-
σχετικά φτηνή λύση αποτελούν και τα polaroid
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σκέφτομαι επίσης αν αξίζει να φτιάξω φακούς με μυωπία.Έχω εδώ και πολλά χρόνια. Μεγάλη ευκολία.
Τώρα περιμένω τα καινούργια (Maui Jim), τα οποία θα είναι και πολωτικά (ή πολαριζέ ή polarised ή και... Polaroid ).Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://www.polaroideyewear.com/uk/sungl ... e=0&top=1&
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
-
Τσίπικη ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς να αλλάξει φακούς σε γυαλιά ηλιά πλαστικά αυθεντικά από το περίπτερο Ομονοίας? Εγώ ούτως ή άλλως αλλάζω φακούς λόγω μυωπίας και σκέφτομαι να φτιάξω γυαλιά με πλαστικό σκελετό των 5 ευρώ και να βάλω τους φακούς που θέλω. Σε οπτικάδικο προφανώς μου είπαν ότι αυτό δεν γίνεται επειδή κατά το ζέσταμα του σκελετού μπορεί να ανοίξει το 'μάπα' πλαστικό. Εγώ πιστεύω ότι γίνεται απλά θα ήθελα reviews εάν το έχει κάνει κανείς και ειδικά σε πολύχρονη χρήση κινεζοσκελετών...
-
ειναι πολυ ριψοκινδυνο αυτο που θελεις να κανεις.Οι φακοι κοβονται με μοιρες και σε συγκεκριμενο σημειο για τον καθε σκελετο,εαν εσυ αγορασεις φακους αξιας 50-100-150 ευρω, και κοπουν στα μετρα του σκελετου των 5-10 ευρω,εαν σπασει ο σκελετος,δεν θα μπορεις να τους ξαναχρησιμοποιησεις τους φακους στο 99% των διαφορετικων σκελετων.
Παρε ενα φθηνο σκελετο απο οπτικο,γιατι μαλλον θα πληρωσεις περισσοτερα στο τελος. -
Φιλος μου το εχει κανει σε γνωστο του οπτικο..Του εβαλε φακους των 20€ + 5€ ο σκελετος απο τον πλανόδιο..
Υποθετω δε θα δεχτει να ασχολειθει ο οποιοσδηποτε οπτικος,αλλα λογικα γινεται απο εκεινους.Ο βαγγμαν θα ξερει καλυτερα.
Η πλακα ειναι οτι βρισκεις διαμαντακια σε σχεδια πλανοδιων ..Δε θα φορουσα ποτε βεβαια. -
Δεν παιζουμε με τα ματια μας..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν παιζουμε με τα ματια μας..Ο φακός θα είναι επώνυμος, οπότε το μόνο που μπορώ να ριψοκινδυνέψω σωματικά είναι ...τα αυτιά μου Αλλά από τη στιγμή που η 3Μ φτιάχνει γυαλιά ηλίου με 10-20 ευρώ, είναι επίσης προφανές ότι με ανοχή στο γούστο βρίσκεις εξαιρετική προστασία για τα μάτια σου σε τίμη γεύματος ταβέρνας...
Βασικά εάν έπαιρνα και φακούς ΟΚ αλλά να πληρώσω σχεδόν τριψήφια νούμερα για σκελετό, δηλαδή ένα κομμάτι πλαστικό που βγαίνει καλούπι από τη μηχανή, μου φαίνεται ανούσιο. Το πρόβλημα είναι ότι στα τζαμάδικα που πάω δεν μου βγάζουν κάτι κάτω από 80 ευρώ...
Εάν έχει κανένας κανένα τζαμάδικο με σκελετά no-name και νορμάλ τιμές ας το πει και αυτός...
-
Θεσσαλονίκη κέντρο έχω δει πολλες προσφορές για σκελετο και κρύσταλλα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σκέφτομαι επίσης αν αξίζει να φτιάξω φακούς με μυωπία.
Έχω εδώ και πολλά χρόνια. Μεγάλη ευκολία.
Τώρα περιμένω τα καινούργια (Maui Jim), τα οποία θα είναι και πολωτικά (ή πολαριζέ ή polarised ή και... Polaroid ).Sent from my SM-N9005
Η αλήθεια είναι ότι θέλω να αποφύγω να βάλω μυωπίας στου ηλίου γι'αυτό κοιτάω σε πιο φωτεινό φακό απ'τα rayban. Ίσως κάποια στιγμή αξιωθώ και κάνω εκείνο το laser
-
H λύση πια είναι τα φωτοχρωμικά γυαλιά. Εγώ φέτος δεν έχω αναζητήσει καθόλου τα ηλίου, πάω και στην παραλία με τα μυωπίας μου.
-
Με κουράζουν όταν φοράω συνέχεια τα μυωπίας. Τα βάζω μόνο στη δουλειά μπροστά στον υπολογιστή, στην οδήγηση όταν βραδιάσει και σε καμιά ταινία που οι υπότιτλοι είναι μικροί, α και στο θέατρο όταν κάθομαι πίσω
-
Παραλάβαμε
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Έχει κανείς γνώμη για αυτά? http://hawkersco.com/μου τα έδειξε ένας πιτσιρικάς και καλά φοράει τα ίδια ο Lorenzo στα MotoGP κλπ κλπ, λέει στο site ότι καλύπτουν προδιαγραφές αλλά η τιμή με ξενίζει πολύ.
Δεν αξίζουν ούτε 3 € το ζευγάρι...συνάδελφος τα φόρεσε 2η φορά στην παραλία και ο καθρέπτης στο φακό ξέβαψε...καλύτερα απο πλανόδιο να πάρεις παρά αυτό το αίσχος.....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Έχει κανείς γνώμη για αυτά? http://hawkersco.com/
μου τα έδειξε ένας πιτσιρικάς και καλά φοράει τα ίδια ο Lorenzo στα MotoGP κλπ κλπ, λέει στο site ότι καλύπτουν προδιαγραφές αλλά η τιμή με ξενίζει πολύ.
Δεν αξίζουν ούτε 3 € το ζευγάρι...συνάδελφος τα φόρεσε 2η φορά στην παραλία και ο καθρέπτης στο φακό ξέβαψε...καλύτερα απο πλανόδιο να πάρεις παρά αυτό το αίσχος.....
thanks δεν είχα σκοπό να πάρω αλλά τουλαχιστον να αποτρέψω τον πιτσιρικά
-
Πήρα τις προάλλες κάτι γυαλιά polarized μάρκας polaroid από τον Τσόκο και πάω χθες για να βάλω διόρθωση και είχε κλείσει Μπορώ να τα πάω κάπου αλλού και να μου τα έχουν έτοιμα σε 2 μέρες; Μυωπία + αστιγματισμό.
-
Δε νομιζω να βρεις κανεναν που να δουλευει 15αυγουστο...
-
Αυτό είναι το λιγότερο, γενικότερα μπορεί να το κάνει και κάποιος άλλος οπτικός; Τι κάνουν ακριβώς; Παίρνουν το φακό του ηλίου και του προσαρμόζουν πάνω τις διορθώσεις ή φτιάχνουν νέο εξ'αρχής;
Περί γυαλιών ηλίου...