-
Σε ευχαριστώ Σπύρο. Και εγώ αυτό πιστεύω για start-stop. Όσον αφορά την κατανάλωση δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, απλώς στατιστικά ρωτάω. Όσο για το στρώσιμο ακόμα δεν το έχω ζορίσει...
-
Και δεν χρειάζεται... Με τον 1.5 ντίζελ για να ανέβεις πολλάκις πάνω από τις 2500 στροφές θα πρέπει να κατοικείς είτε σε ορεινό μέρος ή να σε κυνηγούν δαίμονες.
-
Καλησπερα χρονια πολλα Χριστος Ανεστη!
Ειμαι και εγω ενας ακομη κατοχος duster 1.5 dci 4x2
37000 χλμ σχεδον 2 χρονια
Οι εντυπωσεις πολυ καλες.καταναλωση περιπου 6,7
Το μονο 'προβλημα' που εβγαλε ειναι εναν συντονισμο που εκανε οταν εβαζα την 3η.Ηταν μια βαση στηριξης της μηχανης που αντικατασταθηκε και ολα οκ.
Το μονο αρνητικο που βρισκω ειναι η σχετικα χαμηλη θεση της οθονης πολυμεσων καθως και οι χαρτες που χρειαζονται αναβαθμιση.
Κατα τα αλλα ανετο με μεγαλους χωρους , ικανοποιητικη καταναλωση και οδικη συμπεριφορα -
Συνεχιζω με 2ο post( ηταν να μην κανω την αρχη) !!
Τις μερες του Πασχα βρεθηκα για εκδρομη στην Αλεξανδρουπολη και στο ξενοδοχειο μας υπηρχαν πανω απο 25 duster,ολα με τρακτερωτα λαστιχα!!ηταν απο την εταιρια που φτιαχνει τον αγωγο ΤΑΡ εχουν κανει συμβαση!!αυτο το γεγονος δειχνει και την αξιοπιστια του οχηματος.
Ενιωσα λιγο ξενερωτος γιατι το δικο μου ηταν απο πλυντηριο,ενω τα υπολοιπα μεσα στην λασπουρα απο πανω εως κατω!!! -
Κολλούσε τελευταια η ζώνη ασφαλείας όταν πατούσα το κουμπί να απασφαλιστει και αφού ψεκασα το σημειο με σπρέι σιλικόνης δουλεύει ρολόι.. Κατα τ αλλά 58000χλμ σε 4 χρόνια παρα 2 μηνες τίποτα το σοβαρο απο προβληματα. Σε λίγο έχω σερβις και θα αλλάξω λάστιχα. Είμαι μεταξυ michelin lattitude cross, hankook dynapro ra33 hp2 και michelin lattitude tour. Θα το σκεφτώ ανάλογα τις αναγκες μου απο εδώ και πέρα..
-
-
Το duster είναι σταθερή αξία στην συνείδηση πολλών πλέον. Δίχως φανφάρες και τυμπανοκρουσίες προσφέρει πολλά δίχως να ζητά μια περιουσία. Πάντως στο συγκεκριμένο βίντεο βλέποντας τις μπάρες μπροστά και στο πλάι νομίζω πως όχι μόνο δεν του πηγαίνουν, αλλά είναι βαθιά μέσα στα όρια του κιτς. Η ποιότητα κατασκευής του είναι καλή ενώ όσο ζω μαζί του τόσο περισσότερο έχω αγαπήσει το ταμπλό του και πλέον αυτό που πραγματικά με ενοχλεί είναι η θέση ρύθμισης των ηλεκτρικών καθρεπτών.
Από το ίδιο βίντεο αντιλαμβάνομαι πως στην Αγγλία το αυτοκίνητο διαθέτει μια επιπλέον πρίζα πίσω, όταν το δικό μου διαθέτει δύο . Έπειτα από πολύ καιρό διαπίστωσα και ένα αρνητικό. Λόγω της τοποθέτησης της βάσης ποδηλάτων στην πίσω πόρτα ήθελα να απενεργοποιήσω τον πίσω υαλοκαθαριστήρα. Διαβάζοντας το manual εντόπισα την σχετική ασφάλεια στην θέση 15 και την έβγαλα. Από την ενέργεια μου αυτή διαπίστωσα δύο επιπλοκές. Πρώτον έπαψαν να λειτουργούν τα πιτσιλιστήρια εμπρός και το χειρότερο εν κινήσει στο ταμπλό μου εμφανίστηκε η ένδειξη διακοπής λειτουργίας του asr. Με συνοπτικές διαδικασίες τοποθέτησα εκ νέου την ασφάλεια στη θέση της και όλα καλά. Για όποιον απορεί το ζήτημα έχει να κάνει με την αυτόματη ενεργοποίηση του πίσω υαλοκαθαριστήρα όταν το αυτοκίνητο είναι στην όπισθεν και έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί έστω και μια φορά οι μπροστινοί υαλοκαθαριστήρες. Με λίγα λόγια (και παρόλο που οι ασφάλειες έχουν τοποθετηθεί υποδειγματικά και σε πολύ προσιτό σημείο τακτοποιημένα) σκέφτομαι πως εάν κάποια 'καεί'...δυνητικά και εάν δεν αντικατασταθεί σύντομα θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες παρενέργειες. -
Το αντιμετωπισα και γω αυτο το προβλημα με την ποδηλατιερα και τον πισω υαλοκαθαριστηρα στην οπισθεν και απλα δεν εκανα τιποτα.
Οσον αφορα τη θεση της ρυθμισεις των καθρεπτων πλεον με βολευει. Απλα ακουμπαω το χερι στο χειροφρενο και ρυθμιζω με τα δαχτυλα χωρις καν να κοιταω το μοχλουδακι..Και φωτο απο εξορμηση στο ορος Αιγαλεω κυπαρισσιας στις πασχαλινες διακοπες..
free picture uploadcertificity.com
click image uploadcertificity.com
host imagescertificity.com
picture upload sitescertificity.com -
Απλά τέλειες φωτογραφίες!
-
Απλά στο στοιχείο του το duster
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλημέρα και καλό μήνα.Σήμερα εμφανίστηκε στο Duster τρέμουλο στο τιμόνι κατά το στρίψιμο στο προαύλιο του μαγαζιού μου το οποίο έχει πλάκες πεζοδρομίου.Το αυτοκίνητο το παρουσίασε καθώς ήταν σταματημένο και έστριβα το τιμόνι για μανούβρα.Στην άσφαλτο το κάνει αλλά σε μικρότερη ένταση.Από έξω οι τροχοί τρέμουν κατα την περιστροφή του τιμονιού.Έκλεισα ραντεβου στην αντιπροσωπεία,έχουν διαθέσιμο σε 1 εβδομάδα.Υποψιάζομαι αντλία υδραυλικού τιμονιού.Γνωρίζετε κάτι πάνω σε αυτό?
-
καλημέρα, εμένα μου το κάνει πάντα σε υπόγεια πάρκινγ. φρονώ δεν είναι κάτι. σχεδόν 3 χρόνια με το duster 1.5 diesel 4X4 και 60000Km και μου έκανε προχτές ένα κόμπιασμα ο κινητήρας κατα τη διάρκεια προσπέρασης με 4η ταχύτυτα.αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τη φούσκα εξαέρωσης ενώ έχει ένα σωληνάκι για να βλέπεις τη ροή του πετρελαίου, εγώ βλέπω ότι στο ρελαντί περνάνε και φυσαλίδες. να πώ ότι άλλαξα φίλτρο πετρελαίου πρίν 2000 Κm περίπου.καμία γνώμη ρε παιδιά!
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό και να έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης jhn έγραψε:
καλημέρα, εμένα μου το κάνει πάντα σε υπόγεια πάρκινγ. φρονώ δεν είναι κάτι. σχεδόν 3 χρόνια με το duster 1.5 diesel 4X4 και 60000Km και μου έκανε προχτές ένα κόμπιασμα ο κινητήρας κατα τη διάρκεια προσπέρασης με 4η ταχύτυτα.αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τη φούσκα εξαέρωσης ενώ έχει ένα σωληνάκι για να βλέπεις τη ροή του πετρελαίου, εγώ βλέπω ότι στο ρελαντί περνάνε και φυσαλίδες. να πώ ότι άλλαξα φίλτρο πετρελαίου πρίν 2000 Κm περίπου.καμία γνώμη ρε παιδιά!Το κομπιασμα αυτο ανα διαστηματα μου το κανει κι εμενα,αλλα απ οτι διαβαζω δεν ειναι ασυνηθιστο στον κινητηρα αυτον.Δεν νομιζω ομως οτι ειναι επικινδυνο,δεδομενου οτι διαρκει δεκατα του δευτερολεπτου.
-
Νέες τιμες για το sportive 4x4 1.5 diesel 17350€ απο 21250€! Πραγματικό value for money πλεον. Έρχεται και το καινουριο μοντέλο απο το 2018 βέβαια. 15800€ το 4x2. 17700€ το 4x2 με αυτόματο κιβώτιο.
-
Εκπληκτικές τιμές!!
-
Φοβερές τιμές, πραγματικά ευκαιρία για όσους θέλουν ένα εργαλείο και όχι μόνο.
@riverael1 Πού είδες αυτή τη μείωση; Στο dacia.gr έχει ακόμα τις παλιές τιμές.
-
Στο car.gr απο διάφορες αντιπροσωπείες. Θα ανέβουν και στο σάιτ λογικά σε λιγες μερες
-
Και με περισσότερο εξοπλισμό από ότι μέχρι τώρα. Νομίζω η sportive θα έχει στάνταρ την οθόνη πολυμέσων και κάμερα οπισθοπορείας. Με επιφύλαξη η πληροφορία.
-
Απίστευτη τιμή! Και από εξοπλισμό δε βλέπω να του λείπει τίποτα σημαντικό.
Dacia Duster