Nov 9, 2009, 8:29 AM

πραγματικα πιο πολλες πιθανοτητες εχει καποιος να επιζησει αν ειναι ταλιμπαν και τρωει ρουκετες απο αμερικανους παρα να οδηγει στην ελλαδαρα...
3 ζωες ακομα
εχει γινει πλεον το θεμα αυτο κατι αποδεκτο και ως μη γενομενο!!
φτανει πια.ειναι κριμα για ολους και δειχνει οτι η κοινωνια μας ειναι ζουγκλα
φταιει και ο καθενας προσωπικα αλλα αν υπηρχε γενικοτερο πολιτικο-κοινωνικο ενδιαφερον για την λυση του θεματος θα βρισκομασταν σε πολυ καλυτερη θεση.Βεβαια ειμαστε και λαος που θελουμε λυση(ή ετσι θελουμε να λεμε) αλλα απ την αλλη θελουμε να κανουμε και οτι γουσταρουμε.Λογω ιδεολογιας απεχθανομαι το αστυνομικο κρατος αλλα οσον αφορα το θεμα της οδικης ασφαλειας πιστευω πως οφελος του συνολου θα επρεπε η αστυνομια να ειναι παρα πολυ αυστηρη.οπως στο εξωτερικο.κλησεις και λοιπες μ@λ@κιες ειναι ημιμετρα.τι παει να πει πηγαινα με 160 και πηρα κληση και 5 ποντους??διπλωμα και αδεια επιτοπου.αφου οι δρομοι μας δεν βελτιωνονται η τουλαχιστον μεχρι να βελτιωθουν ας οδηγουν λιγοτεροι.και εγω λατρευω τα αυτοκινητα και την γρηγορη οδηγηση αλλα δεν ειμαι ο λεμπ και δεν εχω να αποδειξω τπτ και σε κανεναν στο δημοσιο δρομο.
αλλα οσο ρολο παιζουν οι δρομοι αλλο τοσο -ισως και περισσοτερο- παιζει και οτροπος αποκτησης-αγορας- του διπλωματος.το 80% των οδηγων δεν ξερουν που πανε τα 4.αλλα τα εχουν πει αλλοι πριν απο μενα.