-
Δυο μικρο-τρακαρισματα με μηχανακια στο κεντρο του Χαλανδριου σημερα, και τα δυο με αποσταση 10 μετρων και διαφορα 1 ωρας, εξω απο τα Goody's στη λεωφορο Πεντελης.
Τι σκατα της μοδας ειναι σημερα το συγκεκριμενο σημειο?
-
Γλίτωσε από φοβερό τροχαίο και πήρε κλήση 1.000 ευρώ για το ντουλαπάκι
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... ntoylapaki
-
μπετοβλακες
-
Γιατί;
ακούγεται λίγο μλκία, αλλά κάπως θα έπρεπε να διαπιστώσουν αν έχει δίπλωμα, έτσι δεν είναι; Τι να έκαναν, να του έλεγαν έλα μεθαύριο με τα χαρτιά και αν δεν τα έχεις θα σου κόψουμε μια κλήση για προχτές;Αν έκαναν τα στραβά μάτια γιατί μόλις είχε γλυτώσει από ατύχημα, αλλά τελικά οδηγούσε χωρίς δίπλωμα;
-
Μονο που αυτοι του εδωσαν τα προστιμα για μη υπαρξη των εγγραφων (δηλαδη οτι ηταν ανασφαλιστος κλπ) ενω η πραγματικη παραβαση ηταν το οτι δεν τα ειχε μαζι του* (= 20e προστιμο)
*που ουτε αυτη ηταν, τα ειχε αλλα δεν γινοταν να τα πιασουν στα χερια τους, αλλα εδω δεχομαι το επιχειρημα 'κ που το ξερω εγω οτι υπαρχουν'?
-
βασικά αυτή τη διαφοροποίηση στην αρχική κλήση μεταξύ του 'τα έχω αλλά όχι μαζί' και του 'δεν τα έχω καθόλου' είναι μεγάλη μπούρδα.
Στον επιτόπιο έλεγχο προφανώς και δεν μπορείς ξέρεις (αφού δεν υπάρχει κάποιο on line συστημα) τι από τα δύο συμβαίνει.Αυτό που λες 'πραγματική παράβαση' απλώς δεν είναι ελέγξιμο εκείνη τη στιγμή, και ό,τι και να επιλεγεί (20 αλλά αν δεν τα φέρεις 500, 500 αλλά αν τα φέρεις 20) εξίσου σωστό είναι.
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ο σχολιασμός του άρθρου (και κατά συνέπεια και ο δικός μου) αφορούσε το ότι κόπηκε πρόστιμο, όχι το ύψος αυτού.
-
'*Έτσι ήταν αδύνατο να τους παραδώσει τα έγγραφα.Σύμφωνα με το www.dete.gr οι αστυνομικοί του είπαν ότι... για καθαρά τυπικούς – γραφειοκρατικούς λόγους έπρεπε να του κόψουν τις ανάλογες κλήσεις ύψους 500 ευρώ έκαστη (!) και στη συνέχεια αυτός να... βγάλει φωτοαντίγραφα το δίπλωμα, την άδεια και το ασφαλιστήριο και κατόπιν να τα προσκομίσει στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα υποβάλλοντας ένσταση προκειμένου να διαγραφούν τα πρόστιμα!
- '
μια χαρα το χειριστήκανε οι αστυνομικοί.
εν τω μεταξύ η μαλακία του δημοσιογράφου παει σύννεφο. Τί φωτοτυπία ρε τρόμπα, τα πρωτότυπα του είπαν να παει
- '
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
βασικά αυτή τη διαφοροποίηση στην αρχική κλήση μεταξύ του 'τα έχω αλλά όχι μαζί' και του 'δεν τα έχω καθόλου' είναι μεγάλη μπούρδα.
**Στον επιτόπιο έλεγχο προφανώς και δεν μπορείς ξέρεις (αφού δεν υπάρχει κάποιο on line συστημα) τι από τα δύο συμβαίνει.
**
Αυτό που λες 'πραγματική παράβαση' απλώς δεν είναι ελέγξιμο εκείνη τη στιγμή, και ό,τι και να επιλεγεί (20 αλλά αν δεν τα φέρεις 500, 500 αλλά αν τα φέρεις 20) εξίσου σωστό είναι.Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ο σχολιασμός του άρθρου (και κατά συνέπεια και ο δικός μου) αφορούσε το ότι κόπηκε πρόστιμο, όχι το ύψος αυτού.
Με μια ερωτηση 30 δευτερολεπτων μεσω του ασυρματου, μπορουν να βρουν τα παντα πλην της ασφαλιστικης καλυψης. Μου το εχουν κανει ΠΟΛΛΕΣ φορες. Αφου λοιπον δεν ηταν 500 (μονο ασφαλεια) αλλα 1000, τον εγραψαν ΚΑΙ για ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των υπολοιπων, πραγμα που ειναι λαθος κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ να ελεγξουν. Χωρις κοπο.
-
Μαλακες Αιγιωτες μπατσοι...
《○ tapatalked ○》
-
Ναι ναι μια ζωή οι μπατσοι φταίνε κλασσικά.
Δηλαδή δεν έπρεπε να τον τσεκάρουν?? Η κλήση δεν ήταν τελεσίδικη. Αυτό που λέει είναι ότι σου δίνουν διορία να πας και δείξεις τα χαρτιά σου στο τμήμα απ όπου στα ζήτησαν ή τα στέλνεις με fax από άλλο τμήμα σε αυτό που τα ζήτησαν (εδώ ο δημοσιογράφος δεν ξέρει τη διαδικασία και βλακωδώς υποθέτει πως μπορεί να ισχύει φωτοτυπία άδειας που μπορεί να κατασχεθεί).
Δε θέλει και πολύ νοημοσύνη το όλο θέμα, αλλά όταν υπάρχει μίσος για την αστυνομία υπάρχει η συνήθεια να εθελοτυφλούμε... -
Μια χαρα τα λεει ο kacey.. απορω τι συνεχιζετε και γραφετε...
-
Δημοσιογραφικές υπερβολες και παπαροφυλολογιες να γινετε χουλιαμας,κλασσικα!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δηλαδή δεν έπρεπε να τον τσεκάρουν?? Η κλήση δεν ήταν τελεσίδικη. Αυτό που λέει είναι ότι σου δίνουν διορία να πας και δείξεις τα χαρτιά σου στο τμήμα απ όπου στα ζήτησαν ή τα στέλνεις με fax από άλλο τμήμα σε αυτό που τα ζήτησαν (εδώ ο δημοσιογράφος δεν ξέρει τη διαδικασία και βλακωδώς υποθέτει πως μπορεί να ισχύει φωτοτυπία άδειας που μπορεί να κατασχεθεί).
Δε θέλει και πολύ νοημοσύνη το όλο θέμα, αλλά όταν υπάρχει μίσος για την αστυνομία υπάρχει η συνήθεια να εθελοτυφλούμε...1ον αυτο για το οποιο τον εγραψαν, δεν ισχυει, πραγμα που μπορουσαν να μαθουν (ΑΝ τους ενδιεφερε) πολυ ευκολα κ γρηγορα.
2ον γιατι ρε μεγαλε να μπω σε αυτη τη ταλαιπωρια (υπενθυμιζω αυτα για τα οποια τον εγραψαν απαιτουν κ αφαιρεση διπλωματος, αδειας κ πινακιδων) επειδη αυτοι δεν ενδιαφερονται να κανουν σωστα τη δουλεια τους? -
Ζευγάρι ηλικιωμένων σκοτώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μαυρούδα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο που οδηγούσε 84χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 86χρονη σύζυγός του και η 53χρονη κόρη τους, προσέκρουσε σε μηχάνημα έργων του τοπικού δήμου, που χειριζόταν 60χρονος στο πλαίσιο εργασιών αποχωματισμού της οδού. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων σκοτώθηκε ενώ η 53χρονη και ο 60χρονος τραυματίστηκαν ελαφρά. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2M2WU8I9V
Seleo.gr NewsΜήπως πέρα από τις παθολογικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις θα έπερεπε να γίνονται και νευρολογικές για να διαπιστώνονται τα αντανακλαστικά?
-
Καλά σε τι ηλικία ακυρώνεται το δίπλωμα??
Φταίνε βέβαια και τα παιδιά των ηλικιωμένων. Εμείς είχαμε απαγορεύσει στον παππού μου να οδηγάει από τα 70 κάτι μιας και βλέπαμε ότι τα αντανακλαστικά του είναι ελάχιστα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δε θέλει και πολύ νοημοσύνη το όλο θέμα, αλλά όταν υπάρχει μίσος για την αστυνομία υπάρχει η συνήθεια να εθελοτυφλούμε...1ον αυτο για το οποιο τον εγραψαν, δεν ισχυει, πραγμα που μπορουσαν να μαθουν (ΑΝ τους ενδιεφερε) πολυ ευκολα κ γρηγορα.
2ον γιατι ρε μεγαλε να μπω σε αυτη τη ταλαιπωρια (υπενθυμιζω αυτα για τα οποια τον εγραψαν απαιτουν κ αφαιρεση διπλωματος, αδειας κ πινακιδων) επειδη αυτοι δεν ενδιαφερονται να κανουν σωστα τη δουλεια τους?φίλος αστυνομικός μου εχει πει πως ο νομος λεει πως ο οδηγός οφείλει να έχει μαζί του δίπλωμα, αδεια, ασφαλεια, κτεο, καρτα καυσαεριων κ πως ο αστυνομικός είναι παράνομος αν δει στο σύστημα μόνος του πως υπάρχουν κάποια από αυτά αλλά αφήσει τον οδηγό να φύγει χωρίς να του βεβαιωσει παράβαση
-
Παιδια το πραγμα ειναι απλο:
20ε προστιμο για εγγραφα που πρεπει να εχει μαζι του ο οδηγος αλλα δεν εχει (αδεια κυκλοφοριας κ διπλωμα).
500ε για ανασφαλιστο αν δεν εχει ασφαλιστηριο κ σημα (σε ξεχωριστο νομο απο το ΚΟΚ, τεκμαιρεται οτι ειναι ανασφαλιστο κ ο οδηγος πρεπει να αποδειξει το αντιθετο με προσκομιση των εγγραφων).
κτεο κ ΚΕΚ εχουν τις δικες τους διαταξεις που λενε τι ισχυει αν δεν τα εχει μαζι, μη καθομαι να ψαχνω τωρα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κτεο κ ΚΕΚ εχουν τις δικες τους διαταξεις που λενε τι ισχυει αν δεν τα εχει μαζι, μη καθομαι να ψαχνω τωρα.δεν το κοιτας μια και γι αυτα αν δεν βαριεσαι?
-
Τραγικό αυτό δυστιχός
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Τραγικό αυτό δυστιχόςΤραγικο πραγματικα, κρίμα!
Αλλα απο το ρεπορταζ ποιος μπορει να καταλαβει τι θελει να πει εδω:
*
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ένας Ρουμάνος 35 ετών που κι αυτός είχε εγκλωβιστεί αρχικά στο όχημα, από το σοκ που υπέστη προφανώς,** χρειάστηκε περίπου μισό χιλιόμετρο για να ακινητοποιήσει το όχημά του στην δεξιά άκρη του δρόμου**. ΟΙ αξιωματικοί της τροχαίας Ρόδου πάντως, που έφθασαν επιτόπου, αφού τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια τον κράτησαν στον τμήμα με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
*
Δηλαδη τι, πηγαινε το κλουβάκι με τρεις τροχους για μισο χιλιομετρο?
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#