-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μαλλον προβλημα αντιληψης του προφανούς.Μην το λες. Για κάποιους δεν είναι τόσο προφανές.
-
Χθες είδα μια απίστευτη τύπισσα γύρω στα 30 με Citroen Saxo να στρίβει δεξιά (χωρίς φλας προφανώς αλλά αυτό δεν είναι τίποτα) με μοναδικό τρόπο από κεντρικό δρόμο σε στενό. Δεν είχε ΚΑΜΙΑ αντίληψη του χώρου προφανώς, γιατί έστριψε τόσο ανοιχτά που με καμιά 20αριά χλμ ΑΝΕΒΗΚΕ το πεζοδρόμιο με τις αριστερές ρόδες (απορώ πως δεν έσπασε κανένα αμορτισέρ-ημιαξόνιο-ζάντα) και χωρίς να κόψει ταχύτητα το κατέβηκε (κοπανώντας τον πίσω προφυλακτήρα από το βύθισμα της ανάρτησης) συνεχίζοντας το δρόμο της.
Μια γυναίκα με παιδάκι που ήταν στο πεζοδρόμιο 10 μέτρα μακριά έκανε το σταυρό της που δεν είχε φτάσει ακόμα στη γωνία εκείνη την ώρα.
Όποτε βγαίνω απ το σπίτι στο εξής θα κάνω τάματα να γυρίσω όρθιος, με τόσα εκτρώματα που κυκλοφορούν
-
Υπάρχουν και αυτοί που σε επιτόπια στροφή ανοίγουν την πορεία τους χωρίς να έχουν νταλίκα, χωρίς καν να έχουν μεγάλο αυτοκίνητο και χωρίς να στρίβουν σε στενό. Τι να πει κανείς γι αυτούς...
-
Αναζητείται το ζώο που έχει διπλοπαρκάρει. Ο δημοτικός αστυνομικός σφυρίζει 2-3 φορές, περιμένει 1-2 λεπτά και μετά πάει να γράψει κλήση. Και οι αποκλεισμένες κοπέλες τον σταματούν λέγοντάς του ότι δεν έχει νόημα
IQ ραδικιού. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν 'ξέρει' να φορέσει σωστά το κράνος
Τα πεζοδρόμια μάς ανήκουν Οι πεζοί μπορείτε να πάτε να ...
ΛΕΑ; Τι είναι αυτό;
Ποιος κάνει μανούβρα τώρα για να παρκάρει;;;
-
http://www.youtube.com/watch?v=8m3LkSv_ ... re=related
-
Σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:30 ανέβαινα την Κηφησίας παράλληλα με γνωστό γνωστό υπέρβαρο εκδότη-δημοσιογράφο (με χαρακτηριστικό αξεσουάρ τα στρογγυλά γυαλιά με κόκκινο σκελετό, πρώην δίδυμο με λαμπερό ανώτερο αξιωματικό του στρατού). Οδηγούσε σμαρτάκι μπλε με ασημί οροφή ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ , χειρονομώντας καθώς μιλούσε ασταμάτητα στο κινητό (με hands-free πάντως) και κάνοντας σφήνες χωρίς να βγάζει φλας. Υπόψη ότι το αμαξάκι φαινόταν να μην έχει βάλει ποτέ πινακίδες πάνω του, αφού δεν υπήρχαν τρύπες στο αμαξωμα ούτε το χαρακτηριστικό σημάδι σκόνης που μένει όταν αφαιρεθούν.
ΖΩΟ ο τυπάκος, που καλύπτεται πίσω από την ανωνυμία της έλλειψης πινακίδων και το νεοελληνικό 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σιγά μη βάλω πινακίδες'.
ΖΩΑ η ΕΛΑΣ που δεν τον έχει σκίσει ακόμα ή δεν τολμάει να το κάνει.
ΖΩΟ κι εγώ, που σκέφτηκα να πάρω το 100 αλλά μετά είπα 'που να μπλέκεις τώρα...'Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:30 ανέβαινα την Κηφησίας παράλληλα με γνωστό γνωστό υπέρβαρο εκδότη-δημοσιογράφο (με χαρακτηριστικό αξεσουάρ τα στρογγυλά γυαλιά με κόκκινο σκελετό, πρώην δίδυμο με λαμπερό ανώτερο αξιωματικό του στρατού). Οδηγούσε σμαρτάκι μπλε με ασημί οροφή ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ , χειρονομώντας καθώς μιλούσε ασταμάτητα στο κινητό (με hands-free πάντως) και κάνοντας σφήνες χωρίς να βγάζει φλας. Υπόψη ότι το αμαξάκι φαινόταν να μην έχει βάλει ποτέ πινακίδες πάνω του, αφού δεν υπήρχαν τρύπες στο αμαξωμα ούτε το χαρακτηριστικό σημάδι σκόνης που μένει όταν αφαιρεθούν.ΖΩΟ ο τυπάκος, που καλύπτεται πίσω από την ανωνυμία της έλλειψης πινακίδων και το νεοελληνικό 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σιγά μη βάλω πινακίδες'.
ΖΩΑ η ΕΛΑΣ που δεν τον έχει σκίσει ακόμα ή δεν τολμάει να το κάνει.
**ΖΩΟ κι εγώ, που σκέφτηκα να πάρω το 100 αλλά μετά είπα 'που να μπλέκεις τώρα...' **Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;
Ανώνυμη καταγγελία: 'Το τάδε όχημα χωρίς πινακίδες κάνει επικίνδυνες σφήνες, ...'
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ανώνυμη καταγγελία: 'Το τάδε όχημα χωρίς πινακίδες κάνει επικίνδυνες σφήνες, ...'
βέβαια κατά πόσο είναι ανώνυμη καταγγελία όταν πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί ο αριθμός από που έγινε η κλήση στο κέντρο της αστυνομίας?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
βέβαια κατά πόσο είναι ανώνυμη καταγγελία όταν πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί ο αριθμός από που έγινε η κλήση στο κέντρο της αστυνομίας?
Με απόκρυψη χωρίς να αφήσεις όνομα, υποθέτω ότι δεν αρκεί να έχεις έναν απλό αστυνομικό (ακόμα και σχετικά υψηλόβαθμο) γνωστό για να μάθεις τα στοιχεία του καταγγέλλοντα.
(Εγώ τηλεφωνώ στο 100 πάντα με απόκρυψη από το εταιρικό κινητό)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με απόκρυψη χωρίς να αφήσεις όνομα, υποθέτω ότι δεν αρκεί να έχεις έναν απλό αστυνομικό (ακόμα και σχετικά υψηλόβαθμο) γνωστό για να μάθεις τα στοιχεία του καταγγέλλοντα.
(Εγώ τηλεφωνώ στο 100 πάντα με απόκρυψη από το εταιρικό κινητό)
το μόνο που λέω είναι ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να ζητήσουν τα νούμερα που κάλεσαν στο '100' την ώρα που πήρες κι εσύ με απόκλιση 2-3 λεπτών.
Δε νομίζω ότι καλούν και κάθε λεπτό στην αστυνομία...ή και να είναι, θα βρεθεί ποιός είσαι.
Επίσης...δεν καλούν όλοι από απόκρυψη, οπότε...κάποια νούμερα αποκλείονται εξαρχής.
Για να μην πω ότι το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας δεν χρειάζεται καν αναγνώριση κλησης.Οπότε αυτά περί ανώνυμης καταγγελίας είναι μ@λ@Κίες όταν καλείς από κινητό τηλέφωνο που σου ανήκει έμμεσα ή άμεσα.
Τώρα αν πάρεις από τηλέφωνο με τηλεκάρτα, χάνεται λίγο η μπάλα. -
Είχε πάρει γνωστός μου για να ενημερώσει για σταματημένο/σταθμευμένο αμάξι στην αριστερή του κηφισού στο ύψος του αλλού με απόκρυψη και μετά από κανα μισάωρο τον πήραν πίσω και τον ρωτούσαν αν το μάζεψαν το αμάξι
-
Ρε παιδια συζητατε για αποκρυψη στα τηλεφωνικα κεντρα του 100? .
-
εδω χθες παράγγειλα πιτσα και με πειραν τηλ παλι αυτοι πισω ( χωρις να τους δωσω το νουμερο) στην πιτσαρια να με ρωτησουν τι ειναι η ναπολιτανα πιτσα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε παιδια συζητατε για αποκρυψη στα τηλεφωνικα κεντρα του 100? .Έλα ντε!
-
Παρόλα αυτά η έννοια της ανώνυμης καταγγελίας υπάρχει. Μπορεί η αστυνομία να ξέρεις ποιος είσαι αλλά κανονικά δεν μπορεί να το μάθει κανείς άλλος εκτός και αν υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση.
-
Το να πάρει κάποιος τηλέφωνο για ανώνυμη καταγγελία, δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι απλώς δεν δηλώνει το όνομά του. Ο δε αστυνομικός στην άλλη άκρη της γραμμής κανένα λόγο δεν έχει να ψάξει ποιος είναι ο 'ανώνυμος', εκτός αν αυτός έκανε ψευδή καταγγελία για κάποιο λόγο. Το ότι θα δουν το νούμερο, δεν βλάπτει τον καταγγέλοντα.
-
Παρακάμπτεις τους μεσάζοντες και ειδοποιείς κατ' ευθείαν το περιπολικό

-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Παρακάμπτεις τους μεσάζοντες και ειδοποιείς κατ' ευθείαν το περιπολικό

και μένεις και ανώνυμος?
-
Φυσικα αφου ειναι συρματη εκπομπη σε ευρύ ζώνη απλα εισαι παράνομος για παρεμβολή σε αστυνομική συχνότητα.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Φυσικα αφου ειναι συρματη εκπομπη σε ευρύ ζώνη απλα εισαι παράνομος για παρεμβολή σε αστυνομική συχνότητα.άντε να σε βρουν όμως...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]