-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://briefcases.pathfinder.gr/zoom/kostas916/54231/619950με το 170αρη multiair θα ήταν η πρώτη επιλογή μου...
Από fiat panda η photo?
To CR-Z συμπαθητικό πάντως, ειδικά σε ένα μπλεδάκι που έχω δει.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://briefcases.pathfinder.gr/zoom/kostas916/54231/619950
με το 170αρη multiair θα ήταν η πρώτη επιλογή μου...
Από fiat panda η photo?
από βιασμένο πάντα αντικατάστασης η φώτο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://briefcases.pathfinder.gr/zoom/kostas916/54231/619950
με το 170αρη multiair θα ήταν η πρώτη επιλογή μου...
Από fiat panda η photo?
από βιασμένο πάντα αντικατάστασης η φώτο...
Παλι χαλασε ρε?
-
Ιταλικό μπ@υρδελο τι περιμενες ...
-
Πέτυχα χθες βράδυ ένα λευκό στο δρόμο. Σε ένα φανάρι. Δεν κατάλαβα και πολύ ποιος είναι ο ρόλος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Φαινόταν σπορ το αμάξωμα αλλά όταν άνοιξε πράσινο το φανάρι, ήταν 'τα ζώα μου τα αργά'. Είναι αργό ή δεν έχει επιταχύνσεις; Μου φάνηκε σαν να μην είχε μηχανή...
Τέλος πάντων. Τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Απλό 1500αρι (112 αλ.) ατμοσφαιρικό Νίκο με κανα 10αρι άλογα από μπαταρίες όποτε είναι γεμάτες.
-
Μπαταρίες; ...
Δεν το είχα πάρει είδηση. Νόμιζα ότι είχε κινητήρα της μορφής Type-R.Ατμοσφαιρικό λοιπόν, 1500cc και με μπαταρίες; ... Λιγάκι άτοπο για τέτοιο αμάξωμα. Περίμενα κάτι ποιο δυνατό.
Μάλλον για αυτό είχε και ένα περίεργο ήχο... Σαν ψεύτικο ακουγόταν. Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες. Για μένα αδιάφορο μοντέλο.
-
Πάει το μαγάρισε για τα καλά και η Honda. Μετά από ένα υπετροφοδοτούμενο SUV που κυκλοφορεί σε Ιαπωνία και Αμερική μόνο, θα βγάλει και το CR-Z με 1.600 turbo.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/254419/
Τελικά η μόνη εταιρεία που επιμένει σε ατμόσφαιρα είναι η Lada, όλοι οι άλλοι την έχουν λερώσει τη φωλιά τους.
-
Αυτά είναι. Εβαλε μυαλό. Αν έρθει κ σε καλή τιμή θα κοντράρει τρελά το Σιρόκο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά είναι. Εβαλε μυαλό. Αν έρθει κ σε καλή τιμή θα κοντράρει τρελά το Σιρόκο.Από που και ως που???
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Από που και ως που???
γιατι να μην?
-
Μπα;! Θυμήθηκε η Honda ότι είναι αυτοκινητοβιομηχανία ή θα συνεχίσει να το παίζει DeLonghi?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Από που και ως που???
1.6Τ 160 και 200 άλογα σε τιμή παραπλήσια του Σιρόκου γιατί να μην δηλ;
το στήσιμο το έχει, όμορφο κουπεδάκι είναι και μάλιστα τόσο μικρό που με 160 αλ. θα πετάει!
εγώ χαλαρά θα το έπαιρνα αν δεν είχα προοπτική οικογένειας μιας και το Σιρόκο έχει καλύτερους χώρους.
-
Tο θεμα ειναι οτι δε λενε καθολου αν θα ειναι υβριδικο η οχι..οπως ειχε παρουσιαστει το concept-r στην SEMA.Mακαρι να βγει και να φορεθει το μοτερ αυτο και σε αλλα στο σιβικ στο ακορντ αντε να δουμε
-
Χόντα με χύτρα ταχύτητας;
Ρε γαμώτο δεν είναι χόντα αυτό...εντάξει θα είναι γρηγορότερο του ανταγωνισμού και θα επαναφέρει στη θέση της την εταιρεία ως εταιρεία με αυτοκίνητα κορυφαίων επιδόσεων σε κάθε κατηγορία...όμως εγώ είμαι φαν της ατμόσφαιρας και αυτό γούσταρα στην εταιρεία!
Αν το κάνουν σαν την τογιότα μεταβατικά μέχρι να επικρατήσουν τα υβριδικά μπορώ να το καταλάβω εμπορικά...όμως αυτό δεν με κάνει να νιώθω περήφανος! Λογική vs συναίσθημα 1-0! -
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Δε μπορει να βγαλει....απιστευτο να λες τετοια πραγματα δηλωνει μαλλον το ποσο σχετικος εισαι ....απα πασυνεχιζεται η παραγωγη του type r για την ευρωπαικη αγορα;
-
Απο τη μια θελουμε ροπή και άλογα να χτυπάμε στα ίσα τα τουρμπάτα ευρωπαικά. Απο την άλλη θελουμε ατμοσφαιρα και να ξυρίζει στις 8000 στροφές. Μα πως να γίνουν και τα 2 μαζί; Αφού, με το ίδιο βαρος με τον ανταγωνιστή (ελέω νορμων στα κρας τεστς), πως μπορείς να είναι ανταγωνιστική η Χοντα; Εκτός αν βγάλει αμάξι που να ζυγίζει 1100-1200 κιλά απο υπερελαφρα αλουμινια η/και καρμπον δηλαδή το κόστος αγοράς θα είναι εκτός πραγματικότητας. Τέτοια σεναρια δεν παίζουν με τιποτα...
Για μενα μια χαρα ειναι ενα 1600αρι τουρμπομοτερ με 200 αλογα. Και οικονομικό θα είναι, και άριστη απόκριση θα έχει και θα πηγαίνει καλα, και τα τζαπονια ξερουν να το φτιάξουν και να είναι μελωδικο (οσο μπορεί να γίνει σε ενα τουρμπο μοτερ) και να αρπάει απο χαμηλά και να μην ψοφαει ψηλά...
Το CRZ με 200 αλογα εστω και μη-υβριδικο θα είναι παρα πολύ ανταγωνιστικο. Αν βγει ΚΑΙ υβριδικο τότε απλά θα κανει τους ευρωπαίους να ψάχνονται...
Μην ξεχνάτε οτι ακομα και η F1 μάλλον θα γυρίσει σε 1.6 τουρμπο...
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Απο τη μια θελουμε ροπή και άλογα να χτυπάμε στα ίσα τα τουρμπάτα ευρωπαικά. Απο την άλλη θελουμε ατμοσφαιρα και να ξυρίζει στις 8000 στροφές. Μα πως να γίνουν και τα 2 μαζί; Αφού, με το ίδιο βαρος με τον ανταγωνιστή (ελέω νορμων στα κρας τεστς), πως μπορείς να είναι ανταγωνιστική η Χοντα; Εκτός αν βγάλει αμάξι που να ζυγίζει 1100-1200 κιλά απο υπερελαφρα αλουμινια η/και καρμπον δηλαδή το κόστος αγοράς θα είναι εκτός πραγματικότητας. Τέτοια σεναρια δεν παίζουν με τιποτα...Για μενα μια χαρα ειναι ενα 1600αρι τουρμπομοτερ με 200 αλογα. Και οικονομικό θα είναι, και άριστη απόκριση θα έχει και θα πηγαίνει καλα, και τα τζαπονια ξερουν να το φτιάξουν και να είναι μελωδικο (οσο μπορεί να γίνει σε ενα τουρμπο μοτερ) και να αρπάει απο χαμηλά και να μην ψοφαει ψηλά...
Το CRZ με 200 αλογα εστω και μη-υβριδικο θα είναι παρα πολύ ανταγωνιστικο. Αν βγει ΚΑΙ υβριδικο τότε απλά θα κανει τους ευρωπαίους να ψάχνονται...
Μην ξεχνάτε οτι ακομα και η F1 μάλλον θα γυρίσει σε 1.6 τουρμπο...
Η Χόντα θα κάνει τη διαφορά ΜΟΝΟ εάν έχει στροφάρισμα στις 8000 στροφές με το τούρμπο (το οποίο προφανώς θα πρέπει να είναι μεταβλητής γεωμετρίας) και έχει και VTEC
-
8000 σαλ στροφάρισμα σε τουρμπάτο με 200 άλογα στο ελαφρύ CRZ ; Για ποιό λόγο; Για να μην ξεφύγουμε από την παράδοση;
Δεν γίνεται ο παραπάνω συνδιασμός.
Σε big-turbo-kits που βλέπω σε Scirocco, Cupra, Golf κτλ στροφάρουν 7.5-8Κ αλλά αποδίδουν 450-500 άλογα.
-
Υπαρχουν Κ-cars που έχουν και τούρμπο και χτυπάνε 8άρια και βγάζουν πάνω από 100 άλογα το λίτρο. ΟΚ, αυτά ειναι και 650 κυβικά, αλλά με ένα αρκετά μικρό τούρμπο πιστεύω οτι οι σχιστομάτηδες κάτι θα καταφέρουν, αν το θελήσουν.
NEO HONDA CR-Z