα σου εξηγήσω τα αναρίθμητα άτοπα λεκτικά σενάρια σου... από κοντά όμως παλιόφιλε, όχι με την υποστήριξη των θεωριτικών ειρωνίσκων του φόρουμ να μας διακόπτουν κάθε δυο λεπτά... τηλέφωνο έχεις πάρε όποτε θες...
Θεωρείς εαυτό γνωστή και έμπειρο ; Που τα έμαθες αυτα ;;
-
Εγώ θα έλεγα να κόψουν ΌΛΟΙ τις προσωπικές επιθέσεις και να μείνουν εντός θέματος. Να θυμίσω δε σε όσους το ξεχνάνε συστηματικά πως ο γραπτoς λόγος είναι παρεξηγήσιμος και θα πρέπει να βελτιώσουν τον τρόπο που εκφράζονται απέναντι σε άλλους χρηστες γιατί έτσι χάνουν το δίκιο τους. Έχει καταντήσει κουραστική η όλη κατάσταση mod
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν με τέτοιο ύφος αυθεντίας, τέτοια έπαρση, τέτοια αλαζονεία...αλλά τέσπα...μπορείς να συνεχίσεις να μας δίνεις τα φώτα σου...sorry που διέκοψα...Η αληθεια ειναι οτι ολοι η μηχανολογοι ενα θεματακι το χετε
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έχω αναφερθεί ποτέ σε κανέναν με τέτοιο ύφος αυθεντίας, τέτοια έπαρση, τέτοια αλαζονεία...αλλά τέσπα...μπορείς να συνεχίσεις να μας δίνεις τα φώτα σου...sorry που διέκοψα...
Η αληθεια ειναι οτι ολοι η μηχανολογοι ενα θεματακι το χετε
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Μηχανολόγος εγώ??
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πώς είναι η θέα από κει χαμηλά?Προσπάθησα να κρατηθώ, αλλά δεν...
Εσυ θα μου πεις...εγω δεν μπορω να δω απο εκει που βρισκομαι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παει ολοταχως το θεμα για 'best of'δεν πάει, είναι
αυτό και τα turbo
συγνώμη για τη διακοπή συνεχίστε τη διασκέδαση
-
@ stefan
λαθος -
Καλά δεν είπαμε να και βγάλουν καπνούς. ...προσωπικά έτσι τα ζεσταίνω εγώ πάντως στην αρχή, στις 1-2 πρώτες στροφές να πάρουν λίγο θερμοκρασία (δε μιλάω για το bmw).
Πάντως τα 050 που λέει είναι λίγο ιδιαίτερο λάστιχο, κι εγώ αυτό έχω και στις στροφές δε ζεσταίνεται εύκολα. Θέλει ταχύτητα και φρεναρίσματα.
όλοι εσεις που ξερετε ότι ζεστάνατε τα λάστιχα είχατε κάποιο θερμόμετρο ή απλά το διαπιστώνετε με την αίσθηση ότι νομίζετε ότι έχετε την εντύπωση ότι έτσι πιστεύετε ....
αν γνωρίζατε πραγματικά το θέμα θα είχατε υπόψην σας όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν το ζέσταμα ενός ελαστικού, είτε πολτικού ή αγωνιστικού...
Για μας λοιπόν, πως ζεσταίνονται τα λάστιχα?
Θέλω να μάθω, γιατί προφανώς τόσο καιρό κάνω ή κάτι λάθος ή τυχαία κάνω κάτι σωστά και ζεσταίνονται.
Εμπρός λοιπόν, περιμένω
δεν έχεις την κατάλληλη γνώση και εμπειρία για να μπω στην συζήτηση αυτή μαζί σου εδώ και τώρα
Πως το έκρινες αυτό ακριβώς?
Το ποστ μου το διάβασες? Το υπογραμμισμένο το είδες? Αναφέρθηκα στο πως ζεσταίνω τα ελαστικά μου στο πρώτο γύρο. Εσύ τι εμπειρία έχεις από αυτό?
Θα στο πω άλλη μια φορά...πρόσεξε τι γράφεις και κυρίως πως γιατί εκτίθεσαι.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου γιατί 6 χρόνια σ'αυτό το φόρουμ δεν έχω φάει ποτέ ban και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα.
Ο κόσμος διαβάζει και καταλαβαίνει...
Υ.Γ. Δε νομίζω πραγματικά να θέλεις να σου πω πως κατάλαβα ότι έχουν ζεσταθεί...
-
'παραζεσταθηκε' το thread... Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερω, οι αποψεις διιστανται, αλλα ειναι offtopic, και προτεινω να αναπτυχθει στο αντιστοιχο σχετικο thread...
-
Πες του ρε Νίκο , αφού το βλέπεις ο ανθρωπας δεν κρατιέται ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πες του ρε Νίκο , αφού το βλέπεις ο ανθρωπας δεν κρατιέται ...Να πω τι? Πως τα ζεσταίνω? 1-2-3 παντηλίκια στην αρχή (όχι υπερβολικά γιατί θα καούν) και απότομα φρένα εμπρός και πίσω (χωρίς να κλειδώσουν). Μόλις έχουν πάρει λίγο θερμοκρασία, πίεση λίγο στις στροφές και σε 1-1.5 γύρο ήρθαν. Πως το καταλαβαίνω? ΠΡΟΦΑΝΩΣ το grip έχει ανέβει κατακόρυφα και στρίβει και φρενάρει εκεί που θες. Αν πας όμως και στρίψεις στην αρχή, στη πρώτη στροφή με λίγο παραπάνω πίεση...έχεις φέρει σβούρες ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...το έχω πάθει μια φορά που βιαζόμουν.
Φτάσαμε στο σημείο να γράφουμε τα προφανή...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερωΘαύμα!!!!
πλακίτσα...
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
:lol:, μιλαμε κ@τουρηθηκα πανω μου απο το γελιο...
-
Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερω,** οι αποψεις διιστανται,** **αλλα **...Πάντα υπάρχει ένα **αλλά **:shifty:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερω,** οι αποψεις διιστανται,** **αλλα **...
Πάντα υπάρχει ένα **αλλά **:shifty:
...μα παντα και παντου...
-
'παραζεσταθηκε' το thread... Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερω, οι αποψεις διιστανται, αλλα ειναι offtopic, και προτεινω να αναπτυχθει στο αντιστοιχο σχετικο thread...πες μας την άποψη σου επί του θέματος γρηγορη
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
'παραζεσταθηκε' το thread... Για τα λαστιχα βεβαια δεν ξερω, οι αποψεις διιστανται, αλλα ειναι offtopic, και προτεινω να αναπτυχθει στο αντιστοιχο σχετικο thread...
πες μας την άποψη σου επί του θέματος γρηγορη
Aς μιλησουν και οι αλλοι, η δικη μου αποψη εξαλλου εχει τεθει εδω και πολλα post...
Kυριως ομως ας ειμαστε ΟΝ topic...
GOLF R - SCIROCCO R