-
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Παράλληλα, η Πολεμική Αεροπορία έχει προγραμματίσει αεροπορική επίδειξη αεροσκάφους F-16 της ομάδας επιδείξεων 'ΖΕΥΣ' πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, το ερχόμενο Σάββατο, στις 12:00.Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ του Λευκού Πύργου και του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63913326 -
-
Μου ανέβηκε σήμερα το αίμα στο κεφάλι στα φανάρια καθώς σταμάτησα με το μηχανάκι (φορούσα όπως πάντα κράνος) πίσω από έναν γνωστό μου αστυνόμο που ήμασταν και συμμαθητές στο σχολείο και αργότερα κάναμε παρέα. Δε φορούσε κράνος πάνω στη μηχανή του και μου ήρθε να τον αρχίσω στα μπινελίκια. Αλλά τι θα έβγαινε; Θα καταλάβαινε τίποτα; 40 χρονών έγινε και και δεν κατάλαβε.
Εκείνο όμως που με εκνευρίζει περισσότερο, είναι ότι αυτός θα γράφει άλλους για κράνος. Δεν εννοώ να μην τους γράφει αφού και ο ίδιος δε φοράει. Εννοώ την υποκρισία όπως θέλετε πείτε το.Ο χρήστης kacey έγραψε:
το αν θα σε γραψει η οχι εχει να κανει με το αν εχεις κανει παραβαση,και οχι αν του γλυφεις το κωλο.
Αναλόγως. Υπάρχουν και αστυνομικοί που αν τους μιλήσεις και παραδεχθείς πως είσαι παράνομος δε σε γράφουν. Είναι και σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Καλο ειναι ο αστυνομικος να κρινει βασει παραβασης κ οχι μονο βαση του ποιος εισαι κ πως μιλησες...
Με έχουν γράψει και για παραβάσεις. Μία για κράνος, μία γιατί δεν είχα πάνω μου το ασφαλιστήριο, μία για προσπέραση σε διπλή γραμμή και μία γιατί στη Δράμα που δεν ήξερα τους δρόμους πήγα αντίθετα σε ένα δρομάκι. Το σήμα ήταν κρυμμένο σε κάτι φυλλα δέντρου..
-
Πεσε πανω του.
-
Χθες ήρθαμε πολύ κοντά με τον νόμο εδώ στη Γερμανία...
Πηγαίνουμε σε ωραίο κλαμπάκι του Ντύσσελντορφ κ μετά σε τελειωμένο άφτερ ελληνάδικο για να δούμε κάποιους γνωστούς...
Στο κλαμπάκι πίνουμε (3 ζευγάρια ήμασταν) 3 μπουκάλια κρασί κ μία γύρα τεκίλα σφινάκι...
Ο φίλος μου οδηγούσε, είχε πιει 2 ποτήρια κρασί κ 1 τεκίλα όλο κι όλο... Μετά από 2 ώρες φεύγουμε κ μας σταματά αστυνομία για αλκοτέστ.Το κοντέρ δείχνει 0,26 κ μας λέει 'πολύυυυ ήπιατε...'
τον ρωτούμε πόσο είναι το όριο κ μας λέει '0,25'Κατεβάζει τον φίλο μου... Μετά ρωτά εμένα αν ήπια (δεν οδηγούσα), του λέω πως ήπια κάτι κ με μετρά να δει να μπορώ να οδηγήσω εγώ... 0,09 εγώ
Τελικά παίρνουν τον φίλο μου στο κεντρικό τμήμα για 15 λεπτά να του επαναλάβουν την εξέταση με μηχάνημε μεγαλύτερης ακριβείας... εκεί φυσούσε για 20-30 δεύτερα που λέει ο λόγος
Δείχνει 0,248
Του το επαναλαμβάνουν 0,237 δείχνει κ του λένε 'τυχερός είσαι'Τελικά τον επέστρεψαν, κατέβηκα εγώ κ οδήγησε αυτός μπροστά τους κ φύγαμε
φθηνά τη γλιτώσαμε.
εν τω μεταξύ δεν ήπιαμε πολύ διαφορετικά... εγώ ήπια κ 2 τεκίλες εδώ που τα λέμε κ έχουμε τον ίδιο σωματότυπο... όμως πριν φυσήξω εισέπνευσα φρέσκο αέρα , φούσκωσα τα μάγουλα κ αραιώθηκε ο εκπνεόμενος αέρας των πνευμόνων μάλλον...
γλιτώσαμε 500€, 4 πόντους κ 1 μήνα κράτηση διπλώματος
-
Στους πόσους χάνεις το δίπλωμα;
Έχω την αίσθηση ότι την επόμενη φορά ο οδηγός θα μείνει με 1 ποτό.
-
Με 18 πόντους. Οι πόντοι διαγράφονται αν περάσουν 2 χρόνια. Το θέμα είναι πως πρέπει για 2 χρόνια να είσαι καθαρός, δλδ αν έχεις 14 πόντους κ μέσα σε 2 χρόνια ξαναπάρεις άλλον έναν, τότε ξανααρχίζεις από την αρχή, δλδ θέλει εκ νέου 2 χρόνια για να παραγραφούν οι 15 σου πόντοι, ακόμη κ αν πχ οι 4 από αυτούς που έχεις είναι του 2010...
-
Παράδρομος Αττικής Οδού (κόμβος 11) ύψος Κηφισίας: η ΕΛΑΣ έχει αφαιρέσει τις πινακίδες καμιά 10αριά αυτοκινήτων παράνομα σταθμευμένων. Δεν φαίνεται να ενοχλούν την κυκλοφορία (η μία λωρίδα είναι υπεραρκετή), αλλά η σχετική σήμανση υπάρχει οπότε δεν έχουν δικαιολογία.
200μ πιο πριν κάμποσα αυτοκίνητα έχουν σταθμεύσει επί του πεζοδρομίου στην καμπή που ενώνει την Κηφισίας με τον παράδρομο, καθώς και στη Διονύσου (κάθετος της Κηφισίας). Σε αυτά, όμως, ούτε καν κλήση δεν έχει κοπεί Κι όπως φαίνεται και στο http://goo.gl/maps/7VNkL , αποκλείεται να έφθασαν στον παράδρομο χωρίς να είδαν τα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο...
-
:whateνer:
-
Oλα αυτα τα κτηνη γιατι εχουν καταλαβει το πεζοδρομιο? Στον προαστιακο πανε ολοι αυτοι?
-
Στα μεν εβαλαν πρόστιμο γιατι κάποιος πήρε τηλεφωνο ... Πάντα έτσι γίνεται εκτος και αν είναι κανα προγραμματισμένο συμβαν.
-
Βασικά πολλή κουβέντα έγινε για τα προβολάκια, μόνο που ο giorgos_91 παρέλειψε να πει πως τα προβολάκια είναι aftermarket και καλλυμένα με ειδικό κάλλυμα (γιατί μάλλον μιλάμε για τα γνωστά διαδεδομένα octavia 1.8t 20v και το γνωστό πολιτικό της τροχαίας που υπάρχει στην ΕΟ εκεί κάτω) .. Οι μπάτσοι είναι τυπικοί σε αυτά. Άρα δεν τους κάνεις τίποτα για τα προβολάκια.
Κατ εμέ, και επειδή έχω ταξιδέψει πολύ σε εκείνους τους δρόμους, κυρίως καλοκαιρινούς μήνες που γίνεται χαμός, μπορώ να πω ότι η αστυνομία καλά κάνει και κυνηγάει τα ζώα που αγνοούν την ύπαρξη διπλής διαχωριστικής και κάνουν προσπεράσεις πάνω σε στροφές. Οπότε, αν είσαι νόμιμος δεν σε πειράζει κανείς. Αν όμως έχεις όρεξη για 'κόντρες' σε τέτοιους καρόδρομους, καλά θα κάνουν να σου σκίσουν τον κ$%λο, γιατί ο απέναντι δεν σπυ φταίει σε τίποτα.
Μου είχε τύχει συγκεκριμένα ένα καλοκαίρι, που πήγαινα απο Χανιά προς Ηράκλειο το εξής περιστατικό. Με μια ουρά καμιά 10αρια αμάξια, βλέπω στον καθρέπτη ένα αμάξι από πισω και ερχόταν βολίδα. Ήταν ένα Volvo και περνούσε όπου ήθελε (δεν ξέρω αν είχε αντιληφθει ότι πρόκειται για δρόμο διπλής κυκλοφορίας) χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Μετά από λίγο περνάει το ίδιο σφαίρα ένα περιπολικό (με σβηστούς φάρους, αφού νόμιζα γινόταν κόντρα). Λίγο πιο πέρα τον είχαν σταματήσει.. Θα σας πω ότι συνεχίζοντας (το ´κδιο τρενάκι...) για Ηράκλειο, το ίδιο αμάξι με ξαναπέρασε μετά από 20' περίπου και πάλι σε τραγικό σημείο (αδιόρθωτος ο τύπος)!
Σε τέτοιες περιπτώσεις καλά κάνουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα αφού ξέρεις το αμάξι. Όπως σου είπε και ο ΧΛ, τους αφήνεις να περάσουν και η ιστορία τελειώνει. Γιατί αν τους 'παίξεις' τίποτα φλας και μετά αρχίσεις να τρέχεις και να κάνεις παράνομες προσπεράσεις, τότε φταίς, γιατί ψάχνεσαι.
Αν τώρα σε πετύχουν να κάνεις προσπέραση παράνομη, αλλά όχι επικίνδυνη τότε και πάλι δεν βγάζεις άκρη, απλά είσαι άτυχος. Το ξέρω από πρώτο χέρι.
-
Από το fb η φώτο. Γελοιωδέστατο θέαμα χθες στην Κοζάνη. Εχασα το χιούμορ μου ...
-
τρομερή σύλληψη!
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Nταξ τρολλάρουν άσχημα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical: τρομερή σύλληψη!Sent from my Note 3 using smoke signals.
Τα έσπασαν
Sent from Corsair's brick
-
Αστυνομικό-kinder έκπληξη δεν περίμενα ότι θα έβλεπα ποτέ
-
Αφου δεν τον έντυσαν κοτόπουλο πάλι καλά!!!
-
Επεισοδιακή η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας
Σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας είχε επιδοθεί ομάδα περίπου 150 ατόμων στην περιοχή του ΣΕΦ στο Φάληρο. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, τα οποία έγιναν «δεκτά» με πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Μετά την επέμβαση και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν 100 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Από τη ρίψη αντικειμένων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ τα περιπολικά υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.
Οι 15 συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα, Παρασκευή, στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.
[edit] Παρέλειψα το λινκ.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Επεισοδιακή η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας
Σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας είχε επιδοθεί ομάδα περίπου 150 ατόμων στην περιοχή του ΣΕΦ στο Φάληρο. Στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά, τα οποία έγιναν «δεκτά» με πέτρες και άλλα αντικείμενα.
Μετά την επέμβαση και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποιήθηκαν 100 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 15 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Από τη ρίψη αντικειμένων τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ενώ τα περιπολικά υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.
Οι 15 συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα, Παρασκευή, στον εισαγγελέα, στο πλαίσιο του Αυτόφωρου.
τετοια μαλακισμενα και διαφοροι αλβανοι ψευτομαφιοζοι ειναι αυτοι που χαλασαν την πιατσα...
ε μα κανουμε κατι οχι και τοσο νομιμο ε μα τους πεταμε και πετρες απο πανω?
τα ιδια προ 13 χρονια στα λιμανακια τα ιδια και στην βουτα και μαυρη
εξαιτιας τους εμανιστηκαν κλουβες με ΥΜΕΤ στην αρχη και ΜΑΤ μετα
μεχρι που για αρκετους μηνες ηταν μονιμη υπηρεσια σε ολα τα στεκια
πριν απο αυτα τα μαλακισμενα που πετανε πετρες και μετα κρυβονται, δεν τους πειραζαμε και δεν μας πειραζαν...
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4