-
Υπερβάλλεις, αν και όντως το μέγεθος του κονταριού είναι ίσως εκτός των προδιαγραφών του
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δηλ τα ζώα που λέτε βοηθούν στη μάσα ! Αρα σιγά μην ασχοληθούμε με το παπαδαριό.Οσο για τον θεό=ΓΕΝΟΠ.
Τότε ας μεταφέρουμε τα τελευταια ποστ στην ενότητα ΔΝΤ.μου αρεσει ο τροπος που τα λυνεις τοσο απλα!
Πες μου οτι κατάλαβες και τι έγραψε!
Πιό πάνω έκανα μια ερώτηση.Μέσω των απαντήσεων και σχολίων πήρα συμπέρασμα αυτό που έγραψα.Διάβασε και λίγο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Δηλ τα ζώα που λέτε βοηθούν στη μάσα ! Αρα σιγά μην ασχοληθούμε με το παπαδαριό.Οσο για τον θεό=ΓΕΝΟΠ.
Τότε ας μεταφέρουμε τα τελευταια ποστ στην ενότητα ΔΝΤ.μου αρεσει ο τροπος που τα λυνεις τοσο απλα!
Πες μου οτι κατάλαβες και τι έγραψε!
Πιό πάνω έκανα μια ερώτηση.Μέσω των απαντήσεων και σχολίων πήρα συμπέρασμα αυτό που έγραψα.Διάβασε και λίγο.
Γιατί εσύ που διάβασες κατάλαβες τι εννοούσε ο BEAMS περί ΓΕΝΟΠ και Καρατζαφέρη (και έβγαλες και την εξίσωση ΘΕΟΣ=ΓΕΝΟΠ);
-
Για εξηγησέ το εσύ βρε παλικάρι.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Για εξηγησέ το εσύ βρε παλικάρι.Κάνε κλικ στο λινκ που έβαλα και θα στο εξηγήσει ο Καρατζαφέρης που τα λέει και καλύτερα
-
Δεν πειράζει...του χρόνου.
κουτοπονηριά στο ''θεό''
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Κάνε κλικ στο λινκ που έβαλα και θα στο εξηγήσει ο Καρατζαφέρης που τα λέει και καλύτερα
δε πας στον Καρατζαφέρη να σου κάνει κανα μάθημα C# λέω γώ
έχει κάτι ταχύρυθμα σεμινάρια στο ΛΑΟΣ -
Eσύ διάβασε τον τίτλο του θέματος και άσε την αντιπολίτευση.
Και δεν με χέζης με τον Καρατζαφέρη σου. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κάνε κλικ στο λινκ που έβαλα και θα στο εξηγήσει ο Καρατζαφέρης που τα λέει και καλύτερα
δε πας στον Καρατζαφέρη να σου κάνει κανα μάθημα C# λέω γώ
έχει κάτι ταχύρυθμα σεμινάρια στο ΛΑΟΣΑσε μη ξαναρχίσει καμιά συζήτηση και εδώ για προγραμματισμό και δεν ξέρουμε πως να την σταματήσουμε.
Κι εδώ δεν είναι ΔΝΤ, εδώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μη μας φάει κανένας την θέση για παράδεισο με διαφορά στήθους -
Αν πάω παράδεισο φίλε Τασο θα είμαι πολύ τυχερός.Αλλά αλήθεια ,τι θα ήταν πιό βολικό ,να πιστεύεις στον Καρατζαφέρη ή στον Θεό?
Για να σε διευκολύνω σου λέω ότι εγώ δεν πιστεύω στον πρώτο.Ούτε σε κανέναν.Αν μου πεις περί δουλειάς απλά κάνω αυτό που έμαθα στη σχολή μου.Είναι μάταιο να μιλάς εσύ και ο φίλος σου σε μενα για οποιοδήποτε πολιτικό.
Χεσμένους τους έχω όλους.Και τον μισθο να μου κόψουν θα βγω και θα πουλάω κάστανα ,τσατσάρες αλά Καίλα .Τα υπόλοιπα στην κάλπη.Ξέρεις πόσοι λένε και λένε δήθεν και καλά και στην κάλπη τους σταυρώνουν κανονικά.Ασε λοιπόν τις εξηπνάδες και πες για τον Θεό που μας συνχίζει λιγότερο. ......Ούτε περαίωση μας βάζει ,ούτε μας πάει σε εκλογές.Αν σε ενοχλεί εσένα και τον φίλο σου κάντο απο χόμπι. -
O καρατζαφέρης είναι ο απεσταλμένος του θεού!
-
Ναί ,Οk. ησύχασα τώρα....Ειρήνη ημην.
-
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ξόβεργα ειχε βαλει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξόβεργα ειχε βαλει;
Mπα..πυτιρίδα
-
δεν τους χάλασε τους άγιους που οι δήμαρχοι αθήνας και θεσσαλονίκης έδωσαν πολιτικό όρκο
-
η εκκλησια αφορισε την επανασταση,μην ξεχνιομαστε
-
λέτε;;;
-
Μόλις πληροφορήθηκα από φίλο ολλανδό το ακόλουθο ντοκιμαντερ
http://www.imdb.com/title/tt0486358/
έχουμε πολλές φορές τσακωθεί εδώ μέσα για το πόσο κακό είναι το ισλάμ και πόσο καλύτερος είναι ο χριστιανισμός
7:35, make a war with them σε παιδάκια 7 χρονών
δε μιλάμε για ένα μικρό camp ενός τρελού, αλλά για μαζική 'επιμόρφωση' παιδιών στις κεντρικές πολιτείες της Αμερικής.
Δείτε το ντοκιμανταίρ είναι ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ, ο βιασμός της παιδικής ψυχής σε όλο της το μεγαλείο με λόγια αγάπης του κυρίου
-
Φορτώνουν ενοχές σε μικρά παιδάκια... είναι για πολλές μπάτσες
Περί εκκλησίας [#2]