-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν θα φοβομουν το ACT, με 5 χρονια εγγυηση υπαρχουν χιλιαδες αλλα πραγματα πιο πιθανα να χαλασουνη τραγικη μαλακια που εχουν κανει ειναι οτι δεν προσφερουν DSG στις εκδοσεις 122 & 140.
...και εξισου τραγικη, ειναι που οι πισω πολλ/λοι συνδεσμοι προσφερονται μονο με τον 1.8/180ps...
Πιθανον βεβαια αυτες οι επιλογες, περα απο...cost effective, να αποτελουν στοχευμενη στρατηγικη, ωστε -κατα τις προηγουμενες πωλησεις και Feedback αντιστοιχα που ειχαν- να μην υπαρχουν φαινομενα...κανιβαλισμου, εντος του group (βλεπε κυριως Golf, Skoda...)
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
δεν θα φοβομουν το ACT, με 5 χρονια εγγυηση υπαρχουν χιλιαδες αλλα πραγματα πιο πιθανα να χαλασουν
η τραγικη μαλακια που εχουν κανει ειναι οτι δεν προσφερουν DSG στις εκδοσεις 122 & 140.
Εχει 5 χρονια εγγυηση η VW & Audi?
Αφου καταληξαμε μαλλον οτι δε θα προσφερεται το ACT σε Skoda & SEAT.αναφερομαι στη σεατ.
5 με επεκταση σε seat & vw. -
Μα στα Seat δε θα μπαινει το ACT.
Τελος παντων ,αμα αρχισουμε με τις επεκτασεις... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν προλαβαινουν γιατι έχουν την ανακληση μπροστα τους στην Κινα
Καλά, εσύ μην βιάζεσαι, γιατί τα EDC δεν έχουν και πολύ καιρό στην αγορά ...
2μιση χρονια μόνο
Αλλα καλα λες ας κρατησουμε μετριοπαθες προφιλ δεν ξες τι γινεται -
Ισως αργήσει κάμποσο! Δεν είναι το 'παγκόσμιο' DSG ...
-
Συγκριτικό με την BMW 1 series:
http://www.autoexpress.co.uk/seat/leon/ ... w-1-series
-
Says who ότι το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων δε θα προσφέρεται στο Λεόν κ στη Σέατ;
(Αν ήταν να θυμηθώ ένα παράδειγμα με τους δράκους κατά καιρούς,
το Λεόν 3 θα έπρεπε τώρα να είναι βασισμένο στην παλιά πλατφόρμα του Λεόν 2...)Λοιπόν μετά το καλοκαίρι θα μπουν οι εκδόσεις με το εν λόγω σύστημα.
Έτσι εν πολλοίς θα αποφευχθεί κ το πρώιμο beta testing (εκ των πραγμάτων δηλαδή...) -
Δεν ξέρω. Εμένα αυτές οι τεχνολογίες με προβληματίζουν ώς προς την αξιοπιστία τους. Αν χαλάσει; Πόσο θα βγει το μαλλί;
-
τεχνοφοβια λεγεται και υπαρχει φαρμακο:
να ενα που δεν χαλαει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τεχνοφοβια λεγεται και υπαρχει φαρμακο:να ενα που δεν χαλαει.
1.5 κιολας? Πυραυλος!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
τεχνοφοβια λεγεται και υπαρχει φαρμακο:
να ενα που δεν χαλαει.
1.5 κιολας? Πυραυλος!
System Porsche
Είδα προχθές για πρώτη φορά λάιβ το νέο Leon, μου αρέσει
-
Και εγω το ειδα σήμερα........το περιμενα πιο compact , δεν μου αρεσαν οι επενδυσεις στις πορτες της εκδοσης πριν απο την style , επισης δεν μου αρεσε η αισθηση των πλαστικων μεσα, παροτι ειναι ολοι λενε καλύτερα απο τα προηγούμενα. Μαλλον κακοεμαθα απο την C4 .
Για εμενα ο βασιλιας παραμενει το Γκολφ και η διαφορα στις τιμες δεν δικαιολογει πλεον την μη αγορα του. Ακολουθει το Φοκους και μετα Μεγκαν με C4 και ελαχιστα πισω η Hyundai με την Σεατ. Κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι ενα ωραιο αμαξι αλλα περιμενα να διαφοροποιειται καπως πιο εξυπνα οπως εκανε ας πουμε το Οκταβια με τους χωρους και το πιο φαμιλιαρικο concept. Εδω η Σεατ ακροβατει να ανταγωνιζεται αμαξια που δεν πρεπει λογω ελλειψης καθαρου χαρακτήρα.
Επαναλαμβανω για να μην ῾κακοποιηθω῾αυτες ειναι προσωπικες απόψεις.
Κατα τα αλλα το αμαξι φαινεται εξαιρετικο και πραγματικα αψεγάδιαστο αλλα νομιζω χρειαζεται μια εκπτωση 1500 με 2000 ευρω ανα εκδοση -μιλαω για τα diesel- αν θελει να ειναι ανταγωνιστικό. -
μα ειναι δυνατον η πλουσια εκδοση του diesel να εχει πλαστικο τιμονι-λεβιε;;;
-
το μεγαλυτερο fail ειναι οτι εχει τεχνοτροπια δερματος! Δεν το ειχαν εκει αλλα ειδα την ιδια τεχνοτροπια σε ενα Altea XL που ειχε διπλα.....ημαρτον , φορτωμενο κουμπια και πλαστικουρα.....ουτε 30 ευρω δεν κανει ενα δερματινο τιμονι και ολοι οι πελατες ειναι διατεθιμενοι να το πληρωσουν απο την πρωτη έκδοση. Κατα τα αλλα ομως ηταν ενα ποιοτικο, δεμενο και ανταγωνιστικο αυτοκινητο απλα το diesel θελει 1500 με 2000 ευρω εκτωση , αλλιως απο κατω καραδοκουν τα 115αρια Citroen C4 και απο πανω τα 130αρια Μεγκαν και αναμεσα τα 105 -ολα ημιακαμπτο- δεν βλεπω να εχουν μέλλον........επειγωντος 1500 με 2000 ευρω έκπτωση. Ασε που αν στα ιδια λεφτα το Οκταβια δινει 5 μετρα μηκος προβλεπω ανελεητο κανιβαλισμο ανευ προηγουμενου απο Γκολφω και Οκτωμβριανη επανασταση- Skoda Octavia-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα ειναι δυνατον η πλουσια εκδοση του diesel να εχει πλαστικο τιμονι-λεβιε;;;Όχι μονο στη Reference είναι αυτό
Οι πλουσια ειναι η έκδοση Fr που έχει της παναγιας τα ματια πανω
Επίσης και η Style ειναι παρα πολυ καλη εξοπλιστικά -
Επισης εχουν μεινει κατι EXEO που τα χαριζουν σε κατι 14.5 χιλιάρικα.....και αλλοι πανε και παιρνουν rapid......και παλι έλεος. Ας τα παρει καποιος τα EXEO να ευχαριστηθει τζαμπα Αουνταρα.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
αλλιως απο κατω καραδοκουν τα 115αρια Citroen C4Παραγεται ακομα το μοντελο C4?
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Και εγω το ειδα σήμερα........το περιμενα πιο compact , δεν μου αρεσαν οι επενδυσεις στις πορτες της εκδοσης πριν απο την style , επισης δεν μου αρεσε η αισθηση των πλαστικων μεσα, παροτι ειναι ολοι λενε καλύτερα απο τα προηγούμενα. Μαλλον κακοεμαθα απο την C4 .
Για εμενα ο βασιλιας παραμενει το Γκολφ και η διαφορα στις τιμες δεν δικαιολογει πλεον την μη αγορα του. Ακολουθει το Φοκους και μετα Μεγκαν με C4 και ελαχιστα πισω η Hyundai με την Σεατ. Κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι ενα ωραιο αμαξι αλλα περιμενα να διαφοροποιειται καπως πιο εξυπνα οπως εκανε ας πουμε το Οκταβια με τους χωρους και το πιο φαμιλιαρικο concept. Εδω η Σεατ ακροβατει να ανταγωνιζεται αμαξια που δεν πρεπει λογω ελλειψης καθαρου χαρακτήρα.
Επαναλαμβανω για να μην ῾κακοποιηθω῾αυτες ειναι προσωπικες απόψεις.
Κατα τα αλλα το αμαξι φαινεται εξαιρετικο και πραγματικα αψεγάδιαστο αλλα νομιζω χρειαζεται μια εκπτωση 1500 με 2000 ευρω ανα εκδοση -μιλαω για τα diesel- αν θελει να ειναι ανταγωνιστικό.Ο υποψήφιος αγοραστής Leon ανήκει στο κοινό ανήσυχο κοινό της Giulietta και όχι του βαρετού Golf. Για αυτό άλλωστε και παραδοσιακά τα Leon έχουν πιο σπορ συμπεριφορά και πιο νεανική εμφάνιση σε σχέση με τα Golf. Οπότε νομίζω πως είναι εντελώς άκυρη η σύγκριση.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
μα ειναι δυνατον η πλουσια εκδοση του diesel να εχει πλαστικο τιμονι-λεβιε;;;
Όχι μονο στη Reference είναι αυτό
Οι πλουσια ειναι η έκδοση Fr που έχει της παναγιας τα ματια πανω
Επίσης και η Style ειναι παρα πολυ καλη εξοπλιστικάδεν υπαρχει FR στα 1600αρια diesel.
-
Οκ αυτο μου διεφυγε.Δεν έχει όμως Style?
SEAT León Mk3 (2013-2020)