-
ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΗΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ GOLF 1,6 FSI ΚΑΙ ΕΝΑ HYUNDAI ACCENT.ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΚΡΑ.
-
ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ.ΗΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ GOLF 1,6 FSI ΚΑΙ ΕΝΑ HYUNDAI ACCENT.ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΚΡΑ.
-
-
toyota από μένα λόγο ονόματος αξιοπιστίας κλπ.
-
Yaris και απο μενα.Κανα peugeot ford δεν σας ενδιαφερει?
-
γιωργακη πηγαινε να διαβασεις και μετα πεσε για υπνο γιατι εχει σχολειο το πρωι.
-
Το Yaris εχει λιγοτερα τελη λογω κυβικων?
-
αδιάφορα και τα δύο... κάνε την υπέρβαση και κοίτα προς fiesta 1.6 μεριά αφού προσανατολίζεται και για εκτός πόλης...
-
για το hyundai δεν εχω γνωμη. θα μιλησω για το yaris 1.3 που το εχω.
καταρχην ειναι οντως αξιοπιστο απο την αποψη των μηχανικων μερων. ο κινητηρας δουλευει αψογα, δεν καιει λαδι κτλ. (αν και τωρα τελευταια εχει αυξηθει καπως ο θορυβος του και θελω να το ψαξω).
εχει απλα καλη ποιοτητα κατασκευης στο εσωτερικο. τριγμοι δεν ακουγονται συνηθως παραμονο αν σου τυχει το αμαξι. αλλα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. για μικρο αμαξι παντως καλο ειναι.
περναω τωρα στα μειονεκτηματα τα οποια ειναι και λιγο υποκειμενικα (μπορει δλδ εσενα να μην σε ενδιαφερουν).
χαρακτηριζεται απο αρκετες κατασκευαστικες αστοχιες θα ελεγα τις οποιες η toyota δεν κανει προσπαθειες να τις διορθωσει (δεν φταινε δλδ οι αντιπροσωπειες αλλα η ιδια η toyota). πχ το mp3player δεν παιζει τα καινουρια τραγουδια που θα προσθεσεις σε ενα CDRW. πρεπει να γραψεις απο την αρχη ενα καινουριο. and there is no remedy for that, according to toyota.
αλλαξα το καθισμα του οδηγου γιατι ετριζε οταν καθομουν (δεν ειμαι σουμο, 70 κιλα ειμαι). το καινουριο ξανατριζει.
ετριζε ο συμπλεκτης στο πατημα και μου αλλαξαν την αντλια του συμπλεκτη. μετα απο μερικα χλμ ξαναετριζε και μου λαδωσαν το πενταλ του συμπλεκτη. ειλικρινα αναμενω οτι καποια στιγμη θα ξανατριξει.
ετριζε το τιμονι οταν το εστριβα εν στασει και χρειαστηκε να μου το λαδωσουν. παλι ενα κιχ το βγαζει ομως.
το κομματι του πλαστικου που βρισκεται κατω απο τη ζωνη του οδηγου, συνεχεια πεταγεται προς τα εξω. δεν διορθωνεται ομως γιατι το κλιψακι που το συγκρατει στη θεση του ειναι πιο κατω απο κει που θα επρεπε να ειναι. δλδ ακομα και καινουριο κομματι πλαστικου να βαλω παλι θα πεταχτει.
βλεπεις? εχει ορισμενα ενοχλητικα μικροπροβληματα που εμενα τουλ με εκνευριζουν και που ομως δεν διορθωνονται. σπασιμο.
κατα τ αλλα εχει αυξημενο θορυβο στο ταξιδι αλλα φανταζομαι ολα τα μικρα δεν ειναι και πολυ καλυτερα σ αυτο το θεμα.και φτανουμε στο πιο ενοχλητικο για εμενα θεμα. ειναι αθεραπευτα βαρετο. μιζερη οδικη συμπεριφορα. καμια οδηγικη ευχαριστηση. τραγικη επιλογη ειδικα για ανθρωπους σαν εμενα που εκτιμουν τα στριφτερα αμαξια. και μαλιστα αν συνδυασεις αυτο το θεμα με την αξιοπιστια του καταληγεις σε endless boring miles, που ελεγε κι ο κλαρκσον (για το avensis το ελεγε εκεινος)...
-
αν θελεις τη συμβουλη μου, πουλα το accent (βεβαια δεν ξερω και τις οικογενειακες σου αναγκες, αν δλδ χρειαζεσαι 3 αμαξια και οχι 2) και με τα επιπλεον λεφτα ανεβα κατηγορια στα μικρομεσαια.
τα μικρα δεν αξιζουν τα λεφτα τους. αρπαχτες για τις εταιρειες ειναι. -
γιατι τα μεγαλα τι ειναι;
εκει κιαν κοροιδευουν κοσμο ειδικα αυτους που εχουν λεφτα για πεταμα. -
Από μένα Hyundai. Καλό και χρυσό το γιάρις, αλλά βγαίνει 2000 παραπάνω, ενώ το i20 είναι και πιο φρέσκο.
-
συμφωνω
-
Επίσης σε 1 έκθεση που είδαμε το γιάρις, μας είπε ο πωλητής ότι παράδοση έχει το γενάρη, και αν θυμάμαι καλά το ίδιο είχανε πει τηλεφωνικά και στον πατέρα μου πριν από 1-2 βδομάδες από άλλον έμπορο. Το hyundai έχει ετοιμοπαράδοτα κομμάτια αγορασμένα με το μειωμένο τέλος και έρχεται 12.350 το 1.4 και 100 ευρώ κάτω το 1.2 (από ότι είπε μεγαλύτερη έκπτωση κάνουν στο 1.4)
edit : Η τιμή αυτή είναι κομπλέ με πινακίδες, χρώμα και λοιπά έξοδα...
-
Ποιός θα φανταζόταν ότι θα συνηγορούσα ποτέ για Hyundai... Κι όμως το i20 έχει μιά χαρά χώρους και μοιάζει αρκετά ζωντανό ακόμη και σαν 1.2 (έκανα ένα μικρό test drive). Χώροι πολύ καλοί-δυσεύρετοι σε αυτή την κλάση, ποιότητα ικανοποιητική αν και κάτω από το i30, πολύ καλά φρένα, λάστιχα για τα μπάζα, σαφώς φθηνότερο και το μόνον που ενοχλεί είναι τα ....ινδικά υφάσματα (σαν υφή και χρωματικός συνδυασμός) στις ταπετσαρίες. Με βάση πορίσματα ερευνών αξιοπιστίας πιστεύω ότι θα είναι πιο σίγουρο στοίχημα από το YARIS (δεν ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ...)
ΥΓ Πρακτικά με τα ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ παίρνεις i30 και Ceed οπότε το δίλημμα γίνεται τρίλημμα.
-
Η εμπειρία μου από test drive με Yaris με κάνει να συμφωνήσω με τον DrB σχετικά με τα υψηλά επίπεδα θορύβου και τα πολλά τριξίματα. Στο τεστ μέχρι και από τον πίσω προφυλακτήρα ακουγόταν τρίξιμο . Επίσης ποιοτικά άλλά και οδηγικά πιστεύω ότι με τα ίδια χρήματα υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις.
Σίγουρα στην κατηγορία δεν περιμένεις θαύματα αλλά τουλάχιστον να αξίζει τα λεφτά του και το i20 νομίζω ότι τουλάχιστον είναι πιο σωστά τιμολογημένο. -
Γιατί δεν κοιτάς και απο clio μεριά?
το θεωρώ την πιο τίμια πρόταση στην κατηγορία του.
το yaris το έχει η γυναίκα μου και μας εχει βγάλει άπειρα προβλήματα.
περιμένω την πρώτη ευκαιρία να το σκοτώσω.
μάλλον σε clio θα πάμε. -
Πάρε ένα 'Punto EVO' με το MultiAir 135HP
-
ρε παιδιά τι γίνεται? νόμιζα ότι τα Toyota είναι τέρατα αξιοπιστίας με προβληματίζεται
προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα από τα δυο , υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις σε αυτή την κατηγορια
-
Eξαρτάται τι θέλεις από το αυτοκίνητο, και αν δεν κάνω λάθος ο ερωτών είπε για 'μικρομετακινήσεις' μέσα στην πόλη. Του αρκούν τότε και 1.000 κυβικά, τα 135 αλόγατα, απ' όπου κι' αν προέρχονται, είναι υπερβολή για αστικές μικρομετακινήσεις (λάντζα και ταξιτζηλίκια ως επί το πλείστον δηλαδή).
Άλλωστε για επιδόσεις και εθνική έχει άλλα αυτοκίνητα.
ΑΓΟΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ:YARIS 1,3 ή HYUNDAI i20 1,4