-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
ελα... πειτε αληθεια... ποσοι βοηθησαν για να τα γραψετε ολα αυτα..?ο λαπας, ο giadick1977 και καμια 25αρια αλλοι ιδιου iq?http://mageirikikaisintages.blogspot.gr/2011/10/blog-post_19.html
-
Φιλε δεν ξερω αν μας βοηθησε ο ΛΑΠΑΣ οπως λες, αλλα εσυ σιγουρα κατεβαζεις φασολαδες πριν γραψεις εδω, γιατι με τοσο κραξιμο που σου ριχνουμε και δε βαζεις μυαλο ειναι σα να μας εχεις χεσμενους.
Μακαρι καποτε να αγριεψει η τροχαια και να σε ξεσκιζει στα προστιμα....
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φιλε δεν ξερω αν μας βοηθησε ο ΛΑΠΑΣ οπως λες, αλλα εσυ σιγουρα κατεβαζεις φασολαδες πριν γραψεις εδω, γιατι με τοσο κραξιμο που σου ριχνουμε και δε βαζεις μυαλο ειναι σα να μας εχεις χεσμενους.ξεχασες και τον giadick.... κριμα ειναι...τοση προσπαθεια εκανε το παιδι...
Μακαρι καποτε να αγριεψει η τροχαια και να σε ξεσκιζει στα προστιμα....
πασχα ερχεται, θαυματα γινονται...
Παρακαλώ σταματήστε τώρα την προσωπική αντιπαράθεση! [Mod]
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
Να ρωτησω γιατι εχεις τα προβολακια ομιχλης αναμμενα? Οδηγεις σε ομιχλη?
στην ελλαδα προφανως και οχι. απλα μου αρεσουν . το ξερω οτι δεν ειναι σωστο με βαση τον κοκ και οτι καποιοι θεωρουν οτι τυφλωνουν τους απεναντι. στο τελευταιο δεν συμφωνω.
edit: ξεχασα να σου πω οτι εμενα προσωπικα με βοηθουν στη νυχτερινη οδηγηση, στους σκοτεινους και γεματους λακουβες ελληνικους δρομους.
Νταξει και γω τρολλαριζα στο αλλο θεμα με τις πινακιδες αλλα εσυ το γ@μησες.
-
εγω φταιω μωρε που μερικοι αλλα διαβαζουν και αλλα καταλαβαινουν...?? μετα κανουν και την τριχα τριχια και τρεχα γυρευε. αμα δεις που ξεκινησαμε και που φτασαμε... αντε ας γραψει κανεις αλλος κατι, για να τον περιλαβουν οι φωστηρες...
ΥΓ. τριμπαλο εφαγε η Barca... που ειναι η ατυνομια να συλλαβει τον βιαστη...?? ε?
-
ελα πέρασε η ώρα , πήγαινε για ύπνο...
-
οκ φτανει edit [mod]...αρκετα τραβηξε... ας γραψει και κανας αλλος. αν θες κατι στειλε πμ. δεν φταινε σε τιποτα οι υπολοιποι.
giannik1977 είναι το όνομα του συνομιλητή σου. [mod]
-
Και πάλι με σταμάτησαν για έλεγχο, χτες το βράδυ στην Βάρης - Κορωπίου. Πάμε για ρεκόρ!
Έγινε αλκοτέστ (-έχετε πιεί; -Ναι, ένα ποτήρι ουίσκι με κόλα πριν μια ώρα. -Φυσήξτε εδώ μέχρι να σας πω.... ok.. καθαρός), έλεγχος σε άδεια δίπλωμα ασφάλεια και μόνο όταν με χαιρέτησαν και ξεκίνησα να φύγω είδα ότι πίσω τους υπήρχε και τριποδάκι με ραντάρ πάνω. Πιο ευγενικοί και τυπικοί δεν θα μπορούσαν να είναι.
-
εμενα παραλιγο να με γραψουν επειδη περασα απο πεζος σε κοκκινο φαναρι.(οχι δεν ηταν στην ελλαδα)
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
εμενα παραλιγο να με γραψουν επειδη περασα απο πεζος σε κοκκινο φαναρι.(οχι δεν ηταν στην ελλαδα)dafuq ?!!?!?
Πως γενεν ατο ;;;
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
εμενα παραλιγο να με γραψουν επειδη περασα απο πεζος σε κοκκινο φαναρι.(οχι δεν ηταν στην ελλαδα)
dafuq ?!!?!?
Πως γενεν ατο ;;;
ΚΟΚ λέγεται και σε κάποιες χώρες τον τηρούν.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
You don't say ???... αν και περα απο το Ελλαδισταν σε ελαχιστες χωρες το 'χω δει να εφαρμοζεται, ποτε δεν ξερεις ομως, αν δε ζεις εκει. 1000 μπραβο στο οργανο της ταξης οπως και να 'χει.
-
Στην Αγγλία ή στην Αμερική το λιγότερο που θα φας είναι επίπληξη αν δεν σταματήσει στον 'Σταμάτη'.
-
Πριν από μερικές βδομάδες πηγαίναμε με δύο φίλους στο γκαράζ του ενός για να κάνουμε κάτι δουλίτσες στην κλασική κυρία του. Κυριακή πρωί, κατά τις 09:00 βγαίναμε από ένα φανάρι στην Αλίμου, και ήμασταν σταματημένοι γιατί ήταν κόκκινο. Εδώ να αναφέρω ότι ήμασταν σε ένα μαύρο ε36, με ζάντες, εξάτμιση κτλ, οπότε ήμασταν η χαρά του 'τροχαίου' για κλήση.
Έρχονται από δίπλα δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ, και αφού μας κοζάρουν για λίγο, περνάνε το φανάρι με κόκκινο. Με το που ανάβει πράσινο και ξεκινάμε, τους βλέπουμε που είχαν σταματήσει και μας κάνουν σημα να σταματήσουμε. Ζώνες φοράγαμε όλοι, έτσι και αλλιώς, και πολύ ευγενικά μας ζητάνε τα κλασικά (άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια), ταυτότητες όλων, καθώς και να βγούμε από το όχημα. Εγώ κλασικά δεν είχα ταυτότητα μαζί και τους το εξήγησα. Πάντα με ευγενικό τρόπο ζήτησαν να ανοίξουμε το πορτ μπαγκάζ, καθώς και να ελέγξουν το εσωτερικό του αυτοκίνητου. Άνοιξαν μέχρι και τις τσάντες (και τις οποίες και έφησαν ανοιχτές...). Αφού τσεκάρανε τους άλλους δύο, και με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσαν να με κάνουν 'προσαγωγή' (μια εξακρίβωση στοιχείων θα κάναμε, αλλά γιατί να χαλάσω το όνειρο), και αφού μας ρώτησαν που πηγαίναμε μας άφησαν να φύγουμε.
Πρώτη φορά κάνανε τέτοιο έλεγχο σε αμάξι που ήμουν επιβάτης, και ήταν απλά εκνευριστικό. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρανε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε από που κρατάει η σκούφια μας (πιθανότατα και κάτι να έψαχναν), οπότε θεωρώ ότι πράξανε καλώς.
Από την άλλη ρε γαμώτο, είσαι αστυνομικός, περνάς με κόκκινο δίχως λόγο και μετά σταματάς αμάξι για έλεγχο...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Πρώτη φορά κάνανε τέτοιο έλεγχο σε αμάξι που ήμουν επιβάτης, και ήταν απλά εκνευριστικό. Από την άλλη βέβαια δεν ξέρανε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε από που κρατάει η σκούφια μας (πιθανότατα και κάτι να έψαχναν), οπότε θεωρώ ότι πράξανε καλώς.
** Αν είναι ευγενικοί και σωστοί**, ας κάνουν 58964 ελέγχους. Έτσι πρέπει και έτσι μειώνεται η εγκληματικότητα. Λίγες φορές έχουνε βρει όπλα, ναρκωτικά κτλ;
Σε εμένα έχουν κάνει πάνω από δέκα ελέγχους. Εκτός από μία φορά, ήταν ευγενέστατοι όπως ευγενέστατος ήμουν κι εγώ. Δε δυσανασχέτησα, ούτε το έπαιξα ιστορία γιατί' εγώ είμαι μάγκας' κτλ που λένε οι νεοέλληνες. Ψάξανε το αμάξι, ρωτήσανε στα κεντρικά αν το αυτοκίνητο είναι καθαρό και πήγαμε στην ευχή της Παναγίας.
ΥΓ: Το κόκκινο ασχολίαστο...
-
Πριν από μερικές βδομάδες πηγαίναμε με δύο φίλους στο γκαράζ του ενός για να κάνουμε κάτι δουλίτσες στην κλασική κυρία του. Κυριακή πρωί, κατά τις 09:00 βγαίναμε από ένα φανάρι στην Αλίμου, και ήμασταν σταματημένοι γιατί ήταν κόκκινο. Εδώ να αναφέρω ότι ήμασταν σε ένα μαύρο ε36, με ζάντες, εξάτμιση κτλ, οπότε ήμασταν η χαρά του 'τροχαίου' για κλήση.Έρχονται από δίπλα δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ, και αφού μας κοζάρουν για λίγο, περνάνε το φανάρι με κόκκινο. Με το που ανάβει πράσινο και ξεκινάμε, τους βλέπουμε που είχαν σταματήσει και μας κάνουν σημα να σταματήσουμε. Ζώνες φοράγαμε όλοι, έτσι και αλλιώς, και πολύ ευγενικά μας ζητάνε τα κλασικά (άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια), ταυτότητες όλων, καθώς και να βγούμε από το όχημα. Εγώ κλασικά δεν είχα ταυτότητα μαζί και τους το εξήγησα. Πάντα με ευγενικό τρόπο ζήτησαν να ανοίξουμε το πορτ μπαγκάζ, καθώς και να ελέγξουν το εσωτερικό του αυτοκίνητου. Άνοιξαν μέχρι και τις τσάντες (και τις οποίες και έφησαν ανοιχτές...). Αφού τσεκάρανε τους άλλους δύο, και με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσαν να με κάνουν 'προσαγωγή' (μια εξακρίβωση στοιχείων θα κάναμε, αλλά γιατί να χαλάσω το όνειρο), και αφού μας ρώτησαν που πηγαίναμε μας άφησαν να φύγουμε.
Από την άλλη ρε γαμώτο, είσαι αστυνομικός, περνάς με κόκκινο δίχως λόγο και μετά σταματάς αμάξι για έλεγχο...
Το κόκκινο το περάσανε για να στήσουνε μπλόκο σε εσάς. Θα μπορούσαν να το κάνουν με σειρήνα και φάρο αλλά αφού δεν είδαν τον λόγο δεν πειράζει.
-
Πειράζει, μόνο με σειρήνα και φάρο έχουν δικαίωμα να παραβαίνουν τον ΚΟΚ.
-
Πριν από μερικές βδομάδες πηγαίναμε με δύο φίλους στο γκαράζ του ενός για να κάνουμε κάτι δουλίτσες στην κλασική κυρία του. Κυριακή πρωί, κατά τις 09:00 βγαίναμε από ένα φανάρι στην Αλίμου, και ήμασταν σταματημένοι γιατί ήταν κόκκινο. Εδώ να αναφέρω ότι ήμασταν σε ένα μαύρο ε36, με ζάντες, εξάτμιση κτλ, οπότε ήμασταν η χαρά του 'τροχαίου' για κλήση.Έρχονται από δίπλα δύο μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ, και αφού μας κοζάρουν για λίγο, περνάνε το φανάρι με κόκκινο. Με το που ανάβει πράσινο και ξεκινάμε, τους βλέπουμε που είχαν σταματήσει και μας κάνουν σημα να σταματήσουμε. Ζώνες φοράγαμε όλοι, έτσι και αλλιώς, και πολύ ευγενικά μας ζητάνε τα κλασικά (άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια), ταυτότητες όλων, καθώς και να βγούμε από το όχημα. Εγώ κλασικά δεν είχα ταυτότητα μαζί και τους το εξήγησα. Πάντα με ευγενικό τρόπο ζήτησαν να ανοίξουμε το πορτ μπαγκάζ, καθώς και να ελέγξουν το εσωτερικό του αυτοκίνητου. Άνοιξαν μέχρι και τις τσάντες (και τις οποίες και έφησαν ανοιχτές...). Αφού τσεκάρανε τους άλλους δύο, και με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσαν να με κάνουν 'προσαγωγή' (μια εξακρίβωση στοιχείων θα κάναμε, αλλά γιατί να χαλάσω το όνειρο), και αφού μας ρώτησαν που πηγαίναμε μας άφησαν να φύγουμε.
Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα το τελευταιο διμηνο,μετα την ιστορια με την αποδραση απο τις φυλακες Τρικαλων εχουν σταματησει πολυ κοσμο.Ο τελευταιος ηταν ενας συναδελφος που επεβαινε σε αυτοκινητο με τρικαλινες πινακιδες.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πειράζει, μόνο με σειρήνα και φάρο έχουν δικαίωμα να παραβαίνουν τον ΚΟΚ.Τυπικα ναι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Αλκοτεστ χθες τη νυχτα σε ενα απο τα γνωστα μπλοκα που εμφανιζονται κεντρο Πατρα οταν καλοκαιριαζει.. Σε 15sec εχεις φυγει αν εισαι καθαρος.. μπραβο τους και θα επρεπε να ειναι και τον χειμωνα εκει..
Περιμενα να μου την πουν κιολας γιατι εστριψα απο τον καθετο γρηγορα στον κεντρικο που ηταν στημμενοι και ειχα και Queen τερμα αλλα ουτε καν..
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4