-
Tο τιμόνι του Duster είναι σίγουρα ηλεκτροϋδραυλικό!
Ιδού η αντλία (είναι το Νο1):
http://renault.epcdata.ru/duster/18106/ ... 1041142/1/Και στην αγορά:
https://www.buycarparts.co.uk/spidan/7694606https://www.eurofrance.pl/Power-Steerin ... cia-Duster
..καλά θυμόμουνα λοιπόν !! thanx για την επισήμανση Dusterman
το πρώτο λινκ με το σκίτσο είχα ξαναδεί -στο service manual- κι είχε κρατηθεί κάπως στη μνήμηόλα καλά λοιπόν
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
https://youtu.be/rUIpiTcmWNs προσοχη στα φρενα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όποιο αυτοκίνητο έχει πάνω από 15-18 πόντους ύψος και ψηλό κέντρο βάρους το τουμπάρεις άνετα με τον συγκεκριμένο τρόπο.
Αν προσέξεις το συγκεκριμένο τεστ έχει σκοπό να περιστρέψει το αυτοκίνητο, γι αυτο και υπάρχει η λευκή επιφάνεια στην οποία πατάει και φρενάρει μόνο η δεξιά πλευρά του αυτοκίνητου.
Τόσο απότομη μετατόπιση φορτίου μόνο «σπόρ» αυτοκίνητα μπορούν να αντέξουν.Τέλος, το ABS δεν λειτουργεί (σκόπιμα?). παρατήρησε ότι και ο μπροστινός και ο πίσω τροχός μπλοκάρουν.
-
Πάντως αυτά τα τεστ είναι ακραία. Τέτοια ταχύτητα ελιγμών ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο οδηγό. Ο μέσος οδηγός θα πατήσει πρώτα φρένο τέρμα και μετά θα προσπαθήσει να αποφύγει το εμπόδιο. Και έτσι θα έπρεπε να γίνονται και οι δοκιμές. Τα καθημερινά αυτοκίνητα δεν απευθύνονται σε οδηγούς αγώνων ή κασκαντέρ. Τι νόημα έχει να τα δοκιμάζουν αυτοί εφαρμόζοντας τεχνικές που δεν τις κατέχει ο μέσος οδηγός;
Εγώ προσωπικά έχω πάνω από ένα εκατομύριο χιλιόμετρα στην πλάτη μου και τέτοιον ελιγμό δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ ακόμα και όταν έπαιζα με το αυτοκίνητο. -
Νταστερόβιοι καλησπέρα! Οι υπάρχουσες ποτηροθήκες δεν με βολεύουν (χωτές, κρυβει το ποτήρι διακόπτες, πρέπει να το γύρεις...). Μήπως έχετε βρεί κάποια λύση από αξεσουάρ? Αυτές που βρίσκω εγώ δεν ταιριάζουν ούτε στους αεραγωγούς μας. Επίσης κάποιες σταθερές θέλουν οριζόντια επιφάνεια ταμπλό που πάλι δεν διαθέτουμε. Προς το παρόν τοποθετώ στην ποτηροθήκη των πίσω επιβατών αλλά γίνομαι τιραμόλα...Βρήκε κανείς καμιά λύση-πατέντα ή μόνο εγώ είμαι τόσο ιδιότροπος???
-
πριν 10 μερες εθεσα ενα ερωτημα,αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να γραψει μια απαντηση....Να θεωρησω οτι το δικο μου Duster,ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα που εχει ασημι πλαστικα προστατευτικα χαμηλα στο σασι κατω απο τις πορτες!!!!!!
Εδω η ερωτηση μου:
'Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω στο Duster,μοντελο του 11,τα πλαινα πλαστικα προστατευτικα κατω απο τι πορτες σε χρωμα ασημι νομιζω, αντεχουν το βαρος ενος ατομου ωστε να πατησει για να δεσει στις μπαρες κλπ ή ειναι απλα διακοσμητικα?' -
Αν και έχω πατήσει και αντέχει καλύτερα να ανοίξεις τις πόρτες και να πατήσεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Διακοσμητικά είναι μάλλον. Εξάλλου μπορεί να χαράξουν από τις σόλες ιδίως αν έχουμε πατήσει σε χώμα κλπ. Εγώ αν ήμουν ελαφρύς θα πατούσα μόνο με τις κάλτες μου εκεί.
-
Δεν είναι διακοσμητικά μια χαρά αντεχουν βαρος. Τώρα
για γρατσουνιές κλπ δεν είναι και το πιο ανθεκτικό υλικο -
Χαίρετε και από εμένα.
Αν και σιωπηλός για αρκετές μέρες ελέω δουλειάς, μπαίνω ανά 2-3 μέρες και διαβάζω οπότε μη μου βάλετε απουσία.
λοιπον καταθέτω τα εξής.Πέτρο δεν είσαι ο μοναδικός ιδιότροπος (μοιάζουμε και σε αυτό εκτός από την 'ευλογία' του S&S. Είχα ποτηροθήkη στο προηγούμενο αυτοκίνητο αλλά με τους αεραγωγούς του Duster δύσκολα να πιαστεί η κλασική ποτηροθήκη με τα κλιψάκια. Η αλήθεια είναι ότι μπουκαλάκι νερού 0,5λίτρων γέρνει στις στροφές και ενοχλεί στα πόδια. Πίσω δε με βολεύει πλέον γιατί έχει μπει το υποβραχιόνιο και πρέπει να κάνω τον τιραμόλα. Πλέον όρθιο στην πίσω θήκη χωράει μόνο μικρό ποτήρι τύπου καπουτσίνο καθώς το μπουκαλάκι νερού γέρνει αρκετά προς τα πίσω. Την ποτηροθήκη που είχα με τα κλιψάκια που πιάνουν περσίδα του αεραγωγού την τοποθέτησα πλέον στο Navara. κι εγώ ψάχνομαι όπως λες και ίσως κάνω μια περιήγηση στο youtube μήπως και βρεθεί κάτι. αν έχει βρει κάποιος λύση ας τοποθετηθεί δημοσίως. Είμαστε αρκετοί που τον καφέ την ώρα της οδήγησης τον θεωρούμε απαραίτητο.
Να απαντήσω και σε ερώτηση σχετικά με τα bf goodrich. έχω προσωπική εμπειρία από τα all terrain τα οποία είναι όπως τα αναφέρει ο φίλος. Στο Navara Που τα φοράω την τελευταία 5ετία διαπιστώνω τα εξής. Αρκετά θορυβώδη στην άσφαλτο. Σε χώμα και λάσπη από τα καλύτερα-αν οχι το καλύτερο λάστιχο για τέτοιες συνθήκες- που έχω οδηγήσει. Μικρό παράπονο σε συνθήκες ελαφριάς βροχής. Γλιστράνε περισσότερο από ότι θα περίμενα. Οταν λέω χώμα και λάσπη, μιλάω για κοκκινόχωμα-λάσπη που είναι σαν πηλός. Γενικά στην κυνηγετική παρέα οι περισσότεροι φοράνε Goodrich ενώ σε άλλες επιλογές υπάρχουν και τα cooper. Πάντως φίλος που έχει φορέσει τα goodrich mud terrain είναι υπέρευχαριστημένος και τον έχω δει να σκαρφαλώνει σε Ζώνη με μεγάλη κλίση που ίσα ίσα χωρούσε το L200 (μοντέλο 2002). Ημουν μέσα στο αυτοκίνητο και πραγματικά ανέβαινε σαν κατσίκι. Βέβαια φαγώθηκαν γρήγορα γιατί πατούσε και για αρκετά χιλιόμετρα άσφαλτο, αλλά δε νομίζω κάποιος Dusterας να φoρέσει τα mud terrain. Θα είναι πολύ extreme. Αν αντέχετε τον θόρυβο που λογικά θα κάνουν και στο Duster, τα bf goodrich all terrain είναι εξαιρετική επιλογή.
Αν είχα τη δυνατότητα πάντως θα εφοδιαζόμουν με μια τετράδα ζάντες και θα είχα τα goodrich για 3-4 μήνες τον χειμώνα και τον υπόλοιπό καιρό θα φορούσα πιο 'ασφάλτινα' λάστιχα. Το ίδιο κάνω στο Navara κι έτσι δε 'φαγώνονται' γρήγορα τα goodrich καθώς τους 8-9 μήνες του έτους υπάρχουν τα Bridgestone dueller. -
Επίσης διάβασα στις τελευταίες σελίδες για το λαμπάκι καυσίμων στο ταμπλό. Πριν 2 βδομάδες περίπου γυρνούσα αργά από Χαλκιδική και δεν έβρισκα βενζινάδικο ανοιχτό. Έτσι ήμουν πιο φειδωλός με το γκάζι και είχα στο νου μου όταν φτάσω Θεσ/νίκη να γεμίσω. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που άναψε το λαμπάκι, το τελευταίο κουτάκι εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα-σε σχέση πάντα με τα υπόλοιπα κουτάκια που παρατηρώ σε καθημερινή βάση στο ταμπλό. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και να περιμένω κι έτσι έβαλα στο πρώτο shell που βρήκα λίγα χιλιόμετρα έξω από Θεσ/νίκη (Σέδδες για όποιον ξέρει). Στον υπολογιστή στο ταμπλό από τα 120 χιλιόμετρα που απέμεναν μέχρι την αντλία που δείχνει χαρακτηριστικά, κατέβηκε πολύ γρήγορα στα 50 χιλιόμετρα και μετά από πολύ λίγο έπαψε να υπάρχει νούμερο και εμφανιζόταν μόνο γραμμούλες. Δεν ξέρω πλέον πόσο μπορεί να ρισκάρει κανείς και να το αφήσει να πηγαίνει με υδρατμούς.....
Πάντως τα νούμερα κατέβαιναν πολύ γρήγορα και μιλάμε ότι το Dusterακι πήγαινε σε ευθείες με χαλαρές ταχύτητες. Και να πω ότι το ζόριζα σε καμιά ανηφόρα και κατάπινε το πετρέλαιο....Επίσης έχω ερώτηση. Φτάνω αισίως τα 7.500 και όπως μου είχαν πει από την αντιπροσωπεία σε αυτά τα χιλιόμετρα είναι το πρώτο σέρβις. Λογικά λάδια φίλτρα κ.λ.π. Θέλω να πάρω τηλέφωνο νωρίτερα και να διευκρινίσω συγκεκριμένα τι λάδια θέλω να βάλουν, αν μπορεί κάποιος ας μου θυμίσει τι προτείνει η μαμά Ρενό και τι νόρμα (αν θυμάμαι καλά έτσι είχε αναφερθεί) επιτρέπεται.
Αν κάποιος έκανε πρόσφατα το ίδιο σέρβις και θυμάται τι του άλλαξαν και το κόστος ας πει παρακαλώ για να ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω. Θα προσπαθήσω να είμαι από κοντά γιατί στη Χαλκιδική δεν είναι τόσο ψείρες στο θέμα (μην ενοχλείται τους τεχνικούς και καθίστε στο σαλόνι πελατών κ.ο.κ).Πέτρο σε ότι έχει να κάνει με το S&s θα ρωτήσω ξανά αρχές εβδομάδας που θα πάω και επειδή δε νομίζω να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ετοιμάσω ένα περιποιημένο email και θα πω και στον αντιπρόσωπο να στείλει κάτι μήπως και ξεκουνηθούν και βρουν λύση και μας ενημερώσουν. Πέρασε αρκετός καιρός.....
Επίσης αν κάποιος έχει καμιά κοντινή φωτό με τους λασπωτήρες που πέρασε ας ανεβάσει να δούμε κι εμείς οι ενδιαφερόμενοι...
Λίγο πριν τα 7.500 χιλιόμετρα η κατανάλωση είναι στα 6,3 lt και όλα αυτά χωρίς να έχω αυγό κάτω από το δεξί πόδι...Πλέον το έχω στρώσει και το πηγαίνω όπως θα οδηγούσα σα να το είχα εδώ και αρκετό καιρό...
-
τα λαδια είναι με προδιαγραφή RN 0720 SAE 5-30
-
https://www.motoroel-direkt.de/cgi-bin/ ... s=OIL-1631
Η καλυτερη τιμη στην Ελλαδα ειναι 9 ευρω το λιτρο στην αντ/πεια στα μερη μου κοντα στα 17 ευρω το λιτρο!!!! -
που τα βρήκες με 9???
-
Πέτρο,δες AutoLube.gr.Τα έχει για την ακρίβεια 8,90.
-
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Πέτρο,δες AutoLube.gr.Τα έχει για την ακρίβεια 8,90.οκ ευχαριστώ! αλλά όσο είμαστε εγγύηση δεν πρέπει να πηγαίνουμε στους μαμακλέφτες?
-
Πήγαινε και πάρε και τα λάδια σου μαζί.
-
Η οθόνη δεν με ικανοποιεί.Δεν έχει λειτουργικό Adroid και δεν μπορείς να προσθέσεις κάποια εφαρμογή που σε ενδειαφέρει. Φιρί φιρί το πάει για αντικατάσταση...
-
Καλησπερα παλικαρια και καλως σας βρηκα
πηραμε και εμεις to duster 4x4 diesel full extra
για τον πατερα μου ολα καλα αλλλλααααα
δεν δουλευει το start-stop
ti γαματη φαση σε καινουριο αμαξι !!!!
δεν το δοκιμασαν στο εργοστασιο ???
βεβαια το πιο αχρηστο πραγμα που εχει εφευρει η αυτοκινηση!!!! -
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Η οθόνη δεν με ικανοποιεί.Δεν έχει λειτουργικό Adroid και δεν μπορείς να προσθέσεις κάποια εφαρμογή που σε ενδειαφέρει. Φιρί φιρί το πάει για αντικατάσταση...Το μόνο που μπορείς να κάνεις με το εργοστασιακό infotainment είναι να βάλει εναλλακτικό firmware το οποίο δίνει κάποιες έξτρα δυνατότητες.
-
Ευχαριστώ,αλλα η εφαρμογή δεν υποστηρίζει Ελληνική γλώσσα και η σύζυγος δεν ομιλεί την Αγγλικήν.Ιδωμεν...
Dacia Duster