-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
δεν επεδιωξα ποτε να εχω GOLD καρτα για οποιαδηποτε χρηση.. ισως και λαθος μου αλλα αυτη την τακτικη κραταω μετις καρτες..για να μην δεινω στοχο...γενικα.. αν και τις ξοφλαω στην ωρα τους= τοκοι γιοκ απο μενα στις τραπεζες..Αν μπορείς να την έχεις δωρέαν δεν βλέπω γιατί να μην την έχεις. Μόνο και μόνο για την ταξιδιωτική ασφάλιση και την έξτρα ασφάλεια στο νοικιάρικο αξίζει. Περισσότερα στα site των visa, mastercard κλπ
-
Ο.Κ. Θα το ψαξω το θεμα και αν ειναι εφικτο χωρις κοστος θα την ζητησω..
-
Χρειάζομαι αμάξι για 6-7 μέρες. Επειδή θα γράψει αρκετά χλμ λέω για diesel.
Βρίσκω Peugeot 208 diesel στα 130 ευρώ για 6 μέρες.Χρειάζεται να πληρώσω λέτε και τα + για απαλλαγή από το ύψος ζημιάς που θα πρέπει να καλύψω αν πάθει κάτι ή δεν χρειάζεται; Πάνε γύρω στα 60 ευρώ αυτά...
Χρειάζεται κάτι να προσέξω ιδιαίτερα λόγω diesel κινητήρα; Δεν έχω οδηγήσει ξανά πετρέλαιο.
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Χρειάζεται να πληρώσω λέτε και τα + για απαλλαγή από το ύψος ζημιάς που θα πρέπει να καλύψω αν πάθει κάτι ή δεν χρειάζεται; Πάνε γύρω στα 60 ευρώ αυτά...Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. 60 ευρώ προσωπικά μου φαίνονται πολλά για την απαλλαγή. Έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Χρειάζομαι αμάξι για 6-7 μέρες. Επειδή θα γράψει αρκετά χλμ λέω για diesel.
Βρίσκω Peugeot 208 diesel στα 130 ευρώ για 6 μέρες.Χρειάζεται να πληρώσω λέτε και τα + για απαλλαγή από το ύψος ζημιάς που θα πρέπει να καλύψω αν πάθει κάτι ή δεν χρειάζεται; Πάνε γύρω στα 60 ευρώ αυτά...
Χρειάζεται κάτι να προσέξω ιδιαίτερα λόγω diesel κινητήρα; Δεν έχω οδηγήσει ξανά πετρέλαιο.
Αυτο με το diesel να το προσεξεις γιατι το καλοκαιρι ειχα ενοικιάσει στην Γερμανια απο την Sixt και ειχα επιλέξει να ειναι diesel το αυτοκινητο (Peugeot 308), το οποιο δεν μου εδωσαν γιατι ηταν λεει (Επιθυμία μου) μετα την φασαρια το αλλαξαν και την επομενοι μερα θα μου εδιναν diesel με εξτρα χρεωση 60 Euro φυσικα δεν εκανα καμία αλλαγη και κρατησα το Astra 1.4T και εκανα λιγοτερα χιλιομετρα απο αυτα που ειχα σχεδιασει.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χρειάζεται να πληρώσω λέτε και τα + για απαλλαγή από το ύψος ζημιάς που θα πρέπει να καλύψω αν πάθει κάτι ή δεν χρειάζεται; Πάνε γύρω στα 60 ευρώ αυτά...
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. 60 ευρώ προσωπικά μου φαίνονται πολλά για την απαλλαγή. Έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο.
Sent from my SM-N9005
Εγω δε θα το σκεφτομουν, ειναι πολυ χαμηλη η τιμη για 6 μερες και το παραμικρο που μπορει να συμβει κοστιζει.
Αρκει η απαλλαγη να ειναι πληρης ομως -
^Ακριβώς
-
- καρτερ απο Α140
-
Η πλήρης απαλλαγή σπάνια, σπανιότατα περιλαμβάνει ασφάλεια για ελαστικά, ζάντες, κάτω μέρος και ΚΡΥΣΤΑΛΑ!!!
Πλήρης απαλλαγή εννοεί - συνήθως - το σκάφος!!!!
Επίσης καμία ασφάλεια δεν περιλαμβάνει ασφάλεια κλειδιού, τάσια, κεραίες, ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου πχ καψίματα από τσιγάρο.
Η έννοια πλήρης απαλλαγή στη πράξη δεν είναι πλήρης!!! Ψαχτείτε καλά τι πληρώνετε!!!! -
Ψιλοσχετικό στα περί 'Ασφάλειας' και απαλλαγής.
Μεγάλο όνομα rent a car, δεν λέω ποιό είναι γιατί την ιστορία μου την μετάφεραν δεν είναι κάτι που είδα με τα μάτια μου, χρέωσε ένα πελάτη του 30 ευρώ γιατί ο πελάτης ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές ζημιές μόνο, ο πελάτης ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ, αλλά η χρέωση έγινε για τα διαδικαστικά έξοδα, δήλωση ατυχήματος κλπ κλπ. -
Συνήθως όταν παραλαμβάνει κάποιος νοικιάρικο συνοδεύεται από τον ιδιοκτήτη; Και αν απλά μας δώσει τα κλειδιά και μας υποδείξει που είναι παρκαρισμένο αν βρω φθορές πώς διασφαλιζομαι; Τον φωνάζω αφού το φωτογραφίσω;
-
Και τις 3 φορές που έχω παραλάβει νοικιάρικο αυτοκίνητο, στο εξωτερικό όμως και οι 3, ποτέ δε με συνόδευσε υπάλληλος. Απλώς πήγα στο πάρκινγκ και το πήρα μόνος μου.
-
Κι εγώ τι ίδιο αλλά πως διασφαλιζομαι αν υπάρχουν φθορές και μετά όταν το παραδώσω μου ζητάει να τις πληρώσω ενώ βεβαίως δεν τις έχω κάνει εγώ;
-
Λογικά πριν το παραλάβεις εσύ, έχει γίνει έλεγχος όταν το παρέδωσε ο προηγούμενος. Οπότε ότι ζημιά έχει το αυτοκίνητο τη ξέρουν. Άρα πρέπει να δεχτούμε πως θα θέλουν επίτηδες να σου χρεώσουν ζημιά που δεν έκανες εσύ, κάτι που ακούγεται λίγο ακραίο και φυσικά μεγάλη απάτη. Νομίζω πάντως πως στη περίπτωση που σου τύχει να διαπιστώσεις φθορές, η καλύτερη λύση είναι αυτή που σκέφτηκες. Το φωτογραφίζεις, δεν το μετακινείς καν και φωνάζεις τον υπάλληλο να τον ενημερώσεις...
-
Στο συμβόλαιο που σου δίνουν έχει ένα κομμάτι που αναφέρει ή εχει σχέδιο με τις φθορές που έχει ήδη το αυτοκίνητο. Από εκεί και πέρα πριν το πάρεις κάνεις μια βόλτα γύρω γύρω και τσεκάρεις για κάτι εμφανές μην πάρεις και τον μεγενθυντικό φακό κανένας δεν θα ασχοληθεί. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι να τσεκάρεις ότι έχει ρεζέρβα και εργαλεία γιατί πολλοί τα ψυρίζουνε και όταν το πας πίσω μπορεί να σου ζητάνε τα ρέστα.
-
Επειδή έχω νοικιάσει αρκετές φορές από Hertz που είναι σοβαρή εταιρεία, η διαδικασία παραλαβής και παράδοσης πάει ως εξής:
πρώτα απ όλα σκας ένα γερό ποσό σε εγγύηση / ή το δεσμεύουν προσωρινά από πιστωτική, για απαλλαγή
πηγαίνεις μαζί με τον υπάλληλο της εταιρείας στο αυτοκίνητο
κάνετε μαζί γύρα και σημειώνει όλες τις φθορές που βλέπετε πάνω σε ένα χαρτί με σχέδιο του αυτοκινήτου
τσεκάρει να είναι γεμάτο το τεπόζιτο σύμφωνα με το δείκτη του αυτοκινήτουόταν το παραδίδεις γίνεται η αντίστοιχη διαδικασία και παίρνεις το ποσό της εγγύησης πίσω/ αποδεσμεύονται από την πιστωτική.
Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ κοιτάζουν να σου φάνε λεφτά για τέτοιους λόγους, είναι πολύ αξιόπιστοι.
Τώρα σε κάτι μάντρες σε νησιά με 2-3 αμάξια που τις λειτουργεί ένας τύπος μόνος του που σαπίζει σε ένα κιόσκι, δεν ξέρω πως είναι η διαδικασία και αν μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε παλιοκατάσταση από το πουθενά πχ αν κοιτάζει να σου χρεώσει καμιά λακουβίτσα που έκανε προηγούμενος
-
Αναφέρομαι σε νοικιάρικο από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρουπολης.
-
Αν το παραλάβει χωρίς υπάλληλο οι φθορές είναι σημειωμένες. Οφειλεις να ελεγξεις και αν υπάρχει κάτι εκτός αυτών το λες. Γενικά εχεις ενα 24ωρο για να ειδοποιήσεις για οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψη σου.
Sent from Corsair's brick
-
Για να δούμε θα είναι αναίμακτος διάλογος ή θα χυθεί αίμα.
'Έτυχε' να βρίσκομαι παρόν σε μια ενοικίαση ενός αυτοκινήτου σε μια - αντικειμενικά Θεά Ρωσίδα 38 μαίων. Η κράτηση που είχε κάνει ήταν για μια αυτόματη BMW 520. Η εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων για τους χ,ψ λόγους δεν είχε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και της πρότινε αντ αυτού ένα Α6 2.0 TSI αυτόματο φυσικά.Ποιό είναι καλύτερο? Θα δεχόσασταν κάτι τέτοιο? Δε θέλω σχόλια τύπου δεν είναι σωστό να δύνονται άλλα απο αυτά που ζητήθηκαν, Θέλω να ξέρω αν θεωρείται ή θεωρείτε καλύτερο το Α6 απο την 520. Να πω τώρα αν το πήρε η Ρωσίδα ή στο τέλος?
-
Ιδια κατηγορία είναι, αυτόματο είναι, δεν βλέπω προς τι να γινεί φασαρία. Καλύτερο σε τι; Στο να κάνει άλματα; Γιατί μόνο αυτά μας ενδιαφέρουν σε νοικιάρικα. Εκτός βέβαια κι αν η κράτηση αναφέρει όχι μόνο κατηγορία αλλά και συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο που συμβαίνει αρκετές φορές στις premium σειρές.
RENT A CAR