-
Σήμερα ΑΟ πριν την έξοδο 6 Αλφα GT καρφωμένη στα κάγκελα δεξιά και εντονές λάστιχιές κάτω αποφυγής ατυχήματος ( απο κέντρο προς δεξια ). Μάλλον για να γλιτώσει σύγκρουση με μπροστινό το έριξε στον τοίχο. Άλλον εμπλεκόμενο χτυπημένο δεν είδα πλην ενος σταματημένου Α3 , μάλλον μάρτυρα γιατί δεν είδα να 'πέφτει' ξύλο ...
-
Τι γινεται τις τελευταιες μερες...
Γαλαζιο polo στο Δασυλλιο Πατρα ειχε φυγει μεσα στα δεντρα κατα τις 12.00.. ευτυχως χτυπημενο ελαφρα.. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αυτες τις μερες μην με πλησιαζετε!!!!
Απο προχτες συμβαινει γυρω μου καπου ατυχημα καθε λιγο και λιγακι...[spoiler=:84qlxe9d]1) φευγοντας απο την πυλη της πανεπιστημιουπολης κατα τις 12μιση το μεσημερι, ακουω απο το απεναντι ρευμα, μπλοκαρισμα και μπαμ. Απ οσο προλαβα να δω, ενα Ford Focus mk1 μπορντω καρφωθηκε σε πορτα φορτηγατζη που την ανοιξε απροσεκτα.
-
ακριβως στο φαναρι της πλατειας Βριλησσιων στη λεωφορο Πεντελης, μια γιαγια με 207 αργησε να ξεκινησει στο πρασινο και ενα μηχανακι που μαλλον πηγε να περασει απο αριστερα στα δεξια της, τρομαξε που την ειδε σταματημενη, και το εχασε λογω καρουμπαλου του δρομου. ευτυχως επεσε κατω με μηδενικα χιλιομετρα και δεν επαθε κανεις τιποτα, μονο καμια γρατζουνια στον πισω προφυλακτηρα του 207.
-
σταματημενος σε στοπ σε καθετο μετα τα φαναρια της Αναπαυσεως στη λεωφορο Πεντελης, στο καινουργιο Απολλωνιο, περιμενα να διασχισω την λεωφορο, κι ακουω μπαμ πισω μου. Μια κυρια ξεπαρκαρε με οπισθεν και χτυπησε εναν με Harley-Davidson που ερχοταν να σταματησει πισω μου, με λιγα χιλιομετρα ευτυχως. Η μηχανη συρθηκε μερικα μετρα στο δρομο και σταματησε μερικους ποντους απο τον προφυλακτηρα μου. Δε παθανε τιποτα γενικα.
Σηκωθηκα κι εφυγα γιατι ηταν πολυ πιθανο στη θεση που περιμενα να προσγειωνοταν μετεωριτης πανω στην οροφη μου με τοσο τυχη που εχω!!! :lol[/spoiler:84qlxe9d]:
Φέρνεις όπου είσαι την καταστροφή
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εχθές, Παρασκευή 12/7/2013 χάθηκε άδικα ένας φίλος! Ένας πολύ καλός και αγαπημένος φίλος που σαν και εμένα λάτρευε το ποδήλατο. Ξεκίνησε την προπόνησή του από το Κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι γύρω στις 14:00. Κατά την επιστροφή του, γύρω στις 17:00, στον δρόμο του Φοίνικα, στον Κόμβο για την Περιφερειακή οδό παρασύρθηκε από νταλίκα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα και εκτελούσε δεξιά στροφή (για περιφερειακό) δίχως να ελέγξει τον ποδηλάτη... Ο Νίκος κλείστηκε και διχώς να μπορεί να κάνει κάτι παρασύρθηκε από την νταλίκα ώσπου κατέληξε κάτω από τις ρόδες. Ενημερώθηκα κατευθείαν για το συμβάν από συναθλητή μου και στον χώρο του δυστυχήματος είχε ήδη πάει ο προπονητής μου για να μπορέσουμε να βρούμε ποιος ήταν ο άτυχος άντρας. Όταν έσπευσα στον χώρο του δυστυχήματος είχαν ήδη ανασύρει την σωρό του, όμως από τα στοιχεία που μου είχαν δώσει για το ποδήλατο τηλεφωνικά, ήμουν σίγουρος ότι ήταν αυτός. Οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο διέγνωσαν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Όμως στον τόπο του τροχαίου, τα στοιχεία έδειξαν μια πάλη του Νίκου με την νταλίκα γύρω στα 5-6 μέτρα. Ο άτυχος άντρας, ο ποδηλάτης, ο φίλος μου-μας ο Νίκος εκεί κάτω ταλαιπωρήθηκε...! Με το συγκεκριμένο κείμενο καταλαβαίνετε πως δεν χωράνε 'like' ή σχόλια, παρά μόνο συνεχής 'κοινοποιήσεις' (share) έτσι ώστε σιγά σιγά και οι ποδηλάτες αλλά και οι οδηγοί να καταλάβουν πως σε αυτούς τους άτιμους δρόμους πρέπει να συνυπάρχουμε χωρίς να χάνονται άδικα έτσι οι ψυχές των ανθρώπων. Λίγο προσπάθεια θέλει και θα καταφέρουμε! Αυτή είναι η τελευταία εικόνα από τον τόπο του δυστυχήματος...Νικολάκι, καλό ταξίδι φίλε μου...!
Ετυχε να βρίσκεται μια πολυ καλή φίλη μέσα στο λεωφορείο κ να δει τον επικινδινο οδηγό-(επαγγελματία )-δολοφόνο!
Να περνά με κόκκινο την διασταύρωση κ το λεωφορείο κ να τρέχει σαν δαιμονισμενος...
Κ λίγο παρακάτω να αφαιρεί τι ζωή ενός φίλου....
Γιατί....;
Γιατί τρεχετε;;;
Γιατί δεν σέβεται κανείς τίποτε..
Γιατί να ήμαστε κακοί άνθρωποι στην κοινωνικοί μας σιμπερηφορα..
Γιατί δεν φοράνε κράνος στο ποδήλατο;
Στο μηχανάκι....
Στο αμάξι ζώνη...
Γιατί όταν με βλέπεις με το ποδήλατο με λες κανε στην άκρη...!
Γιατί με προσπερνάς με 100!!!;
Γιατί όταν αφήνεις εσυ το ποδήλατο κ μπαίνεις στο αμάξι έχεις αυτό τον σκατοχαρακτήρα του ελληναρα...
Γιατί ρεεεε!!!!!!
Γιατί...
Νικο μας λείπεις. -
Παρολίγον τροχαίο χθες. Οδηγώ σε στενό δρόμο, μπροστά μου 50άρης πάνω σε μηχανάκι. Βγάζει αριστερό φλας ο άνθρωπος, ακόμα και το αριστερό του χέρι έβαλε για να δείξει ότι στρίβει αριστερά. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να τον περάσω από δεξιά οπότε κι εγώ σταμάτησα πίσω του και περίμενα υπομονετικά να στρίψει. Πες ένστικτο, πες έτυχε, έριξα μια φευγαλέα ματιά στο καθρεύτη μου. Πρόλαβα να δω μια σκιά - αυτό είδα μια σκιά, τόσο φευγαλέα ήταν η ματιά που έκανα - να έρχεται από πίσω μου και να με προσπερνάει από αριστερά. Μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να ακούσω το μπαμ!!! Πάνω στη σκιά - ένα άλλο μηχανάκι - ήταν 2 πιτσιρικάδες κάτω των 18 σίγουρα, οι οποίοι πέρασαν σαν σίφουνας από αριστερά. Την ίδια στιγμή ξεκίνησε και το άλλο μηχανάκι να στρίβει. Κάποιος/ κάτι τους προστάτεψε και τους 3. Παρόλο που ξεκινώντας το μηχανάκι να στρίβει τζαρτζαρίστηκε με το άλλο μηχανάκι, ο μπροστινός τροχός χτύπησε με τον πίσω τροχό της μηχανής που προσπέρασε από αριστερά αλλά ευτυχώς κανείς δεν έπεσε.
Το περίεργο ήταν η αντίδραση και τον 3 αναβατών. Το 2 αγόρια συνέχισαν την πορεία τους ξεσκιμένα από τα γέλια, ενώ ο άλλος απλά τους έριξε μια ματιά και συνέχισε την πορεία του σαν να μην έγινε και τίποτα σπουδαίο. -
http://simantra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7248.html
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013
Πτώση Ι.Χ.Ε. οχήματος στη διώρυγα Ν. Ποτίδαιας ΧαλκιδικήςΑπογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα στη διώρυγα Ν. Ποτίδαιας Χαλκιδικής.
Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ημιβυθισμένου οχήματος εντός της ανωτέρω θαλάσσιας περιοχής σε βάθος 1,5 μέτρου περίπου έχοντας ανατραπεί.
Στο ανωτέρω όχημα επέβαιναν η 43χρονη οδηγός και η 14χρονη κόρη της, οι οποίες είχαν απεγκλωβιστεί με τη συνδρομή περαστικών και αφού περισυνελέχθησαν από το θ/Γ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» Ν.Π. 6545 μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών και στη συνέχεια στο Γενικό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη η 14χρονη.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη.
Προανάκριση, διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Νέων Μουδανιών. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι γινεται τις τελευταιες μερες...
Γαλαζιο polo στο Δασυλλιο Πατρα ειχε φυγει μεσα στα δεντρα κατα τις 12.00.. ευτυχως χτυπημενο ελαφρα..Επισης απο Πατρα..
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/ ... arismatos/ -
Ειναι κωλοσημειο..για ποιο λογο πηγε να παρκαρει εκει μονο αυτος ξερει παντως..
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63863725
Ηλικιωμένη παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο με το Ι.Χ. της
Μια 78χρονη γυναίκα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της, ένα 4χρονο αγοράκι χθες το μεσημέρι στo κέντρο της Κομοτηνής, πίσω από την Αστυνομία.Σύμφωνα με το thrakinea.gr, η 78χρονη παρέσυρε και χτύπησε και την 25χρονη μητέρα του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.
Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής.
θα μπορουσαμε να κανουμε μια συζητηση για την οδηγηση και τους ηλικιωμενους, αν πρεπει να υπαρχει οριο ηλικιας ειτε εισαι 'κουσιαλο' ειτε 'κοτσονατος';;
-
Δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το συμβάν. Μπορεί να έφταιγε η μάνα. Σίγουρα πάντως δεν έφταιγε το παιδάκι
-
Nαι αλλά η οδηγός δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί...
-
***Τροχαίο ατύχημα με 2 τραυματίες στον περιφερειακό
http://www.firefighters.gr/2013/07/27/t ... riferiako/
-
***Τροχαίο με έναν σοβαρά τραυματία στο Δερβένι ***
http://www.firefighters.gr/2013/07/28/t ... o-derveni/
-
Την Παρασκευή που μας πέρασε είδα δύο τροχαία. Το ένα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Κάτω Κηφισιάς περίπου. 5-6 αυτοκίνητα συμμετείχαν σε μία καραμπόλα, που οδήγησε τις 3+1(ΛΕΑ) να γίνουν 1+1...
Λίγο μετά, στην Παπανικολή στο Χαλάνδρι, ένα Citroen C4 βρισκόνταν καρφωμένο σε μία μάντρα. Συγκεκριμένα ήταν στο ρεύμα προς Χαλάνδρι, ήταν γυρισμένο με τη μούρη αντίθετα στο ρεύμα και είχε καρφωθεί το πίσω μέρος στην μάντρα στη γωνία, κλείνοντας εντελώς το στενό στο οποίο είχε συμβεί. Δύο ανακριτικά οχήματα εκεί, αλλά δεν είδα να έχει υπάρξει τραυματισμός.
-
Ακομα ενα κωλοζωο οδηγος νταλικας..
http://www.xanthipress.gr/sovaro-troche ... as-me-ich/ -
Sent from my GT-N7100
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Σφαγή...Sent from my GT-N7100
Πραγματικα δλδ η 'εθνικη οδος' Αντιρριου-Ιωαννινων ειναι case study α) αδιαφοριας κρατους για τις στοιχειωδεις υποδομες που πρεπει να παρεχει στους πολιτες
β) οδηγικης παιδειας Ελληνων. -
ειδικά το δεύτερο.
-
Σαφως και η ελλειψη οδηγικης παιδειας ειναι το Νο1
Οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν οδηγηση και δεν θελουν να μαθουν
Τα βλεπουμε καθημερινα στους δρομους ειδικα εμεις που βρισκομαστε εδω μεσα και πιστευω δεν αποτελουμε τον ''μεσο'' οδηγο που απλα βαζει μπρος και μετακινειται αλλα θεωρουμε την οδηγηση τεχνη και υπερμετρη ευχαριστησηΑπ την αλλη ενα μεγαλο ποσοστο αφηνει τα αυτοκινητα του ασυντηρητα ειδικα σε λαστιχα, φρενα, αμορτισερ. Εγω ημουν μαλακας σημερα που αλλαξα και τα 4 τακακια? Θα μπορουσα να πω ''ελα μωρε με βγαζουν καμια 1000αρα χλμ ακομα''...ή που αλλαζω λαστιχα αυστηρα καθε 2 χρονια το μεγιστο?
Αραγε ξερουμε αν ο υπαιτιος που πηγε να προσπερασει ειχε επιλεξει τη σωστη σχεση στο κιβωτιο αντιλαμβανομενος τις επικρατουσες συνθηκες? Ηξερε που αποδιδεται η μεγιστη ροπη και ισχυς για να κανει ενα ασφαλες προσπερασμα? Ή δεν ηθελε να το πατησει μηπως και ''χαλασει'' τον κινητηρα επειδη ''μουγκριζει'' ή καψει παραπανω βενζινη. Αυτες ειναι ατακες που χω ακουσει απο πολλους γνωστους μου και μη
Και μετα μου λετε εμενα γιατι θελω να προσπερναω τετοιους ασχετους εν ριπη οφθαλμου μολις τους πετυχαινω
-
4 ανήλικα στο πίσω κάθισμα. Το ένα μάλιστα 3χρονο που θεωρητικά θέλει και ειδικό κάθισμα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#