-
Κάνε μια πλαστική στη μύτη, πιο φθηνά θα σου βγει
Πλάκα κάνω
-
Μήπως γνωρίζει κανείς κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να διαθέτει Serengeti;
-
Μπορεί να ακουμπάνε σωστά κάτω αλλά να μην είναι όλα ίσια. Αν οι δύο φακοί δεν είναι πως να το πω, στο ίδιο επίπεδο δεν είναι σωστό, για το ίδιο πρόσωπο, να είναι συνεχόμενη η καμπύλη που σχηματίζουν που αγκαλιάζει το πρόσωπο, τότε θα ακουμπάει ίσως κάτω αλλά στο πρόσωπό σου δεν...
Αν έχεις δύο στραβά πράματα μπορεί πάλι να ακουμπάει αλλά θα είναι στραβό. Αν πχ είναι στραβή η γέφυρα και ο ένας βραχίονας μπορεί πάλι να ακουμπάνε κάτω αλλά δεν...
Βεβαίως και ρυθμίζονται τα κοκάλινα, τα ζεσταίνεις (καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει) και παραμορφώνονται λίγο ώστε να ταιριάξουν στο πρόσωπό σου και στα αυτιά σου.
Εννοείται ότι οι μεντεσέδες δεν προσφέρουν καμία (μα καμία) ρύθμιση και αν είπε κάτι τέτοιο είτε είναι ηλίθιος είτε σε έχει για ηλίθιο οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς θα πρέπει ίσως να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με αυτόν....! -
Ναι τα γιαλια ρυθμιζονται αν δεν σου κάτσουν καλά στο πρόσωπο. Μάλιστα ακόμα και σε μεταλικό σκετελό έχω δει να ζεσταινεται ώστε να ειναι ευκαμπτος και να πάρει την καμπή που πρεπει χωρίς να στρεσαριστεί η γενική δομή.
-
Εχει κανεις γνωμη για την εταιρεια Von Zipper ? Το κρυσταλλο τους κυριως με ενδιαφερει αν ειναι καλο η μαιμουδια..
-
Μην τρελενεσαι ιδιαιτερα...
-
Α καταλαβα thx
-
Εγώ κουράστηκα πολύ να τα βρω και τα ακούμπησα για τα καλά: € 250.
Brand: Oakley (φανταστικά γυαλιά)!!!!!!
Model: Radar Pitch
Jet Black
Lenses: Black Iridium PolarizedΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!
ΜΑΚΡΑΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΥΑΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΠΟΤΕ!!!! -
Φυσικά μπορεί να σου κακοφανεί όταν τα βλέπεις στο διαδίκτυο με 160 δολλάρια.... αλλά τουλάχιστον πήρες καλά γυαλιά (ενώ άλλοι πληρώνουν πιο πολλά για μουράτο όνομα αλλά μέτριο γυαλί). Και τα μάτια σου κατάλαβαν τη διαφορά. Να τα χαίρεσαι.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Φυσικά μπορεί να σου κακοφανεί όταν τα βλέπεις στο διαδίκτυο με 160 δολλάρια.... αλλά τουλάχιστον πήρες καλά γυαλιά (ενώ άλλοι πληρώνουν πιο πολλά για μουράτο όνομα αλλά μέτριο γυαλί). Και τα μάτια σου κατάλαβαν τη διαφορά. Να τα χαίρεσαι.Ξεκινάνε από $160.
Αν προσέξεις καλύτερα τα συγκεκριμένα είναι στα $260 + $36,83 = $296,83 + [All international shipments will be sent with duties and taxes to be paid by the recipient. Duties will be assessed by the importing country based on current laws governing imports]... (framesdirect.com | Oakley | Jet Black/ Black Iridium Polarized lenses (09-680))...
Μια χαρά τα πήρε...
_
-
Παιδια εχω εχτες πηρα κατι Carrera και απο σημερα βλεπω 'φαγωμενα' τα γραμματα στο φακο επανω!(carrera UVprotection που λεει και το λογοτυπο)Ειναι λογικο μεσα σε μια μερα να γινει αυτο?Η μηπως επειδη τα καθαρισα 1,2 φορες (με το πανακι που μου δωσαν) ? Απο μαγαζι κιολας...
-
Σε κάτι Carrera που έχω εγώ πάντως 4+ χρόνια τα γράμματα είναι οκ. Έχει ξεβάψει βέβαια ο σκελετός
-
Αρα τα παω πισω και τι ζηταω?αντικατασταση φακων?
-
Να φαγωθούν τα γράμματα σε δυο μέρες σίγουρα δε δικαιολογείται εκτός αν τα γυαλιά είναι μούφα ή τα έξυσες υπερβολικά. Οπότε ναι, εγώ θα τα γυρνούσα πίσω και θα ζητούσα αλλαγή.
-
Οχι 2 φορες τα καθαρισα με προσοχη κιολας..Θα τα παω πισω και βλεπουμε!
-
Δεν δικαιολογειται...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
οταν ειναι polarized ο φακος τι πλεονεκτηματα εχει?
Κοβει τις αντανακλασεις ως επι το πλειστον στις οριζοντιες επιφανειες(πχ θαλασσα,δρομος,αυτοκινητα κλπ)
Higlhy recomended...Πήρα προχθές τέτοια αλλά δεν τα δοκίμασα γιατί ακόμα ήλιος δεν φάνηκε και όντως συστήνονται για οδήγηση όπως μου είπε η οπτικός.
Το ότι προέρχομαι από επέμβαση laser δε νομίζω να δημιουργήσει κανά πρόβλημα, σωστά?? -
Αντικατάσταση φακών σε ray ban, πώς γίνεται; Σε κατάστημα με οπτικά μπορούν να με εξυπηρετήσουν; Μιλάμε για μοντέλο που δεν κυκλοφορεί πια (RB3156) αλλά μου αρέσει και με έχει βολέψει πολύ...
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αντικατάσταση φακών σε ray ban, πώς γίνεται; Σε κατάστημα με οπτικά μπορούν να με εξυπηρετήσουν; Μιλάμε για μοντέλο που δεν κυκλοφορεί πια (RB3156) αλλά μου αρέσει και με έχει βολέψει πολύ...Γενικά αν ο οποιοσδήποτε σκελετός γυαλιών ήλιου δεν είναι πολύ οβάλ, τοτε εύκολα βάζουν νέα κρύσταλλα.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αντικατάσταση φακών σε ray ban, πώς γίνεται; Σε κατάστημα με οπτικά μπορούν να με εξυπηρετήσουν; Μιλάμε για μοντέλο που δεν κυκλοφορεί πια (RB3156) αλλά μου αρέσει και με έχει βολέψει πολύ...don't even bother... Το δοκίμασα το σενάριο για σένα ηδη.
Μετά απο μήνες αναμονή ανταλλακτικού, απλά κατέληξα στο οτι πάω για νεο ζευγάρι γυαλια.
Η τύχη δεν ειναι μαζί σου αν ψάχνεις μαμα rayban φακους....
Περί γυαλιών ηλίου...