-
Δεν θα πρεπε δηλαδή??
-
Εγω οτι polarized ειχα το εκανε.Ειναι λογικο.
Και τα τελευταια που φορανε φακους Zeiss το ιδιο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...μηπως ΔΕΝ ειναι polarized, (ασχετως αν μπορει να το γραφει) ή ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας?Όχι δεν είναι αυτό
-
Είναι πολύ ενοχλητικά με τα κινητά.
Όταν το κρατάς όρθιο η οθόνη είναι φωτεινή αλλά μόλις το γυρίσεις στο πλάι η οθόνη μαυρίζει σαν να έσβησε. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι πολύ ενοχλητικά με τα κινητά.
Όταν το κρατάς όρθιο η οθόνη είναι φωτεινή αλλά μόλις το γυρίσεις στο πλάι η οθόνη μαυρίζει σαν να έσβησε.να παρεις το HTC ONE που δεν εχει τετοια προβληματα
-
Τα LCD είτε είναι συχνότητες στα ραδιόφωνα είτε κινητά και φωτογραφικές μηχανές είτε ολόκληρες οθόνες τηλεόρασης είναι πολωμένο οπότε αν το βλέπεις έτσι δεν το βλέπεις αλλιώς.... Σπαστικό ότι κάθετα τοποθετημένα οθόνη τη βλέπεις μαύρη (πχ πληροφορίες αναχωρήσεων στο Ελ Βεν).
Πολλά παρμπρίζ κάνουν ιριδισμό, αυτά που έχουν μεταλλική επίστρωση. Επίσης ξεχωρίζεις και όσα έχουν βάλει μεμβράνη και επίσης κάνουν κάτι λίγο διαφορετικό τα περισσότερα πίσω τζάμια (βασικά βλέπεις κάτι σε αλυσίδα, χοντρό λεπτό χοντρό λεπτό αλλά όχι ιριδισμό σαν σκιά).
Αυτά είναι τα μειονεκτήματα αυτών των γυαλιών. -
...my bad... Tωρα ξαναδιαβασα την τοποθετηση του panos2171. Noμιζα οτι αναφερεται στον ΙΔΙΟ τον Polarized φακο...
Ναι, σε οθονες κινητων, γενικοτερα οθονες lcd, παρμπριζ κτλ σε καποιες γωνιες υπαρχει το φαινομενο αυτο, οταν φοραμε γυαλια με polarized φακους... -
...το σωσες Γρηγορη τελευταια στιγμη πριν σε κραξω...
Σχετικο-Ασχετο:
Αν κρατησετε δυο πολωτικους φακους καθετα τον ενα πανω στον αλλο,δεν βλεπετε τπτ μεσα απο αυτους,σκοταδι...Επισης ενα μικρο ποσοστο ανθρωπων βρισκουν τα πολωτικα γυαλια κουραστικα,λογω του κορεσμου των χρωματων,και της συνεχομενης αυξομειωσης του θαμβους σε εναλασομενες επιφανειες που δεν ειναι οριζοντιες...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
...το σωσες Γρηγορη τελευταια στιγμη πριν σε κραξω......οχι τιποτε αλλο, αλλα φοραμε και ενα απο τα καλυτερα γυαλια ηλιου με πολωτικους, στον κοσμο να ουμ...
-
Κάτι που αποτελεί ένα από τα κριτήρια της ποιότητας των πολωτικών γυαλιών είναι και η διαφορά σε μοίρες στην τοποθέτηση δεξιού αριστερού φακού. Στα λιγότερο καλά μπορεί να γίνει αντιληπτό αν γείρεις το κεφάλι σου δεξιά αριστερά (γιατί να το κάνει κάποιος αυτό θα μου πείτε αλλά τέλος πάντων...) ότι η δράση του ενός προηγείται του άλλου κατά λίγες μοίρες. Αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό. Ιδανικά θέλεις να είναι τοποθετημένα εντελώς παράλληλα και να κάνουν το ίδιο.
-
...οχι τιποτε αλλο, αλλα φοραμε και ενα απο τα καλυτερα γυαλια ηλιου με πολωτικους, στον κοσμο να ουμ...
Κανε διαφημιση Γρηγορη!
-
Για τα Maui Jim Ho'okipa με φακούς μυωπίας (1,5 βαθμό) μου είπαν 463 ευρώ
Χωρίς φακούς μυωπίας έκαναν 145 (στο άμαζον 125 E).
Είναι όντως τόσο ακριβά τα γυαλιά ηλίου όταν συνδυάζονται με μυωπία??? -
Εμενα μου ειχαν πει γυρω στο +50 για καποια rayban
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
σε οθονες κινητων, γενικοτερα οθονες lcd, παρμπριζ κτλ σε καποιες γωνιες υπαρχει το φαινομενο αυτο, οταν φοραμε γυαλια με polarized φακους...Το παθαινω και με τα γυαλια του lidl
truly polarized -
Tσιμπησα αυτα..

-
ιδια με την Μενεγακη;
http://www.eye-shop.gr/eye-shop/gr/prod ... 25-Aviator -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εμενα μου ειχαν πει γυρω στο +50 για καποια raybanSent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
+1 και εγώ τόσο ξέρω.
Ισχύει ότι δεν γίνονται σε όλα τα γυαλιά ηλίου να περαστούν φακοί με βαθμούς (έστω μυωπίας)? Ο οπτικός μου με απέτρεψε από κάποια ζευγάρια επειδή είχαν μεγάλη κυρτοτητα στους φακούς
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ισχυει και μενα με απετρεψαν.Αλλα στα τετραγωνισμενα ογκωδη που ειναι της μοδας εδω και κανα δυο χρονια (τυπου way farer) μπαινουν ευκολα συνηθως φακοι.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Εχει να κανει και με τους βαθμους της μυωπιας...πχ ενα 4-5αρι το ξεχνας με καμπυλοτητα,ακομη και τεχνικα κατασκευαζεται...
Γενικα καλο ειναι να αποφευγονται μεγαλες κουρμπες και συνταγες... το πιθανοτερο ειναι οτι θα ζαλιζει,και θα κανετε αρκετο καιρο να τα συνιθησετε/σαφως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
-
E εντάξει 2παρά κάτι έχω μόνο μυωπία δεν νομίζω να δυσκολευτώ ! Thanks both!
Περί γυαλιών ηλίου...