-
Τελικά δεν μου κρατήθηκε η εγγύηση των 450€. Πλήρωσα μόνο το αντίτιμο της ενοικίασης. Μάλιστα κράτησα Peugeot 107 και μου δόθηκε 207 στα ίδια χρήματα. Μπράβο Sixt.
Εντύπωση μου έκανε ότι στο αεροδρόμιο είχε ουρά 10 ατόμων στην Sixt, ούτε έναν στην Hertz και μόλις ένα άτομο στην Europcar.
Στάλθηκε μέσω του tapatalk
-
Bravo εξαιρετικα. Ποσά έδωσες την μέρα αν επιτρέπεται;
Sent from Corsair's brick
-
60€/μέρα με μικτή και απεριόριστα χλμ.
Btw είχα ξεχάσει πόσο άνετα είναι τα γαλλικά. Ωραίο αμαξάκι το 207!
-
Καλό ντηλ. Τα λεφτά δεν στα κράτησαν γιατί πληρωσες φουλ ασφάλεια.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
60€/μέρα με μικτή και απεριόριστα χλμ.Btw είχα ξεχάσει πόσο άνετα είναι τα γαλλικά. Ωραίο αμαξάκι το 207!
Μεικτή με 0 excess και ασφάλεια ελαστικών?
-
το καλύτερο ντιλ το έχω κάνει στο μαλπένσα με χερτζ στα 55 ημερησίως για μοντεο βαγκον ντιζελ και το χειρότερο στο αεροδρόμιο των χανιών για 88 ημερησίως 1.0 πάντα (που αν και σε ανάγκη δεν τσίμπησα )
-
Γατάκια, Ελ Βενιζέλος 17,5€ / μέρα για ένα μήνα βέβαια απαλλαγή αν θυμάμαι καλά 500€ Citroen C4 (είχα κλείσει μικρότερο γκρουπ αλλά δεν είχαν)
-
Ψάχνω να νοικιάσω ATV στη Νάξο για μια εβδομάδα. Υπάρχει κάτι οικονομικό?
-
FIAT Scudo ούτε καν ενός έτους νοικιάστηκε πριν λίγες μέρες. Μετά από 20 λεπτά ενοικίασης, η πελάτισα και οφηγός παίρνει τηλέφωνο έντρομη την εταιρία:
'Το αμάξι μυρίζει φωτιά, βγαίνουν καπνοί βοήθεια'Τρέχουν στο μέρος που βρίσκεται το αυτοκίνητο και τι να δούν...
Στα 5-6 φανάρια που σταμάτησε το αυτοκίνητο, το ξεκινούσαν με 3τη. (με 9 άτομα μέσα στο αμάξι)
Αποτέλεσμα: Πρόωρη αλλαγή δίσκο πλατώ.
-
Αλήθεια ποιος πληρώνει την ζημιά στην συγκεκριμένη περίπτωση;
-
απο που ήρθαν αυτοί ρε παιδιά;;
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
απο που ήρθαν αυτοί ρε παιδιά;;Απο την 3πολη...
-
Παιδιά θέλω να νοικιάσω στη Θεσσαλονίκη ένα αμαξάκι για να πάω καμια εκδρομή χαλκιδική. Έχετε να προτείνετε κάτι; Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω την εγγύηση; Κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω; Είναι η πρώτη φορά που νοικιάζω.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Αλήθεια ποιος πληρώνει την ζημιά στην συγκεκριμένη περίπτωση;Σόρρυ τώρα το είδα. Πάντως δεν πληρώνει το rent a car αυτό είναι σίγουρο.
Δεύτερο κρούσμα, ακριβώς το ίδιο σε άλλο Scudo αγορασμένο μαζί με το πρώτο. Ο πελάτης 60άρης Ιρακινός με Αμερικανικό διαβατήριο, Υφάκι 'εγώ τα ξέρω όλα' και καλά. Του εξηγούν τα πάντα για το αυτοκίνητο, του δείχνουν ότι είναι εξατάχυτο, του δείχνουν που είναι η όπισθεν και ξεκινάει να φύγει με ύφος 1000 καρδηναλίων. Έλα όμως που πήρα λάθος κατεύθυνση και λίγο πιο πέρα έπρεπε να στρίψει σε πολύ στενό μέρος. Αφού έκανε 5-6 φορές μπροστά πίσω και αφού του είχε σβήσει 3-4 φορές κατάφερε να κάνει στροφή. Ξεκινάει με πολύ γκάζι και.... τσαφ του σβήνει. Τον βλέπει ο υπάλληλος εκνευρισμένο και δίπλα του η γυναίκα του να βγάζει το κεφάλι της από την πόρτα του συνοδηγού και να φωνάζει:
'You have no automatic' ???Πλησιάζει ο υπάλληλος από τη μεριά του οδηγού και 2-3 μέτρα πριν φτάσει του έρχεται μια μυρωδιά σκέτος 'καρκίνος'
'Ξεκινάτε το αμάξι με τρίτη, ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει άσχημα, θα κάψετε το δίσκο και η ζημιά θα είναι μεγάλη'
Κοκκινίζει, πρασινίζει ο 'πιλότος'
'ok ok thank you' και φεύγει.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του να επιστρέψει το αμάξι σώο!!!
-
Ετσι απο περιεργεια, αν ο τυπος το φερει σωο, αλλα με με το δισκο να βλεπει το σκοτεινο τουνελ της ανυπαρξιας να πλησιαζει, ο επομενος που στην πρωτη ανηφορα θα τον ξεκανει θα πληρωσει το δισκο?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ετσι απο περιεργεια, αν ο τυπος το φερει σωο, αλλα με με το δισκο να βλεπει το σκοτεινο τουνελ της ανυπαρξιας να πλησιαζει, ο επομενος που στην πρωτη ανηφορα θα τον ξεκανει θα πληρωσει το δισκο?Αν το φέρει έτσι όπως λες πάλι θα πληρώσει. Αν το φέρει έτσι, προφανώς και το αμάξι δεν θα δοθεί σε τέτοια κατάσταση στον επόμενο.
Υ.Γ Αυτά βέβαια τα λέμε επειδή το αμάξι είναι με 10000 χλμ. Αν έχει πολύ περισσότερα και είναι αρκετά παλιότερο, νομίζω ότι κανένα rent a car που θέλει να λέγεται σοβαρό δεν θα χρέωνε τον πελάτη, απλά θα του άλλαζε αυτοκίνητο.
-
OK, ευχαριστω!
-
Σε κανα μήνα θα έρθω Ελλαδα με γυνάικα και πεθερικά απο εξωτερικό (ξένοι) και για τις μετακινήσεις μας για 9 μέρες θα χρειαστούμε 7θεσιο βανάκι μιας και το αυτοκίνητο στην ελλάδα δε θα μας χωράει όλους 4 + 2 συγγενεις δικοί μου, οταν θα θελουμε να μετακινηθούμε όλοι μαζι.
Η ιδέα θα ειναι να το παραλάβουμε απο Αεροδρόμιο Αθήνα και να το παραδώσουμε εκει. Μιας και πρώτη φορά θα νοικιάσω αυτοκίνητο, θα ήθελα να μου πείτε ποια εταιρία στο αεροδρόμιο θα εμπιστευόσασταν, αν είχατε θετικές εμπειρίες, τι να προσέξω στο συμβόλαιο-συμφωνία.
Οτι και να επιλέξω θα βαλω + την έξτρα κάλυψη κλοπής και 100% απαλαγή ευθύνης. Η Σιξτ είδα τα παρέχει αυτά.
Μια ερώτηση ακόμα, αν τυχον το αυτοκίνητο πάθει βλάβη στο δρόμο (πχ. προς Ναυπλιο) οι εταιρίες αναλαμβάνουν να σου δώσουν αλλο αυτοκίνητο να συνεχίσεις το ταξίδι σου ή με οδική ολοι μαζι πίσω (και πως θα γίνει αυτο αν είμαστε 6-7 άτομα...;;). Ισως υπερβολικος αλλά μιας και θα ειμαι υπευθυνος για όλους προτιμώ να έχω όλα τα ενδεχόμενα καλυμένα για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο...
Οποιαδήποτε πληροφορία καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ! -
Όλα αυτά θα στα αποσαφηνίσουν οι εταιρείες ενοικιάσεων. Πάντως όλα λύνονται, απλά λίγα λεφτά παραπάνω θα δώσεις. Εννοείται ότι θα σου δώσουν άλλο αυτοκίνητο αν χαλάσει... αρκεί να έχουν διαθέσιμο. Μην ανησυχείς τόσο όμως, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
-
REALZEUS, ευχαριστώ. Χεχεχε... αυτο το 'διαθέσιμο' ειναι που δε ξέρω. Ναι, ολα ειναι μέσα στο πρόγραμα αλλά ε, όσο μπορούμε να ειμαστε διασφαλισμένοι..
Σίγουρα θα επικοινωνήσω με τις εταιρίες αλλά ειπα, μήπως κάποια έχει καλύτερη φήμη/εξυπηρέτηση απο τις άλλες μιας και πανω κάτω μοιαζουν αν πουλάνε το ίδιο 'προϊον'. Κάτι σαν τις εταιρίες κινητής.
RENT A CAR