-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
8000 σαλ στροφάρισμα σε τουρμπάτο με 200 άλογα στο ελαφρύ CRZ ; Για ποιό λόγο; Για να μην ξεφύγουμε από την παράδοση;Δεν γίνεται ο παραπάνω συνδιασμός.
Σε big-turbo-kits που βλέπω σε Scirocco, Cupra, Golf κτλ στροφάρουν 7.5-8Κ αλλά αποδίδουν 450-500 άλογα.
Πλάκα κάνω για τους Ιαπωνεζόφιλους που θέλουν υψηλό στροφάρισμα αλλά τους στεναχωρεί ενδόμυχα και η έλλειψη τουρμπίνας
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πάει το μαγάρισε για τα καλά και η Honda. Μετά από ένα υπετροφοδοτούμενο SUV που κυκλοφορεί σε Ιαπωνία και Αμερική μόνο, θα βγάλει και το CR-Z με 1.600 turbo.http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254419/
Τελικά η μόνη εταιρεία που επιμένει σε ατμόσφαιρα είναι η Lada, όλοι οι άλλοι την έχουν λερώσει τη φωλιά τους.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Χόντα με χύτρα ταχύτητας;
Ρε γαμώτο δεν είναι χόντα αυτό...εντάξει θα είναι γρηγορότερο του ανταγωνισμού και θα επαναφέρει στη θέση της την εταιρεία ως εταιρεία με αυτοκίνητα κορυφαίων επιδόσεων σε κάθε κατηγορία...όμως εγώ είμαι φαν της ατμόσφαιρας και αυτό γούσταρα στην εταιρεία!
Αν το κάνουν σαν την τογιότα μεταβατικά μέχρι να επικρατήσουν τα υβριδικά μπορώ να το καταλάβω εμπορικά...όμως αυτό δεν με κάνει να νιώθω περήφανος! Λογική vs συναίσθημα 1-0!μην ανησυχεις, οι κατοχοι της bmw εχουν περασει πολυ χειροτερα, αλλα τελικα τα καταφεραν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάει το μαγάρισε για τα καλά και η Honda. Μετά από ένα υπετροφοδοτούμενο SUV που κυκλοφορεί σε Ιαπωνία και Αμερική μόνο, θα βγάλει και το CR-Z με 1.600 turbo.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254419/
Τελικά η μόνη εταιρεία που επιμένει σε ατμόσφαιρα είναι η Lada, όλοι οι άλλοι την έχουν λερώσει τη φωλιά τους.
Μετά απ αυτή την κίνηση ματ εκ μέρους της Honda προβλέπω δύο τινά
α) είτε θα χάσει το 95% των φανατικών οπαδών της που την αγαπούσαν για την εμμονή της στην ατμόσφαιρα
β) είτε θα πουν (για να μη πάει κατά διαόλου η εταιρεία και χαθεί η θρυλική μεταπωλητική αξία των ατμοσφαιρικών δαιμόνων) ότι τελικά καλό είναι και το τούρμπο απλά η χόντα ΗΞΕΡΕ και ΠΕΡΙΜΕΝΕ να μεστώσει η τεχνολογία και να γίνει πλέον 100% ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΗ και αξιόπιστη με 17 χρόνια εγγύηση Sarakakis και 5 φορές το χρόνο αλλαγή λαδιών--
έσκασε και το πρώτο τηλεφώνημα σε φίλο χοντάκια: άργησε 6 χρόνια να βγάλει μικρό τούρμπο γιατί έψαχνε να το κάνει αξιόπιστο λέειrespect
υποκλίνομαι και δεν ξαναποστάρω για να μη φάω ban, θα παρακολουθώ με ποπ κορν και μπύρα
-
Περίμενες κάτι διαφορετικό παλιοbeta tester;
-
αντε τωρα σειρα της Toyota να βαλει καμια τουρμπινα στο Auris και στην Corolla verso
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν ήθελαν δε θα μπορούσαν να του κόψουν 20 άλογα και να τον κάνουν σύμφωνο με τη νόρμα? Δε θέλουν οι άνθρωποι και πολύ καλά κάνουν, αν θες τη γνώμη μου.
Ούτε καν θα χρειάζονταν να του κόψουν άλογα (η Lexus έκανε Euro 5 το 2.5 μοτέρ της και κέρδισε και 1 άλογο ). Απλά όπως λες, δεν μπήκαν στον κόπο να επενδύσουν τα χρήματα για την μετατροπή γιατί αλλάζει το μοντέλλο σύντομα ούτως ή άλλως.
προφασεις εν αμαρτιαις. κι αλλες εταιρειες αλλαζουν τα μοντελα και βγαζουν επετειακα-ειδικες εκδοσεις πριν τη ληξη παραγωγης.
πολυ απλα, ερχονται κωλοτουμπες και παει για ολους αυτο
honda ζουμε με τουρμπο να σε δουμε
-
Εγώ απλώς διερωτώμαι που θα πάει το πράμα η Χόντα εν έτει 2011, η ίδια εταιρεία που έβαζε τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας το 1989 στο Legent.
-
Που να πάει δηλαδή? Τόσο πολύ σοκάρει δηλαδή το να μπει τουρμπο (ΤΟΣΟ καινούρια τεχνολογία) σε κάποια επιπλέον μοντέλα?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ απλώς διερωτώμαι που θα πάει το πράμα η Χόντα εν έτει 2011, η ίδια εταιρεία που έβαζε τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας το 1989 στο Legent.Αθλιότητες και ψέμματα
Ποια λέτζεντ και μπρειβ χαρτ μας λες τώρα;
Έρχονται κωλοτούμπες λέμε.
Το είπε το papatzasautomotoartzibourtzikailoulas.com -
To τουρμπομοτέρ που έχει εδώ και λίγα χρόνια η Χόντα μπαίνει σε ένα σουβ της Άκιουρα με 240 αλόγατα και 35,9 ροπή από 2,3 λίτρα, αλλά αυτά τα νούμερα δεν τα λες και επιδόσεις αιχμής. Το έχω ξαναποστάρει παλιά.
http://www.acura.com/ModelLanding.aspx?model=RDX
Για να ταράξει τα νερά, και με δεδομένη την παρακαταθήκη των vtec αλλά και την πληθώρα τούρμπο σε ευρώπας, IMO χρειάζεται κάτι εντυπωσιακότερο σε απόδοση, και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να το κάνει.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To τουρμπομοτέρ που έχει εδώ και λίγα χρόνια η Χόντα μπαίνει σε ένα σουβ της Άκιουρα με 240 αλόγατα και 35,9 ροπή από 2,3 λίτρα, αλλά αυτά τα νούμερα δεν τα λες και επιδόσεις αιχμής. Το έχω ξαναποστάρει παλιά.http://www.acura.com/ModelLanding.aspx?model=RDX
Για να ταράξει τα νερά, και με δεδομένη την παρακαταθήκη των vtec αλλά και την πληθώρα τούρμπο σε ευρώπας, IMO χρειάζεται κάτι εντυπωσιακότερο σε απόδοση, και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι μπορεί να το κάνει.
Να την έχεις γιατί με τους περιορισμούς στους ρύπους είναι όλοι εγκλωβισμένοι.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To τουρμπομοτέρ που έχει εδώ και λίγα χρόνια η Χόντα μπαίνει σε ένα σουβ της Άκιουρα με 240 αλόγατα και 35,9 ροπή από 2,3 λίτρα, αλλά αυτά τα νούμερα δεν τα λες και επιδόσεις αιχμής. Το έχω ξαναποστάρει παλιά.http://www.acura.com/ModelLanding.aspx?model=RDX
12, 482, 9800, 508, 456.213, 561.012.988.322
Λέω τυχαία νούμερα κι εγώ για να αποδείξω του λόγου το αληθές (ότι δηλαδή ο αριθμοί είναι οι καλύτεροι ψεύτες - ή μάλλον φταίει αυτός που τους διαβάζει;)
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πάει το μαγάρισε για τα καλά και η Honda. Μετά από ένα υπετροφοδοτούμενο SUV που κυκλοφορεί σε Ιαπωνία και Αμερική μόνο, θα βγάλει και το CR-Z με 1.600 turbo.http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254419/
Επιτέλους πραγματική κίνηση ουσίας , το αυτοκίνητο απευθύνεται πρακτικά σε ευρύτερο κοινό . Οι ρύποι και ο ανταγωνισμός ανάγκασαν την Honda να ακολουθήσει .
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ απλώς διερωτώμαι που θα πάει το πράμα η Χόντα εν έτει 2011, η ίδια εταιρεία που έβαζε τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας το 1989 στο Legent.γι' αυτο ειανι γνωστη η Honda; για τους κινητηρες turbo;
σαν να λεμε οτι επειδη η audi ειχε κατασκευασει υβριδικο παραγωγης το 1989 (audi duo) ειναι το σημα κατατεθεν της. αμεσως μολις ακους audi στα υβριδικα παει το μυαλο σου
το ιδιο και για τη honda. κατ' ευθειαν στο turbo...
-
edit
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Εγώ απλώς διερωτώμαι που θα πάει το πράμα η Χόντα εν έτει 2011, η ίδια εταιρεία που έβαζε τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας το 1989 στο Legent.
Αθλιότητες και ψέμματα
Το είπε το papatzasautomotoartzibourtzikailoulas.comναι δε θα πεσει κι εδω κωλοτουμπα ειδαμε με τη bmw τι εγινε
να μη μιλησουμε και για διαφορες αλλες περιπτωσεις
βεβαια αυτο δεν ειναι κακο αμα στη τελικη ειναι για το καλυτερο (για αυτους που κανουν τη κωλοτουμπα εννοω), γιατι τα ψοφια civic - enterprise που μεχρι τωρα αγοραζαν δεν τη πολυπαλευαν
και σε περιπτωση που δεν το χεις καταλαβει κι εσυ , χεστηκαμε ποιος εβγαλε/ανακαλυψε/οραματιστηκε καπου/καπως/καποτε το ταδε τουρμπο/μοτερ/κιβωτιο λοιπες καινοτομιες
το τουρμπο το εκανε mainstream η vw , οποτε ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν
(και τα dsg, μην ξεχνιομαστε)τα τζαπωνια εριξαν ενα καρο λεφτα στα υβριδικα , αλλα ειμαι πλεον βεβαιος οτι αυτη η 'τεχνολογια' θα εχει τη καταληξη που της αξιζει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αθλιότητες και ψέμματα
Το είπε το papatzasautomotoartzibourtzikailoulas.comναι δε θα πεσει κι εδω κωλοτουμπα ειδαμε με τη bmw τι εγινε
να μη μιλησουμε και για διαφορες αλλες περιπτωσεις
βεβαια αυτο δεν ειναι κακο αμα στη τελικη ειναι για το καλυτερο (για αυτους που κανουν τη κωλοτουμπα εννοω), γιατι τα ψοφια civic - enterprise που μεχρι τωρα αγοραζαν δεν τη πολυπαλευαν
και σε περιπτωση που δεν το χεις καταλαβει κι εσυ , χεστηκαμε (σκουπίσου και τράβα καζανάκι γιατί βρώμισε το φόρουμ) ποιος εβγαλε/ανακαλυψε/οραματιστηκε καπου/καπως/καποτε το ταδε τουρμπο/μοτερ/κιβωτιο λοιπες καινοτομιες
το τουρμπο το εκανε mainstream η vw(τα βαρύδια μας κουνιούνται έκανε η φαουβε) , οποτε ολοι οι αλλοι απλα ακολουθουν
(και τα dsg, μην ξεχνιομαστε)τα τζαπωνια εριξαν ενα καρο λεφτα στα υβριδικα , αλλα ειμαι πλεον βεβαιος οτι αυτη η 'τεχνολογια' θα εχει τη καταληξη που της αξιζει (αφού το λες εσύ έτσι θα είναι . Πες το και στους φαουβέδες ιθύνοντες που πλακωθήκανε όψιμα να φτιάξουν υβριδικά)
-
Ω τι του'πεεεε
ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ!
-
ποιος ο λόγος να φανατίζεστε μεγάλοι άνθρωποι ; Εγώ ως καταναλωτής κοιτάω το καλύτερο για την τσέπη μου.
Και Honda δούρμπο αγόραζα αν με συνέφερε. Δεν αντέχω τους δογματισμούς VAG=turbo, Honda=high revs atmo-hybrid
Καταλαβαίνετε ότι έχουν την τεχνογνωσία να παράξουν ότι θέλουν έτσι;
NEO HONDA CR-Z