-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα φταιω εγω που θελω αυτο το τσουλακι να πεσει να ψοφησει?μη νιωθεις ενοχες που ευχεσαι καρκινους
μην τους ακους, να ξερεις οτι στη πραγματικοτητα ειμαστε πολλοι οι ανθρωποι που ευχομαστε να παθουν καρκινο αλλοι συνανθρωποι μαςτους αξιζει και καποια στιγμη θα τους συμβει ή τουλαχιστον αυτο μπορουμε να ελπιζουμε αφου δεν θα υπαρξει δικαιοσυνη να τους εκτελεσει
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εσυ θα ανεχοσουν να σου λενε 'φιλαρακι αφου μενεις Πειραια να μην σε ξαναδω στα Λιμανακια (παρκαρισμενος σε χωρο σταθμευσης) γιατι εισαι μακρυα απο το σπιτι σου'? Αν ναι, συγχαρητηρια, να χαιρεσαι τους μπατσους που σου αξιζουν.
Μακαρι να σου τυχει κατι αντιστοιχο να δεις την γλυκα, να δουμε μετα τι θα λες.
να σε ρωτησω, απο το παρκινγκ των λιμανακιων εχουν δικαιωμα να σε διωξουν?
παλια που ημουν πιο μικρος και πηγαινα συνεχεια και καθομουν στο πεταλο υπηρξαν πολλες φορες που ηρθαν και με εδιωξαν , γιατι ημουν 'θεατης' που θα προετρεπα αλλα καγκουρες να κανουν καγκουριες
καλα πολλες φορες που εκαναν ντου και ημασταν πολλοι και κατεβαιναν τσαμπουκαλεμενοι φευγαμε και πηγαιναμε παρακατω
μια φορα ομως (οπως ειχα γραψει παλιοτερα) ηρθε ενας καλος τροχαιος που ειχαμε εδω στη Γλυφαδα (ενας καραφλας) ο οποιος γενικα ηταν καλο ατομο μιας και τον ειχα μπανισει γενικοτερα επι το εργον, να μας διωξει πολυ ευγενικα
ημασταν 8 ατομα περιπου , ολοι παρεα και ειχαμε βγαλει και μπαλιτσα να ριχνουμε πασουλες γιατι εκανε κρυο , να ζεσταθουμε λιγο
ηταν τοσο ευγενικος (δε ζητησε ταυτοτητες ουτε τπτ, ουτε μαγκιες) , που δε μπορουσαμε να του πουμε τιποτα
μαλιστα εσκασε τζιπακι με κανονικους μπατσους (οχι τροχαιους σαν αυτον) , που κατεβηκαν τσαμπουκαλεμενοι λεγοντας:
'υπαρχει προβλημα εδω συναδελφε? 'ειδαν εναν με 8 μαντραχαλους και ειπαν μηπως υπαρχει προβλημα
αυτος τους ειπε οτι μιλαει ηρεμα μαζι μας και με λιγα λογια να παρουν πουλο
οπως ειπα ηταν τοσο καλος τυπος που μας σκλαβωσε με την ευγενια του..
του ειπαμε οτι απλα ειμαστε ρεμπελοι και αραζουμε , μας ειπε τα περι θεατων και ατομων που τρεχουν για επιδειξη και τελοσπαντων επειδη μας ξηγηθηκε καλα με 'πατρικο' σχεδον υφος φυγαμεαλλα ειλικρινα εχουν δικαιωμα να σε διωχνουν ρε γαμωτο, γιατι εχει πεσει τρελος τραμπουκισμος στη γυρω περιοχη
παρολα αυτα τους διαφορους βιασμους ή επιθεσεις που εχουν γινει στη περιοχη δε τους σταματησαν
πλεον το να πας στα γυρω μερη με μια κοπελα ειδικα, αλλα και γενικα με κανα φιλο σου να αραξεις ειναι επικινδυνο , παροτι εχουμε γεμισει αστυνομια
τι σκατα δουλεια κανουν αυτοι ρε πουστη μου, μονο τα σαξοραλα τους νοιαζει να κυνηγανε?η παραλια της γλυφαδας παλια (2002 πες μεχρι 04) ηταν ενας ατελειωτος γ@μιστρωνας, μονο ενας γερος ματακιας υπηρχε
πριν κανα 1.5 χρονο πιστευω, ηταν ενας φιλος μου με μια κοπελα και μονο που δεν πηδηξαν κι εκεινον, τελευταια στιγμη γλιτωσε απο ντου 4 τυπων...
και πριν κανα μηνα στη βαρκιζα τυποι με μηχανες πηγαν να τη πεσουν σε φιλο της κοπελας μου και τη γκομενα τουοποτε φιλε ιταλακια μην αναρωτιεσαι γιατι δε γουσταρουμε τους μπατσους
οι τυποι αυτοι δεν κανουν τη δουλεια τους
τους μπατσους εγω τους βλεπω μονο οταν ειναι να μου χωσουν κληση και οταν τρεχουν πανω κατω στη βουλιαγμενης και τη παραλιακη ξεσκιζοντας τον κοκ με τη προφαση του αναμμενου φαρου , δεν αισθανομαι οτι ζω σε μια ασφαλη κοινωνια, δεν αισθανομαι οτι με προστατευουν και σιγουρα τσαντιζομαι οταν βλεπω να τραμπουκιζουν και αθωους πολιτες απο πανω
-
μην ξεχναμε οτι οπως και σε ολες τις δουλειες υπαρχουν τα καργιολια ετσι υπαρχουν και τα ατομα που απλα κανουν την δουλεια τους σωστα μην τα τσουβαλιαζουμε ολα απλα επειδη το μεγαλυτερο μερος ειναι γτπ..
στο θεμα μας
παρκαρω χτες κατα τις 10 στην τσαλδαρη στον πειραια (θαυμα!) 10-20 μετρα απο την στροφη ωστε να μην εχω προβλημα παω στα multirama να αγορασω κατι κτλ κτλ και μετα απο 20 λεπτα βγαινω και τι να δω
δυο μηχανακια διας ο ενας το αφησε διπλα στην πορτα του οδηγου και ο αλλος το αφησε πισω ακριβως ( ) ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει τιποτα αφαντοι περιμενω λιγη ωρα τιποτα σαν να ηταν εξαφανισμενοι
περνω την τροχαια λεω ειμαι ο ταδε με ασμ αυτο παρακαλω ενημερωστε το κεντρο για τους ταδε με εχουν κλεισει εκει και δεν ειναι κανεις εδω
μετα απο 5 λεπτα εμφανιζεται μια γκομενα φουριοζα και μου αρχιζει και μου πεταει καντηλια παναγιες και χριστους(αστυνομια που λεγαμε..)
και τις λεω ξερεις οσο ευκολα πηρα για να σε ενημερωσουν αλλο τοσο ευκολο μου ειναι να τους πω να σε στειλουν στον εβρο να φιλας τις κατσικες(τι το θελα ) ηρθαν και οι αλλοι εκει και αρχισε το πανηγυρι με απειλεισαν οτι θα με εβαζαν μεσα οτι θα μαθαινε ο ενας που εμενα και αλλα τετοια ωραια αλλα κανεις τους δεν ηξερε οτι ειχα παραπανω βαθμο απο αυτους
οταν εβγαλα μετα απο αρκετο πριξημο και αρκετη ωρα την ταυτοτητα και τους την εδειξα η γκομενα αλλαξε 1000 χρωματα την επομενη φορα να ευχεσαι να μην ειμαι εγω που θα το παιξεις μαγκας(ποσο μου αρεσει οταν δεν εχουν ιδεα με τι μπλεκουν )
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(ποσο μου αρεσει οταν δεν εχουν ιδεα με τι μπλεκουν )
My name's Bond, you know the rest
-
μην ξεχναμε οτι οπως και σε ολες τις δουλειες υπαρχουν τα καργιολια ετσι υπαρχουν και τα ατομα που απλα κανουν την δουλεια τους σωστα μην τα τσουβαλιαζουμε ολα απλα επειδη το μεγαλυτερο μερος ειναι γτπ..
στο θεμα μας
παρκαρω χτες κατα τις 10 στην τσαλδαρη στον πειραια (θαυμα!) 10-20 μετρα απο την στροφη ωστε να μην εχω προβλημα παω στα multirama να αγορασω κατι κτλ κτλ και μετα απο 20 λεπτα βγαινω και τι να δω
δυο μηχανακια διας ο ενας το αφησε διπλα στην πορτα του οδηγου και ο αλλος το αφησε πισω ακριβως ( ) ψαχνω απο εδω ψαχνω απο εκει τιποτα αφαντοι περιμενω λιγη ωρα τιποτα σαν να ηταν εξαφανισμενοι
περνω την τροχαια λεω ειμαι ο ταδε με ασμ αυτο παρακαλω ενημερωστε το κεντρο για τους ταδε με εχουν κλεισει εκει και δεν ειναι κανεις εδω
μετα απο 5 λεπτα εμφανιζεται μια γκομενα φουριοζα και μου αρχιζει και μου πεταει καντηλια παναγιες και χριστους(αστυνομια που λεγαμε..)
και τις λεω ξερεις οσο ευκολα πηρα για να σε ενημερωσουν αλλο τοσο ευκολο μου ειναι να τους πω να σε στειλουν στον εβρο να φιλας τις κατσικες(τι το θελα ) ηρθαν και οι αλλοι εκει και αρχισε το πανηγυρι με απειλεισαν οτι θα με εβαζαν μεσα οτι θα μαθαινε ο ενας που εμενα και αλλα τετοια ωραια αλλα κανεις τους δεν ηξερε οτι ειχα παραπανω βαθμο απο αυτους
οταν εβγαλα μετα απο αρκετο πριξημο και αρκετη ωρα την ταυτοτητα και τους την εδειξα η γκομενα αλλαξε 1000 χρωματα την επομενη φορα να ευχεσαι να μην ειμαι εγω που θα το παιξεις μαγκας(ποσο μου αρεσει οταν δεν εχουν ιδεα με τι μπλεκουν )
Κλασική περίπτωση... Σε ανάλογη περίπτωση που κι εγώ επίτηδες άργησα να κάνω χρήση ιδιότητας, με πιάνει ο επικεφαλής και αφού έδιωξε τους συναδέλφους του μου λέει: 'Γιατί δεν κάνατε χρήση ταυτότητας εξ'αρχής να μην έχουμε κι εμείς μπλεξίματα τώρα κύριε συνάδελφε;' Και με παρακάλεσε να μην δώσω έκταση στο θέμα ζητώντας μου συγγνώμη...
-
στο θεμα μας
Εγώ λέω, αντί να γελάς, να τους γαμήσεις το σπιτάκι... Γιατι αμα ήμουν εγώ η κάποιος άλλος στη θέση σου, μπορεί να είχαμε φάει και καμια μάπα, και σίγουρα θα είχαμε 'φαει' όλο τον τσαμπουκά που υπάρχει στο σκατόμυαλο των συγκεκριμένων οργάνων...
Δεν κάνεις καμια κίνηση, έτσι για αλλαγή? -
ρε συ καμπαλα με τι ακριβως μπλεκουν, εγω δεν εχω καταλαβει
και επειδη ειμαι κουτσομπολης θελω να μαθω
-
δεν εχω σκοπο να τους κρεμασω αναποδα απλα επειδη ειμαι στρατιωτικος γελαω οταν ερχονται με δηθεν υφος να το παιξουν εξουσια
(μην σου πω οτι 'προκαλω' κιολας να ερθουν αφου πρεπει να εχω μαλακομαγνητη) -
Εγω θελω να δω μερικους απο εσας, οταν ερθουν στην δικια σας πορτα...
ας ερθουν...
Ηρθαν, χωρις ενταλμα και προσπαθησαν να περασουν το κατοφλι.
Το δικαστηριο για 'επιθεση' κατα αστυνομικου εχει παρει 5 αναβολες μεχρι σημερα, γιατι δεν ηρθαν....
Εσω βαρεθει να κουβαλαω μαρτυρες.... -
εγω αυτο που κατάλαβα (κ ξέρουμε ολοι μας) ειναι οτι σε απλο κόσμο το παιζουν μάγκες, τους συνάδελφους δεν τους πειράζουν, αμα τυχουν κ σε πολιτικό περνούν κ κανένα τ.... αν χρειαστεί κ τους πραγματικούς εγκληματίες δεν τους ακουμπάνε γιατι κλάνουν μέντες!
Απο Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) μάλλον πρπει να τους μετονομάσουμε σε Ελληνική Απογοήτευση (ΕΛ.ΑΠ)
-
οταν εβγαλα μετα απο αρκετο πριξημο και αρκετη ωρα την ταυτοτητα και τους την εδειξα η γκομενα αλλαξε 1000 χρωματατι βαθμό έχεις αν επιτρέπεται;
-
Πως κανετε ετσι ρε παιδια, την δουλεια τους εκαναν...
Μαλακισμενοι τσοπανηδες.
-
Προχθές το απόγευμα (την ημέρα που χαν γίνει τα επεισόδια, αλλά αφού τελείωσαν) κινιώμουν στη Κασταμονής στη Ν. Ιωνία. Και ήμουν ακριβώς πάνω στη γέφυρα που περνάει πάνω από τον ηλεκτρικό. Δύο πιτσιρικάδες ένστολοι με το γνωστό γελοίο Xsara βγήκαν στο αντίθετο ρεύμα πάνω στη γέφυρα και τη διασχήσανε όλη, μείνανε στο αντίθετο και περάσανε και με κόκκινο. Φυσικά δεν έκανα άκρη για να τους βοηθήσω γιατί δεν υπήρχε λόγος (αν υπήρχε να ανάβανε και καμιά σειρήνα), και κάνανε ένα καλό μπάχαλο γιατί αυτοί που κινούνταν κανονικά τους είδαν τελευταία στιγμή και πλακώθηκαν στα φρένα. Αν ήμουν στη θέση τους φυσικά και δε θα έκανα στην άκρη.
Πρέπει κάποια στιγμή να τους μάθουν ότι ο Κ.Ο.Κ. ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Την ίδια μέρα κατά τις 11-12 το βράδυ, οι γονείς μου ήταν στο μπαλκόνι και άκουσαν πυροβολισμούς από το σημείο που βρισκόταν το κτίριο των ολυμπιακών αγώνων και τώρα στεγάζεται η Eurobank και η Singular. Λίγο μετά είδαν δύο μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. να περνάνε μέσα από τα στενάκια με ταχύτητα (Τα STOP και λοιπά σήματα στα @ρχ**ι@ τους) και να φωνάζουν.
Κατά τις μία (μόλις είχα γυρίσει) από την ίδια περιοχή ακούστηκε έκρηξη μικρής ισχύος.
Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν ακούστηκαν στις ειδήσεις.
Προσωπικά έχω γνωρίσει και καλούς και κακούς αστυνομικούς. Ευτυχώς περισσότερους καλούς. Προσωπικά θεωρώ ότι όπως του φερθείς θα σου φερθεί. Αν πας με υφάκι χιλίων καρδηναλίων, θα αντιδράσει και αυτός άσχημα. Αν όμως αντιδράση άσχημα, χωρίς να το έχεις προκαλέσει, τότε πρέπει να αποκτήσει μεγάλο πρόβλημα.
-
τι τραβανε κιαυτοι οι μπατσοι ρε παιδακι μου.
τους πυροβολανε,τους πετανε μολοτοφ,πετρες ,τους βριζουν μαναδες ,γουρουνια τους λενε.
εχει αυξηθει και η εγκληματικοτητα και εχουν αγριεψει κιαυτοι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ρε συ καμπαλα με τι ακριβως μπλεκουν, εγω δεν εχω καταλαβεικαι επειδη ειμαι κουτσομπολης θελω να μαθω
Υπηρεσιακή Αναφορά ανωτέρου τους.
-
Συμφωνώ με αυτά που 'τραβούν'. Ομως, ποια είναι η λύση; Η καρατιά στο 02:00 του http://www.youtube.com/watch?v=RW4RMahYzYM ;
-
Αν δεν ηταν ΖΩΑ, δεν θα τραβουσαν αυτα που τραβανε...Δεν νομιζω κανεις να εχει βρισει μπατσο που του ειπε 'φιλαρακι, το ξερω οτι ειναι μλκια, αλλα αυτες τις εντολες εχω κ θα βρω τον μπελα μου αν δεν το κανω', αναφερομενος πχ στο θεμα 'Λιμανακια'. Που κ παλι παρατυπο ειναι αλλα οταν εμενα μου λενε κατι τετοιο, ακουω.
Οταν μου λενε 'απαγορευεται να κατσεις εδω', ή 'μεγαλε εισαι μακρυα απο το σπιτι σου οποτε φυγε', ή οτι απαγορευεται να παρκαρω στο παρκινγκ, θα τους πω καθικια. Απλο ειναι.
Τι συζηταμε ρε παιδια, Ελληνας με εξουσια κ ψαχνεται να βρειτε ακρη?
Βλεπω κ το βιντεο απο πανω, 100 ΜΑΤ με 2000 κοσμο κ αντι να τους κανουν ενα ντου ολοι μαζι κ να μην ξερουν που να κρυφτουν, λακιζουν σαν προβατα που τους κυνηγαει τσοπανοσκυλο. Για να δειτε τι ωραια που θα ηταν σε ΚΑΘΕ τετοιο τους κυνηγουσε ο κοσμος (ή σε καθε ΔΥ που προκλητικα σε αγνοουσε να εσκαγες κ μια σφαλιαρα, αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ, οχι εγω ο τρελος ο Kacey) να υπηρχε ο ΦΟΒΟΣ της συνεπειας, οτι δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν γιατι θα παθουν κατι (αφου δεν υπαρχει ο φοβος της νομιμης συνεπειας)...
Εν τω μεταξυ, δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει εδω περα, νομιζω το εχω αναφερει πεταχτα. Ξερω εναν ΜΑΤ. Το ανθρωπακι πρεπει να ειναι στα ορια υψους (κοντος) για τετοιο σωμα.
Το τι βλακοφατσα ειναι κ το τι παντοφλα κ δουλεμα τρωει απο την κατα τα αλλα χαζοαγελαδα γκομενα του, δεν περιγραφεται. Αφου μεχρι να μου πουν οτι ειναι ΜΑΤ ενιωθα ασχημα για την παρτη του. Κ μετα αυτος ο καρμοιρης γινεται μαγκας μεσα στο μπουλουκι των αλλων καθικιων κ πουλαει μαγκια...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Βλεπω κ το βιντεο απο πανω, 100 ΜΑΤ με 2000 κοσμο κ αντι να τους κανουν ενα ντου ολοι μαζι κ να μην ξερουν που να κρυφτουν, λακιζουν σαν προβατα που τους κυνηγαει τσοπανοσκυλο. Για να δειτε τι ωραια που θα ηταν σε ΚΑΘΕ τετοιο τους κυνηγουσε ο κοσμος (ή σε καθε ΔΥ που προκλητικα σε αγνοουσε να εσκαγες κ μια σφαλιαρα, αλλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ, οχι εγω ο τρελος ο Kacey) να υπηρχε ο ΦΟΒΟΣ της συνεπειας, οτι δεν μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν γιατι θα παθουν κατι (αφου δεν υπαρχει ο φοβος της νομιμης συνεπειας)...
Πολύ ευχαρίστως να το έκανα φίλε μου, αν είχα τις σωματικές ικανότητες γι'αυτό.
Αλλά σκέψου το άλλο: Στα καλά καθούμενα μπορούν να σου φορτώσουν ό,τι γουστάρουν και μετά εσύ πρέπει να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας (θυμήσου τον νεαρό στη θεσσαλονίκη που κατέβηκε να πετάξει τα σκουπίδια με τις πιτζαμες και κατέληξε στον εισαγγελέα με τσάντα με μολότοφ).
Αν κάνεις μάλιστα και επιθετική κίνηση εναντίον τους θα σε σκίσουν, νομικά, γιατί μπορούν. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν ηταν ΖΩΑ, δεν θα τραβουσαν αυτα που τραβανε...Δεν νομιζω κανεις να εχει βρισει μπατσο που του ειπε 'φιλαρακι, το ξερω οτι ειναι μλκια, αλλα αυτες τις εντολες εχω κ θα βρω τον μπελα μου αν δεν το κανω', αναφερομενος πχ στο θεμα 'Λιμανακια'. Που κ παλι παρατυπο ειναι αλλα οταν εμενα μου λενε κατι τετοιο, ακουω.Οταν μου λενε 'απαγορευεται να κατσεις εδω', ή 'μεγαλε εισαι μακρυα απο το σπιτι σου οποτε φυγε', ή οτι απαγορευεται να παρκαρω στο παρκινγκ, θα τους πω καθικια. Απλο ειναι.
Τι συζηταμε ρε παιδια, Ελληνας με εξουσια κ ψαχνεται να βρειτε ακρη?
Εν τω μεταξυ, δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει εδω περα, νομιζω το εχω αναφερει πεταχτα. Ξερω εναν ΜΑΤ. Το ανθρωπακι πρεπει να ειναι στα ορια υψους (κοντος) για τετοιο σωμα.
Το τι βλακοφατσα ειναι κ το τι παντοφλα κ δουλεμα τρωει απο την κατα τα αλλα χαζοαγελαδα γκομενα του, δεν περιγραφεται. Αφου μεχρι να μου πουν οτι ειναι ΜΑΤ ενιωθα ασχημα για την παρτη του. Κ μετα αυτος ο καρμοιρης γινεται μαγκας μεσα στο μπουλουκι των αλλων καθικιων κ πουλαει μαγκια...
Εγω εζμπροχνα καποτε την γκομενα ενος τετοιου.... Και την αδερφη του, μεσω της οποιας την γνωρισα....
Για αυτο εκοψα και τις πορειες...
Αλλα η γκομενα ηταν εντελώς αλλου!Εβγαινα με την αδερφη του τυπου, την γνωρισα σαν σκετο φιλη της και οχι γκομενα του αδερφου μου.
Οποτε δεν προχώρησε το θεμα με την μικρη, αρχησαν τα τηλεφωνα απο την αλλη.
Πρεπει να ερχοταν αλλος πριν απο μενα κ αλλος ενας μετα απο μενα... -
δεν ξερω αν το εχει στειλει κ καποιος αλλος το συγκεκριμενο video http://www.youtube.com/watch?v=tXmcLCyK ... r_embedded
ειναι απο το τροκτικο.
Για μενα το παλικαρι με τη καμερα εχει τα μεγαλυτερα @@ σε ολη την ελλαδα με αυτο που εκανε και μακαρι να τους κυνηγησει τους συγκεκριμενους αστυνομικους κ να πληρωοουν αναδρομικα για ολους τους υπολοιπους!
συγχαρητηρια και παλι στο παιδι!
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4