-
Πραγματικά, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Λεωνίδας παραπάνω, μοιάζει με όσα βλέπουμε σε ταινίες & λέμε πως δε γίνονται αυτά... Ε, να λοιπόν που όλα μπορεί να συμβούν.
Φρικτό το βίντεο, τραγική η απόγνωση του πατέρα με το Civic... -
Μεταφέρω σχόλιο από youtube:
¨Ο συνοδηγος στο fb ειχε διαφορα βιντεακια με τον Βακακη που τρεχουν σαν μαλακες με διαφορα υπερ-αυτοκινητα (Πορσε,Φεραρι,Λαμποργκινι).Τα αυτοκινητα τα νοικιαζε καθε φορα που επεστρεφε απο την Αμερικη για να πουλαει μουρη στους in προορισμους του,Αραχωβα,Μυκονο,Σαντορινη.Το γεγονος οτι δεν φορουσε ζωνη ο συνοδηγος δειχνει απαθεια και ελλειψη φοβου και πολυ πιθανον να τον παροτρυνε κιολας να το σανιδωσει,αντι να κανει το αντιθετο¨ -
Το θεμα ειναι οτι αυτος το προκαλεσε στο εαυτο του....η μητερα με το παιδακι τι εφταιγαν;!;!; φυσικα λογω του ποιος ειναι ο πατερας του, πιστευω οτι θα κουκουλοθει συντομα δυστθχως.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι αυτος το προκαλεσε στο εαυτο του....η μητερα με το παιδακι τι εφταιγαν;!;!; φυσικα λογω του ποιος ειναι ο πατερας του, πιστευω οτι θα κουκουλοθει συντομα δυστθχως.Και τι ήθελες να αναστησουν τον οδηγό της πορσε για να τον βάλουν μετα φυλακη
-
Και η αρχική δική μου 'ετυμηγορία' διοτι ως κλασικός ελληναρας κρύβω και έναν δικαστή μέσα μου ήταν καταδικαστικη στον 'πλούσιο πιτσιρικά με την Πορσε' και μάλλον θα διεφερε από το αν έπεφτε πχ ένα wannabe fast and furious καγκουρεμενο Bonsai coupe κάποιου που μένει στις δυτικές συνοικίες που και αυτός μαζί με την ευθύνη θα είχε μερίδιο και στην ατυχία, στην κακιά ώρα κλπ. Άσε που μια γενικά 'Πορσε που σκορπισε τον θάνατο' θα μπορούσε να είναι και μια μτχ Πορσε του δεκαχιλιαρου που υπάρχουν...
Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι ο πιτσιρικάς δεν ήθελε να σκοτωθεί και φυσικά ούτε και να σκοτώσει.
Ανατριχιαστικο δυστύχημα, από αυτά που ο καθένας μας ίσως να λέει ότι δεν μπορούν να συμβούν και κρίμα και άδικο που μια κακιά στιγμή αφαίρεσε 4 (βασικα 5!) ζωές.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και τι ήθελες να αναστησουν τον οδηγό της πορσε για να τον βάλουν μετα φυλακη
Δεν νομιζω οτι εγραψα κατι τετοιο...δοξα το Θεο τα Ελληνικα μου ειναι καλα και ξερω τι γραφω.
-
Διάβασα αρκετά για το ατύχημα και είδα το video , μέχρι να έχουμε τη μαρτυρία ανθρώπου που είδε όλο το συμβάν* από αρχή εως τέλος (ή αντίστοιχο video ) δεν καταδικάζω κανένα (και ας ήταν το μεγαλύτερο κ@λ@παιδο με πόρσε στο πλανήτη) συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει μόνο ένας παράγοντας, ο θεός ας τους αναπαύσει ΟΛΟΥΣ!
*που μπορεί να ξεκίνησε πολλά χλμ πριν το σημείο από ένα αντικείμενο στο δρόμο που έσκισε ένα λάστιχο πχ εως πολλούς μήνες νωρίτερα από την πατάτα κάποιου μηχανικού σε κάποιο σέρβις (κάποιοι λένε ότι ήταν νοικιάρικο )
-
Κι αυτός ο πατέρας τι έζησε Θεέ μου...και πως θα σηκώσει το σταυρό του...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Και τι ήθελες να αναστησουν τον οδηγό της πορσε για να τον βάλουν μετα φυλακη
Δεν νομιζω οτι εγραψα κατι τετοιο...δοξα το Θεο τα Ελληνικα μου ειναι καλα και ξερω τι γραφω.
Το οτι θα κουκουλωθεί το περιστατικό λόγω πλούσιου πατέρα τι νόημα είχε; Ο φταίχτης το εχει πληρώσει με την ζωή του.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Διάβασα αρκετά για το ατύχημα και είδα το video , μέχρι να έχουμε τη μαρτυρία ανθρώπου που είδε όλο το συμβάν* από αρχή εως τέλος (ή αντίστοιχο video ) δεν καταδικάζω κανένα (και ας ήταν το μεγαλύτερο κ@λ@παιδο με πόρσε στο πλανήτη) συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει μόνο ένας παράγοντας, ο θεός ας τους αναπαύσει ΟΛΟΥΣ!*που μπορεί να ξεκίνησε πολλά χλμ πριν το σημείο από ένα αντικείμενο στο δρόμο που έσκισε ένα λάστιχο πχ εως πολλούς μήνες νωρίτερα από την πατάτα κάποιου μηχανικού σε κάποιο σέρβις (κάποιοι λένε ότι ήταν νοικιάρικο )
+100000
-
Το οτι μπορει να υπηρξε μηχανικο προβλημα , ζωο που περασε μπροστα ,αμαξι να προσπερασει δεν παιζει το βλεπουμε στο βιντεο, λαστιχο που εσκασε ολα αυτα μπορει να ειναι ενδεχομενα.
Ομως η ταχυτητα που μπορει να ξεπερνουσε τα 200 ειναι αυτη που εκτοξευσε τις συνεπειες του ατυχηματος. Αν ο γκαζοφονιας μακαριτης δεν πηγαινε με 200 οσα απο αυτα που προσπαθουν καποιοι ως ελαφρυντικα να προσδοσουν στην κατασταση δεν θα επαιζαν τοσο ρολο. Η υπερβολικη ταχυτητα ειναι αυτη που παιζει το πρωτο και τελευταιο ρολο στο ατυχημα.
Ασυδοσια ασυδοσια ασυδοσια.... Ολοι αυτοι οι τζαμπα μαγκες που το σανιδωνουν λες και ειναι σε πιστα ας δουν το βιντεο πολλες φορες μηπως και συνετιστουν καποια στιγμη.... Αν και το βλεπω δυσκολο...για αυτους θα φταινε η κακια στιγμη, το βρεγμενο οδοστρωμα, το ζωο που περασε το δρομο , η απειρια του οδηγου, ο αλλος που τον εκλεισε και θα κοιμουνται με την συνειδηση ησυχη. Σε αυτους δεν μπορει να συμβει αυτο αυτοι ξερουν να κοντρολαρουν τα αμαξια πυραυλους με οσ χλμ κι αν πηγαινουν....
-
Διάβασα αρκετά για το ατύχημα και είδα το video , μέχρι να έχουμε τη μαρτυρία ανθρώπου που είδε όλο το συμβάν* από αρχή εως τέλος (ή αντίστοιχο video ) δεν καταδικάζω κανένα (και ας ήταν το μεγαλύτερο κ@λ@παιδο με πόρσε στο πλανήτη) συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει μόνο ένας παράγοντας, ο θεός ας τους αναπαύσει ΟΛΟΥΣ!*που μπορεί να ξεκίνησε πολλά χλμ πριν το σημείο από ένα αντικείμενο στο δρόμο που έσκισε ένα λάστιχο πχ εως πολλούς μήνες νωρίτερα από την πατάτα κάποιου μηχανικού σε κάποιο σέρβις (κάποιοι λένε ότι ήταν νοικιάρικο )
Σε κάθε περίπτωση, πήγαινε περίπου με 200.
Όταν πας με 200 είσαι επικίνδυνος και πρέπει να σου απαγορεύεται να οδηγάς γιατί είσαι ένας εν δυνάμει φονιάς.
Ακόμη και η περίπτωση του τεχνικού σφάλματος να ισχύει (πολύ μικρές πιθανότητες ΙΜΟ), η ευθύνη ανήκει 101% στον δολοφόνο με την Πόρσε, γιατί οδηγούσε με τέτοια ταχύτητα.Sent from my Robin
-
Ένα έχω να απαντήσω ,ευτυχώς υπάρχουν δικαστήρια γιατί αν αφήναμε τον καθένα να δικάζει και να ονομάζει δολοφόνους δε θα διαφέραμε σε τίποτα από τους ταλιμπάν και τον ISIS!
Και εγώ εν δυνάμει δολοφόνος είμαι ,όταν βγαίνω στην ευθεία της Θήβας και πάω με 150 για να καθαρίσει το DPF στον κουβά μου είναι σαν τα 200-220 της porsche, το θέμα είναι ότι πληρώνω διόδια και θέλω να μην περνάνε ζώα και να είναι καθαρός ο δρόμος χωρίς καζανάκια (από φορτηγά) διαλυμένα λάστιχα (πάλι από φορτηγά), να μη μαζεύει νερά ,να μη έχει σαμαράκια ...
Ο εύκολος τρόπος να δικαιολογήσουμε ένα ατύχημα είναι να τα αποδώσουμε όλα στην υπερβολική ταχύτητα ,τώρα μάλιστα που εμπλέκεται porsche- γιός επιχειρηματία η χαρά του κίτρινου τύπου ( σύντομα και εικόνες από τα άτυχα θύματα) συμφέρει όμως εμάς τους απλού χρήστες των δρόμων η εύκολη απόδοση ευθυνών προσωπικά θα ήθελα σωστή έρευνα και αν φταίει να του δημεύσουν το jumbo!
-
Ένα έχω να απαντήσω ,ευτυχώς υπάρχουν δικαστήρια γιατί αν αφήναμε τον καθένα να δικάζει και να ονομάζει δολοφόνους δε θα διαφέραμε σε τίποτα από τους ταλιμπάν και τον ISIS!Και εγώ εν δυνάμει δολοφόνος είμαι ,όταν βγαίνω στην ευθεία της Θήβας και πάω με 150 για να καθαρίσει το DPF στον κουβά μου είναι σαν τα 200-220 της porsche, το θέμα είναι ότι πληρώνω διόδια και θέλω να μην περνάνε ζώα και να είναι καθαρός ο δρόμος χωρίς καζανάκια (από φορτηγά) διαλυμένα λάστιχα (πάλι από φορτηγά), να μη μαζεύει νερά ,να μη έχει σαμαράκια ...
Ο εύκολος τρόπος να δικαιολογήσουμε ένα ατύχημα είναι να τα αποδώσουμε όλα στην υπερβολική ταχύτητα ,τώρα μάλιστα που εμπλέκεται porsche- γιός επιχειρηματία η χαρά του κίτρινου τύπου ( σύντομα και εικόνες από τα άτυχα θύματα) συμφέρει όμως εμάς τους απλού χρήστες των δρόμων η εύκολη απόδοση ευθυνών προσωπικά θα ήθελα σωστή έρευνα και αν φταίει να του δημεύσουν το jumbo!
Με το πνεύμα του ποστ σου συμφωνώ, γιατί όντως βγάζει τον δικαστή ο καθένας μας από μέσα του, κάτι που είναι τραγικό λάθος.
Στο συγκεκριμένο ατύχημα πάντως είναι πεντακάθαρα τα πράγματα. Πηγαίνεις με 200+ σε δρόμο με όριο 130. Είσαι επικίνδυνος και εν δυνάμει δολοφόνος για μία σειρά από λόγους. Τον έχει κρίνει ο νομοθέτης τον παραβάτη ήδη πριν από μένα. Και η κοινή λογική.
Το PDF σου ξεμπουκωνει και με 80 αν πηγαίνεις για κάνα εικοσαάλεπτο, δεν χρειάζεται να πας με 150...
Αυτά τα 'για την Πόρσε αυτά είναι τίποτα' κτλ, άστο φίλε... Μπορεί να βρει δρόμο χωρίς όριο, ειδικές πίστες ή οτιδήποτε άλλο. Fine by me. Η Γερμανία είναι δίπλα από εδώ που μένω και έχω βγει πολλές φορές σε αυτοκινητόδρομο χωρίς όριο. Είμαι όμως ενημερωμένος και προετοιμασμένος.Όταν κάποιος οδηγεί δίπλα μου όμως (και σε σένα, στο παιδί σου και τη γυναίκα σου) θα πηγαίνει στο όριο (με το προβλεπόμενο 10% πάνω σαν μέγιστη απόκλιση) αλλιώς δεν τίθεται θέμα μόνο παραβίασης του ισχύοντος νόμου, αλλά και σοβαρής επικινδυνότητας για τη δημόσια ασφάλεια. Επομένως ναι, είναι εν δυνάμει δολοφόνος.
Σε κάθε περίπτωση θεωρώ την περίπτωση τεχνικού προβλήματος πολύ μικρή σαν πιθανότητα. Μάλλον η προσπάθεια επίδειξης με λάθος χειρισμό ήταν ή αλκοόλ.
Sent from my Robin
-
Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο 5ος επιζών. Αυτός ο πατέρας. Πως το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να 'διαχειριστεί' την εικόνα που είδε και το γεγονός που έζησε και το αποτέλεσμα αυτού του ολεθρου ...
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Κι αυτός ο πατέρας τι έζησε Θεέ μου...και πως θα σηκώσει το σταυρό του...Sent from my iPhone using Tapatalk
Δύσκολη κατάσταση. Τραγική φιγούρα.
Και θα ζει μέσα στις τύψεις (άδικα). -
Τραγικό συμβάν. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο.
Αλλά ένα πράγμα δεν το καταλαβαίνω.
Λέξεις όπως: 'Δικαστές' , 'Δικαστήρια' κλπ... γιατί αναφέρθηκαν από μέλη; -
Είναι γεγονός πως πρόκειται για μη συνηθισμένο περιστατικό το οποίο ίσως να κάνουμε χρόνια να ξαναδούμε σε τέτοια έκταση και με αυτές τις συνθήκες γι'αυτό και έχει επηρεάσει τόσο την κοινή γνώμη,παντού μιλάνε γι'αυτό. Θεωρώ και εγώ σωστό να είμαστε προσεκτικοί και να μην εξάγουμε ακόμα συμπεράσματα,αφοριστικά και μη,όσο ισχυρές κι αν φαίνονται οι ενδείξεις.
Αν ισχύει η πληροφορία ότι η κοπέλα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους,συμπληρώνεται ένα παζλ φρίκης. -
ειχε θεσεις διαγραμμισμενες μετα την τουαλέτα οπως φαινεται απο τις φωτογραφιες του συμβαντος, στην παραπομπη που ανεβασες στο προηγουμενο ποστ. Μακαρι να τον ειχε φωτισει ο θεος να παρκαριζε εκει
-
το πορσε περασε απο την τρυπα της βελονας, με το πλαι χωραγε δεν χωραγε.
κεντραρισμα 'στοχου' 100%πως λεγετε αυτο αληθεια?
δεν νομιζω οτι μπορει να εχει επαναληψη το σκηνικο ποτε και πουθενα.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ Η/Υ.
ΑΣ ειναι καλα εκει που πηγαν.
ειμαι του δογματος 'λαδι στο καντηλι'
καλο κουραγιο στους συγγενεις.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#