-
Δεν καταλαβαίνει. Θα αναφέρει συνεχώς σαν bot ότι ανακοινώνει η εταιρία. Αφού το είπε η εταιρία έτσι πρέπει να ναι, μας αρέσει ή όχι!.
-
@lap said in Peugeot 208:
Δεν καταλαβαίνει. Θα αναφέρει συνεχώς σαν bot ότι ανακοινώνει η εταιρία. Αφού το είπε η εταιρία έτσι πρέπει να ναι, μας αρέσει ή όχι!.
Selling point για την peugeot ήταν και τα Φώτα ημέρας LED & φωτεινή υπογραφή Peugeot ("δόντι λιονταριού")... γιατί που πας χωρίς δόντια στο δρόμο.
-
@fanis75 said in Peugeot 208:
@alexandros-k said in Peugeot 208:
Κι αυτο κουραστικο ειναι . Εχουν γεμισει τα μισα θεματα με κοντρες , εστω για την "πλακα"
Διαδικτυακά καφενεία είναι τα φόρουμ και μάλιστα με τους ίδιους θαμώνες και ελάχιστους νέους κατά καιρούς....τι περιμένεις?!?! Ειδικά όταν αναπτύσσονται διαπρσωπικές σχέσεις, η "κόντρα" και το πείραγμα είναι αναμενόμενα....όπως σε ένα καφενείο ακριβώς.
Κουραστικο ομως για οσους δεν ειναι της παρεας. Και δε νομιζω οτι ειναι μονο για πειραγμα. Το πιστευουν αυτο που υποστηριζουν και το πασαρουν με περιτυλιγμα "πλακας" . Αν και πιστευω οτι εχουν γνωσεις και εμπειρια περισσοτερη απο εναν θαμωνα καφενειου, ο οπαδισμος ομως τους κανει να μοιαζουν καφενειο
-
Προσωπικά μιας και με ανέφερες ως αντίλογο, πιστεύω στο vfm.
Ότι είναι vfm το προτείνω στις συζητήσεις μας. Όταν ήταν το 308 το ανέφερα και το πρότεινα σε όποιον ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο. Όπως και δεκάδες άλλα οχήματα.
Τέλος να δηλώσω πως τα suzuki είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα διότι μου αρέσουν εμενα.
-
Ότι είναι vfm το προτείνω στις συζητήσεις μας. Όταν ήταν το 308 το ανέφερα και το πρότεινα σε όποιον ήθελε να αγοράσει αυτοκίνητο. Όπως και δεκάδες άλλα οχήματα.
Τέλος να δηλώσω πως τα suzuki είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα διότι μου αρέσουν εμενα.
Κι εγω πιστευω και στο vfm και σε πολλά. Αλλά η επαναληψη ειναι κουραστικη. Οπως κουραστικο ειναι και συνεχες hating σε καποια μαρκα. Το ειπατε μια -δυο , φτανει. Βγαινει ο ενας λεει ειναι γαμάτο , βγαινει ο αλλος και λεει ειναι για τα μπαζα και συνεχιζουμε ετσι ολο το νημα να λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα
-
Εγώ να ρωτήσω το εξής. Όταν στο επόμενο 208 βγάλει η εταιρεία έντυπο τύπου που θα αναφέρει πως μελετήθηκε και βελτιώθηκε η εργονομία της θέσης οδήγησης και πως το γεγονός αυτό θα αποτελεί selling point του όχηματος, τι θα λέει ο ντουμπλιν;
Αν το διορθώσουν σημαίνει πως υπήρχε θέμα.
-
Σαν τη φάουβε με τους touch διακόπτες ένα πράγμα.
-
Κι εγω πιστευω και στο vfm και σε πολλά. Αλλά η επαναληψη ειναι κουραστικη. Οπως κουραστικο ειναι και συνεχες hating σε καποια μαρκα. Το ειπατε μια -δυο , φτανει. Βγαινει ο ενας λεει ειναι γαμάτο , βγαινει ο αλλος και λεει ειναι για τα μπαζα και συνεχιζουμε ετσι ολο το νημα να λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα
Οκ δεν έχεις άδικο σε αυτό. Το ξεσκιζουμε λίγο το θέμα και σε αυτό συμφωνώ και με τον @dublin
-
Εγώ να ρωτήσω το εξής. Όταν στο επόμενο 208 βγάλει η εταιρεία έντυπο τύπου που θα αναφέρει πως μελετήθηκε και βελτιώθηκε η εργονομία της θέσης οδήγησης και πως το γεγονός αυτό θα αποτελεί selling point του όχηματος, τι θα λέει ο ντουμπλιν;
Αντε παλι. Τι σε νοιαζει τι θα πει ο dublin κι εγω . Δεν εχουμε να κανουμε κατι καλυτερο απο το να διαφωνουμε για τις οθονες και το αν βολευει η θεση οδηγησης?
-
@antonakis said in Peugeot 208:
Σε άλλο νήμα αυτά παρακαλώ.. απολύθηκαν άνθρωποι γι' αυτό το φιάσκο..μην τα κάνεις όλα αχταρμα γιατί προβληματίζεις με την συμπεριφορά σου. Εντεταλμένος προβοκάτορας;
-
@dublin said in Peugeot 208:
Σε άλλο νήμα αυτά παρακαλώ.. απολύθηκαν άνθρωποι γι' αυτό το φιάσκο..μην τα κάνεις όλα αχταρμα γιατί προβληματίζεις με την συμπεριφορά σου. Εντεταλμένος προβοκάτορας;
Όχι. Δυσαρεστημένος κάτοχος 208. Μπορώ να γράφω εδώ ή όχι?
-
Αντε παλι. Τι σε νοιαζει τι θα πει ο dublin κι εγω . Δεν εχουμε να κανουμε κατι καλυτερο απο το να διαφωνουμε για τις οθονες και το αν βολευει η θεση οδηγησης?
Μα με αυτόν συζητώ τώρα, και σχολιάζω την αντίθεση των απόψεων που γράφει, μάλιστα επικαλείται τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που του ανέφερα και εγώ σε άλλη συζήτηση πριν λίγες μέρες για το πόσο σημαντικές είναι οι πωλήσεις ή οχι και ότι η θεση οδήγησης δεν είναι εργονομική για όλους τους αγοραστές. Όταν λοιπόν έλεγα ακριβώς τα ίδια με αυτόν, αυτός με χλεύαζε.
-
Οχι.
Έλα στο swift να εκνευρίσεις άλλους για την ηχομόνωση του και την άνεση του.
-
Φυσικά. Τα περί φαουβε είπαμε εκεί που πρέπει. Όλα σε ένα σακί αξίζει μόνο στους χυματζιδες.
Εν τέλει αν δυστυχείς τόσο πολύ και σου προκαλεί εργονομικά και μυοσκελετικά προβλήματα ενώ είναι και επικίνδυνο, θέσε τα θέματά σου στην εργοδοσία, ή αφού κινδυνεύει η ζωή σου χρησιμοποίησε δικό σου όχημα..
Εγώ δεν θα έβαζα σε τέτοια μιζέρια την καθημερινότητά μου πάντως.. παράδειγμα.. αύριο θα πάω με το προσωπικό μου όχημα για μία δουλειά και θα μου βάλουν διόδια και καύσιμο, γιατί με το συγκεκριμένο Scudo που θα πάνε οι υπόλοιποι εγώ δεν κάνω ταξίδι..
-
Μα με αυτόν συζητώ τώρα, και σχολιάζω την αντίθεση των απόψεων που γράφει, μάλιστα επικαλείται τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που του ανέφερα και εγώ σε άλλη συζήτηση πριν λίγες μέρες για το πόσο σημαντικές είναι οι πωλήσεις ή οχι και ότι η θεση οδήγησης δεν είναι εργονομική για όλους τους αγοραστές. Όταν λοιπόν έλεγα ακριβώς τα ίδια με αυτόν, αυτός με χλεύαζε.
Καλα κι αμα βγει ακρη , ενημερώστε μας
-
Εν τέλει αν δυστυχείς τόσο πολύ και σου προκαλεί εργονομικά και μυοσκελετικά προβλήματα ενώ είναι και επικίνδυνο, θέσε τα θέματά σου στην εργοδοσία, ή αφού κινδυνεύει η ζωή σου χρησιμοποίησε δικό σου όχημα..
Κι όλα αυτά, επειδή είναι selling point. Καλό.
-
Ο καθένας έχει την (ή τις) ιδιαιτερότητα του. Δεν είναι παράξενο. Είναι ευλογία.
Για φαντάσου ένα κόσμο γεμάτο τουότα (και στην ίδια απόχρωση) και πανικόβλητους χρήστες να τραβάνε τα μαλλιά τους γιατί κάποιου η οθόνη έγραψε 0.6ml μικρότερη κατανάλωση από του άλλου τα τελευταία 259 km που διένυσε!
Γι αυτό λέω. Αφήστε το icockpit στην ησυχία του. Καλά κάνει και υπάρχει -
Κι όλα αυτά, επειδή είναι selling point. Καλό.
??? Εσύ εξέφρασες το πρόβλημα σαν κάτοχος. Αν είσαι τόσο δυσαρεστημένος άλλαξε αυτό που σε κατατρώει.. είναι παράλογο αυτό;
Κατάλαβα από τα συμφραζόμενα με τον Αλέξανδρο ότι πετάει και ο Lap.. αυτά που συνηθίζει να πετά..
Όπως λέγαμε τις προάλλες είσαι ban, και το φόρουμ έχει βελτιωθεί πολύ για μένα.
-
Κατάλαβα από τα συμφραζόμενα με τον Αλέξανδρο ότι πετάει και ο Lap.. αυτά που συνηθίζει να πετά..
Έλα βρε αφού με διαβάζεις και με αγαπάς, άσε τα σάπια.
-
Τι καταλαβες απο μενα?
Γιατι δεν καταλαβα εγω τι εννοεις
Peugeot 208