-
Μεσάνυχτα περίπου, fiat panda καβάλα στην νησίδα στη «Παναγίτσα» στη λακουβο-βοθρούπολη του Γέρακα.
Φανάρια δεν λειτουργούσαν, και η κατεύθυνση από Σπάτων προς Σταυρό, είχε μπλοκαριστεί με ταινίες. -
*Ο Νικ Καλάθης οδηγούσε σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας πέρασε με ταχύτητα ένα «STOP», χτυπώντας το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του Καλάθη.Το σοκ ήταν μεγάλο για τον ηγέτη του Παναθηναϊκού καθώς και για την οικογένειά του που ήταν μέσα στο αμάξι. Το θετικό είναι πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, με τον Καλάθη να χτυπά λίγο στο χέρι του.
Ωστόσο, ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος δεν έχει χτυπήσει σοβαρά, πέρασε ένα μεγάλο σοκ, με το τροχαίο να θεωρείται αρκετά σοβαρό λόγω των υλικών ζημιών που υπήρξαν.
*
Τυχερός ο Νικ, τυχερός και ο παππούς γιατί θα τον κυνηγούσε η μισή Ελλάδα αν πάθαινε κάτι η παιχτάρα!
Γελάμε για να μην κλαίμε με τον κάθε @@ εκεί έξω.
Πηγή -
https://www.aegeanews.gr/featured/17872 ... to-vinteo/
Αν και δεν ξέρω ποιος έφταιγε και ούτε μας ενδιαφέρει επί του παρόντος, το λευκό αμάξι είναι ένα nissan pulsar, μάλλον βενζίνη. Παρατηρώ έχει μαζέψει η αριστερή κολώνα, μειώνοντας τον ζωτικό χώρο των επιβατών και παράλληλα η αριστερή κάθετος με τους μεντεσέδες της πόρτας λειτούργησε σαν πραγματικό μαχαίρι του οδηγού. Not good at all.
Ευτυχώς παίξαν όλοι οι αερόσακοι, αλλά δεν έσωσαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό. Κρίμα.
Εδώ μέσα πολλοί ψάχνουν τι λάστιχα να βάλουν (σε άλλο thread), για να τα φορέσουν στα χρέπια τους (max 90-100 άλογα) για να μπαίνουν στις στροφές με όλα, και να γινόμαστε θέμα μετά σε ίντερνετ και τηλεόραση...
Θα έγραφα και άλλα, αλλά άλλαξα γνώμη.
-
Στο άσπρο nissan ο οδηγός που έφαγε όλο το small overlap έζησε σύμφωνα με το άρθρο, δυστυχώς πέθανε η συνοδηγός από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλλον δεν θα φόραγε ζώνη, δεν εξηγείτε αλλιώς.
-
Οι καμπίνες δεν έχουν συμπιεστεί σε μεγάλο βαθμό.
Το λευκό έχει αίματα (;) ακόμα και στο μπροστά μέρος. -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
https://www.aegeanews.gr/featured/178720/tromaktiko-thanatiforo-trochaio-sygkrousi-trion-ich-stin-megali-strofi-stis-portes-3-travmaties-katagmata-katelhkse-telika-kopela-foto-vinteo/Αν και δεν ξέρω ποιος έφταιγε και ούτε μας ενδιαφέρει επί του παρόντος, το λευκό αμάξι είναι ένα nissan pulsar, μάλλον βενζίνη. Παρατηρώ έχει μαζέψει η αριστερή κολώνα, μειώνοντας τον ζωτικό χώρο των επιβατών και παράλληλα η αριστερή κάθετος με τους μεντεσέδες της πόρτας λειτούργησε σαν πραγματικό μαχαίρι του οδηγού. Not good at all.
Ευτυχώς παίξαν όλοι οι αερόσακοι, αλλά δεν έσωσαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό. Κρίμα.
Εδώ μέσα πολλοί ψάχνουν τι λάστιχα να βάλουν (σε άλλο thread), για να τα φορέσουν στα χρέπια τους (max 90-100 άλογα) για να μπαίνουν στις στροφές με όλα, και να γινόμαστε θέμα μετά σε ίντερνετ και τηλεόραση...
Θα έγραφα και άλλα, αλλά άλλαξα γνώμη.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ou-nisiou/
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Στο άσπρο nissan ο οδηγός που έφαγε όλο το small overlap έζησε σύμφωνα με το άρθρο, δυστυχώς πέθανε η συνοδηγός από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλλον δεν θα φόραγε ζώνη, δεν εξηγείτε αλλιώς.Το πιθανότερο. Ο αερόσακος δουλεύει επικουρικά στην ασφάλεια των επιβαινόντων. Η ζώνη ασφαλείας είναι που συγκρατεί το σώμα. Διάβασα σήμερα ότι μόνον για το μήνα Μάιο είχαμε 28 νεκρούς από τροχαία.
Το κράτος δεν ενδιαφέρεται, πολλοί οδηγοί δεν ενδιαφέρονται και το αποτέλεσμα είναι, ο κάθε ανεύθυνος να παίρνει στο λαιμό του και όσους είναι στο αμάξι του ή τον συνεπιβάτη στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και τον ή τους απέναντι. Ο μέσος Έλληνας με το τιμόνι στο χέρι, μοιάζει με κάτι τύπους που παίζουν ρώσικη ρουλέτα. Μόνον που εκείνοι παίζουν με τη δική τους ζωή. Όποιος τολμήσει στην Ελλάδα μέσα στην πόλη να πάει με όσα χιλιόμετρα πρέπει, θα τον τρελάνουν στις κόρνες.
Μία μέρα έτσι με πήγε καροτσάκι ένας επειδή δεν ήθελα να πάω γρήγορα, μέχρι που σταμάτησα το αυτοκίνητο, άνοιξα το παράθυρο και τον ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά του. Είχε το θράσος να βγει από το αυτοκίνητό του να μου πει να πάω ποιο γρήγορα. Άνοιξα και εγώ την δική μου και είχαμε ένα ματσάκι μέχρι που μας χώρισαν οι πίσω οδηγοί. Δεν είμαι φασαριατζής αλλά δεν άντεξα να μου ζητάει και τον λόγο που ήθελε να το πατήσω μες την πόλη. Αν ένα παιδάκι πεταγόταν εγώ θα το έκανα ζημία. Δεν θα το έκανε εκείνος. Και του το είπα αυτό πριν πάω να τον αρπάξω και μου είπε 'και τι με νοιάζει;'. Εκεί έχασα τον έλεγχό μου. -
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Στο άσπρο nissan ο οδηγός που έφαγε όλο το small overlap έζησε σύμφωνα με το άρθρο, δυστυχώς πέθανε η συνοδηγός από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλλον δεν θα φόραγε ζώνη, δεν εξηγείτε αλλιώς.
Το πιθανότερο. Ο αερόσακος δουλεύει επικουρικά στην ασφάλεια των επιβαινόντων. Η ζώνη ασφαλείας είναι που συγκρατεί το σώμα. Διάβασα σήμερα ότι μόνον για το μήνα Μάιο είχαμε 28 νεκρούς από τροχαία.
Το κράτος δεν ενδιαφέρεται, πολλοί οδηγοί δεν ενδιαφέρονται και το αποτέλεσμα είναι, ο κάθε ανεύθυνος να παίρνει στο λαιμό του και όσους είναι στο αμάξι του ή τον συνεπιβάτη στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και τον ή τους απέναντι. Ο μέσος Έλληνας με το τιμόνι στο χέρι, μοιάζει με κάτι τύπους που παίζουν ρώσικη ρουλέτα. Μόνον που εκείνοι παίζουν με τη δική τους ζωή. Όποιος τολμήσει στην Ελλάδα μέσα στην πόλη να πάει με όσα χιλιόμετρα πρέπει, θα τον τρελάνουν στις κόρνες.
Μία μέρα έτσι με πήγε καροτσάκι ένας επειδή δεν ήθελα να πάω γρήγορα, μέχρι που σταμάτησα το αυτοκίνητο, άνοιξα το παράθυρο και τον ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά του. Είχε το θράσος να βγει από το αυτοκίνητό του να μου πει να πάω ποιο γρήγορα. Άνοιξα και εγώ την δική μου και είχαμε ένα ματσάκι μέχρι που μας χώρισαν οι πίσω οδηγοί. Δεν είμαι φασαριατζής αλλά δεν άντεξα να μου ζητάει και τον λόγο που ήθελε να το πατήσω μες την πόλη. Αν ένα παιδάκι πεταγόταν εγώ θα το έκανα ζημία. Δεν θα το έκανε εκείνος. Και του το είπα αυτό πριν πάω να τον αρπάξω και μου είπε 'και τι με νοιάζει;'. Εκεί έχασα τον έλεγχό μου.Φαντάζομαι μια παράλληλη διάσταση οπου με το που σου ειπε 'και τι με νοιάζει;' Θα εξαφανιζόταν το δίπλωμα οδήγησης που είχε, το αυτοκίνητο του, μην σου πω και ο ίδιος απο προσώπου γης! Μιας και ο ιδιος με την απαντήσει του έδειξε οτι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο τον εαυτό του.
-
Απίστευτο τροχαίο στη Σαντορίνη - Προσοχή σκληρές εικόνες
https://xiromeropress.gr/απ%C ... %81%CE%BF/
-
Σιγά τις σκληρές εικόνες.
«Το δυστύχημα ήταν ακαριαίο» -
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Το πιθανότερο. Ο αερόσακος δουλεύει επικουρικά στην ασφάλεια των επιβαινόντων. Η ζώνη ασφαλείας είναι που συγκρατεί το σώμα. Διάβασα σήμερα ότι μόνον για το μήνα Μάιο είχαμε 28 νεκρούς από τροχαία.
Μία μέρα έτσι με πήγε καροτσάκι ένας επειδή δεν ήθελα να πάω γρήγορα, μέχρι που σταμάτησα το αυτοκίνητο, άνοιξα το παράθυρο και τον ρώτησε ποιο είναι το πρόβλημά του. Είχε το θράσος να βγει από το αυτοκίνητό του να μου πει να πάω ποιο γρήγορα. Άνοιξα και εγώ την δική μου και είχαμε ένα ματσάκι μέχρι που μας χώρισαν οι πίσω οδηγοί. Δεν είμαι φασαριατζής αλλά δεν άντεξα να μου ζητάει και τον λόγο που ήθελε να το πατήσω μες την πόλη. Αν ένα παιδάκι πεταγόταν εγώ θα το έκανα ζημία. Δεν θα το έκανε εκείνος. Και του το είπα αυτό πριν πάω να τον αρπάξω και μου είπε 'και τι με νοιάζει;'. Εκεί έχασα τον έλεγχό μου.Φαντάζομαι μια παράλληλη διάσταση οπου με το που σου ειπε 'και τι με νοιάζει;' Θα εξαφανιζόταν το δίπλωμα οδήγησης που είχε, το αυτοκίνητο του, μην σου πω και ο ίδιος απο προσώπου γης! Μιας και ο ιδιος με την απαντήσει του έδειξε οτι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός απο τον εαυτό του.
Έτσι ακριβώς. Δυστυχώς. Μόνον αυτός υπάρχει, οι δικοί του νόμοι ισχύουν και εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να υπακούμε σε αυτόν....Ένας βαρύτατο πρόστιμο που θα τον έκανε να πει στον τρόχονομο 'πως θα το πληρώσω τόσο μεγάλο ποσό' και μία απάντηση 'και τι με νοιάζει' από τον τροχονόμο, ίσως του δημιουργούσε κάποιον μέσα του προβληματισμό....
-
Λυμένα προβλήματα.. Ασαλιωτα πρόστιμα για τα πάντα ... Όμορφα και ωραία αποκτάς την ηρεμία σου.
Όμως κοστίζει, δεν πληρώνουν μόνο οι 'άλλοι' -
Πολύνεκρο δυστύχημα στην Εγνατία στο ύψος της Νέας Καρβάλης.
Βανάκι που μετέφερε παράνομους μετανάστες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε βράχια με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον έξι ανθρώπων (μεταξύ των οποίων τρία παιδιά και ο διακινητής) και τον τραυματισμό άλλων δέκα. -
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο 11χρονα κορίτσια νεκρά στην άσφαλτο
http://www.news247.gr/kosmos/tragodia-s ... 29162.html
-
Πτώση αυτοκινήτου σε φρεάτιο ασανσέρ στη Νέα Σμύρνη - Ένας νεκρός
Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ένας άνδρας επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και, για άγνωστο λόγο, παρέσυρε τις πόρτες του ανελκυστήρα που χρησιμοποιείται για το πάρκινγκ του κτηρίου και έπεσε στο φρεάτιο.
-
Στον Σπανό είναι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στον Σπανό είναι;Ναι
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Έμ εδώ ήθελε τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας να μην κάνει βήμα το αυτοκίνητο.
Κάπου διάβασα πως ο άτυχος λογιστής είχε μόλις λίγες μέρες το καινούργιο countryman αυτόματο και πως ήταν σε πάρκινγκ που καλείς το ασανσέρ και μπαίνεις με το αυτοκίνητο μέσα.Μήπως συνήθιζε ακομη τις διαστάσεις του νέου αυτοκινήτου του και την οδήγηση με αυτόματο, τραβήχτηκε λίγο παραπάνω για να πατήσει το κουμπί και πάτησε άθελα το γκάζι ενώ ήταν σε drive, τι να πω δεν ξέρω...
Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία οδό - Νεκρός οδηγός βυτιοφόρου
http://www.news247.gr/koinonia/sokarist ... 30793.html
-
σήμερα (κυριακή δηλ. με ελάχιστη κίνηση από γλυφάδα πρός αθήνα περίπου 11 το πρωί ) γωνία λ.βουλιαγμένης κ παπαναστασίου - δίπλα στο μετρό σταθμό αλίμου , παπόβιος με κατευθυνση αθήνα πρός γλυφάδα ,πάει ο παπόβιος να περάσει το φανάρι αριστερά για να ανέβει παπαναστασίου με κόκκινο ....ερχόταν κανονικά απο απόσταση ομως με πράσινο πού μόλις αναψε (ειπαν αυτόπτες μάρτυρες ) σίγουρα πατημένο ενα κίτρινο fiat punto με 2 κοπέλες μέσα ,χτυπάει το παπί κ ευτυχώς πετάγεται ο οδηγός τού παπιού πάνω στο παρμπρίζ του fiat κ αυτό ισως να τού εσωσε την ζωή - σπάει το παρμπρίζ ,κ το fiat συνεχίζει για 30-40 μέτρα περίπου με το παπί σφηνωμένο στο μπροστά μέρος του fiat το οποίο στουκάρει σε κολώνα φωτισμού κ συνθλίβοντας το παπί πάνω στην κολώνα δηλ. κ ισως αυτό να εσωσε κ τήν ζωή τών 2 κοπελιών αφού το fiat δεν ακούμπησε απευθείας την κολώνα αλλά ισως εκτονώθηκε η πρόσκρουση στην κολώνα λόγω τού παπιού ,κομμάτια το εκανε σχεδόν το εκοψε στη μέση (και ηταν καινούργιο yamaha δηλ. γερό παπί κ οχι κανα κινέζικο ...) αλλά και το punto επαθε τεράστια ζημιά παντού ,ευτυχώς οι 2 κοπέλες δεν τραυματίστηκαν εκτός από το φοβερό σόκ πού ειχαν ,ο παπόβιος κάτω στο δρόμο ακούνητος γεμάτος αιματα αλλά ευτυχώς ειχε κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον ,ευτυχώς ηρθε γρήγορα η τροχαία κ το 166 ,φορούσε κράνος απ οτι ειδα κ μάλιστα απο τα ακριβά τής αγοράς (κ οχι κανα με 20 ευρώ) κ αυτο ισως να τού εσωσε τήν ζωή ...προσοχή στούς δρόμους βρέ παιδιά...(εγώ εφθασα μετα 2 λεπτά τα ανωτέρω τα ελεγαν αυτόπτες μάρτυρες)
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#