-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
νταξει η αληθεια ειναι πως εκανα ποιο πονηρες σκεψειςΝα σε πετάξει στην κλούβα, να σου φορέσει χειροπέδες (και στα πόδια) και να σου βγάλει ενα ενα τα νύχια;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
νταξει η αληθεια ειναι πως εκανα ποιο πονηρες σκεψειςhttp://www.youtube.com/watch?v=GuCweSnS ... re=related
-
λοιπον ενα δυσκολο ερωτημα
τις μπατσινες
η τις λιμενατζουδες?
-
εύκολο : None of the above
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εύκολο : None of the aboveκαταλαβα τι σου αρεσει
afgan police -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:police το ενα και το αλλο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λοιπον ενα δυσκολο ερωτηματις μπατσινες
η τις λιμενατζουδες?
Τις λιμενατζουδες.... They're already wet...
-
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!Το ξερω....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Στο περιστατικο με τον βουλευτη ο νεκρος ηταν κοπελλα (παρανομος δεσμος) ειχε γινει νομιζω πισω απο το γυμναστηριο του Εθνικου κοντα στο καλλημαρμαρο. Στην αρχη δε ελεγε αλλα νταλλων για δικαιολογειες. δεν θυμαμαι αν ξανα εξελεγει. ηταν απο Θεσσαλονικη νομιζω.
αν θυμαμαι καλα ηταν ακριβως στην 'πλατη' του 1ου νεκροταφειου (προκειται για την προεκταση ουσιαστικα της Υμμητου λίγο πριν αυτη συναντησει την ανοδο της βουλιαγμενης
Από http://archive.enet.gr/online/online_print?id=57125104
Ξημέρωνε Ιούνιος του 1998, όταν η μαύρη Μερσεντές του Κ. Καραμηνά ξέφυγε από την πορεία της κινούμενη με υπερβολική ταχύτητα και τσακίστηκε πάνω σε δέντρα, κολόνες και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην οδό Υμηττού (πίσω από το Α' Νεκροταφείο). Ο ίδιος γλίτωσε με γρατσουνιές χάρη στον αερόσακο, αλλά σκοτώθηκε η 26χρονη δασκάλα Ελλη Πηλίδου που επέβαινε στο πίσω κάθισμα. Τα στοιχεία της νεκρής κοπέλας έγιναν όμως γνωστά την επόμενη μέρα αφού ο έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών βουλευτής δήλωσε ότι δεν τη γνώριζε και απλώς προσφέρθηκε να τη μεταφέρει από το μπαρ στο οποίο διασκέδαζαν.
Επικαλούμενος την ασυλία του ο κ. Καραμηνάς αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, παρά τις υπόνοιες των αστυνομικών ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσότητες μεγαλύτερες από κείνες που προβλέπουν οι νόμοι. Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όποιος αρνείται να υποβληθεί σε αλκοτέστ αντιμετωπίζεται διοικητικά ως μεθυσμένος, αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί με τον βουλευτή εφόσον η ασυλία αίρεται αυτομάτως μόνο για αυτόφωρα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Ετσι, όταν έπειτα από πολύ παρασκήνιο ήρθη η ασυλία του τον Οκτώβριο του '98 από τη Βουλή και έφτασε η υπόθεση στο δικαστήριο, έλειπε το στοιχείο του αλκοτέστ και δεν μπορούσε να κηρυχθεί ένοχος για κατάσταση σε οδήγηση μέθης. Την άρνηση να συνεργαστεί με την Αστυνομία στηλίτευσε ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Γεράκης κι έτσι κρίθηκε ένοχος για «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και «άρνηση να υποβληθεί σε αλκοτέστ». Η ποινή ήταν φυλάκιση 35 μηνών, πρόστιμο 200.000 δραχμών και αφαίρεση διπλώματος για τέσσερις μήνες με τριετή όμως αναστολή.
Να τους χαιρόμαστε αυτούς που δεν σέβονται τους νόμους που οι ίδιοι ψηφίζουν. Αλλά ξέχασα: 'Όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά μερικά είναι πιο ίσα'...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
λοιπον ενα δυσκολο ερωτηματις μπατσινες
η τις λιμενατζουδες?
Εντελώς ρατσιστική η νοοτροπία σου φίλε...
Η politically correct ερώτηση θα ήταν:«Τις μπατσίνες,
τις λιμενατζούδες,
ή τα παλικάρια στο βάθος ;;;» -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κρινοντας ομως απο το γυαλι του Ραμπο κ την σταση λες κ εχουν συγκαει τα @@ τους, μαλλον δεν κανω.
All the money...
Πάντως χθες είχαμε αρκετούς Δίες με την φωτιά οι οποίοι ήταν αρκετά ευγενικοί (πρωτοφανές) ακόμα και όταν ήρθε ένας βλάκας και ζητούσε να μετακινήσουν μια υδροφόρα που γέμιζε με νερό για να περάσει.
Εγώ αυτόν θα τον έβριζα!!! -
τι δουλεια ειχε το διας στην φωτια?
αντι να παει η τροχαια στελνουν διας? -
Περιπολικό παραβίασε «stop» και τραυμάτισε έναν 28χρονο
-
-
Οι δαγκάνες είναι από τα πιο πειστικά όπλα μιας πόλης που θέλει να κάνει τους κατοίκους να σέβονται τον νόμο = ο ένας τον άλλο. Το πρόστιμο για ανθρώπους με τέτοια αυτοκίνητα δεν σημαίνει τίποτα. Η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση ασφαλώς έτσουξαν όμως.
Incidentally, έχω δει πολλές φορές να μπαίνουν δαγκάνες σε εκείνο το σημείο, συνήθως για παρκόμετρα που έχουν λήξει.
Όταν οι Άγγλοι λένε, εδώ θα παρκάρεις για λίγη ώρα (ώστε να μπορούν να έρθουν άλλοι μετά από εσένα), το εννοούν. Σε αντιδιαστολή, σκεφτείτε πόσο κούφιοι είναι οι νόμοι, και οι πινακίδες σε μια χώρα όπου δεν εφαρμόζονται.
-
Οι δαγκάνες είναι φοβερός μπελάς.
Πρέπει να πας σε ένα μόνο μέρος στο Λονδίνο για να πληρώσεις και μετά να περιμένεις στο αμάξι για να τις βγάλουν αλλά δεν σου λένε σε πόσες ώρες θα έρθουν.
Αν περάσουν και δεν είσαι στο αμάξι πρέπει να κάνεις όλη τη διαδικασία ξανά.
-
Περπαταγα με ενα φιλο χθες βραδυ στο παρκινγκ του μετρο του Χαλανδριου κανοντας βολτα και κλασσικα χαζευοντας απο μακρια κανα αμαξακι στο παρκινγκ..Πριν μπουμε μεσα τους ειχα δει του Δίες που μολις ειχανε μπει.. Λεω να δεις στανταρ θα ερθουν να μου πουνε τι κανω εδω και μηπως μπηκα να καβατζωσω κανα αμαξακι κτλπ.. Μετα απο ενα 5λεπτο max 'Εχετε οχημα?' 'Μενετε εδω?' Επιασα να του πω ναι ηρθα να κλεψω με το διχαλο στο ποδι και καπελακι ,θα το ανοιξω λεγοντας 'open sesami'.. Τελικα εξηγησα απλα και ηρεμα και ηταν και σχετικα ευγενικοι..
Παντως ασχετα απο το αστειο του σκηνικου καλα κανουν στα παρκινγκ του μετρο της αγιας παρασκευης και του χαλανδριου αφου εχουν σηκωσει απειρα αυτοκινητα μεχρι και θεμα στις ειδησεις ηταν καποια εποχη..
-
Κι εγώ την έφαγα χτες την κλησούλα μου για παράνομο παρκάρισμα στην Αγγλία:
Είμαι (για επίσκεψη) στο πανεπιστήμιο του York, το πανεπιστήμιο είναι έρημο λόγω καλοκαιριού κι άφησα το αμάξι σε θέση μέσα σ' ένα σχεδόν έρημο staff parking. Το πορτοκαλί φακελάκι με την κλήση λαμπύριζε από μακριά. 50 λίρες μέσα σε 28 μέρες, αλλιώς η κλήση πάει στο DVLA (Driver and Vehicle Licensing Agency). Ευτυχώς δεν είχε δαγκάνα.
Άθελα μου, αντιπαρέβαλα τη φάση με το ΑΠΘ
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4