-
πληροφοριακά, επειδή εκεί που πέρασα τα λάστιχα ο 'Μαρούδης' έχει τα περισσότερα, άν όχι όλα, τα λάστιχα στη σειρά για να τα δεις και να τα 'ακουμπήσεις', να πω ότι ΟΛΑ!! πλέον στα πλάγια είναι πολύ μαλακά με ότι συνεπάγεται, στο δε 'χάιδεμα' του πέλματος άστα να πάνε, όλο οικολογία και γλίστρημα, μόνο το παλιό T1-R ήταν σκληρό στα πλαϊνά και κόλλαγε το πέλμα στο χέρι
Αν δείτε πλέον όλα τα λάστιχα έχουν τις χειρότερες κριτικές από όλους εμάς που τα δοκιμάζουμε στους δρόμους και τις καλύτερες από τα περιοδικά που τα δοκιμάζουν στις πίστες
Ότι η Nokian παραδέχθηκε ότι έδινε άλλα 'λάστιχα' για τις δοκιμές δεν το συζητάμε -
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την 'κριτική' που ασκήθηκε στα νέα λάστιχα, τα οποία είναι σαφώς ανώτερα από τα παλιότερα. Καλά για το τεστ με το χέρι, δεν θα εκφραστώ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά για το τεστ με το χέρι, δεν θα εκφραστώ...Εγώ πάντως προσπάθησα και τελικά τα κατάφερα να συγκρατηθώ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την 'κριτική' που ασκήθηκε στα νέα λάστιχα, τα οποία είναι σαφώς ανώτερα από τα παλιότερα. Καλά για το τεστ με το χέρι, δεν θα εκφραστώ...έχεις να προσφέρεις κάτι επάνω στο θέμα ή αναλώνεις τη ζωή σου σε εξυπνάδες του πληκτρολογίου
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλά για το τεστ με το χέρι, δεν θα εκφραστώ...
Εγώ πάντως προσπάθησα και τελικά τα κατάφερα να συγκρατηθώ...
αγαπητέ εάν θέλετε να την μετρήσετε ευχαρίστως, άλλωστε είναι γνωστό το φόρουμ των τεσσάρων τροχών για το υψηλό επίπεδο των συνχνωτιζόντων
-
Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις ένα ελαστικό από το άγγιγμα με το χέρι;
Επίσης είναι δυνατόν κάποιος να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του κριτικές περιοδικών; Εννοείται ότι λένε ότι τους συμφέρει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Εκτίμηση ελαστικού πάντως με την αφή μόνο για ανέκδοτο μου κάνει. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την 'κριτική' που ασκήθηκε στα νέα λάστιχα, τα οποία είναι σαφώς ανώτερα από τα παλιότερα. Καλά για το τεστ με το χέρι, δεν θα εκφραστώ...
έχεις να προσφέρεις κάτι επάνω στο θέμα ή αναλώνεις τη ζωή σου σε εξυπνάδες του πληκτρολογίου
Έχω να πω ότι οι μετρήσεις, αλλά και η προσωπική εμπειρία, λένε ότι κάθε νέο μοντέλο ελαστικού είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Καλύτερα εξυπνάδες του πληκτρολογίου, παρά βλακείες του πληκτρολογίου...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Συγνώμη αλλά είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις ένα ελαστικό από το άγγιγμα με το χέρι;
Επίσης είναι δυνατόν κάποιος να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του κριτικές περιοδικών; Εννοείται ότι λένε ότι τους συμφέρει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Εκτίμηση ελαστικού πάντως με την αφή μόνο για ανέκδοτο μου κάνει.Άμα ασκήσεις πίεση ενός τόνου γίνεται
-
Μιας και πιασαμε τις πιεσεις,στο Xtrail μου,μου δινει ο κατασκευαστης μονο μια τιμη πιεσης,2.3 μπροστα,2.1 πισω...
Δεν θα επρεπε να εχει και μια τιμη για φορτωμενο αμαξι;Στο Opel μου εδινε 2.3 μπροστα-2.1 πισω,και για ταξιδι φορτωμενος 2.4 μπροστα-2.8 πισω... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μιας και πιασαμε τις πιεσεις,στο Xtrail μου,μου δινει ο κατασκευαστης μονο μια τιμη πιεσης,2.3 μπροστα,2.1 πισω...
Δεν θα επρεπε να εχει και μια τιμη για φορτωμενο αμαξι;Στο Opel μου εδινε 2.3 μπροστα-2.1 πισω,και για ταξιδι φορτωμενος 2.4 μπροστα-2.8 πισω...Είναι απλό. Η ιαπωνική τεχνολογία είναι τόσο μπροστά που οι πιέσεις των ελαστικών ρυθμίζονται μόνες τους, ανάλογα με το φορτίο.
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Δεν θα επρεπε να εχει και μια τιμη για φορτωμενο αμαξι;Στο Opel μου εδινε 2.3 μπροστα-2.1 πισω,και για ταξιδι φορτωμενος 2.4 μπροστα-2.8 πισω...Είναι απλό. Η ιαπωνική τεχνολογία είναι τόσο μπροστά που οι πιέσεις των ελαστικών ρυθμίζονται μόνες τους, ανάλογα με το φορτίο.
Κανας αλλος;
-
Με μια απλη αναζήτησε βρήκα οτι στο ταμπελάκι με τις πιέσεις ελαστικών για το XTRAIL αναγράφονται διαφορετικες πιέσεις για μερικώς -πλήρως φορτωμένο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης costas1959 έγραψε:
Με μια απλη αναζήτησε βρήκα οτι στο ταμπελάκι με τις πιέσεις ελαστικών για το XTRAIL αναγράφονται διαφορετικες πιέσεις για μερικώς -πλήρως φορτωμένο αυτοκίνητο.Που το ειδες?
Εμενα τοσο στο manual οσο και στην πορτα μονο για ξεφορτο γραφει... -
Με μια απλη αναζήτησε βρήκα οτι στο ταμπελάκι με τις πιέσεις ελαστικών για το XTRAIL αναγράφονται διαφορετικες πιέσεις για μερικώς -πλήρως φορτωμένο αυτοκίνητο.
Που το ειδες?
Εμενα τοσο στο manual οσο και στην πορτα μονο για ξεφορτο γραφει...Αν και θα το έχεις ψάξει https://www.carsguide.com.au/nissan/x-t ... e-pressure γιατί πρέπει να έχει δύο πιέσεις ανάλογα με το βάρος, και στα δύο αυτοκίνητα που έχω στη κατοχή μου αναγράφουν μια πίεση και στο ταμπελάκι της τάπας βενζίνης και στο βιβλιαράκι του κατασκευαστή
-
Δυστυχως,το ιδιο ταμπελακι εχω και εγω στην πορτα,σαν αυτο του link,που δειχνει μονο την 'κανονικη' πιεση...
Τελος παντων,και στην αντιπροσωπεια που πηρα,δεν μου ειπαν κατι συγκεκριμενο. -
https://www.google.gr/search?q=x+trail+ ... jDaRrM7F5M:
-
Ο χρήστης costas1959 έγραψε:
https://www.google.gr/search?q=x+trail+tyre+pressure&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en-gr&client=safari#imgrc=9jWojDaRrM7F5M:Σε ευχαριστω πολυ,αλλα δυστυχως,αυτο αφορα το προηγουμενο μοντελο,το Τ31.Ειναι διαφορετικες οι διαστασεις ελαστικων και τα βαρη.
Εγω εχω το Τ32.Σαν 'μπουσουλας' παντων ειναι οκ... -
πάνω-κάτω όλα τα αυτοκίνητα έχουν 2-4psi διαφορά μεταξύ μόνο ο οδηγός και σε πλήρη φόρτο.
-
μονο μια τιμη πιεσης,2.3 μπροστα,2.1 πισω...21 23 26 28 , βάλε τις υπό, κάντα psi και καθάρισες, neeext !
-
Έχει κανείς εμπειρία με Bridgestone adrenalin re002? Τα εβγαλα τις προηγούμενες μερες απο το w203 sc(δν κινείται σχεδόν καθολου και είναι σε γκαραζ, ουτε 2000 χιλιόμετρα δν εχουν) και τα έβαλα στο w202 c180 122αλογα για να τσεκαρω την αναρτηση. Το αμαξι δεν πατουσε πουθενά και ολη η 1η σε ευθεία συνέχεια σπινιαριστη. Για να καταλαβετε με 195 65 15 Bridgestone t001σχεδον τελειωμενο το αμαξι δν εχει κανένα θέμα. Πιεσεις οκ προς ξεφουσκωτο. Υπάρχει περίπτωση να ξεραθηκαν απεξω επιφάνειακα? 1 χρόνου λαστιχα μεσα σε γκαραζ. Όσο πιο γυαλι ο δρόμος τοσο πιο χάλια σε σχέση με τα t001.
Τελευταία φορά που οδηγηθηκαν γρήγορα και ήταν όπως πρέπει είναι προ 4μηνου.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]