-
Πρώτη μου ανάρτηση στο site, θα πω κάτι αστείο που μου συνέβη σε έλεγχο που μου έγινε.
Είναι Σάββατο πρωί, Λάρισα, σε κεντρικό δρόμο, έχω πάει να πάρω τον γιο μου (13 ετών) από το ποδόσφαιρο και έχω ξεχάσει δίπλωμα ταυτόητες κλπ σε τσαντάκι που το έχω στο άλλο αυτοκίνητο. Πεντακόσια μέτρα πριν φτάσω στο σπίτι, μπλόκο τροχαίας, με σταματάνε, μου λένε τυπικός έλεγχος, άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια κλπ. Τους δίνω άδεια και ασφάλεια και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω μαζί μου το δίπλωμα. Λέω στον αστυνομικό, 'το σπίτι μου είναι εδώ δίπλα, να πεταχτώ να σας το φέρω, μέχρι τότε κρατήστε τον γιο μου εδώ 'όμηρο'!!! Ο αστυνομικός αρχίζει και γελάει δυνατά, μου λέει 'ε όχι και να κρατήσουμε τον γιο όμηρο, να πάτε στο καλό' και έφυγα! Η αλήθεια πάντως είναι ότι μου έχουν τύχει όλα τα φρούτα, στους διάφορους ελέγχους. Απλά θυμάμαι αυτό σαν μια ευχάριστη και αστεία ανάμνηση.
Παρεπιμπτόντως, επειδή τον τελευταίο καιρό ζω στη Σαουδική Αραβία, οι έλεγχοι εδώ εναι ΠΟΛΎ συχνοί,αλλά εμένα με έχουν σταματήσει μόνο 1 φορά ,και μάλιστα όταν είδανε ελληνικό διαβατήριο χαμογελάσανε και μου κάνανε νόημα 'φύγε'! 'Κόβουν φάτσες' από ότι καταλαβαίνω και σταματάνε κυρίως άτομα από πακιστάν , ινδία κλπ..
Όσο για τον τρόπο οδγησης εδώ, μάλλον θα πρέπει να κάνω ανάρτηση στο σχετικό τοπικ, αλλά αυτό που νπόρω να πω είναι ότι εμείς οι Έλληνες μπροστά σε αυτούς εδώ, οδηγούμε σαν Γερμανοί!!! -
Με σταματανε χθες για αλκοτεστ ειμαι στο 0,45 παει διπλωμα και 700 ευρω,ενα παλικαρι πισω απο μενα το ιδιο ολα καλα μεχρι εδω τη δουλεια τους κανουν τι να κανουμε.
Σταματανε και μια τυπισα η οποια ηταν εμφανως σε κακη κατασταση(και γω και το αλλο παιδι ημασταν μια χαρα),γελουσε παραπατουσε και γενικα ηταν κομματια.
Της γραφουν κληση,της δινουν το διπλωμα πισω και της λενε φυγε.
Εγω με το αλλο παλικαρι κατσαμε να φαμε ενα σουβλακι εκει διπλα και ερχεται και η κοπελα και διαβαζω την κληση που της ειχαν κοψει και εγραφε οτι ειναι για αλκοολ 700 ευρω και αυτης αλλα δεν εγραφε το ποσοστο,επισης εγραφε οτι αφαιρεθηκε η αδεια οδηγησης αλλα της την ειχαν δωσει πισω.Τι ακριβως παικτηκε;;;;Και το τονιζω η κοπελα ηταν χαλια. -
το μουνι σερνει καραβι
-
δε νομιζω να ειναι αυτο.....
αφου στο λεει:Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Και το τονιζω η κοπελα ηταν** χαλια**. -
Έχω ακούσει και για περιστατικά που να είναι η γκόμενα σκουπίδι και ο αστυνομικός να την πηγαίνει στο τμήμα για να της κάνει καφέ και να την αφήσει να φύγει. Γενικότερα οι περισσότεροι τροχαίοι άμα δούνε γυναίκα πρωτα κοιτάνε να πάρουν κανα τηλέφωνο και μετά να κάνουν τη δουλειά τους.
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Με σταματανε χθες για αλκοτεστ ειμαι στο 0,45 παει διπλωμα και 700 ευρω,ενα παλικαρι πισω απο μενα το ιδιο ολα καλα μεχρι εδω τη δουλεια τους κανουν τι να κανουμε.
Σταματανε και μια τυπισα η οποια ηταν εμφανως σε κακη κατασταση(και γω και το αλλο παιδι ημασταν μια χαρα),γελουσε παραπατουσε και γενικα ηταν κομματια.
Εγω με το αλλο παλικαρι κατσαμε να φαμε ενα σουβλακι εκει διπλα και ερχεται και η κοπελα και διαβαζω την κληση που της ειχαν κοψει και εγραφε οτι ειναι για αλκοολ 700 ευρω και αυτης αλλα δεν εγραφε το ποσοστο,επισης εγραφε οτι αφαιρεθηκε η αδεια οδηγησης αλλα της την ειχαν δωσει πισω.Τι ακριβως παικτηκε;;;;Και το τονιζω η κοπελα ηταν χαλια.Μπορεί όντως η τύπισα να είχε πιει λιγότερο από εσένα, απλά λίγες γυναίκες είναι γερά ποτήρια σε σχέση με τους άντρες.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
αφου στο λεει:Και το τονιζω η κοπελα ηταν** χαλια**.
ωπα
με το χαλια εννοει απο εμφανιση?
νομιζα σε χαλια κατασταση -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ωπα
νομιζα σε χαλια καταστασηΣε χαλια κατασταση,οχι σε χαλια εμφανιση.>Έχω ακούσει και για περιστατικά που να είναι η γκόμενα σκουπίδι και ο αστυνομικός να την πηγαίνει στο τμήμα για να της κάνει καφέ και να την αφήσει να φύγει. Γενικότερα οι περισσότεροι τροχαίοι άμα δούνε γυναίκα πρωτα κοιτάνε να πάρουν κανα τηλέφωνο και μετά να κάνουν τη δουλειά τους.
Εγω με το αλλο παλικαρι κατσαμε να φαμε ενα σουβλακι εκει διπλα και ερχεται και η κοπελα και διαβαζω την κληση που της ειχαν κοψει και εγραφε οτι ειναι για αλκοολ 700 ευρω και αυτης αλλα δεν εγραφε το ποσοστο,επισης εγραφε οτι αφαιρεθηκε η αδεια οδηγησης αλλα της την ειχαν δωσει πισω.Τι ακριβως παικτηκε;;;;Και το τονιζω η κοπελα ηταν χαλια.Μπορεί όντως η τύπισα να είχε πιει λιγότερο από εσένα, απλά λίγες γυναίκες είναι γερά ποτήρια σε σχέση με τους άντρες.
Για να μας γραψουν και τους 3 700 ευρω ειχαμε ολοι το ιδιο ποσοστο αλκοολ,αλλα αφου την ειδανε οτι δεν την παλευε γιατι δεν της ειπαν εστω ασε το αυτοκινητο και παρε ταξι ενω εμενα και του αλλου παιδιου μας εξαναγκασαν να το κανουμε;;
-
Στο κουμ-καπι (Σαμπιοναρα) ήταν το μπλόκο Γιώργο?
-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Στο κουμ-καπι (Σαμπιοναρα) ήταν το μπλόκο Γιώργο?Εξω απο την Ρωξανη.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
ωπα
νομιζα σε χαλια καταστασηΣε χαλια κατασταση,οχι σε χαλια εμφανιση.>Έχω ακούσει και για περιστατικά που να είναι η γκόμενα σκουπίδι και ο αστυνομικός να την πηγαίνει στο τμήμα για να της κάνει καφέ και να την αφήσει να φύγει. Γενικότερα οι περισσότεροι τροχαίοι άμα δούνε γυναίκα πρωτα κοιτάνε να πάρουν κανα τηλέφωνο και μετά να κάνουν τη δουλειά τους.
Για να μας γραψουν και τους 3 700 ευρω ειχαμε ολοι το ιδιο ποσοστο αλκοολ,αλλα αφου την ειδανε οτι δεν την παλευε γιατι δεν της ειπαν εστω ασε το αυτοκινητο και παρε ταξι ενω εμενα και του αλλου παιδιου μας εξαναγκασαν να το κανουμε;;
Είχα την εντύπωση πως τα 700 ηταν στανταρ και από εκεί και πέρα σου παίρνουν δίπλωμα.
-
Ξέρω γυναίκα που άμα πιει 1 ποτήρι κρασί, όχι να οδηγήσει δεν μπορεί, ούτε να περπατήσει καλά δεν μπορεί. Είναι θέμα (οποίου) μεταβολισμού του αλκοόλ από τον κάθε άνθρωπο. Γι αυτό το τεστ των Αμερικανών για το αλκοόλ είναι πιο σωστό για εμένα. Γιατί το νούμερο από μόνο του δεν λέει τίποτα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει και σωστή κρίση από μέρος του οργάνου. Βέβαια στην Αμερική που τα περιπολικά έχουν κάμερες δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Ενώ στο Ελλαδιστάν το νιμου σέρνει όχι μόνο καράβι, αλλά και περιπολικό άμα λάχει..
-
Επειδη επι τη ευκαιρια τσεκαρα και τον 'τιμοκαταλογο' απο 0,25 μεχρι 0,40 ειναι 200 ευρω απο 0,40 μεχρι 0,60 ειναι 700 και σου παιρνουν το διπλωμα και απο κει και πανω αυτοφωρο και 3 χιλιαρικακια.
Προφανως εγω που ειμαι 1,90 και 100 κιλα θελω ποσοτητα αλκοολ για να με πιασει ενω μια κοπελιτσα που ειναι 40 κιλα με 2 ποτα ειναι εκτος λειτουργιας,αλλα και παλι εσφαλα εκανα μαλακια που πηρα το αυτοκινητο παρολο που ημουνα καλα και να πληρωσω αλλα την αλλη αφου την βλεπεις οτι δεν μπορει να περπατησει μην την αφησεις να μπει στο αυτοκινητο να φυγει,τοσο απλα. -
Να σχολιάσω κάτι που έγινε την δευτέρα αν και οι αστυνομικοί ήταν πολύ ευγενικοί μαζί μου. Με σταματάνε σε μπλόκο έξω από την διεύθυνση τροχαίας στο μεταξουργείο για αλκοτέστ. Κατ' αρχήν μου κάνει μεγάλη εντύπωση δευτέρα που κάνουνε μπλόκο για κάτι τέτοιο αφού φαντάζομαι το 95% των οδηγών αποκλείεται να έχει πιει τέτοια μέρα. Δεύτερον είχα πάει για καφέ χωρίς να πιω γουλιά αλκοόλ και όμως βρήκαν ότι έχω πιει πάνω από το όριο (τώρα τι να πω, δεν είχα πιει όμως καμία γουλιά). Στην δεύτερη καταμέτρηση που φέρανε και ένα καλαμάκι έδειξε την πραγματικότητα και έφυγα. Μου έκανε εντύπωση όμως πως έδειξε ότι είχα πιει, κάνουν τόσο μεγάλα λάθη?
-
μπορει να ειχε μεινει οινοπνευμα απο προηγουμενο,μπορει να μην ειχε γινει βαθμονομηση προσφατα,μπορει να πατησε την προθερμανση κατα λαθος
-
Tις προάλλες μηχανή της ΔΙ.ΑΣ με τον πίσω αναβάτη να κρατάει αγκαλιά ένα ποδήλατο. Τους πέτυχα λίγα μέτρα έξω από το τμήμα αλλά δεν ξέρω για πόση απόσταση πήγαιναν έτσι.
-
«Ακόμη δεν πήρες τον π*τσο ρε;» – Η ξεφτίλα της Ελληνικής Αστυνομίας σε 14 δευτερόλεπτα
Μαθητής βγάζει έξω Αστυνομικό Υποδιευθυντή, γιατί θέλει. Και κυρίως γιατί μπορεί.
https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/akomi ... terolepta/ -
Και της ελληνικής παιδείας.
-
Bέβαια αν έκανε να αμυνθεί τώρα θα μιλούσαμε για αστυνομική βία...
-
Πρέπει να κάνουμε restart με 50 χρόνια νέα βαυαροκρατία και καπάκι 100 χρόνια μνημόνια μπας και δυτικοποιηθούμε κάπως και 'ρθούμε λίγο στα ίσια μας σαν λαός.
-
Σήμερα Στην Λάρισα.
Βρίσκομαι σταματημενος σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου άλλο αυτοκίνητο. Πίσω του ακριβώς ανακριτικό της τροχαίας. Ο τύπος φεύγει με κόκκινο στην ψύχρα και σταματά πιο κάτω σε άλλο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Ε λέω θα τον γράψουν ή θα του κάνουν παρατήρηση. Τίποτα όμως, το ανακριτικο συνέχισε κανονικά τον δρόμο του. Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία..
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4