-
Μάλλον όχι , απλά μέχρι τόσο άντεξε το μοτέρ με σπασμένο μάλλον ψυγείο και λοιπές βλάβες....
-
μα στη στουκα του έφυγε η μια ρόδα, από ότι φαίνεται. πηγε τόσα μετρα (όπως φαινεται κ από τις φωτο) με τρεις ρόδες? Μήπως πήγε να φύγει εσκεμμένα από το δυστύχημα ο οδηγός της κλουβας με τρεις ρόδες?
-
Στο άρθρο υπάρχει μια υπερβολή όμως φαίνεται από μια φωτογραφία ότι η κλούβα έχει διανύσει μια πάρα πολύ μεγάλη από το σημείο της σύγκρουσης μέχρι εκεί που ακινητοποιήθηκε.
Φήμες λένε πως τα 2 μικρά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τον παππού τους που πήγε στο σημείο του ατυχήματος λίγη ώρα μετά. -
Ποιος έφταιγε;
-
Φήμες ακούγονται μόνο...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τί λεπτομερειες?
η bmw ετρεχε, έφυγε στον αερα, χτύπησε ουρανό με ουρανό με το σιτροεν που ερχοταν από την άλλη κ πέθαναν 7.
μου έλεγε το καλοκαιρι που περασε λεπτομέρειες του τί αντίκρυσαν οι διασώστες, ένας του εκαβ που ειχε παει. απίστευτα πράγματαKαλά ρε παιδιά πως έγινε τέτοιος συντονισμός και έγινε μετωπική ουρανός με ουρανό; Με το βάρος από πάνω που να αντέξουν τα κολωνάκια των ουρανών με τις πόρτες. Πρέπει να κόπηκαν κεφάλια....
-
Παραλίγο τροχαίο χθες...
Οδηγώ στον επαρχιακό δρόμο από Κνωσό προς Αρχάνες. Μπροστά μου ένα Navara. Στη διασταύρωση για Σκαλάνι βγάζει φλας αριστερό αλλά αντί να στρίψει ο κόπανος, σταματάει για να περάσει ένα αμάξι που είχε στοπ και ήθελε να πάει προς Αρχάνες. Δεν έτρεχα αλλά ξαφνιάστηκα που έδωσε προτεραιότητα. Πλακώνομαι στα φρένα και σταματάω πίσω του. Ενστικτωδώς κοιτάζω τον καθρέφτη μου και παθαίνω σοκ. Έρχονται με τρελή ταχύτητα πίσω μου 2 παπάκια με 4 νεαρά αγόρια. Έχουν πλακωθεί κι αυτοί στα φρένα, έχουν γουρλώσει τα μάτια από τρόμο και... έρχονται κατά πάνω μου. Το ένα μηχανάκι φεύγει αριστερά μου ξυστά, μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και τη γλύτωσε, ειδικά δε αφού δεν ερχόταν άλλο αμάξι μιας και ο δρόμος είναι αρκετά στενός. Το άλλο μηχανάκι φεύγει δεξιά μου, είμαι σίγουρος ότι το πόδι του οδηγού έγλυψε τον πίσω προφυλακτήρα μου. Βγήκε από την άσφαλτο πάνω σε κάτι χόρτα. Ευτυχώς ήταν ας πούμε στο ίδιο ύψος το οδόστρωμα και τα χόρτα και δεν υπήρχε χαντάκι αλλιώς...
-
Τελικά κανείς δεν τηρεί τις αποστάσεις στην Κρήτη;
Τέλος καλό, όλα καλά. Κάτι έμαθες από αυτό, το ίδιο και τα πιτσιρίκια. -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τελικά κανείς δεν τηρεί τις αποστάσεις στην Κρήτη;
Τέλος καλό, όλα καλά. Κάτι έμαθες από αυτό, το ίδιο και τα πιτσιρίκια.οι αποστάσεις είναι το λιγότερο από τα τραγικά που κάνουν οι οδηγοί στην Κρήτη
-
Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο ατύχημα. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη αν και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες.
O νεαρός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ 'Βασιλιάδες', τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό, στις 9.06 το πρωί της Κυριακής. Το smart του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα της Αττικής οδού στο 33,6 χιλιόμετρο στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που είχε σταματήσει. Αν δηλαδή επρόκειτο για βλάβη ή για κάτι άλλο. Όχημα που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο ΚΑΤ.
Το TLIFE επικοινώνησε με το νοσοκομείο αλλά και με την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας για την εκπομπή Dr. Cook. 'Eίμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και γω είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα' μας είπε η ηθοποιός.
http://www.tlife.gr/Article/news-protop ... 44191.html
-
Το νήμα της ζωής ενός άνδρα, ηλικίας 30 ετών, κόπηκε στις 05.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο άτυχος νεαρός παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος στην παραλιακή Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη.
Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος, ωστόσο λίγο αργότερα παρουσιάστηκε στο 1ο Τμήμα Τροχαίας της πόλης, όπου ομολόγησε την πράξη του.
Η Τροχαία ερευνά το ενδεχόμενο ο 21χρονος να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στην εντατική του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από τροχαίο ατύχημα. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη αν και δεν υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες.
O νεαρός ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σήριαλ 'Βασιλιάδες', τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του με μεγάλη ταχύτητα διερχόμενο όχημα στην Αττική οδό, στις 9.06 το πρωί της Κυριακής. Το smart του ηθοποιού ήταν σταματημένο στη δεξιά λωρίδα της Αττικής οδού στο 33,6 χιλιόμετρο στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που είχε σταματήσει. Αν δηλαδή επρόκειτο για βλάβη ή για κάτι άλλο. Όχημα που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του ηθοποιού με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο ΚΑΤ.
Το TLIFE επικοινώνησε με το νοσοκομείο αλλά και με την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη με την οποία συνεργάζεται ο Τόμας για την εκπομπή Dr. Cook. 'Eίμαι πολύ ταραγμένη δυστυχώς ο Τόμας είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είναι στο νοσοκομείο. Είχαμε σήμερα γύρισμα και είμαστε όλοι πολύ ταραγμένοι. Και γω είμαι στα τηλέφωνα για να μάθω περισσότερα' μας είπε η ηθοποιός.
http://www.tlife.gr/Article/news-protop ... 44191.html
Το όχημα ήταν νταλίκα.
-
Στην ΛΕΑ τον χτύπησε;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πηγα να τσακιστω χθες ρε πστ μου, γαμω τους δρομους μου γαμω. Ανεβαινα το Κηφισσο (δρομο που ξερω απ'εξω) στην αριστερη λωριδα, πηγαινα με την ιδια ταχυτητα με τους 10 μπροστινους κ τους 10 απο πισω μου (δεν ετρεχα, πηγαινα τρενακι με τους υπολοιπους), ειχα διανυσει τη μιση αριστερη στροφη (= δεν μπηκα στη στροφη 'καπως' ή 'λαθος', θα ειχε γλυστρισει απο την αρχη), δεν περασα καμμια λακουβα/σαμαρακι ή κατι που να ταρακουνησει το αυτοκινητο, κ τεσπα στα καλα καθουμενα στα μισα της στροφης κ χωρις να αλλαξει τιποτα στην πορεια μου, αρχισε σιγα σιγα να γλυστραει ο κωλος.Πλακα ειχε ο απο πισω μου, με πλησιασε στο πλαι οταν εκοψα λιγο για να καταλαβω τι παιχτηκε, πρεπει να του ασπρισαν τα μαλλια με αυτο που ειδε κ μου τα εχωσε γιατι νομιζε οτι το εκανα επιτηδες. Αταραχη απαντηση μου 'δεν το εκανα εγω ρε μαστορα, γλυστραει ο γαμωδρομος' σαν να ειναι οτι πιο φυσιολογικο .
Αριστερα(οπως και στις υπολοιπες λωριδες) εχει ολο σκαμπανεβασματα, ενωσεις συστολης/διαστολης για τις γεφυρες κατα μηκος της στροφης, συνεχομενες αλλαγες ποιοτητας ασφαλτοταπητα με αναλογα βυθισματα. Λες και βρεγμενα κιολας, καθολου περιεργο αυτο που σου συνεβει. Και γενικα βλεπω στον Κηφισο ολοι αριστερα πανε με πολλα κμ οχι αστεια...
-
Το θεμα μου ειναι οτι πηγαινα με την ιδια ταχυτητα με ολους τους αλλους (που δεν γλυστρισαν), οτι το συγκεκριμενο δρομο τον ξερω σαν τη παλαμη μου (κ δεν ημουν σε καποιο απο τα 'δυσκολα' σημεια), οτι γενικα εκει περα δεν ειχε ουτε λακουβα ουτε αλλαγη οδοστρωματος ουτε τιποτα, γενικα ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλαξε οταν αρχισα να γλυστραω σε σχεση με πχ τα προηγουμενα 5-10-20-50 μετρα του δρομου κ της στροφης που ηδη ειχα διανυσει.
@Λαππας
Πως διαολο γινεται νταλικιερης (στο υψος που καθεται) να μη δει ενα σταματημενο αυτοκινητο μπροστα του, σε οποια λωριδα κ αν βρισκεται αυτο?
-
Μπορεί να είχε άλλο φορτηγό μπροστά του και να μην κρατούσε απόσταση ασφαλείας. Αν όμως τον χτύπησε στην ΛΕΑ, θα πρέπει να τον σκίσουν.
-
Ο χρήστης sexyspiros έγραψε:
Το όχημα ήταν νταλίκα.
???
Πηγη δωσε γιατι δεν εχει γραφτει πουθενα κατι τετοιο.Αυτο που γραφτηκε απο ορισμενες πηγες ειναι οτι συγκρουστηκε με βοηθητικο βαν της αττικης οδου..αυτα τα κιτρινα φωσφοριζε. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το θεμα μου ειναι οτι πηγαινα με την ιδια ταχυτητα με ολους τους αλλους (που δεν γλυστρισαν), οτι το συγκεκριμενο δρομο τον ξερω σαν τη παλαμη μου (κ δεν ημουν σε καποιο απο τα 'δυσκολα' σημεια), οτι γενικα εκει περα δεν ειχε ουτε λακουβα ουτε αλλαγη οδοστρωματος ουτε τιποτα, γενικα ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλαξε οταν αρχισα να γλυστραω σε σχεση με πχ τα προηγουμενα 5-10-20-50 μετρα του δρομου κ της στροφης που ηδη ειχα διανυσει.Tα ειπαμε...πηγαινε να τσεκαρεις την κατασταση του αυτοκινητου σου γιατι δεν εξηγειται ετσι
Παρεμπιπτοντως το μεσημερι με τη γλιτσα το δικο μου με τα ηλεκτρονικα εξω και απλα χαϊδεμα του γκαζιου δεν ισιωνε πουθενα...εως και τρομακτικη η κατασταση....πισωκινητο με γλιτσα ισον επικινδυνοτητα
-
Τι αμαξι εχεις?
-
slk 1ης γενιας...σε δρομους που ξερω με άπλα και ανυπαρκτη κινηση εκεινη την ωρα και ερχομουν καθετα με σχεδον μηδενικα χλμ....τα χρειαστηκα αλλα ηθελα να δω τι κανει με το asr εξω
μετα με ενεργοποιημενο το ηλεκτρονικο μπλιμπλικι και αναβε σαν μανιακο στο ταμπλο
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#