-
Ειδα μία λευκή στη Κηφισιά σήμερα. Τη πρώτη που βλέπω ζωντανά. Το αυτοκίνητο απλά επιβεβαίωσε την άποψή μου οτι ειναι απλά απαράδεκτο εμφανησιακά. Ιδιως από πίσω μια φακλάνα με στρέματα μετάλλου/πλαστικού χωρις καμία επεξεργασία . Θεωρώ την 159, εμφανησιακά πάντα, τη τελευταία πραγματική και συγκλονιστική Αλφα. Λιτή, δωρική με τρομερή λεπτομέρεια στις αναλογίες της. Απο εκέι και πέρα, σορρυ, αλλά Μιτο, Τζοουλιετες και Τζουλιες ειναι σα φουσκωμένες πολυεστερικες-like κατασκευές.
-
Δε νομίζω να συμφωνήσουν πολλοί μαζί σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι να κανουμε ειναι και μερικοι που τους δειχνεις Σκλεναρικοβα και σου απαντανε ''σα τη Γεωργια Βασιλειαδου φιλε μου δεν εχει...'' Ετσι ειναι...,για να καλοπηδ@με κι εμεις..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πρσωπική κρίση περί γούστου και η λέξη 'αντικειμενικά' δεν συντάσσονται στην ίδια πρόταση. Πες απλά ότι εσένα σου αρέσει περισσότερο, κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δηλαδή. -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι ένα qashqai( το προηγούμενο) που πήγαινε δίπλα στη Gulia ενφανισιακα όπως τα βλεπες εμοιζε σα τρακτέρ! Τόσο μεγάλη διαφορά...Sent from my iPhone using Tapatalk
Προσωπική μου γνώμη, είναι οτι όλα αυτά τα Suv είναι οτι εκτός οτι γερνάνε γρήγορα, γερνάνε πάρα πολύ άσχημα. Ακόμη και εαν τα συγκρίνεις με sedan αυτοκίνητα της ίδιας εταιρείας.
-
+oo
-
Όσον αφορά τα γούστα όλα είναι πιθανά. Η Τζούλια η Τζουλιέτα αλλά και η Μίτο θεωρώ ότι είναι από τα ομορφότερα στις κατηγορίες τους. Από όλες τις κριτικές που έχω διαβάσει όμως για την Τζούλια υπάρχει μια συγκεκριμένη αναφορά στο πίσω μέρος της που με βρίσκει να συμφωνώ δίχως να μου αρέσει. Μοιάζει περισσότερο σαν να είναι Αουντι από πίσω. Αυτό διάβασα και διαπίστωσα πως αυτός που το έγραψε δεν έχει άδικο... Όσον αφορά τα suv λόγω του χαρακτήρα τους ταλαιπωρούνται περισσότερο από όλα τα άλλα οχήματα με εξαίρεση τα αγροτικά. Λογικό είναι να σωρεύουν με τα χρόνια περισσότερες φθορές από τα ίδιας ηλικίας οχήματα άλλων κατηγοριών. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί πανάκεια. Ένα προσεγμένο qq 10ετίας μπορεί να είναι πολύ πιο ευπαρουσίαστο από ένα 307. Μεγάλο ρόλο παίζει ποιος το οδηγεί και πως το προσέχει. Βλέπω 146 σαν αυτή που είχα και καμιά δεν της φέρνει ενώ όλες μοιάζουν σχεδόν ερείπια... Η δική μου πάντα σε κλειστό γκαράζ (ακόμη και στην δουλειά σε υπόστεγο ήταν...) γυάλιζε σαν καινούργια την ημέρα που την έδωσα. Ο κινητήρας της ήταν η αφορμή να την δώσω και ο στίβος μάχης της περιοχής που μένω η αιτία.
-
Δεν καταλαβες καθολου για τι μιλαμε Σπυρο...
Σχεδιαστικα γερνανε τα περιπτερα. Και γερνανε ταχυτατα... Μια 159 ακομα γυρνας τη κοιτας...ενα qq mk1 ουτε για φτυσιμο... -
Ενδιαφέρον πχ θα είχε η σύγκριση εμφανισιακά μετά 10 χρόνια της Giulia με την Stelvio. Ή το να συγκρίνεις την παλαιότερη Χ1 με την αντίστοιχη 3αρα.
Φαντάσου τώρα την ιταλίδα 159 που έχει παρουσιαστεί πάνω απο 10 χρόνια δίπλα σε ενα γαμώσαυρο όπως το αντίστοιχης ηλικίας QQ καταντάει κακόγουστο ανέκδοτο. -
Αν και διαφορετική κατηγορια μια 159 εμφανισιακά υπερτερεί από πολλα suv του 2017
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εχεις ενα δικιο γιατι πιασαμε ενα πολυ ομορφο αμαξι αλλα ακομα και για ενα τελευταιο c5-πρωτο isnignia π.χ το ιδιο ισχυει στα δικα μου ματια.
-
Πάντως γενικά και από θέματα αξιοπιστίας (ακούω για πολλά safe mode) αλλά και η εικόνα του εσωτερικού μάλλον δείχνουν ότι το τελικό προϊόν δεν είχε ολοκληρωθεί στην εξέλιξη του.....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Βαριές κουβέντες λες γέροντα. Ακου ούτε για φτύσιμο το πρώτο qq... Ξέρεις πόσα είναι στην ουρά έστω και για φτύσιμο; Βέβαια όταν μιλάμε για κάποια μοντέλα αυτοκινήτων αυτά είναι διαχρονικά όμορφα και η 159 ανήκει σε αυτά. Σίγουρα δεν ανήκει το καρίσμα ή το σονάτα ή η οκτάβια ή .... πόσα άλλα... Βάλε δίπλα στο πρώτο qq το αντίστοιχο fabia της εποχής ή το seat arosa ή το suzuki liana και θα δεις πως μια χαρά αμαξάκι είναι...
-
δεν υπάρχουν καλές και κακές κατηγορίες
υπάρχουν καλά και λιγότερο καλά αμάξια και σε εμφάνιση και στα υπόλοιπα -
Το 159 ηταν ομορφο αμαξι αλλα δεν ηταν Αλφα. Πατωμα GM ειχε. Το Giulia ειναι 100% Αλφα ή θα μπορουσε να πει καποιος 80% Αλφα και 20% Φεραρι. Καμμια σχεση το ενα αμαξι με το αλλο. 1 δις ξοδεψε ο προεδρος για να το φτιαξει. 159 vs Giulia ειναι σαν συγκρινεις την β...α με την π...α!
-
Καλα δωσε μας μια tbi ti και βαλε και σηματακια οπελ στο τιμονι εσυ...
-
Παιδιά είδα και εγώ την Julia πριν 3-4 εβδομάδες στην Τρίπολη σε ένα δημοτικό πάρκινγκ, έψαχνα θέση και ερχόταν ακριβώς απέναντι κάτι που αμέσως θεώρησα πως είναι μια gullieta λόγω των Led ημέρας μόλις όμως ήρθε κοντά μου ήταν πιο χαμηλή και επιθετική η μούρη του και τελικά ήταν μια γκρί Julia . Τον άφησα να περάσει και έχασα το πάρκινγκ το οποίο ήταν στην άκρη της εξόδου πάνω στο... πεζοδρόμιο , το δικό μου δεν θα ρίσκαρα να το αφήσω εκεί επουδενί λόγω του ότι θα φοβόμουν μην με χτυπήσει κάποιος.
Απο τις φωτογραφίες το πίσω μέρος μου φαινόταν αδιάφορο σαν αμερικανια αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ ξεχωριστό , δεν μοιάζει με καμία άλφα , θα έλεγα ότι δείχνει κάτι πολύ premium ,σαν Jaguar , Aston Martin ή ακόμη καλύτερα τώρα που το σκέφτομαι σαν σπορ Σεντάν Maserati .
Έκανα...τρεις βόλτες σαν χαζός με το αυτοκίνητο για να το ξαναδώ , μπροστά είναι πολύ επιθετική και άγρια , επιβλητική με μακρυα μούρη και στο προφίλ θυμίζει από την μπροστινη πόρτα και μέχρι την πίσω κολώνα 3αρα.
Πρόκειται κατά την άποψη μου για το πιο όμορφο Σεντάν , σίγουρα πιο ομορφη από την 3αρα και νομίζω αυτός ήταν ο στόχος της. Πολύ , παρά πολύ αθλητικη και ταυτόχρονα premium.
Ίσως να μην είναι τόσο ντελικάτη όπως οι 156 και 159 αλλά ξεχωρίζει στην δυναμικότητα που αποπνέει.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποσο τέλεια θα είναι μια sportwagon έκδοση της...Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Η Giulia είναι εντυπωσιακή όπως ήταν η 156 όταν εμφανίστηκε ή η 159 όταν επίσης εμφανίστηκε. Ένα + στην γοητεία της γιατί ηταν/είναι Alfa Romeo και όχι Opel, Toyota ή Peugeot.
Συγνώμη όμως, αλλά όταν βλέπω τώρα 156 ή 159 δεν αισθάνομαι ανατριχιλα...απαρατήρητα μου είναι όπως βλέπω και ένα Vectra ή ένα Primera κλπ. Το ίδιο φαντάζομαι και για την Giulia μετά από λίγα χρόνια.
-
Η 156 ηταν Φιατ Τιπο μοντελλο 1988. Η αληθεια είναι ότι παρολα αυτά μου αρεσε πολύ όταν βγηκε όπως και τα αδελφια το κουπε και το ανοιχτο που ειχαν βγει μερικα χρονια ποιο πριν.
Όμως παιδες το ξαναγραφω. Το Giulia είναι ξεχωριστο αμαξι γιατι εχει ολοκαινουριο πισωκινητο πατωμα (όπως ηταν οι πραγματικες Αλφα πριν τους αγορασει η Φιατ). Σιγουρα το Giulia θα σου φαινεται διαφορετικα και σε μερικα χρονια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Η 156 ηταν Φιατ Τιπο μοντελλο 1988.Πρεπει να σαι πολυ γνωστης της αυτοκινησης
Συγνώμη όμως, αλλά όταν βλέπω τώρα 156 ή 159 δεν αισθάνομαι ανατριχιλα...απαρατήρητα μου είναι όπως βλέπω και ένα Vectra ή ένα Primera κλπ. Το ίδιο φαντάζομαι και για την Giulia μετά από λίγα χρόνια.
Ουτε καν.. συνεχιζουν να εχουν καλο δεικτη κεφαλογυρισματος οι 156 ,προσωπικα παντα..
ALFA ROMEO GIULIA