-
Ευχαριστώ κύριοι! Θα επανέλθω με φώτοζ.
-
Με φαδερ στα πηδαλια να τσεκαρει digital panel! [emoji38]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
-
Καλοταξιδο κ προπαντως καλοστριφτο!
Το χρώμα σούπερ!
Μοναδικη στιγμη για το φορουμ, σπανίζουν τέτοιες αγορές από τα μέλη.
-
Άλλη φάση για να μην πω εντελώς άλλη κατάσταση, εύχομαι απροβλημάτιστο καλοτάξιδο και καλογκαζο άντε μήπως κανονίσουμε κανένα meeting οι seatακηδες (και όχι μονο)
-
Καλοτάξιδο!!! μια στιγμη να μαζέψω τα σάλια μου και επιστρέφω...
-
Καλοτάξιδο!
Καταπληκτικό αυτοκίνητο...Με leasing το πήρες ή αγορά;
-
Με γειές και Καλοτάξιδο!! Να το χαρείς με ασφάλεια και Υγεία.
ΥΓ: Το χρώμα είναι υποκειμενικό...εμένα δεν μου αρέσει γιατί δεν μου αρέσουν τα γκρί...αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα!! Εξαιρετική επιλογή.
-
Εργαλείο
97άρα βενζίνη (πχ Shell Vpower) καίει ή θέλει αυστηρά κατοστάρα;
-
Πολύ ωραίο και καλή αγορά!
Να το ευχαριστηθείς τα μάλα! -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές!!
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Καλοτάξιδο!
Καταπληκτικό αυτοκίνητο...Με leasing το πήρες ή αγορά;
Αγορά.
Εργαλείο
97άρα βενζίνη (πχ Shell Vpower) καίει ή θέλει αυστηρά κατοστάρα;
Δε νομίζω ότι ζητάει υποχρεωτικά κάτι παραπάνω από 95αρα. Ότι παραπάνω βάλεις τόσο το καλύτερο φυσικά. Θα παίξω το στάνταρ σύστημα 4-1. 4 φορές απλή, μία φορά 100αρα.
-
To boost είναι υψηλό όμως
Καλύτερα να μην πέσεις κάτω από 97άρα. Βάζε κάθε Τρίτη στα πρατήρια Shell, που έχουν την 97άρα στην τιμή της απλής. -
Μέχρι 1.2 νομίζω ανεβάζει. Το Q5 με το πρόγραμμα ανέβαζε μέχρι 1.0 με πιο ζορισμένη τουρμπίνα, χωρίς να διαμαρτυρηθεί ποτέ για βενζίνες και με μόνη 'βελτίωση' τους κόκκινους πολ/στες του R8.
Έχει ένα κάρο δικλείδες ασφαλείας αν πέσει σε κακή βενζίνη. Το πολύ πολύ να χάσεις λίγο απόδοση. Γενικά τα tsi έχουν γίνει πολύ ανθεκτικά στις κακές βενζίνες εσχάτως. Δεν το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια και δε με παίρνει και να το φοβάμαι γιατί η βενζίνη πρέπει να είναι αποκλειστικά Aegean λόγω αντίστοιχης κάρτας από τη δουλειά. Οπότε έχω βρει έναν στου Παπάγου που φαίνεται να χει καλή βενζίνη και βάζω σταθερά εκεί.
-
Τι κάρτα είναι αυτή από τη δουλειά; Για δωρεάν βενζίνη;
-
Ε παροχή και καλά. Δε φτάνει για όλο το μήνα αλλά από το τίποτα καλή είναι.
-
Στέφανε το 300αρι τελικά σωστά ;
-
Πλέον από το καλοκαίρι και μετά το Cupra βγαίνει ως 290hp (εντελώς νέος κωδικός κινητήρα DNUC) με νέο 7αρι DSG αντί 6αριου λόγω WLTP. Το δικό μου είναι κατασκευασμένο 14.11.18 και θεωρείται ΜΥ19.
-
Καλοτάξιδο και από εμένα!
Μου αρέσουν πολύ τα χρυσά σήματα seat!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τα μπρονζέ σήματα είναι της Cupra ουσιαστικά, βλ. Cupra Ateca. Απλά αυτό είναι η τελευταία μεταβατική φάση του Λεόν. Το επόμενο θα βγει απευθείας ως Cupra Leon χωρίς καμία αναφορά σε Seat.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πλέον από το καλοκαίρι και μετά το Cupra βγαίνει ως 290hp (εντελώς νέος κωδικός κινητήρα DNUC) με νέο 7αρι DSG αντί 6αριου λόγω WLTP. Το δικό μου είναι κατασκευασμένο 14.11.18 και θεωρείται ΜΥ19.πολύ ωραία, τι έβαλες τελικά επάνω ;
-
Τελικη τιμη με το κλειδι στο χερι, ποσο στοιχισε ???
SEAT León Mk3 (2013-2020)