-
Όχι η ασφαλέστερη μεταφορά.
Έτσι μας βολεύει, έτσι παρκάρουμε. Πού να ψάχνουμε για θέση. Ήμουν μπροστά τη στιμή που πάρκαρε η 'κυρία'. Όμως, έχω καταλήξει στο ότι δεν έχει νόημα να ανοίγω διάλογο με τα ζώα. Τηλέφωνο στο 100 κι ελπίζουμε να έρθουν.
Δρόμος που ενώνει το τέλος της Περιφερειακής Υμηττού - Αττική Οδό με τη Λεωφόρο Μαραθώνος. Κάποιοι θεωρούν εαυτούς ανώτερους και χώνονται τρίτη σειρά (στις δύο λωρίδες) για να στρίψουν δεξιά.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
επιστροφή από χαλκιδική σήμερα και πάλι έκαναν εμφάνιση τα ζώα της ΛΕΑ κ ερείσματος.....
μικρή έως μεγάλη ικανοποίηση που σε κάποιο σημείο είχε περιπολικό κ μάλλον είε σταματήσει μερικούς..κ μια ιστορία από αυτόπτη μάρτυρο απο το παρελθόν....τότε που ο δρόμος για χαλκιδική είχε στενή κ μια λωρίδα ανα κατεύθυνση...είχε μεγάλες ευθείες με ανηφόρες κατηφόρες....(πρώτο πόδι)
σαββατοκύριακα μποτιλιάρισμα προς χαλκιδική κ όπως πάντα μερικοί βγαινανε για προσπερασεις σουβλάκι με ΚΑΙ χωρίς ορατότητα...όλο κ κάποιος θα δώσει χώρο
το ζώο της ιστορίας ξεκινά ηρωική προσπέραση (μερτσεντε οδηγούσε)κ καθώς πλησιάζει τυφλή ανηφόρα (την κορυφή της) κ προτου μπει κάπου δεξια εμφανίζεται από το ρεύμα όπου προσπερνούσε περιπολικό (ο φίλος μου ήταν δίπλα κ ακινητοποιημένος λόγω μποτιλιαρίσματος....
ο τροχαίος μουστακιας ντόπιος με βαρειά ακσάντ για όσους ξέρουν.
ο μερτσεντακιασ του στυλ γραψε με να παμε για μπάνιο.......
κ ο τροχαίος λέει το αμίμητο... να σε γράψω δε θα ιδρώσεις καθόλου, οπότε μπες μέσα να σε πάω με όπισθεν καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πίσω μπας κ σου μείνει κάτι..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕζητωκραυγές κορναρίσματα χαράς κ ανάλογα επιφωνήματα από όλους του μποτιλιαρισμένους σίγουρα τους έφτιαξε τη μέρα ο τροχαίος
Έγραψα και στο 'posts προς θεσσαλονικείς', άπειρα ζώα στη ΛΕΑ σήμερα. Το παν είναι να μη γίνει η αρχή, αν ένας-δυο το κάνουν μετά ακολουθούν πολλοί (χωρίς αυτό βέβαια να τους απαλλάσσει από την ατομική τους ευθύνη). Όπου μπορούσα, δεν τους επέτρεπα να περάσουν από τη ΛΕΑ (νόμιμα κινούμενος στη δεξιά λωρίδα...)...αν και απ' ό,τι φαίνεται δεν ίδρωνε το αυτί τους...ευτυχώς σε κάποιο σημείο είχε περιπολικό και είχαν σταματήσει καμιά 10αριά
-
Σήμερα είδα περιστατικό αλα final destination, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα.
Λίγο έξω από Γύθειο προς Αρεόπολη είμαι 2ο αυτοκίνητο πίσω από φορτηγό που μεταφέρει δέματα με σανό. Το φορτιο πρέπει να έφτανε τα 10 μέτρα ύψος, ήταν σα μεζονέτα σε ρόδες. Από πίσω παλιό audi 80 το οποίο πήγαινε κολλητά στο φορτηγό, χωρίς πρόθεση να τον περάσει, λόγω στενότητας. Στο συγκεκριμένο σημείο πηγαίναμε με το πολύ 40. Μετά από μια κατηφορική δεξιά φουρκέτα μπαίνουμε σε φαράγγι στο οποίο, μάθαμε μετά ότι, υπάρχει δέντρο στον τοίχο του φαραγγιου που εκτείνεται οριζόντια και καλύπτει όλο το δρόμο, 9 μέτρα ψηλά...
Ο κακομοίρης με το audi ούτε που το είδε να έρχεται αλλά σίγουρα αισθάνθηκε το κλαδί πάχους μπράτσου αρσιβαρίστα και μήκους 1 μέτρου που έφαγε στον ουρανό. Ενστικτωδώς φρέναρε μαζί με κόρνα και σταματάει δεξιά εν μέσω βροχής από διάφορα: μικρότερα αλλά με ικανή μάζα κλαδιά, πέτρες από την κουνημένη ρίζα του δέντρου καθώς και άφθονο σανό από τα δέματα που ακούμπησαν. Εγώ οδηγούσα κοιτώντας τον ουρανό προσπαθόντας να αποφύγω τα χοντρά, η ουρά από πίσω το ίδιο, όλα αυτά μέσα σε ομίχλη από σανό.
Ο φορτηγατζής σταμάτησε σε πλάτωμα λίγο μετά όπου πιστεύω ότι διετθετήθηκε το ζήτημα. Άντε να έχεις καμια ανοιχτή ηλιοροφή/κάμπριο/μηχανή και να σε έχουν μουτζώσει αντίστοιχα... -
Σάββατο βράδυ κατά τις 23:00 άνοδος Κηφισού και μπροστά ο δρόμος άδειος (δείγμα ότι άρχισαν πολλοί να εγκαταλείπουν την πόλη), λίγο μετά τις 3 γέφυρες διακρίνω στο βάθος, με τον αχνό φωτισμό που έχει ο δρόμος εκεί, μια σκια να κινείται στη δεξιά λωρίδα. Αυτή η σκιά φυσικά ήταν παπάκιας ΧΩΡΙΣ φώτα και ξεκράνωτος...
Τον προσπερνάω σκεφτόμενος πόσο βλάκας μπορεί να είναι και λίγα μέτρα πιο πάνω μεταξύ Αχαρνών και Φιλαδέλφειας πετυχαίνω και 2ο παπάκια πάλι χωρίς φώτα και ξεκράνωτο...
Μα πείτε μου τώρα. Πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορεί να 'ναι;
-
Ο μηχανισμός της Φυσικής Επιλογής θα τα ξεκαθαρίσει όλα.
Και κάτι άλλο: θάνατος σε όλα τα Nissan Sunny που κυκλοφορούν στον δρόμο, στα χέρια του κάθε μικρο-επαγγελματία δολοφόνου της ασφάλτου.
-
Τα νεύρα μου ζαντιέρες.
Τις τελευταίες 4 μέρες έχω δει πάνω από δέκα σφαξίματα κόκκινου, άλλα τόσα STOP, και ένα σκασμό μπετόβλακες να κυκλοφορούν ανάμεσα μας.BEST OF:
1)Πέμπτη βράδυ. Πιτσιρικάς με SEAT IBIZA το προηγούμενο έκανε χειρόφρενο σε πλατεία της Ν.Ιωνίας δίπλα στο 9ο δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας. Δεν ήταν αυτή η μαλακία του όμως καθώς η ώρα ήταν περασμένη. Το δρομάκι στο οποίο έκανε είναι πολύ στενό (επίτιδες ) και έχει παντού παρκαρισμένα. Βάλτε και μία περίεργη κλίση στο σημείο που έκανε τα 'παντηλίκια ' ο λακαμάς τον οδήγησαν σε έξοδο. ΉΜουν στα 100μ και έτρεξα να δω τι χτύπησε και να πάρω τα στοιχεία του. Αυτός δίχως να με δεί, έκανε απλά όπισθεν και έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Δυστυχώς δεν έιμαι καλός στο σπρίντ, οπότε δεν πρόλαβα να πάρω τα στοιχεία του, αλλά ο μπετός ευτυχώς για όλους δεν χτύπησε παρκαρισμένο, αλλά έσκασε στο πεζοδρόμιο κάνοντας υλικές ζημιές μόνον στο αμάξι του.- Το ίδιο βράδυ λίγο πριν. Βρίσκομα Αλσούπολη στο δρόμο που βγαίνεια πό το ΠΑναιτώλιο στη Λ.Κύμης. Το φανάρι μου γίνεται πράσινο πριν καν φτάσω οπότε δεν υπήρχε θέμα δεν πρόλαβα να σταματήσει ο άλλος. Από την Λ. Κύμης (από mall πηγαίνωντας προς Γαλάτσι) δύο παπιά με ανεγκέφαλα και σύντομα νεκρά (άμα συνεχήσουν τις είναι βέβαιο) και ένα REANULT CLIO με τέσσερα παιδάκια μέσα (αμφιβάλλω αν ο όδηγός είχε δίπλωμα) περνάνε με κατακόκκινο και στρίβουν στην Κασταμονής. Τα παπιά πέρασαν πριν από μένα αλλά το CLIO αναγκάστηκε να κόψει, γιατί θέλω να κάνω ολική βαφή στο αμάξι μου οπότε δε μασάω από τέτοιες λακαμιές... . Τα παπιά ξεκινάνε κόντρα, μόνο που του ενός του καίγεται στα 100μ κάνει στην άκρη και περνάω από δίπλα γελώντας. Ξαφνιλά νιώθω από πίσω το CLIO να μου κολλάει (και πήγαινα αρκετα γρήγορα για τον δρόμο αυτό). Οπότε και εγώ πατάω απότομα φρένο. Τα μπ*****ια δεν ξαναπλησίασαν.
Να αναφέρω βέβαια ότι κράνη και 'αδερφίστικος' εξοπλισμός δεν έπαιζε σε τέτοια αλάνια.
Και δυστυχώς πάρα πολλά ζώα ακόμα...
- Το ίδιο βράδυ λίγο πριν. Βρίσκομα Αλσούπολη στο δρόμο που βγαίνεια πό το ΠΑναιτώλιο στη Λ.Κύμης. Το φανάρι μου γίνεται πράσινο πριν καν φτάσω οπότε δεν υπήρχε θέμα δεν πρόλαβα να σταματήσει ο άλλος. Από την Λ. Κύμης (από mall πηγαίνωντας προς Γαλάτσι) δύο παπιά με ανεγκέφαλα και σύντομα νεκρά (άμα συνεχήσουν τις είναι βέβαιο) και ένα REANULT CLIO με τέσσερα παιδάκια μέσα (αμφιβάλλω αν ο όδηγός είχε δίπλωμα) περνάνε με κατακόκκινο και στρίβουν στην Κασταμονής. Τα παπιά πέρασαν πριν από μένα αλλά το CLIO αναγκάστηκε να κόψει, γιατί θέλω να κάνω ολική βαφή στο αμάξι μου οπότε δε μασάω από τέτοιες λακαμιές... . Τα παπιά ξεκινάνε κόντρα, μόνο που του ενός του καίγεται στα 100μ κάνει στην άκρη και περνάω από δίπλα γελώντας. Ξαφνιλά νιώθω από πίσω το CLIO να μου κολλάει (και πήγαινα αρκετα γρήγορα για τον δρόμο αυτό). Οπότε και εγώ πατάω απότομα φρένο. Τα μπ*****ια δεν ξαναπλησίασαν.
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
κ μια ιστορία από αυτόπτη μάρτυρο απο το παρελθόν....τότε που ο δρόμος για χαλκιδική είχε στενή κ μια λωρίδα ανα κατεύθυνση...είχε μεγάλες ευθείες με ανηφόρες κατηφόρες....(πρώτο πόδι)
σαββατοκύριακα μποτιλιάρισμα προς χαλκιδική κ όπως πάντα μερικοί βγαινανε για προσπερασεις σουβλάκι με ΚΑΙ χωρίς ορατότητα...όλο κ κάποιος θα δώσει χώρο
το ζώο της ιστορίας ξεκινά ηρωική προσπέραση (μερτσεντε οδηγούσε)κ καθώς πλησιάζει τυφλή ανηφόρα (την κορυφή της) κ προτου μπει κάπου δεξια εμφανίζεται από το ρεύμα όπου προσπερνούσε περιπολικό (ο φίλος μου ήταν δίπλα κ ακινητοποιημένος λόγω μποτιλιαρίσματος....
ο τροχαίος μουστακιας ντόπιος με βαρειά ακσάντ για όσους ξέρουν.
ο μερτσεντακιασ του στυλ γραψε με να παμε για μπάνιο.......
κ ο τροχαίος λέει το αμίμητο... να σε γράψω δε θα ιδρώσεις καθόλου, οπότε μπες μέσα να σε πάω με όπισθεν καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα πίσω μπας κ σου μείνει κάτι..
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕζητωκραυγές κορναρίσματα χαράς κ ανάλογα επιφωνήματα από όλους του μποτιλιαρισμένους σίγουρα τους έφτιαξε τη μέρα ο τροχαίος
-
Τι να πει κανείς για τους κάφρους που στην ΕΟ Αθηνών-Κορίνθου κινούνται στη ΛΕΑ με 120+, όταν μάλιστα την ίδια στιγμή στις 3 άλλες λωρίδες υπάρχει ιδιαίτερα πυκνή ροή της τάξεως των 90-100km/h; Πόσο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης πρέπει να έχεις για να προσπερνάς φορτηγό από τη ΛΕΑ, να κάνεις απότομο ελιγμό για να αποφύγεις την τελευταία στιγμή αυτόν που περιμένει στην έξοδο του parking για να βγει στην ΕΟ και μετά να συνεχίζεις την πορεία σου στη ΛΕΑ σα να μην έγινε τίποτα;
-
Στην έξοδο της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας για Ολυμπιακό Χωρίο/Θρακομακεδόνες, και για την ακρίβεια στην Καλυφτάκη που είναι ο κάθετος δρόμος που έρχεται από τα δεξιά, σήμερα το πρωϊ κατά τις 9.30-10, ζώο με τζιπάκι καβάλησε το διαχωριστικό (το οποίο είναι αρκετά φαρδύ σε εκείνο το σημείο) για να περάσει από το ένα ρεύμα στο άλλο!!!!!
Έχει παραγίνει το κακό με τα off-road ζώα μου φαίνεται...
-
Ζωο μπροστα μου στο Χαλανδρι, σε δρομο μες την συνοικια με μια λωριδα εννοειται, με πηγαινε με 10 για πολλαααααα μετρα
Λιγο πιο κατω ΣΦΑΖΕΙ στοπ, το οποιο μονο που δεν εχει λαμπακια επανω, φαινεται απο πολυ μακρια
Ξαφνικα ο δρομος ανοιγει και γινεται 2 λωριδες βγαινοντας στην Παπανικολη για οσους ξερουν, εκεινος αριστερα εγω δεξια.
Υπεθεσα οτι θελει να στριψει αριστερα, αλλα τελικα με εκλεισε και πηγε παλι ευθεια, μπροστα μου
Συγκρατησου, ειπα στον εαυτο μου, και συνεχισα πισω του παλι με 10
Μπροστα του καποια στιγμη ηταν ενα αμαξι που σταματησε για να ελεγξει αν ερχεται κανεις απο δεξια(ειχε προτεραιοτα, αλλα δεν το ξερεις αν δεν δεις το στοπ που εχουν οι εκ τα δεξια)
Τι κανει ρε παιδια το ατομο?
Καβαλαει την κορνα, βγαζει τα χερια απο το παραθυρο, και αρχιζει να βριζει τον μπροστα κανοντας χειρονομιες με τα χερια οτι ενα στοπ ΝΑΑΑΑΑΑΑ εχουν οι απο δεξια!!!Στην συνεχεια συνεχιζει, παλι με 10, και φυσικα λιγο πιο κατω εστριψε δεξια ΧΩΡΙΣ φλας, ημισφαζοντας το στοπ που ειχε σε εκεινο το σημειο
Hyundai s coupe μπλε το τελευταιο που βγηκε, για πολλες σφαλιαρες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ οδηγών
*
Άγριος ξυλοδαρμός, για ασήμαντη αφορμή, στο Ντράφι, το απόγευμα.
Οδηγός ΙΧ, που προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από μποτιλιασμένο δρόμο, δέχθηκε λεκτική επίθεση από γυναίκα οδηγό άλλου αυτοκίνητου.
Η γυναίκα μέσω του κινητού της κάλεσε έναν άνδρα ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από λίγα λεπτά και άρχισε να χτυπάει τον οδηγό του αυτοκίνητου.
Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας, χάρη στην επέμβαση του οποίου έληξε το σοβαρό επεισόδιο.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο. *Και απόσπασμα από το βίντεο: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=102755
κατά τα άλλα δεν χτυπάμε τις γυναίκες ποτέ! Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικές ...
O 'δείρτης' φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεώτερος και πολύ πιο ογκώδης από τον άλλο. Μεγάλος μάγκας...
Μερικές κότες θέλουν μια χλέπα στη μάπα και τίποτα άλλο. Γνωρίζοντας ότι δύσκολα κάποιος (άντρας) θα τους επιτεθεί πολλές φορές ακόμα και αν έχουν άδικο γίνονται τραγικά προκλητικές. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ζωο μπροστα μου στο Χαλανδρι, σε δρομο μες την συνοικια με μια λωριδα εννοειται, με πηγαινε με 10 για πολλαααααα μετρα
Λιγο πιο κατω ΣΦΑΖΕΙ στοπ, το οποιο μονο που δεν εχει λαμπακια επανω, φαινεται απο πολυ μακρια
Ξαφνικα ο δρομος ανοιγει και γινεται 2 λωριδες βγαινοντας στην Παπανικολη για οσους ξερουν, εκεινος αριστερα εγω δεξια.
Υπεθεσα οτι θελει να στριψει αριστερα, αλλα τελικα με εκλεισε και πηγε παλι ευθεια, μπροστα μου
Συγκρατησου, ειπα στον εαυτο μου, και συνεχισα πισω του παλι με 10
Μπροστα του καποια στιγμη ηταν ενα αμαξι που σταματησε για να ελεγξει αν ερχεται κανεις απο δεξια(ειχε προτεραιοτα, αλλα δεν το ξερεις αν δεν δεις το στοπ που εχουν οι εκ τα δεξια)
Τι κανει ρε παιδια το ατομο?
Καβαλαει την κορνα, βγαζει τα χερια απο το παραθυρο, και αρχιζει να βριζει τον μπροστα κανοντας χειρονομιες με τα χερια οτι ενα στοπ ΝΑΑΑΑΑΑΑ εχουν οι απο δεξια!!!Στην συνεχεια συνεχιζει, παλι με 10, και φυσικα λιγο πιο κατω εστριψε δεξια ΧΩΡΙΣ φλας, ημισφαζοντας το στοπ που ειχε σε εκεινο το σημειο
Hyundai s coupe μπλε το τελευταιο που βγηκε, για πολλες σφαλιαρες...
Κλασική περίπτωση του αναποφάσιστου ζώου που έγραφα σε προηγούμενο πόστ
Ένας τύπος ζώου που πετυχαίνω όλο και πιό συχνά τώρα τελευταία είναι ο αναποφάσιστος/μπερδεμένος.
Πάει κάπως έτσι:
Τον έχεις μπροστά σου και σε πηγαίνει καροτσάκι με 20 χλμ μικρότερη ταχύτητα απο την κανονική ροή της κυκλοφορίας. Σε κάποια φάση κόβει κι άλλο ταχύτητα και κάνει λίγο δεξιά αλλά αν κάνεις εκείνη τη στιγμή το λάθος να ανοιχτείς για να προσπεράσεις επιταγχύνει και έρχεται πάλι αριστερά (χωρίς να κοιτάξει καθρέφτη φυσικά) και σε αναγκάζει να πέσεις στα φρένα. Μετά συνεχίζει με τον προηγούμενο ρυθμό χελώνας. Αφού σε πάει ακόμα καροτσάκι κάποια στιγμή βγάζει φλάς δεξιά αλλά ξαφνικά βλέπει οτι αυτό που έψανχε όλη αυτή την ώρα είναι στην απέναντι μεριά του δρόμου οπότε κόβει απότομα αριστερά. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ένας τύπος ζώου που πετυχαίνω όλο και πιό συχνά τώρα τελευταία είναι ο αναποφάσιστος/μπερδεμένος.Πάει κάπως έτσι:
Τον έχεις μπροστά σου και σε πηγαίνει καροτσάκι με 20 χλμ μικρότερη ταχύτητα απο την κανονική ροή της κυκλοφορίας. Σε κάποια φάση κόβει κι άλλο ταχύτητα και κάνει λίγο δεξιά αλλά αν κάνεις εκείνη τη στιγμή το λάθος να ανοιχτείς για να προσπεράσεις επιταγχύνει και έρχεται πάλι αριστερά (χωρίς να κοιτάξει καθρέφτη φυσικά) και σε αναγκάζει να πέσεις στα φρένα. Μετά συνεχίζει με τον προηγούμενο ρυθμό χελώνας. Αφού σε πάει ακόμα καροτσάκι κάποια στιγμή βγάζει φλάς δεξιά αλλά ξαφνικά βλέπει οτι αυτό που έψανχε όλη αυτή την ώρα είναι στην απέναντι μεριά του δρόμου οπότε κόβει απότομα αριστερά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πρωτοφανές περιστατικό μεταξύ οδηγών
*
Άγριος ξυλοδαρμός, για ασήμαντη αφορμή, στο Ντράφι, το απόγευμα.
Οδηγός ΙΧ, που προσπάθησε να απεγκλωβιστεί από μποτιλιασμένο δρόμο, δέχθηκε λεκτική επίθεση από γυναίκα οδηγό άλλου αυτοκίνητου.
Η γυναίκα μέσω του κινητού της κάλεσε έναν άνδρα ο οποίος εμφανίσθηκε μετά από λίγα λεπτά και άρχισε να χτυπάει τον οδηγό του αυτοκίνητου.
Το περιστατικό κατέγραψε σε βίντεο αυτόπτης μάρτυρας, χάρη στην επέμβαση του οποίου έληξε το σοβαρό επεισόδιο.
Ο οδηγός του αυτοκίνητου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Παρόλο τον τραυματισμό του κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος όμως δεν είναι καταχωρημένος στα αρχεία της Τροχαίας.
Η αστυνομία εξετάζει το βίντεο. *Και απόσπασμα από το βίντεο: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=102755
κατά τα άλλα δεν χτυπάμε τις γυναίκες ποτέ! Ε ρε ξύλο που θέλουν μερικές ...
O 'δείρτης' φαίνεται τουλάχιστον 20 χρόνια νεώτερος και πολύ πιο ογκώδης από τον άλλο. Μεγάλος μάγκας...
Μερικές κότες θέλουν μια χλέπα στη μάπα και τίποτα άλλο. Γνωρίζοντας ότι δύσκολα κάποιος (άντρας) θα τους επιτεθεί πολλές φορές ακόμα και αν έχουν άδικο γίνονται τραγικά προκλητικές.
Επειδη ομως δεν ξερεις τι μαλακια ΜΠΟΡΕΙ να εκανε ο δαρμενος, ας μην λεμε μετα οτι επειδη ειχε πλεονεκτημα ο δειρτης, κακως εδειρε...
Για τις γκομενες που επιτιθενται (λεκτικως-σωματικως-με οποιονδηποτε τροπο) βασιζομενες στο 'δεν χτυπαμε τις γυναικες', ειδικα αυτες που αφου εχουν κανει τις μαλακιες τους γυρνανε κ στο λενε κιολας, δεν θα πω πολλα. Μονο οτι αυτο που λες το εχω κανει...Εσπρωξες μια, εσπρωξες δυο, εβρισες, ε καποια στιγμη κατι θα παθεις μωρη γλαστρα...
-
ρε καφρε εκεινη τι στιγμη δεν την χτυπας.
πας κοντα της χαμογελαστος και τις λες -
ρε παιδια πώς μποτιλιαρει καποιος στο ντραφι? μιλαμε για τον ορισμο του κατσικοχωραφου!!!
-
Ετσι οπως εβγαινα χαλαρος και λαιτ απογευματακι , προχωραω στο μονοδρομο εξω απο το σπιτι μου ετοιμος να στριψω 2 στενα παρακατω....πηγαινα με 20 μια και δεν ειχα κανενα πισω μου
Βλεπω σε ενα σημειο που υποαρχει ελαφρια στροφη και καθολου ορατοτητα, ταξιτζη μουσχαρι να ερχεται κοντρα μονοδρομο με 50 και βαλε....τεραστια ταχυτητα για το στενακι
ΠΛακωνομαστε στα φρενα , εγω ενστικτωδως μαζι και κορνα και γαμωσταυριδια , ναι ολα μαζι δεν ξερω πως και τι.
Σταματαμε στα 5 μετρα και βγαινω εξω απο το παραθυρο και του λεω 'Ρε βλαμμενε δε σου φτανει που πας κοντρα , τρεχεις κιολας ? κανε οπισθεν να περασω μη κατεβω και σου παρω τα σωβρακα βλακαμα'Ευτυχως υπακουσε στο προσταγμα γιατι θα ειχαμε αλλα.....
Επεισης ευτυχως που πηγαινα σιγα...θα ημουνα η στο νοσοκομειο η στη φυλακη τωρα -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Ετσι οπως εβγαινα χαλαρος και λαιτ απογευματακι , προχωραω στο μονοδρομο εξω απο το σπιτι μου ετοιμος να στριψω 2 στενα παρακατω....πηγαινα με 20 μια και δεν ειχα κανενα πισω μουΒλεπω σε ενα σημειο που υποαρχει ελαφρια στροφη και καθολου ορατοτητα, ταξιτζη μουσχαρι να ερχεται κοντρα μονοδρομο με 50 και βαλε....τεραστια ταχυτητα για το στενακι
ΠΛακωνομαστε στα φρενα , εγω ενστικτωδως μαζι και κορνα και γαμωσταυριδια , ναι ολα μαζι δεν ξερω πως και τι.
Σταματαμε στα 5 μετρα και βγαινω εξω απο το παραθυρο και του λεω 'Ρε βλαμμενε δε σου φτανει που πας κοντρα , τρεχεις κιολας ? κανε οπισθεν να περασω μη κατεβω και σου παρω τα σωβρακα βλακαμα'Ευτυχως υπακουσε στο προσταγμα γιατι θα ειχαμε αλλα.....
Επεισης ευτυχως που πηγαινα σιγα...θα ημουνα η στο νοσοκομειο η στη φυλακη τωραΧαλάρωσε λίγο... το μεροκάματό του έβγαζε ο 'επαγγελματίας'....
Πάντως όλο και περισσότερο κατανοώ την ανάγκη ύπαρξης σχολής ταξιτζήδων.
Άραγε η οδηγική παιδεία διδάσκεται? -
Ταξιτζης: Ασε ρε πιτσιρικο που θα μας πεις για οδηγηση, εικοσι χρονια οδηγαω
Kacey: Αμα εικοσι χρονια οδηγας σαν μαλακας, τωρα πρεπει να εχεις γινει πολυ καλος σε αυτο... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ταξιτζης: Ασε ρε πιτσιρικο που θα μας πεις για οδηγηση, εικοσι χρονια οδηγαω
Kacey: Αμα εικοσι χρονια οδηγας σαν μαλακας, τωρα πρεπει να εχεις γινει πολυ καλος σε αυτο...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]