-
paia akouste na deite...exo parei ton iouni tou 2010 to audi a3 sportback me to neo kinitira 1.6 tdi....stin adeia kikloforias iparxei periorismos ..apagoreuetai na mpis se thessaloniki k athina...ta oria ine i perieferiaki odos tis thessalonikis k i attiki odo stin athina...eki mporis na kinithis xoris kanena provlima kata to mikos ton dio afton odon...simfona me to nomo apagoereuetai na mpis apo eki mesa stis dio polis....katarxin to ix mou exei filtro PDF..afto simeni to akafsto migma pou dimiourgite apo tin mi kafsi enos merous petrelaiou to sigkrati..de prokite na bgei kamia fora o mauros kapnos apo tin exatmisis..to filtro ine aftokatharizomeno k elexete kathe 150.000 km.....ta kafsaeria pou bgazei to ix ine mono 112 gr dioxidio tou anthraka ana km....pio katharo apo ena venzinokinito....afto simeni oti ta kafsaeria pou bgazei to ix mou erxcete se adithesi me to nomo pou lei oti molini to perivalon....oloi stin europi exoune diesel ix 7 sta 10 ix ine diesel..les oi europaoi na exoune ligoteri perivadologiki sinidisi apo tous ellines? de nomizo....tora pou tha gini ena diesel koino thermansis k kinisis tha bgei o mesos oros giro sto 1.20 tha ine to ena diesel pou tha iparxi stin agora...k opos akousate tha afinoune elethera ta diesel se athina k thessaloniki....malon epidi de tha iparxei to diesel thermansis k oloi tha vazoune ena koino diesel...k dia logia gia to ix an kanis theli na pari plirofories..o kataskeuastis dini 4.2 lt ana 100 km....sinexia piano times apo 4.8 eos 5.2 lt sto taxidi...o kinitiras ine athorivos den akous tipota mesa....san benzini..akougetai...o imandas xronismou alazi kathe 210.000km k ine 16 v......me ena gemisma kano peripou apo 920 eos 1060 km me omali taxitita oxi viaies prosperasisk exi para poli ropi apo tis 1500 strofes dini 250 ropi....teliki exei 195 km..o idios kinitiras sto golf dini teliki taxitita 188 km/h k sto fabia 180 km/h an kanis theli na rotisi kati mporo na tou apadiso
-
To oti aytoi poy proothoyn to ntizel sthn eyrvph einai kata kyrio logo orismena aytokinhtoparagvga krath soy leei kati? Gia phgaine na milishw gia ntizel kai periballon se Elvetia, Soyhdia, Kanada, Iapvnia kai allou...
Μετάφραση
Το ότι αυτοί που προωθούν το ντίζελ στην ευρώπη είναι κατά κύριο λόγο ορισμένα αυτοκινητοπαραγωγά κράτη σου λέει κάτι? Για πήγαινε να μιλήσεις για ντίζελ και περιβάλλον σε Ελβετία, Σουηδία, Καναδά, Ιαπωνία και αλλού... -
Ο χρήστης vasilis_erm έγραψε:
me omali taxitita oxi viaies prosperasisk exi para poli ropi apo tis 1500 strofes dini 250 ropi....teliki exei 195 km..o idios kinitiras sto golf dini teliki taxitita 188 km/h k sto fabia 180 km/h an kanis theli na rotisi kati mporo na tou apadisoτι τα θες τα 250 ροπή και τα 195 τελική άμα πας με 'ομαλή ταχύτητα' χωρίς 'βίαιες προσπεράσεις';
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
me omali taxitita oxi viaies prosperasisk exi para poli ropi apo tis 1500 strofes dini 250 ropi....teliki exei 195 km..o idios kinitiras sto golf dini teliki taxitita 188 km/h k sto fabia 180 km/h an kanis theli na rotisi kati mporo na tou apadiso
τι τα θες τα 250 ροπή και τα 195 τελική άμα πας με 'ομαλή ταχύτητα' χωρίς 'βίαιες προσπεράσεις';
τους αερόσακους τι τους θέλεις αφου δεν εχεις σκοπο να τρακάρεις;
Παντως θα διαφωνησω με τον παραπανω φιλο (vasilis_erm)
to ix mou exei filtro PDF..afto simeni to akafsto migma pou dimiourgite apo tin mi kafsi enos merous petrelaiou to sigkrati..de prokite na bgei kamia fora o mauros kapnos apo tin exatmisis
αυτο δεν ισχυει.
Δεν ξερω που οφείλεται ο καπνός, αλλα σε κατι γκαζωματα μερικες φορες χανω τον απο πίσω... -
Τελικά ισχύει οτι δεν ισχύει η ασφάλεια για πετρελαιοκίνητα που κινούνται εντος Θεσσαλονίκης και Αθήνας? Δεν βρήκα να λέει κάτι στις εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου
-
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Τελικά ισχύει οτι δεν ισχύει η ασφάλεια για πετρελαιοκίνητα που κινούνται εντος Θεσσαλονίκης και Αθήνας? Δεν βρήκα να λέει κάτι στις εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου@@ μεντολες ισχυει
-
Δε μου εχει τυχει να ακουσω κανεναν να τον εγραψαν για diesel στην Αθηνα και ειχα diesel για σχεδον 6 χρονια .... οσο για την ασφαλεια δεν ισχυει οτι δεν καλυπτει .
-
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Τελικά ισχύει οτι δεν ισχύει η ασφάλεια για πετρελαιοκίνητα που κινούνται εντος Θεσσαλονίκης και Αθήνας? Δεν βρήκα να λέει κάτι στις εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίουΕίναι παθούσα η κυρά και η ασφαλεια κάλυψε κανονικά. Και το δικό της και του αλλουνού (γιατί έχω μικτή).
Ούτα καν τέθηκε τέτοιο θέμα από μεριά της ασφάλειας. -
Δεν υπαρχει καποιο προβλημα απο τις ασφαλιστηκες . Εχει αναφερθει πολλακις, δειτε και τις προηγουμενες σελιδες.
-
Επειδή δεν μπορώ να βγάλω πετρελαίου στο όνομά μου σκέφτομαι να το βγάλω στο όνομα της 87χρονης μητέρας μου (διαμονή επαρχία). Θα έχω πρόβλημα; (Βέβαια η γιαγιά δεν έχει δίπλωμα και η ασφάλεια θα είναι στο όνομά μου)
-
to διπλωμα δεν πειραζει, νομιζω οτι και η ασφαλεια θα πρεπει να ειναι στο ονομα της
-
Φοβερό κόλπο, ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί παρά το γεγονός ότι το αγγούρι έχει εισέλθει από καιρό στην υφαλοκρηπίδα.
-
Ερε και να γραψει η γιαγια το diesel σε κανα Χαμογελο του παιδιου ή σε καμμια μητρόπολη.
-
Ασφαλεια στο ονομα της γιαγιας θα βγαλεις...αλλα οταν κανεις το συμβολαιο θα δωσεις το διπλωμα σου.....και οαλ καλα...εισαι ετοιμος....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Ασφαλεια στο ονομα της γιαγιας θα βγαλεις...αλλα οταν κανεις το συμβολαιο θα δωσεις το διπλωμα σου.....και οαλ καλα...εισαι ετοιμος....Έτσι κι αλλιώς το θέλω για δεύτερο αυτοκίνητο (ταξιδιού) και μένω κοντά στην Αττική οδό (2 χιλιόμετρα), οπότε απίθανο να έχω πρόβλημα. Το πρόβλημά μου είναι άλλο: 1. Υπάρχει κάτι στην όλη διαδικασία που μπορεί να με μπλοκάρει; (η μεταβίβαση θα γίνει με εξουσιοδότηση από τη γιαγιά) 2. Η γιαγιά έχει εισόδημα 8.000, και λογικά μπορεί να δικαιολογήσει και την αγορά (10.000€) και το τεκμήριο, έχει δικαίωμα η εφορία να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; 3. Εάν (μάλλον πότε) πεθάνει τι γίνεται, το κόστος της κληρονομιάς μόνο για το αυτοκίνητο είναι μεγάλο; (είμαι ο μοναδικός γιος-κληρονόμος και δεν υπάρχει άλλη περιουσία της γιαγιάς).
-
Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Κάνε μια υπεύθυνη δήλωση ότι μένεις με τη γιαγιά σου...
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Κάνε μια υπεύθυνη δήλωση ότι μένεις με τη γιαγιά σου...+1
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Κάνε μια υπεύθυνη δήλωση ότι μένεις με τη γιαγιά σου...ακριβως. βγαζεις το αυτοκινητο με αδεια στο ονομα σου και διευθυνση στο σπιτι της γιαγιας σου. δεν σου ζητανε κανενα αποδεικτικο.
και μετα απο κανα 6 μηνο το μεταφερεις στην διευθυνση στην αττικη (μπορεις να το κανεις σαν αλλαγη κανονικα)
-
Κάπου διάβασα ότι πιστοποιούν την διεύθυνση μέσω του ΑΦΜ (οπότε χρειάζεται αλλαγή διεύθυνσης πρώτα στην Εφορία).
-
Το έχω ακούσει και εγώ για την εφορία από αντιπρόσωπο αλλά έχω μια απορία. Αν έχω εφορία πχ στην Αθήνα λόγω δουλειάς και μένω μόνιμα Ραφήνα πως αποδεικνύεις τη διεύθυνση. Επίσης από όσο ξέρω οι εφορίες έχουν έδρα εντός δακτυλίου απαγόρευσης πετρελαίου.
Diesel πρόστιμο Αθήνας Θεσσαλονίκης??