-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Εχω συνοδηγησει το R και οσο και αν καποιους τους ποναει αυτο (γιατι αραγε ), το αμαξι αν δεν ειχε το ηλεκτρονικο μπλοκε και το esp θα ηταν τεραστιος πεζοδρομιοκυνηγος. (δεν ξερω αν μου επιτρεπεται η χρηση του ορου απο τους guru που γραφουν συνηθως εδω περα)
Πηγαιντε το εσεις που λετε λετε λετε και ξαναλετε φαμφαρες εδω περα μια βολτα γρηγορη σε απαιτητικες στροφες και θα το διαπιστωσετε.. Δεν περιμενω βεβαια να ακουσω κατι διαφορετικο απο αυτα που λεγονται τωρα χωρις να το εχει οδηγησει κανεις ακομα αλλα τεσπα..Αν αξιζει κατι απο αυτο το αυτοκινητο, αυτα ειναι τα υπερφρενα που εχει.(Οχι βαση χαρακτηριστικων, αλλα βαση αισθησης που αποκομισα)Και καλη χαιρετά
αν πράγματι παρακολουθούσες ελάχιστα την συζήτηση και δεν είχες απλα την τυπική απαξιωτική και ειρωνική διάθεση που κατέχει την παρέα σου θα ήξερες ότι μερικοί εδώ μέσα το έχουν οδηγήσει και απαιτητικά όπως επίσης ότι αυτό που εσυ ισχυρίζεσαι, οι του είδους σου το απορίπτουν, αφού η συνοδήγηση δεν εγκρίνεται από την δική σας κλάση...
Όσο για τα φρένα που τόσο γνωστικά υπερτίμησες, είναι ένα από τα μειονεκτήματα του εν λόγο μοντέλου και όχι πλεονέκτημα διθυραμβικό όπως εσύ ισχυρίζεσαι...
μάλλον όμως ανοίκεις σε αυτούς που δεν έχουν οδηγήσει και απλά συμπεραίνεις... Όσο για τα φρένα που τόσο γνωστικά υπερτίμησες, είναι ένα από τα μειονεκτήματα του εν λόγο μοντέλου και όχι πλεονέκτημα διθυραμβικό όπως εσύ ισχυρίζεσαι...
δεν είχες απλα την τυπική απαξιωτική και ειρωνική διάθεση που κατέχει την παρέα σου
παρεα μου..? ποια παρεα μου??
ότι αυτό που εσυ ισχυρίζεσαι, οι του είδους σου το απορίπτουν, αφού η συνοδήγηση δεν εγκρίνεται από την δική σας κλάση...
οι του ειδους μου..??
μάλλον όμως ανοίκεις σε αυτούς που δεν έχουν οδηγήσει και απλά συμπεραίνεις...
Δε θελει και πολυ μυαλο να το καταλαβεις ε..? Αφου το γραφω πρωτο πρωτο οτι ΔΕΝ το οδηγησα..Πιανεις πουλια στον αερα μου φαινεται.
Όσο για τα φρένα που τόσο γνωστικά υπερτίμησες, είναι ένα από τα μειονεκτήματα του εν λόγο μοντέλου και όχι πλεονέκτημα διθυραμβικό όπως εσύ ισχυρίζεσαι...
Δεν τα συγκρινα με τα φρενα του megane RS πχ που βαση προδιαγραφων δεν πιανουν μια, το εγραψα αλλωστε οτι ηταν αισθηση δικη μου..Αυτη τη φορα ηταν δυσκολο, επρεπε να το σκεφτεις πιο πολύ.. Το οτι δεν το οδηγησα το επιασες κατευθειαν ομως.. Αλλη φορα θα τα γραφω πιο λιανα..
-
Τα γνωστα φρενα που φοραει ολο το vag (s3 , cupra κτλ..) δεν εχει και το R?
Κωσταντινε δεν τα γουσταρεις για το προβλημα που συζητουσαμε το χειμωνα? Γιατι απο αποδοση δεν ειναι ασχημα ακομα και στο χοντρογουρουνο το s
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τα γνωστα φρενα που φοραει ολο το vag (s3 , cupra κτλ..) δεν εχει και το R?Κωσταντινε δεν τα γουσταρεις για το προβλημα που συζητουσαμε το χειμωνα? Γιατι απο αποδοση δεν ειναι ασχημα ακομα και στο χοντρογουρουνο το s
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
έχουν διάφορα προβλήματα, πλήμνες, δαγκάνες και υλικά τριβής πάσχουν... τα φρένα αυτά παρουσιάστηκαν πρώτα στο Α4 3.2 και μετέπειτα μπήκαν σε όλα τα γρήγορα hatch του ομλίου... δεν αντέχουν απλά. Πολύ μεγάλοι δίσκοι, κακή στήριξη, κακές επιλογές υλικών που υπο πίεση παραδίδουν πνεύμα και άλλα πολλά που δεν γνωρίζει κόσμος...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
...
...
..
άρα που κάνω λάθος, στο ότι εκτίμησες θεωρητικά το όλο θέμα? ΟΧΙ
στο ότι δεν το οδήγησες και έχεις άποψη? ΟΧΙ
στο ότι δεν γνωρίζεις πραγματικά το συγκεκριμένο σύστημα φρένων? ΟΧΙ
δεν καταλαβαίνω που το πρόβλημα? Συγγνώμη κιόλας που μιλάω... γιατί εκτίθομαι όπως λέει κι ο παλιόφιλος...μαλλον εσεις εκτίθεστε για την παντελή απουσία γνώσεων και εμπειριών... τουλάχιστον για τα θέματα που θίγεστε και παρακολουθώ σε τακτά χρονικά διαστήματα...
και προς τον moderator, που το πρόβλημα να κατατοπίζεις τους ανίδεους? κάνουμε και κακό στο forum που δεν αφήνουμε μερικοί να γράφετε ότι να'ναι? για αυτό τον λόγο δεν υπάρχει το forum, για ανταλλαγή απόψεων...
όσο για το προσωπικό του θέματος, δεν γίνεται σε μια κλειστή κοινωνία όπως αυτή τα πράγματα να μην πέρνουν προσωπικό χαρακτήρα. Αυτό που ζητάτε είναι τουλάχιστον ανέφικτο...
όσο για το ύφος μου, όλοι έχουν ύφος, μα όλοι, ακόμη κι εσεις οι moderator... ομομλογώ ότι μπορεί του ενός να είναι πιο ενοχλητικό από του άλλου αλλά δεν απευθυνόμαστε όλοι με το ίδιο ύφος γραφής σε όλους, στην επικοινωνία έχουν ευθύνη και τα δυο μέρη πάντα...
παρακαλώ συγχωρέστε με. Αν και όποιοι θέλουν.... όπως είπε κι ένας φίλος εδώ μέσα έχω καλή καρδιά οπότε και να μην με συγχωρέσουν μερικοί συμφορουμίτες δεν θα κρατήσω κακία...
ειλικρινα εκτός θέματος αλλά αναγκαίο Συγγνώμη και πάλι για το
-
Χωρίς πλάκα τώρα, γράψε αν θες κάτι για το αυτοκίνητο. Ίσως συγκριτικά με το s3 πέντε έξι πράγματα. Θέλουμε πληροφορίες εκ των έσω*
*καθημερινή συμβίωση, μην αρχίσουν οι παρεξηγήσεις..
-
Ρε rafi εισαι εχθρος του vag group εσυ και τα φιλαρακια σου και το καλο που σου θελω να σηκωθεις να φυγεις απο εδω.. Μπαχαλε ,ε μπαχαλε..
-
Υπαρχουν και τα πμ για να πειτε τα 'εξυπνα' αστεια σας.Μας κουρασατε ολους,μαλλον ειναι η εποχη να αρχισουν τα μπανακια [mod]
-
Μάλλον δεν καταλάβατε τι έγραψε ο Βασίλης... mod -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Χωρίς πλάκα τώρα, γράψε αν θες κάτι για το αυτοκίνητο. Ίσως συγκριτικά με το s3 πέντε έξι πράγματα. Θέλουμε πληροφορίες εκ των έσω*
*καθημερινή συμβίωση, μην αρχίσουν οι παρεξηγήσεις..
όταν με το καλό το ζήσω λίγο καιρό και θα έχω διάθεση θα γράψω, χαρά μου άλλωστε να μοιράζομαι εμπειρίες...
-
@vel... ενεργοποίησε στον λογ/σμο σου την αποδοχή προσωπικών μηνυμάτων. Μου έχεις στείλει 2 και δε μπορώ να σου απαντήσω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
:offtopicviii:@vel... ενεργοποίησε στον λογ/σμο σου την αποδοχή προσωπικών μηνυμάτων. Μου έχεις στείλει 2 και δε μπορώ να σου απαντήσω.
το έχω κάνει ρε μαμότο αλλά δεν πιάνει.... κάτι συμβαίνει....
θα ξαναπροσπαθήσω....
-
το αυτοκίνητο αφίχθει!
τώρα πρέπει να κλείσουμε κάποιες λεπτομέρειες με τον εισαγωγέα ο οποίος το παίζει δήθεν ανήξερος για την επερχόμενη αλλαγή της παραγωγής από 22η βδομάδα του έτους...
-
Καλως το δέχτηκες!
Αυτό με την εβδομάδα παραγωγής δεν το κατάλαβα πάντως...
Περιμένουμε εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
επειδη λιγο μετα αφου φτιαχτηκε το δικο του βγηκε ενα απο τα χιλιαδες f/l του vag (οπου κανεις δε παρατηρει τη διαφορα εκτος απο τον Γρηγορη ) υποστηριζει οτι απαξιωθηκε το μοντελο του και θα κυνηγησει εκπτωση ή δωρο (ή τις αλλαγες του f/l δωρεαν μου λεγες Κωσταντινε ? )
λιγο υπερβολικος κατα την αποψη μου, αλλα απο την αλλη αν μπορεις να γλιτωσεις χρημα ή να σου χαρισουν το οποιο δωρακι και εχεις ορεξη να το κυνηγησεις , go for it!
-
@vellerefontis Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το R σου
Το ίδιο είχα πάθει και εγώ το 2009 όταν το παρέλαβα το δικό μου (5/2009)
Μετά από 2 εβδομάδες αφότου παρέλαβα ξεκίνησε η παραγωγή των MY2009 με κάποιες αλλαγές όπως πχ το τιμόνι του Golf VI και κάποιες έξτρα επιλογές στον εξοπλισμό. -
ρε παιδια δε βγαινει ακρη με τα f/l της vw και απο τη στιγμη που ειναι ιδια ουσιαστικα δεν εγινε και κατι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επειδη λιγο μετα αφου φτιαχτηκε το δικο του βγηκε ενα απο τα χιλιαδες f/l του vag (οπου κανεις δε παρατηρει τη διαφορα εκτος απο τον Γρηγορη ) υποστηριζει οτι απαξιωθηκε το μοντελο του και θα κυνηγησει εκπτωση ή δωρο (ή τις αλλαγες του f/l δωρεαν μου λεγες Κωσταντινε ? )
Παρέλαβε κάτι διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε;
-
οχι απλα δεν ενημερωθηκε για το επερχομενο f/l ωστε να περιμενει αυτο
βεβαια μικρο το κακο, εδω εχω ακουσει τυπο που δεν ειχε ιδεα και παρειγγηλε το παλιο pajero λιγο πριν ερθει το πιο καινουριο μοντελο στην ελλαδα
απο οσο ξερω παντως ακρη δεν εβγαλε, ακριβως επειδη οπως ειπες δεν του δωσαν κατι διαφορετικο απο αυτο που ζητησε
στη προκειμενη περιπτωση παντως ηταν μεγαλη πουστια γιατι αποκλειεται να μην ηξεραν οτι ερχεται τελειως νεο μοντελο, ενω δεν το θεωρω απιθανο ενας υπαλληλος να αγνοει ενα απο τα απειρα f/l που συνεχεια κανει το vag
βεβαια οσο υπαρχει η πιθανοτητα να κερδισεις και το παραμικρο , δεν χανεις τιποτα
-
Καλοτάξιδο vellerefontis. Σε αυτό αναφέρεται ο vellerefontis ή στην ύπαρξη απενεργοποιούμενου esp; Επίσης, αν έχεις κάποιο από τα πρώτα R, γίνεται με κάποιο update να απενεργοποιείται και σε αυτά το esp ή μόνο στα καινούρια μοντέλα;
Επίσης όπως είπαν και άλλοι, περιμένουμε εντυπώσεις από πρώτο χέρι vell.
-
Καλοτάξιδο Βελ!!!
GOLF R - SCIROCCO R