-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.
Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
Θα είχες προσαχθεί και μυνηθεί για εξύβριση. Αντιθέτως αν το έλεγες ευγενικά θα σου ζητούσε και συγγνώμη.
Εισαι σιγουρος γι αυτο..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.
Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
Θα είχες προσαχθεί και μυνηθεί για εξύβριση. Αντιθέτως αν το έλεγες ευγενικά θα σου ζητούσε και συγγνώμη.
Εισαι σιγουρος γι αυτο..?
Οι μπάτσοι σέβονται το νόμο και ποτέ δεν λένε ψέμματα προς όφελός τους.
-
πριν λιγη ωρα στο ελληνικο μαλακισμενο κωλοπαιδο που ανηκει στο τιμημενο σωμα της ελass εσφαξε κοκκινο γιατι απλα βαριοταν να περιμενει το παιδι.. ουτε φαρος ουτε τιποτα
μετα αρχισες και τις σφηνες
ευχομαι θανατο , καρκινο , και τα γνωστα..
-
Φίλος πρόσφατα 'άφησε' 3 Ζδες να περάσουν κάθετα την καβάλας με κόκκινο. (εννοείται χωρίς σειρήνες/φάρους). Αν είχα ένα λάντα χαλαρά σκεφτόμουν τρόπους να τους κάνω να χεστούν πάνω τους!
-
εγω ορμαω κατα πανω τους σχεδον παντα σε αυτες τις περιπτωσεις μια φορα ενας στο πισω καθισμα ειχε χεστει ο οδηγος ουτε που φανηκε να χαμπαριαζει
παντως και να τους τσακισεις δεν τρεχει τιποτα ειδικα αμα εχεις κανα λαντα
-
Το τι χριστοπαναγια ακουσε Ζητας χτες εξω απο το Ζαππειο, πρεπει να με ακουσε ολη η Αθηνα. Βγηκε μεσα απο τις φυλλωσιες της νησιδας στην αριστερη λωριδα, 20μ μπροστα μου, στο αντιθετο ρευμα, κ ειχε το θρασος να μου ζητησει κ τα ρεστα που δεν εξαφανιστηκα απο μπροστα του με ενα μαγικο τροπο.
-
ερχόμενος άπω την σχολή... απογευματάκι.. στην πατησιών ζητάς τις νέας ομάδας δεν ξέρω πως λέγετε... περνάω το φανάρι τις ασοεε.. ακούω ενα βροοοουμ...κ ναι είναι αυτώ που νομίζω ζητάς προσπαθεί να σηκώσει σούζα προκλητικότατα.. άπω εκεί κ πέρα τι να πω .... αφου εγραψε στα @@@δια του τους πεζούς που περνάγαμε με πράσινο παρακαλώ(για τους πεζούς)...
-
Σήμερα το πρωί τα φανάρια στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής είχαν χαλάσει και αναβόσβηναν πορτοκαλί. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος. Φυσικά παρότι η τροχαία Αγ. Παρασκευής είναι πολύ κοντά στο σημείο, χρειάστηκε να τηλεφωνήσουν τουλάχιστουν 15 άνθρωποι, και να περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος τροχονόμος.
-
Σήμερα το πρωί τα φανάρια στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής είχαν χαλάσει και αναβόσβηναν πορτοκαλί. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος. Φυσικά παρότι η τροχαία Αγ. Παρασκευής είναι πολύ κοντά στο σημείο, χρειάστηκε να τηλεφωνήσουν τουλάχιστουν 15 άνθρωποι, και να περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος τροχονόμος.
-
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτουας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ......
-
Βρε παιδια μην κακολογειται τους ΦΡΑΠΕΔΕΣ της ΦΡΑΠΕΛ.ΑΣ τα παιδια βιαζονται να πανε σε κανα Everest-Γρηγορη ή κανα μικροτερο σαντουιτσαδικο γιαυτο και κανουν ολες αυτες τις σφηνες σουζες, περνανε με κοκκινα, χαζοσπινιαρισματα κλπ. Ξερετε ποσα πληρωνουν σε λογαριασμουν κινητης τηλεφωνιας το μηνα??? Γιαυτο μην κακολογειται τα παιδια της ΦΡΑΠΕΛ.ΑΣ κριμα ειναι. Και αν δειτε στο φορουμ που διαθετουν γκρινιαζουν γιατι ειναι χρεπια τα Citroen Xsara επειδη οι ιδιοι τα σπανε
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. **Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτου ας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ** ......Α μαλιστα, δηλαδη ακομα κ αν υπαρχει σημανση με πινακιδες ακριβως για αυτο τον λογο (για να δειχνει ποιος εχει προτεραιοτητα οταν δεν δουλευουν τα φαναρια, αν δεν το εχεις καταλαβει...), εσυ παιρνεις το παλιο σου αυτοκινητο κ περνας με το ετσι θελω πονταροντας στο οτι θα αναγκασεις τον εχων την προτεραιοτητα να σταματησει.
Καποιον μου θυμιζεις, α ναι τους πρωταγωνιστες του 'Ζωα Ζωα Ζωα', μαζι με τους μπατσους-μηχανακηδες-λεωφορειατζηδες-νταλικιερηδες που κανουν ακριβως το ιδιο...
-
Αφού το λέει και το nick. Τι ψάχνεις τώρα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Απο χτές το μεσημέρι ειναι έτσι σκατα. Το καλό του να έχεις παλιό αυτοκίνητο σε κάτι τέτοιες περιτπώσεις ειναι ανεκτίμητο. **Παιρνεις αμπαριζα και βγαίνεις και αν θέλει ο αλλος με το ολοκαινουργιο και γυαλιστερο τουτου ας σε ακουμπήσει, ακόμα και αν εχει δίκιο ** ......
Α μαλιστα, δηλαδη ακομα κ αν υπαρχει σημανση με πινακιδες ακριβως για αυτο τον λογο (για να δειχνει ποιος εχει προτεραιοτητα οταν δεν δουλευουν τα φαναρια, αν δεν το εχεις καταλαβει...), εσυ παιρνεις το παλιο σου αυτοκινητο κ περνας με το ετσι θελω πονταροντας στο οτι θα αναγκασεις τον εχων την προτεραιοτητα να σταματησει.
Καποιον μου θυμιζεις, α ναι τους πρωταγωνιστες του 'Ζωα Ζωα Ζωα', μαζι με τους μπατσους-μηχανακηδες-λεωφορειατζηδες-νταλικιερηδες που κανουν ακριβως το ιδιο...
Μαλλον δεν πιάνεις το νόημα.... Δεν περνάω αέρα γιατί έχω παλιό αυτοκινητο. Μιλάμε για κατάσταση οπου ειμαστε σταματημενοι 40 αυτοκινητα πάνω στο κόμβο για το λιγότερο μισή ώρα , μεσημέρι ντάλα ήλιο με 40+ βαθμους γιατι κανένας δεν κάνει λίγο μπρος ή λίγο πίσω για να στρίψει ο άλλος αφου βλέπει μπροστά του έχουν πήξει και δεν προχωράει. Και τουλάχιστον σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις , οταν εισαι κολλημένος , καλό ειναι να έχεις και μια στοιχειώδη ευγένια να αφήνεις που και που κάποιον να περάσει ή τουλάχιστον να αφήνεις χώρο από τον σταματημένο μπροστινό για να μπορέσει ο αλλος να περάσει το στενό.
Αλλιως , ναι βγαινω αμπαριζα και βγαινω....
-
ειπες:
'ακομα κ αν εχει δικιο'. Εκει τελειωσε η κουβεντα.
-
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, διότι τις βραδινές ώρες της 19-06-2010, (εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας) στην...
Αρτέμιδα Αττικής έξω από κατάστημα καφετέρια έκανε άσκοπη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας στον αέρα πέντε φορές.Επιπλέον, σε βάρος του Ειδικού Φρουρού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδας και χθες (20-06-2010) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://troktiko.blogspot.com/2010/06/bl ... _1766.html
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος Ειδικού Φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, διότι τις βραδινές ώρες της 19-06-2010, (εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας) στην...
Αρτέμιδα Αττικής έξω από κατάστημα καφετέρια έκανε άσκοπη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου πυροβολώντας στον αέρα πέντε φορές.Επιπλέον, σε βάρος του Ειδικού Φρουρού σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αρτέμιδας και χθες (20-06-2010) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Εγώ τον καταλαβαίνω πάντως... εκείνη την ώρα άντε να βρεις σκοπευτήριο ανοιχτό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ τον καταλαβαίνω πάντως... εκείνη την ώρα άντε να βρεις σκοπευτήριο ανοιχτό...
-
Πριν 3 ώρες περίπου, 15-20 μηχανές 'Δίας' (κάπου 30-40 άτομα δλδ) κονβόι στην Ελευσίνα. Άραξαν έξω από το τμήμα, μετά δε ξέρω τι έγινε...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Πριν 3 ώρες περίπου, 15-20 μηχανές 'Δίας' (κάπου 30-40 άτομα δλδ) κονβόι στην Ελευσίνα. Άραξαν έξω από το τμήμα, μετά δε ξέρω τι έγινε...Μετά προφανώς θα πήγαν για επιχείρηση ή μέτρα (ΣΤ.Ε.Κ. δύσκολο ). Γιατί αναφέρθηκαν στο ποστ όμως;
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4