-
Την κάρτα την βαστάνε για τυχόν κλήσεις που μπορεί να σκάσουν αργότερα ή καμιά ζημιά προς τρίτους....
-
Την τελευταία φορά που νοίκιασα,πήρα ενα C3 απο το Βενιζέλος και το επέστρεψα μετά απο 2 μέρες
Το αυτοκίνητο ειχε γύρω στα 8000-9000 χλμ,αγρατζούνιστο,και ηταν πεντακάθαρο οταν το παρέλαβα,και η τιμή ηταν καλή απ' οτι θυμάμαι
Επειδή το επέστρεψα γύρω στις 06:00 δεν έγινε έλεγχος παραλαβής,μόνο τα διεκπεραιωτικά στα γραφεία τους
Το παρέλαβα γεμάτο βενζίνη και μου ζητήθηκε να το παραδώσω πάλι γεμάτο...ξεχάστηκα όμως και όταν το έδωσα ο δείκτης ήταν ελάχιστα πάνω απ' τη μέση.Μετά απο 2 μέρες είδα χρέωση στην κάρτα 46,30 και φυσικά όταν τους πήρα για να μάθω γιατί χρέωσαν τόσο πολύ τη βενζίνη μου απάντησαν οτι σ' αυτές τις περιπτώσεις το λίτρο χρεώνεται περισσότερο -
Ακριβως.Στα γκισε στο Malpensa σου λεει και την τιμη της βενζινης που θα πληρωσεις σε περιπτωση που ξεχαστεις.Κατι 2+ Ευρω/λιτρο και Μοναχο αν θυμαμαι 3 Ευρω/λιτρο Αμα θελεις ξεχνα το.
-
Ναι , ειναι και το κόστος του μικρου που θα πάει να το γεμισει....
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Την τελευταία φορά που νοίκιασα,πήρα ενα C3 απο το Βενιζέλος και το επέστρεψα μετά απο 2 μέρες
Το αυτοκίνητο ειχε γύρω στα 8000-9000 χλμ,αγρατζούνιστο,και ηταν πεντακάθαρο οταν το παρέλαβα,και η τιμή ηταν καλή απ' οτι θυμάμαι
Επειδή το επέστρεψα γύρω στις 06:00 δεν έγινε έλεγχος παραλαβής,μόνο τα διεκπεραιωτικά στα γραφεία τους
Το παρέλαβα γεμάτο βενζίνη και μου ζητήθηκε να το παραδώσω πάλι γεμάτο...ξεχάστηκα όμως και όταν το έδωσα ο δείκτης ήταν ελάχιστα πάνω απ' τη μέση.Μετά απο 2 μέρες είδα χρέωση στην κάρτα 46,30 και φυσικά όταν τους πήρα για να μάθω γιατί χρέωσαν τόσο πολύ τη βενζίνη μου απάντησαν οτι σ' αυτές τις περιπτώσεις το λίτρο χρεώνεται περισσότεροH τιμή υπάρχει αναρτημένη πάντα. Το κόστος είναι προφανώς μεγαλύτερο, παντού και παντά εκτός αν υπάρχει καμιά προσφορά του στυλ ένα ρεζερβουάρ δώρο που μου έτυχε στις ΗΠΑ, πρέπει να βγάλει κι η εταιρεία ένα μικρό κέρδος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ ρωταω εγω ο χαζος τωρα, τι σημαινει 'θα το ελεγξουν αργοτερα κ εγω δεν εχω προβλημα'? Αν δηλαδη βρουν ή 'βρουν' ζημιες που δεν εχεις κανει εσυ, δεν σε νοιαζει οτι θα το ελεγξουν αργοτερα ενω εσυ δεν θα εισαι εκει ΚΑΙ ενω εχεις δωσει την καρτα σου?Οταν το επιστρεφεις το οχημα ελεγχεται παρουσια σου, οπως και οταν το παραλαμβανεις, και υπογραφεις. Φυσικα οτι υπαρχει να χρεωθει χρεωνεται εκεινη την στιγμη
Sent from my MB525 using classified alien technology
Πολλες φορες αμα ειμαι στον Βενιζελο νωρις και δεν το ελεγχουν παντα λενε οτι θα το ελεγξουν αργοτερα και δεν ειχα ποτε προβλημα.
Νικος
Γνωριζω τα περι παραδοσης&παραλαβης, αναφερομουν στο παραπανω.
-
Κουτσομπολιά του κλάδου μας.
Αυτη τη στιγμη γίνεται ένας τεράστιος πόλεμος στο internet. Μία μεγάλη εταιρία, έχει ρίξει τόσο πολύ τις τιμές που δεν προλαβαίνει να δίνει αμάξια και την ίδια ώρα οι υπόλοιποι 'ρεντεκαρίστες' μικροί και μεγάλοι κυνηγάνε τους πελάτες με το δίκανο.
Κάποιες εταιρίες μπήκαν και έκαναν προσφορές στο internet αλλά η συγκεκριμένη ξαναέριξε τις τιμές. Έχουν βάλει άτομα να 'σκαλίζουν' τις τιμές των άλλων rent a car και μόλις γίνει προσφορά κατευθείαν χτυπάνε πιο χαμηλά. Σφαγή!!! Το πιο λογικό είναι ότι αφού αυτά γίνονται στο αεροδρόμειο Ηρακλείου, τα ίδια να συμβαίνουν και στα άλλα μεγάλα αεροδρόμεια της χώρας. Μη με πιέζετε δεν μπορώ να σας πώ ποιά είναι αυτή η εταιρεία. Όποιος πάει στο αεροδρόμειο Ηρακλείου θα καταλάβει αμέσος απο τις ουρές που έχει όλο το 24ωρο έξω απο το γραφείο της. -
...και αυτό τώρα είναι καλό ή κακό ; Μήπως ΕΠΡΕΠΕ να γίνει επιτέλους κάτι στην 'τουριστική' μας Ελλάδα, για να φανεί πως ο ανταγωνισμός των επαγγελματιών του χώρου λειτουργεί ;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...και αυτό τώρα είναι καλό ή κακό ; Μήπως ΕΠΡΕΠΕ να γίνει επιτέλους κάτι στην 'τουριστική' μας Ελλάδα, για να φανεί πως ο ανταγωνισμός των επαγγελματιών του χώρου λειτουργεί ;Μια χαρά τα λές. Το θέμα είναι ποιός σε ακούει?
-
Για το παρακάτω περιστατικό εχω κ εγώ την ευθύνη μου κ επειδή δέχτηκα να ενοικιάσω ελλειπες αυτοκίνητο κ επειδή έπραξα απερίσκεπτα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Πιστεύω όμως ότι ευθύνη έχει κ η εταιρεία ενοικιάσεως κ γι'αυτό το γράφω εδώ μέσα. Ιδιαίτερα αν δεν ήταν κ η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη,δε θα ασχολιόμουν καθόλου.
Εχω νοικιάσει λοιπόν ένα Πάντα από μια μικρή εταιρεία στο Ηρακλειο για να πάω να μείνω Ρεθυμνο κ να μετακινηθώ για μια βδομάδα. Μόλις το παρέλαβα είδα ότι δεν είχε εταζερα στον χώρο αποσκευών. Του το είπα βεβαίως κ υποστήριξε ότι δε θα εχω κανένα πρόβλημα, λέγοντας μάλιστα ότι 'καλύτερα είναι χωρίς, αν δε βλέπουν τι έχει μέσα,είναι πιο πιθανό να το ανοίξουν, όλοι οι ξενοι τις πετάνε.' Κακώς δεν επέμενα παραπάνω, αν κ του το ανέφερα ακόμα μια φορά.
Τέλος πάντων το πήρα το αμάξι κ απλά φρόντιζα να μην αφήνω πράγματα μέσα, πράγμα που δεν απέφυγα την προτελευταία μέρα, οπότε ξεκινήσαμε να παμε Ηρακλειο για να μείνουμε χτες κ να φύγουμε σήμερα. Μπορούσαμε να περάσουμε από το ξενοδοχείο να αφήσουμε τις βαλίτσες μας, σκεφτήκαμε όμως ότι θα τρώγαμε πάνω από μια ώρα για να μπούμε κ να βγούμε από την πόλη κ είχαμε μεγάλο δρομολόγιο να κάνουμε, μέχρι τον Αγιο Νικόλαο κ πίσω. Στο γυρισμο είχαμε την άτυχη εμπνευση να περάσουμε από ένα ενυδρείο που έχει φτιαχτεί κοντά στο Ηρακλειο, στις παλιές αμερικανικές βάσεις.
Βγαίνοντας από εκεί μετά από καμία ώρα, διαπιστώνουμε με μεγάλη έκπληξη οτι έχουν παραβιάσει την πόρτα του οδηγού, έχουν ρίξει το πίσω κάθισμα κ έχουν πάρει κυριολεκτικά τα πάντα. Βαλίτσες, τσάντες ώμου, όλα! Ευχώπ τι γλίτωσαν τουλάχιστον φωτογραφικές μηχανές, πορτοφόλια, κάρτες κτλ που τα είχαμε μαζί. Η ζημιά όμως είναι μεγάλη...
Ήρθε αστυνομία, κάναμε έρευνα εκεί γύρω, έγιναν οι απαραίτητες μηνύσεις, τα πράγματα όμως δεν έχουν βρεθεί ακόμα κ δεν ελπίζουμε ιδιαίτερα εδώ που τα λέμε...
Το ρεζουμε είναι ότι ο ιδιοκτήτης έφαγε το απαραίτητο κραξιμο, αντί να παραδεχτεί όμως τη μαλακία του, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι ορθώς το αυτοκίνητο δεν έχει εταζερα, όταν τον ρώτησα όμως για ποιο λόγο τη βάζουν οι κατασκευαστές, γύρισε κ μου είπε 'για ομορφιά'
Αυτό κ μόνο αρκεί για να γράψω το σκηνικό εδώ μέσα κ μάλιστα να πω οτι πρόκειται για το γραφείο 'blue sea' με έδρα το Ηρακλειο. Αυτό για να προστατευτούν πιθανοί μελλοντικοί ενοικιαστές στην Κρήτη. Κ δεν εχω κανένα ενδοιασμό να το αναφέρω οπουδήποτε μπορώ για να γλιτώσει έστω κ ένας άνθρωπος, ακόμα κ αν θεωρηθεί δυσφημιση. Αυτα.
-
Ο Μεγκάν των 98 ίππων δεν είχε γράψει (σε άλλο θέμα) ότι στη Κρήτη έχουν ταράξει τα Panda στις κλοπές;
-
Ναι, εδώ: viewtopic.php?f=5&t=38174&p=2292409#p2292409
Taurus..
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
..........Φίλε Κώστα τί να πώ είσαι άτυχος. Μακάρι ότι σας έκλεψαν να τα φάνε στα χάπια αυτοί που το έκαναν. Όσο για τον ρεντεκαρίστα απλά απαράδεκτος.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κουτσομπολιά του κλάδου μας.
Αυτη τη στιγμη γίνεται ένας τεράστιος πόλεμος στο internet. Μία μεγάλη εταιρία, έχει ρίξει τόσο πολύ τις τιμές που δεν προλαβαίνει να δίνει αμάξια και την ίδια ώρα οι υπόλοιποι 'ρεντεκαρίστες' μικροί και μεγάλοι κυνηγάνε τους πελάτες με το δίκανο.
Κάποιες εταιρίες μπήκαν και έκαναν προσφορές στο internet αλλά η συγκεκριμένη ξαναέριξε τις τιμές. Έχουν βάλει άτομα να 'σκαλίζουν' τις τιμές των άλλων rent a car και μόλις γίνει προσφορά κατευθείαν χτυπάνε πιο χαμηλά. Σφαγή!!! Το πιο λογικό είναι ότι αφού αυτά γίνονται στο αεροδρόμειο Ηρακλείου, τα ίδια να συμβαίνουν και στα άλλα μεγάλα αεροδρόμεια της χώρας. Μη με πιέζετε δεν μπορώ να σας πώ ποιά είναι αυτή η εταιρεία. Όποιος πάει στο αεροδρόμειο Ηρακλείου θα καταλάβει αμέσος απο τις ουρές που έχει όλο το 24ωρο έξω απο το γραφείο της.Η 6XT να υποθέσουμε..;
-
υπάρχει εταιρία που να νοικιάζει κλούβα ή 'αγροτικό' σε ιδιώτη για διήμερο-τριήμερο?
κάτι σε πρότυπο u-haul. -
Ήρθε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο πρίν 1-2 ώρες περίπου. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος νοίκιασαν 3 Picasso και 1 E Class για τα μέλη της... διοίκησης!!!
-
Έγινε κι αυτό...
55 χρονη ξένη ήρθε διακοπές μόνη, νοίκιασε αυτοκίνητο, πήγε στη θάλασσα να κολυμπήσει αλλά μάλλον δεν ήξερε τί πάει να πεί 7-8 μποφόρ και... πνίγηκε!!! -
Κρήτη: Κανόνες μαφίας με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα - Κατέληγαν σε κακοποιούς.
Εμπλέκονται 4-5 εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων - Πολλά αυτοκίνητα βρέθηκαν με διαφορετικές πινακίδες σε χέρια παρανόμων - Το παζλ της υπόθεσης συνθέτουν απειλές και οφειλές...
Στα ίχνη κυκλώματος που υφαρπάζει εκατοντάδες ενοικιασμένα αυτοκίνητα, μέρος των οποίων χρησιμοποιεί για ύποπτες δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, βρίσκονται οι δικαστικές κι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, τα ΙΧ αυτοκίνητα φέρεται να έχουν πουληθεί από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων της Αθήνας σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο οι οποίες «εξαϋλώνουν» τα ίχνη τους και φαίνεται ότι τα προωθούν σε παράνομα κυκλώματα.
Μάλιστα η υπόθεση αυτή έχει συνδυασθεί με άγριους ξυλοδαρμούς υπαλλήλων εταιρειών πώλησης ΙΧ αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ίσως σχετίζεται με νέο παραδικαστικό κύκλωμα η δράση του οποίου διερευνάται από τις δικαστικές αρχές.
Σύμφωνα με τα ενημερωτικά έγγραφα που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου η αρχή αυτή της υπόθεσης τοποθετείται το 2008 όταν τρεις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων από την Αθήνα πούλησαν -με δόσεις- σε τουλάχιστον 4-5 εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στην Κρήτη, περίπου 1.000 οχήματα.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα οι εταιρείες ενοικίασης των οχημάτων πλήρωσαν μόνο ένα μικρό μέρος των οφειλών τους για την αγορά των ΙΧ και αρνούντο να καταβάλλουν το υπόλοιπο ποσό.
Στελέχη των αντιπροσωπειών της Αθήνας και δικαστικοί επιμελητές έφτασαν στην Κρήτη με στόχο την είσπραξη των οφειλών ή άλλη οικονομική διευθέτηση. Ωστόσο σύμφωνα με τις καταγγελίες έπεσαν θύματα απειλών αλλά και ξυλοδαρμών από υπευθύνους των εταιρειών της Κρήτης προκειμένου να αποθαρρυνθούν και να μην επιμείνουν στις απαιτήσεις τους.
Σύμφωνα με το ''Βήμα'' ακολούθησαν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί που βρίσκονταν τα οχήματα των αθηναϊκών αντιπροσωπειών και πολλά από αυτά βρέθηκαν με διαφορετικές πινακίδες στην Σκιάθο, στην Κω, στην Ρόδο αλλά και στη Βουλγαρία. Επιπλέον προέκυψε ότι πολλά από αυτά τα ΙΧ είχαν καταλήξει σε χέρια παρανόμων.
-
εμένα μου συνέβει ένα άλλο άκυρο, νοικιασα ένα φορτηγάκι για τη μετακόμιση από μεγάλη, γνωστή εταιρία και κανα 1,5 μήνα μετά μου ήρθε ειδοποίηση ότι το επέστρεψα χτυπημένο και τέτοια. Για το οτι δεν ισχύει είμαι εντελώς σίγουρος, είμασταν και δύο άτομα, θα το βλεπαμε, γιατι αυτά που λένε είναι μεγαλες ζημιές. Ψαχνοντας σε φόρουμ είδα οτι το κάνουν συχνα μεγάλες εταιρίες να στέλνουν στους τελευταίους 5 ενοικιαστές. ρίχνουν αδεια να πιασουν γεμάτα, τουλάχιστον σε έναν από ολους. έχετε ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο;
-
το καλοκαιρι ηρθαν συγγενεις απο σκανδιναβια και παρελαβαν νοικιαρικο απο το βενιζελος
το αυτοκινητο ειχε χτυπηματακια και πριν φυγουν τους λεω να επιμεινουν να παραδωσουν μπροστα στον υπαλληλο
μην τους στειλουν μετα καμια λυπητερη.πας καλα μου λενε , ελενχος και στην παραλαβη και στη παραδοση μετα απο αυτο στην ισπανια .
καλα τι εγινε στην ισπανια?
μας εστειλε μεγαλη εταιρια του χωρου οτι ειχαμε παραδοσει χτυπημενο αμαξι 4,5 χρονια μετα την ενοικιαση.
RENT A CAR