-
έχει αρχίσει και με πειράζει μάλλον
Το κουπέ είναι το Si?
Eπιτρέπουν παρεκτροπές οι αμερικάνοι στο θόρυβο ή το είχε καγκουρέψει ο φίλτατος? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχει αρχίσει και με πειράζει μάλλονΤο κουπέ είναι το Si?
Eπιτρέπουν παρεκτροπές οι αμερικάνοι στο θόρυβο ή το είχε καγκουρέψει ο φίλτατος?Όχι δεν το πιστεύω. Μάλλον είχε το αντίστοιχο πακέτο με την πιο ελεύθερη εξάτμιση.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
H μία και μοναδική (σύμφωνα με τις ταξινομίσεις) αυτή την στιγμή στην Ελλάδα Ferrari California (σε σκούρο γκρι) έπερνε ... ήλιο σήμερα πηγαίνοντας προς Σούνιο Σαν να μην έφτανε αυτό το σοκ επίσης γκρι Nissan GT-R (όχι όμως των 4Τ) είχε αράξει λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα - μόλις 1 από τα 6 στη χώρα
...επίσης πέτυχα και μια πανέμορφη κόκκινη Corvette C3 Roadster που... είχα φωτογραφήσει πριν 3 χρόνια κάτω απ'το σπίτι μου!Κι ομως σημερα στο τενις που ειναι κοντα στην Εκαλη, ηταν μια κοκκινη california αραγμενη με ανοιχτη την κουκουλα αλλα ειχε γερμανικες πινακιδες(ηταν ομως ελληνικη γιατι ειχε ανεβει ολη πανω στο πεζοδρομιο).
Επισης μια νεα murci με κατι περιεργες πινακιδες σημερα στα λιμανακια(μπορει να γραφει και 'σας γραφω στα @@ μου ολους' η πινακιδα )
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Lamborghini murcielago ασπρη, με πρασινες πινακιδες απροσδιοριστου προελευσεως χθες το βραδυ στη Βουλιαγμενης. Δυστυχως δεν προλαβα φωτογραφια και δυστυχως 2 δεν ειχε χωρο να μας χαρισει το τραγουδακι του V12
Μην τις δει ο Jntaras μόνο, θα πάει αμέσως να βάλει και στο δικό του
Kατσε να δεις σε λιγο καιρο τι θα φτιαξω...
-
Ειδα μια F430 στα Βριλησσια σημερα, να κατεβαινει την Πεντελης...
Πφφφφ....
-
-
Σήμερα το απόγευμα στο Πασαλιμάνι:
Peugeot 3008 (ψιλισκιάχτηκα...),
C3 Picasso (ομορφούλι, αν και το ανθρακί χρώμα δεν μου άρεσε ποτέ)
Μπλε Aston Martin Vantage,
και Maserati 4200 GT με ελληνική πινακίδα χχχ-4200.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aν εξαιρεσεις την κιτρινιλα στα φαναρια πολυ ωραιο αμαξι!Ποιο ειναι?Ειναι στυλ κουπε!Θυμάμαι πάντως κάποιες GTV πριν αρκετά χρόνια που είχαν αυτά τα κίτρινα φώτα!
-
Αμα προοριζόταν για την Γαλλική αγορά, λογικό
-
-
-
-
-
-
Απο μπροστα δεν ειναι πολυ ασχημο το alto ; Δεν το εχω πετυχει ακομα απο κοντα.
-
Χθες μπροστά από ψιλικατζίδικο στο Νέο Βουτζά εθεάθη τελευταία Μ3 με αναμμένη τη μηχανή και τον οδηγό απόντα. Μερικές φωνούλες μέσα μου μού έλεγαν να την πάρω για μια βόλτα, τελικά, όμως, επικράτησε η λογική
-
-
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Aν εξαιρεσεις την κιτρινιλα στα φαναρια πολυ ωραιο αμαξι!Ποιο ειναι?Ειναι στυλ κουπε!Το είχα δει κι εγώ πριν κανα μήνα και μου είχε κάνει εντύπωση, έχει φοβερό στυλ.
Άσε που πρέπει να έχουμε πετύχει το ίδιο! Στην Μ. Αλεξάνδρου στην Αγία Βαρβάρα το πέτυχες;Αυτό δεν το πέτυχα και παρόλο που είσαι από Θεσσαλονίκη, έχω μια σιγουριά ότι είναι στο Ν. Ηράκλειο κοντά στον ηλεκτρικό. Σωστά;
-
μια εβδομαδα αλεξ/πολη και ειμαι
chrysler 300c πραγματικα τεραστιων διαστασεων με βουλγαρικες πινακιδες (φωτο οσονουπω)
mercedes e-class ναι ναι το καινουργιο σε σκουρο κοκκινο
porsche cayman s το καινουργιο μοντελο σε καφεΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carspotting [#6]