-
Ζώα @#(%^@(@
http://www.uturn.gr/ut/content.php?r=78 ... n-sidewalk
-
Φοβάται μήπως τον ληστέψουν.
-
σωστος ο παιχτης. γιατι να παρκαρει σωστα στην ακρη του πεζοδρομιο και να περπατησει
2 μετρα μεχρι το ατμ? αν εβαζε τη μηχανη 20 ποντους δεξιοτερα δε θα χρειαζοταν ουτε να κατεβει. -
Δευτερα 5 ξημερωματα κλοπη ΦΔΧ απο τη Καλλιθεα. Ο ιδιοκτητης-οδηγος το καταλαβαινει λιγο αργοτερα, κ επειδη το φορτηγο κουβαλαει τσιγαρα = εχει gps tracker, στις 6+ ειναι εξω απο μαντρα στον Ασπροπυργο, ΜΑΖΙ με αστυνομικους, κ βλεπουν εντος της μαντρας διαφορους μελαμψους τυπους (για να μη πω κωλογυφτους κ με πειτε παλι ρατσιστη) να κοβουν το φορτηγο σε κομματι με 3 οξυγονα.
Μπατσοι: εμεις εκει μεσα δεν μπαινουμε.
σκραπ το φορτηγο.
-
ο ιδιοκτητης με τους αστυνομικους βρισκοτανε σε λιγα μετρα αποσταση απο το 'λυσιμο' του βαν,
παρακολουθωντας τους κλεφτες και οι αστυνομικοι δε μπηκανε μεσα να το παρουνε πισω πριν το κοψουνε? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δευτερα 5 ξημερωματα κλοπη ΦΔΧ απο τη Καλλιθεα. Ο ιδιοκτητης-οδηγος το καταλαβαινει λιγο αργοτερα, κ επειδη το φορτηγο κουβαλαει τσιγαρα = εχει gps tracker, στις 6+ ειναι εξω απο μαντρα στον Ασπροπυργο, ΜΑΖΙ με αστυνομικους, κ βλεπουν εντος της μαντρας διαφορους μελαμψους τυπους (για να μη πω κωλογυφτους κ με πειτε παλι ρατσιστη) να κοβουν το φορτηγο σε κομματι με 3 οξυγονα.Μπατσοι: εμεις εκει μεσα δεν μπαινουμε.
σκραπ το φορτηγο.
Καλά δε μπουκάρεις έτσι μέσα και λες ακίνητοι όλοι αστυνομία. Χρειάζονται ενισχύσεις. Τώρα αν ήταν 3-4 οι μελαμψοί και καμιά 15αριά οι αστυνομικοί τότε ναι κακώς δε μπουκάραν.
-
Ακούγεται καπως, αλλα θα ηθελα και εγω να ακουσω περισσοτερες λεπτομερειες
-
Οπως τα εγραψα, μεταφερομενα απο τον ιδιο τον ιδιοκτητη του φδχ. δεν ξερω ποσοι ηταν οι αστυνομικοι, πιθανως 1 ή 2 πληρωματα. Ας καλουσαν ενισχυσεις. Το αποτελεσμα ειναι αυτο που ειπα, οι αστυνομικοι δεν εκαναν τιποτα γιατι 'δεν μπαινουμε εμεις εκει μεσα' κ το φορτηγο εγινε κομματια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ας καλουσαν ενισχυσεις.+1. Για κατάληψη βίλλας αμαλία ή για εφόδους στα εξάρχεια ξέρουν να καλούν ενισχύσεις και ΜΑΤ.
-
Μη συγκρινεις ανομια πραγματα, εκει ειχε ναρκωτικα και βομβες
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οπως τα εγραψα, μεταφερομενα απο τον ιδιο τον ιδιοκτητη του φδχ. δεν ξερω ποσοι ηταν οι αστυνομικοι, πιθανως 1 ή 2 πληρωματα. Ας καλουσαν ενισχυσεις. Το αποτελεσμα ειναι αυτο που ειπα, οι αστυνομικοι δεν εκαναν τιποτα γιατι 'δεν μπαινουμε εμεις εκει μεσα' κ το φορτηγο εγινε κομματια.Και μετα τι εγινε?Δε τους επιασαν?Δεν ηρθαν ενισχυσεις?Ειχε τσιγαρα μεσα?
-
Μετα αποσυρθηκαν ησυχα κ ομορφα, μη τυχον ενοχλησουν τους κυριους κλεφτες. Περαιτερω θα μαθω την αλλη Παρασκευη που θα τον ξαναδω.
-
ΤΟ προσφιλές χόμπυ των εποχούμενων αστυνομικών να περνάνε όπως γουστάρουν τα φανάρια, μάλλον δεν κατέληξε πολύ καλά
«Την Παρασκευή 1/2/2013 το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα, δυστυχώς ελάχιστα, δημοσιεύματα η δική μας Πωλίνα Κελεμπεσιώτη έπεφτε σοβαρά τραυματισμένη στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη από διερχόμενο περιπολικό που φέρεται ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.
Η Πωλίνα πήγαινε στην πρόβα της Θεατρικής Ομάδας Εφήβων Κορυδαλλού.
Βλέπετε το άλλο Σάββατο θα είχαν πρεμιέρα.
Δραστήριο μέλος εδώ και πέντε χρόνια, το ζωντανό και ταλαντούχο αυτό κορίτσι δίνει τη μάχη, με ελάχιστες δυστυχώς πιθανότητες για να κρατηθεί στη ζωή.
Οι γονείς της, οι φίλοι της, τα μέλη της Ομάδας, το σχολείο της, ζητάμε τη βοήθειά σας στην αναζήτηση των μαρτύρων που βρέθηκαν μπροστά στο ατύχημα.
Αν κάποιος από εσάς μάθει ή γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει. Ας υπερασπιστεί με την αλήθεια του την εικοσάχρονη Πωλίνα.
Σας ευχαριστούμε.'
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό καθώς ήταν πεζή. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.
Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας.
Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο TLIFE, κολλητή φίλη της Πωλίνας. Δυστυχώς η Πωλίνα απεβίωσε σήμερα στις 12:00. Όπως μας είπε η ίδια ακόμη δεν έχει βρεθεί κάποιος μάρτυρας. Τραγική ειρωνία ο θάνατος του αδερφού της,πέντε χρόνια πριν επίσης σε τροχαίο.
Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα, στις 15:45, στο Γ’ Νεκροταφείο Νικαίας.
-
θα γινει εδε,θα παρουν μεταθεση για το διπλανο τμημα,και κατι τρεχει στα γυφτικα.
-
Τελικα το εχει η τυχη μου, χθες αντι να γυρισω σπιτι στις 5 γυρισα στις 7:
Φευγω απο RnR Κολωνακι, με το που στριβω απο Πατρ. Ιωακειμ σε Μαρασλη προς Σουηδιας (=ανηφοριζοντας) βλεπω στα 30μ 4 'φατσες' γυρω απο ενα Fiat Panda, με τη πορτα του συνοδηγου ανοιχτη κ το παραθυρο στη μεση. Με το που με βλεπουν, φευγουν κ οι τεσσερεις ('χαλαρα', οχι τρεχοντας, κ ταχα μου κοιταζοντας τα αστρα) ενω αμεσως μετα ο ενας γυρναει πισω, κλεινει τη πορτα κ συνεχιζει με τους αλλους. Φτανω στο Panda, βλεπω το παραθυρο μισανοιχτο (= δεν ειναι δικο τους το αμαξι - οπως κ αποδειχτηκε - γιατι δεν το παρατας ετσι κ ξεκλειδωτο), τηλ στο 100 κ τους λεω 'το κ το'.
Ανεβαινουμε μαζι με τους τυπους τη Μαρασλη γιατι το αυτοκινητο μου τελικα ηταν κοντα στο δικο τους, εγω μπαινω στο αμαξι στη Σουηδιας κ αυτοι στριβουν σε ενα στενακι που ανεβαινει απο τη Σουηδιας στη Ξενοκρατους. Οπου εκει περα 1ον κυκλωνουν ενα ασημι Megane κ αρχιζουν να χαζευουν το εσωτερικο του, κ 2ον με παιρνουν απο το κεντρο κ με συνδεουν με το περιπολικο για να τους οδηγησω σε αυτους. Οποτε εγω τωρα ειμαι μεσα στο αμαξι στα 30μ απο εκεινους κ μιλαω στο τηλ. Οταν συνειδητοποιουν οτι εγω ειμαι ακομα εκει κ δεν ξεπαρκαρα, φευγουν απο το ασημι Megane κ πανε προς το αυτοκινητο τους, οπου εκει τους μαζεψαν (χρονος εμφανισης περιπολικου ~3λεπτα απο τηλεφωνημα).
Κ εκει αρχιζει το παρτυ:
2 ωρες για να να μου γραψουν μια καταθεση που λεει ακριβως τα παραπανω.
οι τυποι να ψιλοαλωνιζουν μεσα στο τμημα (υπο επιβλεψη).
ο ενας τσαμπουκαλεμενος να λεει 'με προσβαλεις κ θα εχεις προβλημα' (καπου εκει τους μαζεψαν λιγο).
Να σκαει τηλεφωνο απο συγγενη τους Αστυνομο που προσπαθει να μαθει τι κ πως.
Κ τελικα να μου λενε οι αστυνομικοι 'κατσε γιατι μπλεκει το πραγμα, αυτοι λενε οτι θα σου κανουν κ οι 4 μηνυση οτι λες ψεμματα κ οτι εσυ ανοιγες αυτοκινητα κ επειδη σε ειδαν πηρες το 100 κ ειπες αυτα για να καλυφθεις' οπου φυσικα αυτο σημαινε οτι θα περιμενα κ εγω στο αυτοφορο μεχρι τη Δευτερα*.Τελικα κατα τις 7 (2 ωρες μετα) εφυγα για το σπιτι μου κ οταν περναγα απο το ισογειο ακουγα τον πατερα του ενος που ειχε ερθει κ ηταν στο υπογειο (κελι) μαζι τους να λεει 'ε ενταξει θα του κανετε κ εσεις μια μηνυση μπλα μπλα μπλα'. Τους γαμεις ή δεν τους γαμεις?
*απαντηση στον ΑξΥπ: ωπα παλικαρι κοιτα, ή τελειωνεις τη πληκτρολογηση της καταθεσης, υπογραφω παω σπιτι μου κ οταν σου ξαναπουν για μηνυσεις τους λες οτι εχω αποχωρησει κ θα 'ψαξετε' να με βρειτε, ή παω τωρα εξω κ τους λεω οτι ανακαλω τα παντα κ φευγουμε ολοι μαζι κ δεν ξαναασχολουμαι κ ποτε με κατι τετοιο κ ασε τους να ανοιγουν αυτοκινητα.
Προφανως μετα απο λιγο εφυγα. Για τη συνεχεια αναμεινατε στην οθονη σας.
ΥΓ Οτι θα κατεβαινα την (αδεια) Βασ. Σοφιας με 160+ με περιπολικο μπροστα να μου ανοιγει δρομο, δεν το περιμενα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΤΟ προσφιλές χόμπυ των εποχούμενων αστυνομικών να περνάνε όπως γουστάρουν τα φανάρια, μάλλον δεν κατέληξε πολύ καλάΗ τωρινή, επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας είναι η εξής: 'Αναζητούνται μάρτυρες τροχαίου. Την Παρασκευή 1/2/2013 στις 15:30 τραυματίστηκε σοβαρά η Πωλίνα Κελεμπεσιώτη από διερχόμενο περιπολικό στη Γρηγορίου Λαμπράκη (Γρ. Λαμπράκη 171). Το κορίτσι μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας και βρίσκεται στην εντατική. Ζητούνται μάρτυρες που να είδαν το περιστατικό για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τροχαίου. Παρακαλώ μην την αγνοήσετε. Φήμες που κυκλοφορούν πως το περιπολικό πέρασε με κόκκινο και πως η Πωλίνα εγκαταλείφθηκε, δεν ευσταθούν αφού στο σημείο δεν υπάρχει σηματοδότης και το περιπολικό δεν έφυγε απ'το σημείο. Πηγή: www.lifo.gr
http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/35909Κι εγώ έτσι είχα διαβάσει αρχικά, αλλά αν βγαίνει και λέει αυτά η οικογένεια
-
Γενικώς οι παρασυρσεις πεζών είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και στην μετέπειτα διαχείριση.
Συνήθως το λάθος παει στα αυτοκίνητα και δεδομένου ότι πρέπει να πηγαίνουμε με 50χλμ πρέπει να μπορούμε να σταματήσουμε.
Στην πράξη και τα αυτοκίνητα πανε πιο γρήγορα αλλά και οι πεζοί κάνουν λάθη, υπέρ εκτιμήσεις, απροσεξιες ακόμα και αυτοκτονίες. -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Η τωρινή, επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας είναι η εξής:
Κι εγώ έτσι είχα διαβάσει αρχικά, αλλά αν βγαίνει και λέει αυτά η οικογένεια
Απο την αρχη το ολο θεμα ηταν 'καπως'. Μεχρι το 'περιπολικο περασε με κοκκινο κ παρεσυρε πεζο', ολα φαινονται φυσιολογικα. Στο 'τον οποιο εγκατελειψε κ εφυγε απο το σημειο' αρχιζει να μη μου καθεται καλα το πραγμα.
Τελικα το εχει η τυχη μου, χθες αντι να γυρισω σπιτι στις 5 γυρισα στις 7...
Εν τω μεταξυ, στο ακριβως ιδιο σκηνικο της βραδιας των Χριστουγεννων με τους 2 Ιρακινους (οπου μαλιστα τους επιασαν επ΄αυτοφορω με ψαλιδια κατσαβιδι κλπ κ τρια αυτοκινητα ανοιγμενα) που τους πηγαν στο ιδιο τμημα, οχι μονο δεν κατεθεσα τιποτα αλλα μου ειπαν κ οτι δεν χρειαζεται καν να παω στο τμημα. Φαινεται το θεμα διευθετηθηκε 'ανεπισημα'...
-
KACEY,σε αυτούς του Ελληναράδες κλεφτρόνια βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία?
-
δε ψαξαν για αποτυπωματα στα αυτοκινητα?
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4