-
Ανεβαίνω την Συγγρού και φτάνω στο ύψος του Interconti για να βγώ.
Είμαι στις μεσαίες λωρίδες και πηγαίνω νορμάλ.Κάποια στιγμή λίγο πριν την έξοδο, από δεξιά, παπάκουλας 50φεύγα ηλικίας παχουλός με την εξίσου ευτραφή κυρία του πίσω αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα και μπαίνει μπροστά μου χωρίς να ελέγξει τίποτα...
Ανοίγω στην δίπλα λωρίδα και του κορνάρω ελαφρά. (είμαι κατά την κόρνας γενικά).Περνώντας δίπλα του βλέπω ένα χρέπι παπί χωρίς καθρέπτες και χωρίς φλας.
Το καλό είναι ότι ο χοντρός παρεξηγήθηκε για την κόρνα και όταν έφτασα στην έξοδο και έκοψα ήρθε να ζητήσει και τα ρέστα...Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βγεί άκρη, του έκανα το διεθνές σήμα της και συνέχισα τον δρόμο μου.
-
Πρέπει να φτιάξει λίστα με τους '4TF 10 Most Wanted'. Ο τύπος με το Forester φιγουράρει δικαιωματικά στην πρώτη θέση
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Προχτες πετυχα το forester που ψαχνει ο kacey! ...
Παντως φλωρος οικογενειαρχης μου φανηκε, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο ν' ασχοληθεις μαζι του...Το θεμα ειναι να εχουμε ενα ονομα...Το να ασχοληθω μαζι του ετσι οπως το εννοεις εσυ, ειναι το μονο ευκολο...
-
Τι ειχε γινει με τον kacey & to Forester?Δε θυμαμαι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το θεμα ειναι να εχουμε ενα ονομα...Το να ασχοληθω μαζι του ετσι οπως το εννοεις εσυ, ειναι το μονο ευκολο...
Δεν εχεις καμια ακρη στην τροχαια;
Πρέπει να φτιάξει λίστα με τους '4TF 10 Most Wanted'. Ο τύπος με το Forester φιγουράρει δικαιωματικά στην πρώτη θέση
Στην θεση 9 θα εβαζα τον τυπο με το focus κουνουπι.Λεω να ανοιξουμε poll!
Απο Μπραλο εισαι?
Aπο Θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Το θεμα ειναι να εχουμε ενα ονομα...Το να ασχοληθω μαζι του ετσι οπως το εννοεις εσυ, ειναι το μονο ευκολο...
Το αμάξι είναι στο όνομα εταιρείας, η οποία δε δίνει τα στοιχεία του συγκεκριμένου οδηγού.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αυτό συμβαίνει σχεδόν συνέχεια στο 1ο πάρκινγκ δίπλα στο Ποσειδώνειο. Τα ζώα παρκάρουν και εκατέρωθεν της εισόδου, αφήνοντας χώρο να περάσουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κλείνουν το πεζοδρόμιο! [/url]
Μου φαίνεται ότι καμιά μέρα πρέπει να σφηνώσω από κανένα μπουζί στα ακρόμπαρα του τιμονιού του ποδηλάτου και αν δεν χωράω να περάσω ...not my problem
http://www.therecordplayer.net/2009/01/ ... evenge.asp -
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το αμάξι είναι στο όνομα εταιρείας, η οποία δε δίνει τα στοιχεία του συγκεκριμένου οδηγού.
Τελικά όπως το βλέπω στην φωτό, πρέπει να είναι ο ίδιος που πήγε να μου κάνει την στην Συγγρού... μήπως πρέπει να την 'στήσουμε' στην εταιρεία του και να τον πετύχουμε εκεί; Είναι σίγουρο ότι μόνο αυτός οδηγεί αυτό το αυτοκίνητο; (που ξέρεις...μπορεί να γίνονται και αλλαξο-ass- εκεί πέρα )
-
-
εγώ δε βλέπω κανένα περίεργο (για πάρκινγκ πίσω από τους πολιτικούς μηχανικούς στην Πάτρα )
Συχνό το φαινόμενο τυπάδες με καλοσυντηρημένα ( ) αμάξια να παρκάρουν όπως λάχει στις συγκεκριμένες θέσεις.Επίσης συχνό φαινόμενο να τρώνε 2 θέσεις πολλοί τέτοιοι τυπάδες όπως και να τύχει να σου παρκάρουν έτσι δεξιά-αριστεριά που να μην ανοίγουν οι πόρτες (οπότε και δεν μπορείς να μπεις μέσα στο αμάξι, εκτός κι αν μπεις από... το πορτπαγκάζ ).
Εδώ παρκάρουν (ή μάλλον πάρκαραν γιατί πλέον δεν είμαι στην Πάτρα ) κυριολεκτικά ΕΞΩ από την πόρτα του αμφιθέατρου.
Μην πάει ούτε ένα βήμα χαμένο...
(ελπίζω να έχει κοπεί το συνήθειο αυτό. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το αμάξι είναι στο όνομα εταιρείας, η οποία δε δίνει τα στοιχεία του συγκεκριμένου οδηγού.Αφού γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο μπορείτε να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στο τμήμα προσωπικού και απευθείας στην γενική διεύθυνση όπου θα περιγράφετε μα γλαφυρό τρόπο τα κατορθώματα του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος.
Το ότι δεν έχει προκληθεί ατύχημα σημαίνει ότι δεν μπορεί να επέμβει ο νόμος.
Αν όμως μαζευτούν 3-4 τέτοιες επιστολές ίσως γίνει κάτι.Στην περίπτωση βέβαια που οδηγός είναι ο ίδιος ο CEO οι επιστολές θα καταλήξουν μάλλον στο καλάθι των αχρήστων.
Αξίζει πάντως μια προσπάθεια. -
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αφού γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο μπορείτε να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στο τμήμα προσωπικού και απευθείας στην γενική διεύθυνση όπου θα περιγράφετε μα γλαφυρό τρόπο τα κατορθώματα του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος.
Αφού γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας, γιατί να στέλνετε επιστολές και να μην πάτε αυτοπροσώπως απο την εταιρεία. Δεν μπορεί... ακόμα και ο CEO να είναι, κάποια στιγμή θα πάει στο γραφείο. Και μετά το γραφείο, θα πάει και σπίτι....
-
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Αφού γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας στην οποία ανήκει το αυτοκίνητο μπορείτε να στείλετε επιστολές διαμαρτυρίας στο τμήμα προσωπικού και απευθείας στην γενική διεύθυνση όπου θα περιγράφετε μα γλαφυρό τρόπο τα κατορθώματα του οδηγού του συγκεκριμένου οχήματος.
Αφού γνωρίζετε το όνομα της εταιρείας, γιατί να στέλνετε επιστολές και να μην πάτε αυτοπροσώπως απο την εταιρεία. Δεν μπορεί... ακόμα και ο CEO να είναι, κάποια στιγμή θα πάει στο γραφείο. Και μετά το γραφείο, θα πάει και σπίτι....
Πίστεψε με, το ρεζιλίκι που θα φάει με τις επιστολές θα τον πονέσει πολύ περισσότερο...
-
Ξυπναω σημερα 7 παρα (πρωτογνωρη εμπειρα για μενα... ) να παω στη σχολη να δωσω μαθημα..Ειμαι παρκαρισμενος στη τελευταια θεση σε δρομακι σχηματος 'Π' γυρω απο πλατειουλα ..Βαζω πρωτη κοιταω αριστερα (μονοδρομος και ετσι κι αλλιως μονο απο εκει εχεις ορατοτητα) και με το που βγαινει ολη η μουρη μεσα στο δρομο με κατευθυνση προς τα δεξια...ερχεται πλακωμενη βεσπα αναποδα..κανει κατι αεροπλανικα αυτος φρεναρω και εγω και γλιτωσαμε ειλικρινα για μισο μετρο...Ειχα δεν ειχα κανει 3 μετρα απο τη στιγμη που εβαλα μπρος.. Ο τρομος στο προσωπο του τη στιγμη που του τα εχωνα ηταν ολα τα λεφτα... Τελικα τα ζωα δεν εχουν ωρα και περιττο να πω οτι δε χρειαστηκα καφε για να ξυπνησω μετα...
-
Ρε παιδακια, μισο γιατι ή εχετε χασει επεισοδια ή τα εχετε χασει γενικως.
α) στον οδηγο του οχηματος ταδε - τα στοιχεια του οποιου η εταιρεια δεν δινει ουτε στον εισαγγελεα* - εχουν γινει ενα καρο μηνυσεις. Ποιος μιλησε για ατυχημα ή για οδηγικη καφριλα?
β) το αυτοκινητο κοστιζει 45+ χιλιαρικα κ ειναι με leasing στην εταιρεια = *δεν προκεται για εναν απλο υπαλληλο αλλα μαλλον για τον ιδιοκτητη, εξ'ου κ το *
γ) το **ΠΙΟ **ΕΥΚΟΛΟ ειναι να παω, να τον βρω κ να του κλεισω το σπιτι...Πιστεψτε με το δικο μου οκ περιμενουν μερικοι ευτραφεις κυριοι που δραστηριοποιουνται μετα την δυση του ηλιου κ με τους οποιους εχω επαγγελματικες συναλλαγες...Το θεμα ειναι να τον τσουξει αλλιως.
λοιπον, δεν εχει νοημα να το συζηταμε εδω, αν τον δει κανεις να παρκαρει σε κανα σπιτι κλπ, εκτός της εταιρειας στην Συγγρου που την ξερουμε ηδη, το λεει. Για να μπορουμε να βρουμε ποιος ειναι, δηλαδη ΣΤΟΙΧΕΙΑ του. Το να τον βρουμε στον δρομο ειναι το ΜΟΝΟ ευκολο.
-
Ειμουν ολη μερα σημερα στους δρομους και δυστηχως πετυχα 2 ζωαδια
Γελαδομοσχαρο μεσα σε suzuki samurai κινουμενο επι της Λενορμαν στον κολωνο ειναι μπροστα μου και παραβιαζει στεγνα το κοκκινο στριβωντας δεξια στην οδο Πετρας , μετα απο 10 περιπου δευτερολεπτα αναβει πρασινο για εμενα και στριβω και εγω εκει οπου και τον πετυχαινω να περιμενει στο πιο κατω φαναρι στο δεξι ρευμα και υποτίθεται οτι θα παει ευθεια, εγω ερχομαι απο τα αριστερα του για να στριψω αριστερα και μολις ξεκιναμε το μοσχαρι στριβει ξαφνικα και αυτος αριστερα και παει να με πεταξει στο πεζοδρομιο παταω φρενα και το σωζω στο παραπεντε Μιλαμε μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και ξεκιναω να τον βρω και να του κανω τσαμπουκα το ζωο προλαβε και προχωρησε περιπου 4 αμαξια μπροστα δυστηχως με επιασε κοκκινο και τον εχασα μα τον θεο ετσι και τον σταματαγα θα σφαζωμασταν......- δευτερο ζωο γυρω στα 50 επανω σε σκουτερ επι της λ. Αθηνων εχει στο πισω μεροος του σκουτερ ενα παιδακι το πολυ 7-8 χρονων και κανεις απο τους 2 δεν φοραει κρανος στο κεφαλι του ο μακακας ομως το εχει περασμενο στον αγκωνα του και μιλαει συγχρονως στο κινητο και το παιδακι πισω ηταν γατζωμενο να μην πεσει μολις σταματαω διπλα του του λεω ''ρε φιλε προσεχε το παιδι φορεσε του το κρανος '' και ο παλιομαλακας γυρναει και μου λεει ασε μας ρε φιλε !
-
σημερα πηγα σε μια πελατισα,η οποια ειναι αναπηρη και κινειται με αναπηρικο καροτσακι.αφου γυρισε απο βολτα με το γιο της,ακουγα να λεει ο γιος στο πατερα.
'ελεος με τους αχρηστους.πηγαμε στο ταδε μαγαζι,να παρκαρουμε στην θεση αναπηρων και την ειχε πιασει αλλος.εκεινη την στιγμη ηρθε ομως γιατι ηθελε να φυγει.και του λεω μα καλα δεν βλεπετε οτι ειναι θεση για αναπηρους?και απαντανει Α ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ!ουτε ενα συγγνωμη το βοδι!!
μετα πηγαμε καπου να περασουμε και ερχετε μια μαλακω και παρκαρει το αυτοκινητο της στο πεζοδρομιο και δεν χωραγαμε να περασουμε με το καροτσακι.και κατεβενει κατω μια ηλιθια και λεει
'5 λεπτα θα κανω δεν θα αργησω!!'την αχρηστη!!εγω καθως δουλευα στο σπιτι και ακουσα την κουβεντα τα πηρα κρανιο...ακου 5 λεπτα!αντι να παρει το μπουρδελο της και να φυγει!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδακια, μισο γιατι ή εχετε χασει επεισοδια ή τα εχετε χασει γενικως.α) στον οδηγο του οχηματος ταδε - τα στοιχεια του οποιου η εταιρεια δεν δινει ουτε στον εισαγγελεα* - εχουν γινει ενα καρο μηνυσεις. Ποιος μιλησε για ατυχημα ή για οδηγικη καφριλα?
β) το αυτοκινητο κοστιζει 45+ χιλιαρικα κ ειναι με leasing στην εταιρεια = *δεν προκεται για εναν απλο υπαλληλο αλλα μαλλον για τον ιδιοκτητη, εξ'ου κ το *
γ) το **ΠΙΟ **ΕΥΚΟΛΟ ειναι να παω, να τον βρω κ να του κλεισω το σπιτι...Πιστεψτε με το δικο μου οκ περιμενουν μερικοι ευτραφεις κυριοι που δραστηριοποιουνται μετα την δυση του ηλιου κ με τους οποιους εχω επαγγελματικες συναλλαγες...Το θεμα ειναι να τον τσουξει αλλιως.
λοιπον, δεν εχει νοημα να το συζηταμε εδω, αν τον δει κανεις να παρκαρει σε κανα σπιτι κλπ, εκτός της εταιρειας στην Συγγρου που την ξερουμε ηδη, το λεει. Για να μπορουμε να βρουμε ποιος ειναι, δηλαδη ΣΤΟΙΧΕΙΑ του. Το να τον βρουμε στον δρομο ειναι το ΜΟΝΟ ευκολο.
δεν ξερω τι εχει κανει και μπορει να εχεις χιλια δικια...αλλα μπορει ανετα να σ σκλεισει το σπιτι με αυτα που γραφεις θα σ γυρισουν αναποδα αυτα που γραφεις....πολυ μαγκια σ δημοσιο χωρο θα σ βλαψει στα λεω φιλικα..
αν ερθεις σ αντιπαραθεση μαζι του και οτι και αν του συμβει με αυτα που γραφεις εδω ανετα μπορει να σ τρελανει στα δικαστηρια και να σ κλεισει το σπιτι...
κανε οτι θες αλλα εδω να ξεφορτωνεις μαγκια ( φιλικα το λεω) γιατι μπορει να βρεθεις τουμπα.
ειναι καλως η κακως χωρος που μπορουν να χρησιμοποιηθουν τα λεγομενα σ εναντιον σ ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]