-
-
Πριν λιγο 2 μηχανές (μαλλον Διας) περνούσαν με φάρο κάθετα την Εγνατία, εννοείτε πως κανανε κ σουζα! Μετα απο ενα τέταρτο τους ειδα σταματημένους να αραζουνε μπροστα απο το σουπερ μαρκετ στην Θυρα6 στη τούμπα!
-
γιατι αγορι μου, αναπηροι δεν ειναι οι ανθρωποι?
-
Καλοκαίριασε.... Άνοιξε το Island....
Και....
Πήγα να γίνω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ χθες....Ταξί να 'χουν παρκάρει σε 2+2 σειρές εκατέρωθεν του οδοστρώματος αφήνοντας ουσιαστικά μίση και μίση λωρίδα κυκλοφορίας στη μέση του δρόμου.
Οι πελάτες που έχουν παρκάρει πάνω στη παραλιακή, όπως να 'ναι και να περπατάνε προς τα παρκαρισμένα, μετα τη διασκέδασή τους, μέσα στα σκοτάδια. Να κάνουν αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου χωρίς να δουν αν έρχεται κάποιος και σαν να μη τρέχει τίποτα.
Άλλα ζώα να βγαίνουν απο το πάρκινγκ όπως τους βολεύει και να κάνουν αναστροφή πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Σουνίου χωρίς να δουν αν έρχεται κάποιος και σαν να μη τρέχει τίποτα.
Και οι ΜΠΑΤΣΟΙ ;;;;;
Γιατί περί ΜΠΑΤΣΩΝ πρόκειται και ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.
-Έχουν κατεβάσει το όριο ταχύτητας απο τα 80ΧΑΩ στα 60ΧΑΩ πριν το Ριμπας, και να γράφουν για υπερβολική ταχύτητα όποιον περνάει με 80ΧΑΩ. Και μιλάμε για Εθνική Οδό Αθηνών Σουνίου και μια ευθεία 2+2 λωρίδων μήκους 2 χιλιομέτρων.....
-Γράφουν για φίμε τζάμια και τρίγωνο-πυροσβεστήρα-φαρμακείο στο 'Πέταλο', στα λιμανάκια....
-Μπαζώνουν το 'Λαιμό', κατεδαφίζουν το μπαράκι που υπήρχε για δεκαετίες ολόκληρες και διώχνουν τα ζευγαράκια που δεν ενοχλούν κανέναν...
-ΑΓΝΟΟΎΝ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ISLAND -
Λεωφόρος Σουνίου δεν είναι εθνική οδός
-
κάτσε, τί εννοείς δεν είναι εθνική οδός , δεν έχει όριο 130 εκεί?
-
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.
Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
-
Μήπως θα ήταν λίγο πιο λογικό να αναρωτιόσουν τι θα γινόταν αν του έλεγες 'δεν σας ειδα. Αν θέλετε να κανω δεξια ανάψτε σειρηνα. Και όταν απευθύνεστε σε εμένα, θα μιλάτε πιο ευγενικά'.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Λεωφόρος Σουνίου δεν είναι εθνική οδόςΤο δα σε κληση που βεβαιωθηκε χθες για υπερβολικη ταχυτητα.
Συνεληβθει να οδηγει με 92 ΧΑΩ στο 32ο χιλιομετρο Ε.Ο. Αθηνων-Σουνιου ενω το ανωτατο επιτρεπομενο οριο ειναι 60ΧΑΩ -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
Θα είχες προσαχθεί και μυνηθεί για εξύβριση. Αντιθέτως αν το έλεγες ευγενικά θα σου ζητούσε και συγγνώμη.
-
σιγα μη σου ζητουσε συγγνωμη ο τουρκογυφτος.. μιλαμε για authority
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πριν αρκετες μερες πηγαινα στο λιμανι του Πειραια και στο δρομο υπηρχαν πολλα μπατσικα(αυτοκινητα και μηχανες) οπου μαλλον θα συνοδευαν καποιο σημαντικο προσωπο. Τελος παντων.
Και στις 3 λωριδες εχει κινηση και εγω ημουν στην αριστερη με 40χμ. Ξαφνικα ακουω μαρσαρισματα μηχανης και βλεπω στον καθρεφτη ενα Ζητα να μου αναβει τα φωτα. Κανω δεξια και αφου περναει ,αρχισε να φωναζει ''μια ωρα ρε σου αναβω τα φωτα,γιατι δεν κανεις δεξια?'' Δεν τον ειχα παρατηρησει,αλλα δεν ειχε ουτε φαρο αναμενο ,ουτε σειρηνα. Αμα του απαντουσα ''δεν σε ειδα ρε μαλακα σκατομπατσε.Αν θες να κανω δεξια αναψε σειρηνα'' τι θα γινοταν?
Θα είχες προσαχθεί και μυνηθεί για εξύβριση. Αντιθέτως αν το έλεγες ευγενικά θα σου ζητούσε και συγγνώμη.
Εισαι σιγουρος γι αυτο..?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εισαι σιγουρος γι αυτο..?
Οι μπάτσοι σέβονται το νόμο και ποτέ δεν λένε ψέμματα προς όφελός τους.
-
πριν λιγη ωρα στο ελληνικο μαλακισμενο κωλοπαιδο που ανηκει στο τιμημενο σωμα της ελass εσφαξε κοκκινο γιατι απλα βαριοταν να περιμενει το παιδι.. ουτε φαρος ουτε τιποτα
μετα αρχισες και τις σφηνες
ευχομαι θανατο , καρκινο , και τα γνωστα..
-
Φίλος πρόσφατα 'άφησε' 3 Ζδες να περάσουν κάθετα την καβάλας με κόκκινο. (εννοείται χωρίς σειρήνες/φάρους). Αν είχα ένα λάντα χαλαρά σκεφτόμουν τρόπους να τους κάνω να χεστούν πάνω τους!
-
εγω ορμαω κατα πανω τους σχεδον παντα σε αυτες τις περιπτωσεις μια φορα ενας στο πισω καθισμα ειχε χεστει ο οδηγος ουτε που φανηκε να χαμπαριαζει
παντως και να τους τσακισεις δεν τρεχει τιποτα ειδικα αμα εχεις κανα λαντα
-
Το τι χριστοπαναγια ακουσε Ζητας χτες εξω απο το Ζαππειο, πρεπει να με ακουσε ολη η Αθηνα. Βγηκε μεσα απο τις φυλλωσιες της νησιδας στην αριστερη λωριδα, 20μ μπροστα μου, στο αντιθετο ρευμα, κ ειχε το θρασος να μου ζητησει κ τα ρεστα που δεν εξαφανιστηκα απο μπροστα του με ενα μαγικο τροπο.
-
ερχόμενος άπω την σχολή... απογευματάκι.. στην πατησιών ζητάς τις νέας ομάδας δεν ξέρω πως λέγετε... περνάω το φανάρι τις ασοεε.. ακούω ενα βροοοουμ...κ ναι είναι αυτώ που νομίζω ζητάς προσπαθεί να σηκώσει σούζα προκλητικότατα.. άπω εκεί κ πέρα τι να πω .... αφου εγραψε στα @@@δια του τους πεζούς που περνάγαμε με πράσινο παρακαλώ(για τους πεζούς)...
-
Σήμερα το πρωί τα φανάρια στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής είχαν χαλάσει και αναβόσβηναν πορτοκαλί. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος. Φυσικά παρότι η τροχαία Αγ. Παρασκευής είναι πολύ κοντά στο σημείο, χρειάστηκε να τηλεφωνήσουν τουλάχιστουν 15 άνθρωποι, και να περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος τροχονόμος.
-
Σήμερα το πρωί τα φανάρια στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής είχαν χαλάσει και αναβόσβηναν πορτοκαλί. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος. Φυσικά παρότι η τροχαία Αγ. Παρασκευής είναι πολύ κοντά στο σημείο, χρειάστηκε να τηλεφωνήσουν τουλάχιστουν 15 άνθρωποι, και να περάσει τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος τροχονόμος.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4