-
Νομίζω πως αυτό το thread μαζί με το άλλο για το ΔΝΤ, χύνουν μακράν την πιο απαίσια χολή στο φόρουμ.
Έχουν και τα 2 βέβαια ένα κοινό.
-
Μα τί ψάχνεις να βρεις φίλε beams. Τα πρόβατα είναι πολλά εκεί έξω σε πολλά θέματα.
-
έχει και ξύδι εκτός από χολη
-
Σιωπή βλάσφημοι.
Αφήστε τον παππούλη να μιλήσει. -
Και όλους αυτούς τους πληρώνουμε από την τσέπη μας. Δημόσιοι υπάλληλοι
Είναι εξοργιστικό -
Αυτος ο Γρηγοριος ο Ε που αναφερει ο τραγος ειναι αυτος που αφορισε τους επαναστατες του 21 για να μην χασει τις καλες σχεσεις με τον Σουλτανο,αποκυρηξε την ιδια την επανασταση με πολλες επιστολες,βεβαια στο τελος τον κρεμασαν αλλα για αλλο λογο,οχι οτι δηλαδη επαναστατησε εναντια στο τουρκικο καθεστως.Μπραβο βλακα,εκτος απο γελοιος-γραφικος-θυμα κλπ κλπ κλπ εισαι και ανιστορητος,αντι να ντρεπεσαι εισαι και περηφανος κιολας
-
πάνω που ήμουν έτοιμος να σας πω διαβάστε τα σχόλια, τα απενεργοποίησε
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τέτοιους παπάδες αγαπάμε!
Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το σχόλιο αλλά σαφώς και ήταν προκλητικός ο και καλά ενδιαφερόμενος για την τήρηση του πρωτοκόλου (του κώλου δηλ).
Η αντίδραση του παπούλη αναμενώμενη αλλά και το αποτέλεσμα πρός ώφελός του .Αυτό έμεινε στην αίθουσα.Δυστιχώς για τον τυπικό και ''νομοταγή'' πολίτη .
Όποιος δεν θέλει Αγιασμό ή δεν πιστεύει δεν καλεί κανένα παπούλη .Ούτε ο παπούλης πηγαίνει μόνος του. -
και μονο που βλεπεις οτι ΠΡΕΠΕΙ να μιλησουν μεταξυ τους μεσω mic φτανει
-
Aυτή την πουτάνα την ορκωμοσία να δω μία φορά να την γράφουν σωστά ρε πστη...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τέτοιους παπάδες αγαπάμε!
Δεν ξέρω αν είναι ειρωνικό το σχόλιο αλλά σαφώς και ήταν προκλητικός ο και καλά ενδιαφερόμενος για την τήρηση του πρωτοκόλου (του κώλου δηλ).
Η αντίδραση του παπούλη αναμενώμενη αλλά και το αποτέλεσμα πρός ώφελός του .Αυτό έμεινε στην αίθουσα.Δυστιχώς για τον τυπικό και ''νομοταγή'' πολίτη .
Όποιος δεν θέλει Αγιασμό ή δεν πιστεύει δεν καλεί κανένα παπούλη .Ούτε ο παπούλης πηγαίνει μόνος του.δεν τον κάλεσε αυτός που το κατήγγειλε, ο δήμαρχος τον κάλεσε, ο άλλος προφανώς ήταν στην αντιπολίτευση
Απλά την ώρα που του κοπανούσε την μαγκούρα και αμόλαγε τις κορώνες του έπρεπε να του την χώσει στον κώλο, μισές δουλειές έκανε.
Τέλοσπάντων, επιτέλους έχει αρχίσει και παίρνει τον πούλο το παπαδαριό απ τις κρατικές λειτουργίες σιγά σιγά, μπορεί κάποια στιγμή να φύγουμε απ το μεσαίωνα -
Είδες τι κάνει η αντιπολίτευση? Μετά μπορεί να πήγε για κερί στον Αγιο Σώστη.Βλέπεις ντρίφτερ υπάρχουν και τα άλλα πρόβατα.
-
Είδες τι κάνει η αντιπολίτευση?** Μετά μπορεί να πήγε για κερί στον Αγιο Σώστη**.Βλέπεις ντρίφτερ υπάρχουν και τα άλλα πρόβατα.εδώ δυστυχώς δεν μπορώ να σου πώ ότι έχεις άδικο...
-
Σε τέτοιες εκδηλώσεις συμφωνώ και εγώ ότι η ευλογία του Θεού πηγαίνει στην ευχή ''καλές μάσες''.Μπορείς να μου πεις ποιός τους βοηθά τελικά? Ο Θεός ή ο παπαδαριός?
-
Τον παπά ποιός τον γ@μάει.
Το θέμα είναι τα ζώα απο κάτω που χειροκρατάνε και χαίρονται που έχουν τέτοιο δεσπότη.και φυσικά... ΛΑ.Ο.Σ: Αξιος διάδοχος του Γρηγορίου του Ε' ο μητροπολίτης Γόρτυνος
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Τον παπά ποιός τον γ@μάει.
Το θέμα είναι τα ζώα απο κάτω που χειροκρατάνε και χαίρονται που έχουν τέτοιο δεσπότη.και φυσικά... ΛΑ.Ο.Σ: Αξιος διάδοχος του Γρηγορίου του Ε' ο μητροπολίτης Γόρτυνος
Εντάξει τώρα ΛΆΟΣ και Καμπότζη...
Όπου τζερτζελές, μέσα και ο Καρατζαφιόζης να τσιμπήσει ψήφους.
'Άξιος διάδοχος του Γρηγοράκη του Ε' μικρογεύματα...' και '...σύμπας ο ελληνορθόδοξος λαός...' και 'εις τας βολάς που δέχεσθε' και 'αν ρίξει το ρεύμα η ΓΕΝΟΠ θα χαθούν οι εργασίες των φοιτητών στους υπολογιστές' -
Δηλ τα ζώα που λέτε βοηθούν στη μάσα ! Αρα σιγά μην ασχοληθούμε με το παπαδαριό.Οσο για τον θεό=ΓΕΝΟΠ.
Τότε ας μεταφέρουμε τα τελευταια ποστ στην ενότητα ΔΝΤ. -
Δηλ τα ζώα που λέτε βοηθούν στη μάσα ! Αρα σιγά μην ασχοληθούμε με το παπαδαριό.Οσο για τον θεό=ΓΕΝΟΠ.
Τότε ας μεταφέρουμε τα τελευταια ποστ στην ενότητα ΔΝΤ.μου αρεσει ο τροπος που τα λυνεις τοσο απλα!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Τότε ας μεταφέρουμε τα τελευταια ποστ στην ενότητα ΔΝΤ.μου αρεσει ο τροπος που τα λυνεις τοσο απλα!
Πες μου οτι κατάλαβες και τι έγραψε!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απλά την ώρα που του κοπανούσε την μαγκούρα και αμόλαγε τις κορώνες του έπρεπε να του την χώσει στον κώλο, μισές δουλειές έκανε.
Τέλοσπάντων, επιτέλους έχει αρχίσει και παίρνει τον πούλο το παπαδαριό απ τις κρατικές λειτουργίες σιγά σιγά, μπορεί κάποια στιγμή να φύγουμε απ το μεσαίωναΤελικα,ο 'μαχητικος αθεισμος' εχει περισσοτερα κοινα με τον θρησκευτικο φονταμενταλισμο,παρα με τον αθεισμο.
Ισως η πιο ακραια φωνη που ακουστηκε μεχρι σημερα στο θρεντ.
Περί εκκλησίας [#2]