αναβάθμιση για Media Nav firmware 2.0.9 με Ελληνικό menu!!!!!!!!!!
Εδώ:
www.renault.naviextras.com
Latest posts made by surudos
-
RE: Renault Clio IV
-
RE: Renault Clio IV
Το αρνητικό είναι ότι ο κυβισμός είναι λίγο πάνω απο 1600. Νομίζω 1618. Αυτό σημαίνει στο Ελλαδιστάν θα έχει τέλος ταξινόμησης 30% και όχι 20 % όπως όλα τα 1600. Οπότε μάλλον το βλέπω τσιμπημένο αν και θα έχει πιο μεγάλο όφελος απόσυρσης
-
RE: Renault Megane III
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εξαιρετικά σχόλια στο τελευταίο Drive για το 1.5 dci Megane
Πρωτεύει σε πολλά απο τα τεστ που το υποβάλει το περιοδικο στο συγκριτικό με τον αναταγωνισμο της κατηγορίαςόντως καταπληκτικά σχόλια! Αν το μεγκαν ήταν με τον 1.6 θα τα γ@μ@γ3 όλα!
-
RE: Ελληνικοί μύθοι και τερατολογίες για τα αυτοκίνητα/ αυτοκίνη
Όντως ο έλληνας δεν έχει αυτοκινητική παιδεία.
Δεν έχει καταρχήν κριτήριο αγοράς τις ανάγκες του. Για εμένα το βασικότερο.
Δεν νοιάζεται για την ασφάλεια. 80ς χώροι μόνο.90ς μόνο ίπποι 0-100 και τελική.2000 εξοπλισμός: οθόνες, ζάντες 18αρες, αεροτομές, δερμάτινα καθίσματα.
Σήμερα μόδα είναι η κατανάλωση.
Εντωμεταξύ έχουμε και πολλά απωθημένα. Αρχικά το αυτοκίνητο ήταν από μόνο του απωθυμένο. 4 ρόδες και ότι να ναι. Σκοντα φαβοριτ, Λαντα το κουτί, ντατσια ότι να ναι. Μετά ήταν το ac. Φτάσαμε στο απωθημένο του μεγάλου κυβισμού, του αμερικάνικου, του τζιπ του κάμπριο.
Ακόμα και σήμερα το έχουμε το απωθημένο του πετρελαίου. Όλη θέλουν ένα πετρέλαιο χωρίς βέβαια να ξέρουν αν τους συμφέρει ή όχι.
Να κλείσω με μια ατάκα: «το Χ δεν είναι καλό αυτοκίνητο γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά!» -
RE: Πρόβλημα με ανάφλεξη στον 1ο κύλινδρο
χωρίς να γίνω μάντης κακών....μάλλον πάς για έμβολο (πιστόνι)...
-
RE: ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο η προμήθεια του εμπόρου εικάζω θα είναι 600-700€ από αυτά βέβαια αφαιρείς τυχόν δώρα που σου κάνει πατάκια κλπ. Είναι λοιπόν στο χέρι του εμπόρου πόσα από αυτά θα σου 'κόψει'. Αν ακούσεις παραπάνω πάντως έκπτωση είναι να ανησυχείς περισσότερο!!!!!
-
RE: Αναζήτηση Sedan 10ετιας
Νομίζω η καλύτερη λύση είναι Megane II 2004. Μπορείς να το βρεις νομίζω γύρω στα 3κ. Οικονομικό, γρήγορο, ασφαλές, με χώρους και άνετο. Μηχανικά εκτός απο πολλαπλασιαστές και γρίλους παραθύρων δεν βγάζει κάτι άλλο. Λογικά από το 2004 ο προκάτοχος πρέπει να τα έχει αλλάξει αυτά οπότε να μην έχεις πρόβλημα. Κακή μεταπωλητική σξία αλλά φαντάζομαι θα πεθάνει στα χέρια σου.
-
RE: Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Βασικά αποφάσισα να πάω σε 9-18.
Ο μικρός μου δεν αντέχει να κοιτά πίσω άλλο και είναι μες τη γκρίνια .
έχω καταλήξει σε 2, με isofix:- http://www.britax-roemer.com/car-seats/ ... s/duo-plus
- http://cybex-online.com/uk/carseats/juno-fix.html
το δευτερο με προβληματίζει το ότι είναι πολύ φαρδύ και κατα πόσο θα τον βολέψει ο βραχίονας.
ακούω γνώμες! Απο internetomagazo (όχι έλλαδα) και τα 2 γύρω στα 200€
-
RE: Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ
Να ρωτήσω και εγώ κάποιους που έχουν εμπειρία. Ο υιός μου είναι 10 μηνών και είναι καιρός να γυρίσει στον ίσιο δρόμο(μέχρι στιγμής κοιτάει πισω). έχω κάνει τη σχετική μου έρευνα για μάρκες, ιζοφιχ κλπ έχω βρει πολύ καλύτερες τιμές στα σάιτ της γερμανίας. Η ερώτηση μου είναι: 9-18κιλά ή 9-36κιλά? Πραγματικά γιατί να πάρει κάποιος την κατηγορία 1?
Επιπλέον έχει δοκιμάσει κανείς κάθισμα που να μην έχει ζώνη για το παιδί αλλά βραχίονα? δηλ κάτι τέτοιο:http://cybex-online.com/cn/carseats/pallas2-fix.html
βολεύει κάτι τέτοιο? ή δεν θα κάθεται το παιδί με τίποτα?
ευχαριστώ