-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Μάρκο ανέβασε το αρχικό σου πόστ στο troktiko.Θα ενδιαφερθούν αμέσως διότι το διαβάζουν δεκάδες χιλιάδες κάθε μέρα.
πρεπει να το αλλαξει λιγο πρωτα,παραεχει καλη ορθογραφια για να ανεβει στο τρωκτικο,δεν θα το δεχτουν
-
ξεσκισε τους τους κρετινους καντους ρεζιλι ΠΑΝΤΟΥ .... να μαθουν να γινουν επαγγελματιες...δεν μπορει να ρεζιλευουν μια εταιρία σαν την citroen >
-
@aserf, αυτό με το πανό δεν είναι κακή ιδέα. Σκέφτομαι κάτι σαν 'Citroen: Είστε πελάτες μας και έχετε πρόβλημα; ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ, καλά να πάθετε κορόιδα'... ή 'Αν θέλεις να πάρεις Citroen έλα να σου πω γιατί δεν πρέπει να κάνεις τέτοιο λάθος'...
Το να φτιάξω το αμάξι (που απ' ότι μου είπε γνωστός με συνεργείο δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο και θα το κάνω σύντομα) και να το πουλήσω είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι για τον απλούστατο λόγο ότι θα πρέπει να βάλω γερά το χέρι στην τσέπη ΠΑΛΙ. Το αγόρασα 18Κ, στην καλύτερη να το πουλήσω 15 (αν και λογικά πιο κάτω) και μετά θα πρέπει να δώσω τουλάχιστον κανένα 20άρι χιλιάρικα (πχ για Zafira)... Μακάρι να γινόταν, αλλά είναι απολύτως αδύνατο αυτή την περίοδο να δώσω άλλα 5χιλιάρικα...
Να σημειώσω ότι ακόμα και τώρα, ο 'υπεύθυνος' εδώ στη Θεσσαλονίκη, ούτε καν απαντάει στα e-mail... κάποια στιγμή που θα με πιάσει η κατάλληλη διάθεση λίγο αργότερα θα τον πάρω τηλ. να δω τι σκατά θα βρει να πει...
Το συντομότερο ανέκδοτο: Εξυπηρέτηση πελατών Citroen...
-
Καλησπέρα και απο εμένα,
καταρχήν με το βαμμένο φτερό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο νόμος του καλύπτει 100%. Το αυτοκίνητο που πήρες δυστυχώς πρέπει να έχει αφιχθεί στην Ελλάδα πολύ καιρό.Και γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί προφανώς το πήρες με μεγάλη έκπτωση.Εχω ακούσει πως όλα τα πρώτα είχαν αυτό το τρέμμουλο στο τιμόνι.. Μάλλον προέρχεται από τα λάστιχα.
Βρες κάποιον που κάνει ζυγοστάθμιση με την ζάντα πάνω στο αυτοκίνητο. Αν δεν στρώσει άλλαξε τα λάστιχα.τσέκαρε την ημερομήνια παραγωγής τους και μετά διεκδίκησε αυτό το ποσό από την Citroen Hellas.
Μην ακούς βλακείες να το πουλήσεις. Θα χάσεις τουλάχιστον 3000. Με ένα φτερό βαμμένο κανένα αυτοκίνητο δεν απαξιώνεται. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και θα το ευχαριστηθείς...δεν είναι ανάγκη να τρελαίνεσαι -
Γιατί μιλάς με Θεσ/νίκη και δεν παίρνεις τηλέφωνο κατευθείαν στα κεντρικά της Citroen Hellas στην Αθήνα να μιλήσεις με τον υπεύθυνο για θέματα after sales;
Αφου ούτως ή άλλως ο της Θεσ/νικης δεν αποφασίζει εκείνος. Μιλάει με Αθήνα. Οπότε γιατί να παίζετε το σπασμένο τηλέφωνο; Μίλα ο ίδιος με τα κεντρικά να πάρεις μια απάντηση.
-
πως εισαι σιγουρος οτι φταιει η citroen και οχι ο τοπικος αντιπρόσωπος?
ξεκινα απο τα απλα, ζητώντας το δελτίο επισκευής του φτερού. εφόσον έχει βαφτεί για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να εχει επισκευασθεί σε κάποια citroen.
οπότε θα έχεις κάποιο χαρτί στο χέρι σου που θα λεει οτι το αυτοκίνητο ήταν τρακαρισμένο πριν πωληθεί άρα μπορείς να απαιτήσεις αποζημίωση, η αναστροφή της πώλησης μιας και σου πουλήθηκε ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα για το οποίο δεν σε είχαν ενημερώσει. -
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
πως εισαι σιγουρος οτι φταιει η citroen και οχι ο τοπικος αντιπρόσωπος?
ξεκινα απο τα απλα, ζητώντας το δελτίο επισκευής του φτερού. εφόσον έχει βαφτεί για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να εχει επισκευασθεί σε κάποια citroen.
οπότε θα έχεις κάποιο χαρτί στο χέρι σου που θα λεει οτι το αυτοκίνητο ήταν τρακαρισμένο πριν πωληθεί άρα μπορείς να απαιτήσεις αποζημίωση, η αναστροφή της πώλησης μιας και σου πουλήθηκε ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα για το οποίο δεν σε είχαν ενημερώσει.Χμμμ... εδώ είναι το ωραίο. Η Citroen Hellas λέει ότι το αμάξι δεν επισκευάστηκε σε αυτούς. Λένε μάλιστα ότι οι μεταφορικές από ένα επίπεδο ζημιάς και κάτω ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να τους το αναφέρει καν. Βέβαια, αν το σύστημά τους και οι απαιτήσεις τους για τα προϊόντα τους είναι τόσο γτπ αυτό είναι θέμα... που την πατάνε οι μ@λ@κες, ε.... οι πελάτες τους...
Επειδή το πήρα με μεγάλη έκπτωση τι σημαίνει;;;; Ότι θα πρέπει να είναι γτπ;;;;; Και αμάξι που έχει βαμμένη λαμαρίνα + τράβηγμα δεξιά (το οποίο ΔΕΝ διορθώθηκε μετά από ΔΥΟ επισκέψεις σε συνεργείο) + 1-2 ψιλά που ούτε καν τα αναφέρω, ΔΕΝ είναι καινούριο! Πλήρωσα την τιμή που μου ζήτησαν για ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ και καινούριο σημαίνει άψογο! Τέλος. Εάν είχε το οτιδήποτε είναι υποχρεωμένοι να μ' ενημερώσουν και από εκεί και πέρα είναι δικό μου θέμα το τι θα κάνω. Και είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τι γίνεται. Εφόσον δεν μ' ενημέρωσαν με εξαπάτησαν.
Όπως επίσης είναι υποχρεωμένοι να διορθώνουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται (και τα διαπιστώνουν οι ίδιοι). Αλλιώς στην καλύτεροι είναι άχρηστοι.
@Vasgti: Είχα μιλήσει σε κάποια φάση με κάποιον μπάρμπα στην Αθήνα, αλλά μου είπε ότι επειδή το θέμα το χειρίζεται ο τύπος από εδώ, δεν θέλει να παρέμβει.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Και δεν κατάλαβα , μπορείς πάντα να καλέσεις πραγματογνώμονα σε περίπτώσεις διαφωνίας και ο Εισαγγελέας είναι για να παίρνει ένορκη την απόφαση ώστε να μπορεί να σταθεί σε δικαστήριο και όχι είπα ξέιπα. Που το περίεργο?Προφανώς δεν γνωρίζεις διαδικασίες.
Ναι, πραγματογνώμονα μπορείς να καλέσεις.
Ο Εισαγγελέας όμως ούτε 'παίρνει ένορκη την απόφαση' όπως λες, ούτε πάει βόλτες σε συνεργεία για να διαπιστώνει διαφορές αστικού τύπου όπως είναι αυτή σχετικά με τα τυχόν ελλατώματα κάποιου αυτοκινήτου.
Γι' αυτό είπα ότι 'αυτό δεν ισχύει'. Καλό είναι να αποφεύγουμε να γράφουμε για πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Όσο αστείο και αν θα ακουστεί συνάδερφος του πατέρα μου είχε την εξής αντίδραση:Παρέλαβε προ ετών καινούργια C5 που από την πρώτη μέρα τα αμορτισέρ της έκαναν απίστευτο θόρυβο. Το πήγε στην αντιπροσωπεία και του είπαν ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και ότι έτσι κάνουν όλα. Φυσικά βρήκε άλλη C5, την οδήγησε και δεν υφίστατο αυτός ο θόρυβος. Πήγε εκ νέου στην αντιπροσωπεία και απαίτησε να διορθωθεί το πρόβλημα ή να του αντικαταστήσουν το αυτοκίνητο. Αρνήθηκαν για δεύτερη φορά ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και απάντησαν ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι.
Μετά από κάποιες μέρες λοιπόν ξαναπήγε στην αντιπροσωπεία, ζήτησε τον προϊστάμενο και του είπε ότι από δω και πέρα θα κυκλοφορεί με ένα πανό που είχε βάλει στο πίσω τζάμι, το οποίο έγραφε: 'Citroen C5, ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ'. Η αντίδραση της αντιπροσωπείας αυτή τη φορά ήταν να του επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που είχε δώσει, παίρνοντας πίσω το αυτοκίνητο Πήγε λοιπόν στην Audi και αγόρασε ένα A4...ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Χμμμ... εδώ είναι το ωραίο. Η Citroen Hellas λέει ότι το αμάξι δεν επισκευάστηκε σε αυτούς. Λένε μάλιστα ότι οι μεταφορικές από ένα επίπεδο ζημιάς και κάτω ΔΕΝ είναι υποχρεωμένη να τους το αναφέρει καν. Βέβαια, αν το σύστημά τους και οι απαιτήσεις τους για τα προϊόντα τους είναι τόσο γτπ αυτό είναι θέμα... που την πατάνε οι μ@λ@κες, ε.... οι πελάτες τους...
ζητα το γραπτώς
-
περάστε έξω απο φανοποιεία όλων των αντιπροσωπιών,να δείτε πόσα περιμένουν χωρίς πινακίδες (καινούρια δηλαδή) να επισκευαστούν πριν την παράδοση...
και ποίος σας είπε ότι όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο δεν έχουν ξαναβαφτεί τοπικά διάφορα μέρη μετά τον ποιοτικό έλεγχο.
δεν λέω καλά κάνουν (και εγώ καταναλωτής είμαι),αλλά δυστυχώς είναι κοινή πρακτική και αναπόφευκτη. -
Το τράβηγμα οφείλεται στο τρακάρισμα ή είναι άσχετα τα δύο?
-
Επρεπε να εχεις απαιτησει αντικατασταση του αυτοκινητου...Παρομοια ιστορια με rover 25 το 2002 ειχε ενας θειος μου..Παρατηρησα την πορτα να εχει διαφορετικο χρωμα και το αβαφο πλαστικο καλυμα του καθρεπτη ξεθωριασμενο στο κατω σημειο του...μετα απο επιμονη και τεχνικο ελεγχο η αντιπροσωπεια αντικατεστησε το αυτοκινητο με καινουριο πρωτου επεμβει ο δικηγορος.
-
Markvag ξεσκισε τους οσο μπορεις καλυτερα..με καθε τροπο κανε οτι καλυτερο για εσενα και την οικογενεια σου..Τελικα σε ολους τα ιδια συμβαινουν..οχι οτι εχει καποια φημη στο aftersales η citroen..
Υ.Γ. aserf την ιστορια με τη c5 δε την πολυ καταλαβα γιατι δεν εχει αμορτισερ και η υδροπνευματικη δε μπορει να κανει θορυβους γενικως..Κατι αλλο θα ειχε παιχτει.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το τράβηγμα οφείλεται στο τρακάρισμα ή είναι άσχετα τα δύο?Ασχετα. Το τρακάρισμα φαίνεται να είναι γρατζούνισμα.
-
Φίλε Μάρκο. Αν μιλάμε για γρατσούνισμα και επαναβαφή να πάει στο διάολο μην χωλοσκάς. Εφόσον δεν έχει φάει στούκα το αμάξι και το πλαίσιο και λοιπά καίρια σημεία του αμαξιού δεν έχουν πειραχτεί θα έλεγα πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Όσο αφορά την μη ευθεία πορεία του εφόσον και αυτό φτιάχνεται πάλι μην χωλοσκάς. Απαίτησε να το φτιάξουν για να μην τους σύρεις στα δικαστήρια. Έτσι πέστους να φοβηθούν αλλά μην το κάνεις. Χρόνια θα τραβιέσαι με παπαριές.
Μην σκας για σίδερα. Εμείς να είμαστε καλά. Τα λοιπά από κοντά όταν με το καλό βρεθούμε
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Επρεπε να εχεις απαιτησει αντικατασταση του αυτοκινητου...Παρομοια ιστορια με rover 25 το 2002 ειχε ενας θειος μου..Παρατηρησα την πορτα να εχει διαφορετικο χρωμα και το αβαφο πλαστικο καλυμα του καθρεπτη ξεθωριασμενο στο κατω σημειο του...μετα απο επιμονη και τεχνικο ελεγχο η αντιπροσωπεια αντικατεστησε το αυτοκινητο με καινουριο πρωτου επεμβει ο δικηγορος.συμφωνω απολυτα επρεπε να απαιτησεις αντικατασταση οχηματος αμεσα και φυσικα να κανεις και μια παρουσια στην αντιπροσωπεια με τον δικηγορο σου!!!!αλλιως δικαστικα κτλ βεβαια θα μου πεις που να μπλεκεις...και λογικοα αλλα.....σκεψου τα χρηματα που εδωσες αλλα και την ψυχολογικη σου φθορα και πιεση. Κρίμα πάντως εγω παντως θα απευθυνομουν και στην CITROEN ΕΛΛΑΣ αλλα και στην CITROEN Γαλλιας με καποιο Mail.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Φίλε Μάρκο. Αν μιλάμε για γρατσούνισμα και επαναβαφή να πάει στο διάολο μην χωλοσκάς. Εφόσον δεν έχει φάει στούκα το αμάξι και το πλαίσιο και λοιπά καίρια σημεία του αμαξιού δεν έχουν πειραχτεί θα έλεγα πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα. Όσο αφορά την μη ευθεία πορεία του εφόσον και αυτό φτιάχνεται πάλι μην χωλοσκάς. Απαίτησε να το φτιάξουν για να μην τους σύρεις στα δικαστήρια. Έτσι πέστους να φοβηθούν αλλά μην το κάνεις. Χρόνια θα τραβιέσαι με παπαριές.Μην σκας για σίδερα. Εμείς να είμαστε καλά. Τα λοιπά από κοντά όταν με το καλό βρεθούμε
Κι όλα αυτά στα λέει ένας δικηγόρος. Εγώ θα τον άκουγα
-
Φυσικά και είναι μλκία και μάλιστα μέγιστη να παραλαμβάνεις αυτοκίνητο ξαναβαμμένο. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα προσφοράς. Δλδ, όταν έχει έκπτωση σημαίνει ότι είναι χτυπημένο? Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν ξέρω πόσο έυκολα βγάζετε 20κ, αλλά εγώ που είμαι υπάλληλος και όχι αφεντικό τα βγάζω δύσκολα! Και δεν μου αρέσει να τα δίνω κοροιδίστικα.
Μην σχολιάσω τις λύσεις 'πούλα το'. Έλεος! Σιγά μην το χαρίσει κιόλας, έχετε γίνει όλοι γενναιόδωροι με τα χρήματα των άλλων. Εγώ, να την πω τη μλκία μου, αν θέλεις να τους 'δοκιμάσεις' πήγαινε σε έναν δικηγόρο να τους στείλει ένα εξώδικο (έτσι δεν το λένε/μην λέω κ μλκίες )
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Θα πρέπει να σημειώσω σχόλιο του πωλητή στην Καστοριά, όταν του είπα ότι «όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται ν’ αγοράσω ποτέ ξανά Citroen»... μου απάντησε ότι η Citroen ξέρει ότι έχει χάσει έναν πελάτη και ότι θα τους δυσφημίσω και ότι τώρα θα πρέπει να κάνει κάτι για να αποκαταστήσει μέρος τουλάχιστον της εμπιστοσύνης μου. Όταν τον ρώτησα δηλαδή τι θα κάνει, δεν πήρα απάντηση... Να σημειώσω ότι αυτό το σημείο το ανέφερα χαρακτηριστικά στην καταγγελία και φυσικά αυτοί το αρνήθηκαν.
Αμ δε που είναι ένας...
_
+οο
περαστικά φίλε!
Γιατί ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω Citroen